95+ Очарователни идеи за татуировки в космоса – Тайнствената природа на космоса в изкуството на тялото

space tattoos64

източник

Космическите татуировки са толкова мистериозни, колкото вселената, която те представляват, а човешките същества ги рисуват в продължение на много години. Очарованието от космоса не е ново нещо, защото човечеството винаги е имало голямо желание да го разбере и да разбере за какво е всичко.

Доказателство за това са пещерните рисунки и други ранни форми на изкуството от преди хиляди години. С цялото изследване и изследване на вселената все още има малко, че хората могат да претендират, че знаят за това, и това любопитство е това, което кара хората да искат да имат татуировка на космическото пространство върху тях.

Космическа татуировка

източник

Някои представляват реални неща, които са там, докато повечето други са само от въображение и фантастика. Тази татуировка също съчетава небесните тела с други неща като лицата и други видове символи, така че да им даде по-дълбок смисъл.

Космическа татуировка

източник

Произход на тези татуировки

Ако погледнете небето в ясна нощ, това, което виждате, ще ви очарова. Стотици звезди в нашата галактика са не само красиви, но и много мистериозни и това е само малка част от телата, които намирате в космоса.

Космическа татуировка

източник

Космическа татуировка

източник

Това чувство, което имате, когато погледнете към небето, е същото, което ранните хора ще имат. Обаче в онези дни беше по-интензивно, защото древните цивилизации разбрали много малко пространство, отколкото съвременното човечество.

И така, повечето общества свързваха всичко, което видяха там с някои мистични сили, а други дори вярваха, че телата в космоса са отговорни за живота на земята и така те се покланят.

За други звездите бяха представителство на техните предци и мъртви роднини.

space tattoos3

източник

space tattoos2

източник

space tattoos4

източник

space tattoos5

източник

За да покаже значението на космоса и на всички небесни тела, древните хора ще ги привлекат в пещери. Тези ранни впечатления са в историческото произведение на най-древната цивилизация от гърците до египтяните и вавилоните.

И тъй като хората станаха информирани, тези рисунки бяха преведени в изкуството на тялото, където те станаха част от традиционните маркировки на тялото.

В ранните дни космическите татуировки бяха много прости, защото повечето хора биха имали малка представа за слънцето или луната като част от племенните си татуировки.

space tattoos6

източник

space tattoos7

източник

Космическа татуировка 78

източник

Съвременните татуировки на космоса, каквито са днес, са най-вече продукт на космическата надпревара от 50-те и 60-те години.

След Втората световна война държави като САЩ и Русия се наблюдава значителен технологичен напредък и затова имаше силна конкуренция в изследването на космическото пространство между двете страни.

Космическа татуировка

източник

Космическа татуировка 79

източник

Този конкурс доведе до повече очарование от пространството, тъй като все повече открития се появиха.

И веднъж Нийл Армстронг и неговият екипаж се качиха на Луната, всички бяха любопитни за пространството и беше само въпрос на време, преди хората да започнат да се зареждат с татуировки, за да покажат очарованието си.

пространство татуировки9

източник

Космическа татуировка 80

източник

През последните десетилетия популярността на тези татуировки е на постоянно нарастване и това изглежда да върви ръка за ръка с все по-разширяващия се каталог на нови открития и познания за космоса.

Измислените книги и филми за космоса също са допринесли значително за увеличаването на популярността на тези маркировки на тялото.

space tattoos8

източник

Космически татуировки 81

източник

Значения и символизъм зад татуировката

Татуировката може да има някакво значение, което искате, а вие също може да й дадете многобройни значения в зависимост от вашите предпочитания. Можете също така да имате такъв, защото го смятате за привлекателен, така че не винаги е необходимо да давате на тялото си някакво символично значение.

Въпреки това, има някои конкретни неща, които всяка татуировка обикновено представлява и това най-вече зависи от произхода и дизайна.

 • Космически татуировки 97
 • Космическа татуировка
 • Космически татуировки 95
Космическа татуировка

източник

Космическа татуировка

източник

Космическите татуировки, както и всеки друг тип, имат много общи значения и е добра идея да разберете няколко от тях, преди да получите такъв, за да знаете какво послание ще преминете през тотемата.

пространство татуировки10

източник

пространство татуировки11

източник

Един от най-разпространените варианти на тази татуировка е тази, която включва въвеждането на лицето на жена или човек в космоса. Това е много атрактивен дизайн, и повечето хора ще го накарат да покаже, че индивидът означава за себе си света.

Можете също така да имате това красиво татуировка пространство, за да кажете, че сте намерили любов, и вие сте в мистично измерение до любимия ви.

Космическа татуировка

източник

Космическа татуировка

източник

Не е задължително да сте съпруг, защото може да имате и някой, който е важен за вас, като например майка, дете или брат и сестра, и така в такива случаи пространствените татуировки могат да символизират семейните връзки и тяхното значение.

пространство татуировки12

източник

пространство татуировки13

източник

Тези татуировки също символизират тайнствената природа на вселената. Нашият космос е огромен и пълен с различни видове небесни тела и ние знаем малко за него.

Всъщност светът е просто малък спектър във Вселената и като тази маркировка на тялото показва, че обожавате и уважавате тайнственото пространство.

Космическа татуировка

източник

Космическа татуировка

източник

Някои от мистериите за космоса имат отговори, но повечето други не го правят и така можете да използвате тази татуировка, за да покажете, че сте също тайнствен човек или сте човек, който обича да търси отговори за неща, които пъпчат повечето други хора.

Най-голямото значение зад тази татуировка обаче е, че въпреки всички постижения, които хората постигат, все още има много повече за историята на космоса, отколкото за човечеството, така че в нито един момент човечеството да не се чувства по-високо.

space tattoos14

източник

пространство татуировки15

източник

Космическа татуировка 85

източник

Видове космически татуировки

Пространството е огромно, така че можете да сте сигурни, че има много неща, които можете да рисувате. Независимо дали предпочитате нещо просто като малка луна или слънце на китката или други по-детайлни неща като съзвездие или Мъглявина, има много опции.

Космическа татуировка

източник

Можете също да получите малко творчество с вашия тотем и да добавите в лицето на нещо или някой специално, за да дадете на татуировка някои допълнителни детайли и по-дълбоко значение. И точно както при другите татуировки, някои особени дизайни и видове са преобладаващи с повечето ентусиасти.

Въпреки че те могат да се различават по вид от един човек на друг поради размера и цвета, идеята зад тях е една и съща. По-долу са някои от тези общи типове космически татуировки.

space tattoos61

източник

Галактиката

Галактиката е един от най-разпространените видове татуировки и работи както за дамите, така и за мъжете. Това също е много универсален татуировка и това е едно от нещата, които го правят любим на повечето хора.

Можете да имате нещо от няколко планети с няколко звезди във фонов режим или да направите реалистичен образ на галактиката с всички подробности, които бихте очаквали да видите в телескоп.

Космическа татуировка

източник

Размерът, който избирате, няма значение, защото това ще бъде продиктувано от мястото, където искате да поставите своята галактика. Въпреки това, важно е да знаете правилните цветове, които да използвате за тази татуировка, тъй като те ще засегнат колко реалистично ще изглежда.

Разбирането на значението също е важно, но силата и силата са общите универсални значения, които повечето хора ще свържат с тази татуировка.

пространство татуировки16

източник

space tattoos17

източник

пространство татуировки18

източник

пространство татуировки19

източник

space tattoos20

източник

space tattoo67

източник

space tattoos22

източник

пространство татуировки23

източник

space tattoos24

източник

space tattoos25

източник

Roses

Розата има много значения, но хората я приемат като един от символите на любовта и галактиката. И така, ако не искате да отидете с традиционните типове космически татуировки, които включват небесните тела, можете да имате роза, тъй като тя все пак ще има същото значение.

space tattoos65

източник

пространство татуировки26

източник

Повечето хора обаче ще имат и някои звезди около себе си, защото розите могат да имат няколко значения, но с няколко звезди ще се гарантира, че тя остава да бъде пространство тотем. Розите са идеални за дами, тъй като те са романтични и можете да използвате своя образ, за ​​да покажете вечна любов.

Вселената продължава завинаги и няма край и така че розата може да символизира, че любовта ви към определен човек ще продължи вечно. Въпреки че можете да имате рози във всеки цвят, ще бъде по-символичен, ако му дадете червен нюанс.

 • Космическа татуировка
 • Космическа татуировка 93
 • Космическа татуировка
space tattoos27

източник

space tattoos28

източник

space tattoos29

източник

Акварел Космически татуировки

Акварелите вече са част от най-модерните татуировки и затова повечето жанрове имат акварел. Космическите татуировки не са изключение, защото фанатиците за татуировки, които искат да се придържат към тенденцията, имат склонни да имат красиви акварели върху техните символи на галактиката.

Тези татуировки не трябва да са тъмни и тъмни, защото можете да вдишате някакъв живот в тях с тези цветове. Освен това някои красиви нюанси също могат да играят функционална роля в татуировките ви, защото можете да ги използвате, за да различите различните тела в космоса.

Акварелите също спомагат за подобряването на особеностите на мъглявината, тъй като не можете да постигнете това с традиционните мастила за татуировка.

space tattoos30

източник

пространство татуировки31

източник

space tattoos32

източник

пространство татуировки33

източник

пространство татуировки34

източник

пространство татуировки35

източник

Реалистично / 3D пространство

Може би никога няма да получите шанса да отидете в космоса, но с реалистична татуировка на това, което бихте очаквали да видите, там е голяма утеха. 3D татуировки са много реалистични и те се опитват да изобразят галактиката, както я виждате, използвайки мощен телескоп или в космическа станция.

space tattoos36

източник

space tattoos37

източник

пространство татуировки38

източник

Някои квалифицирани артисти дори ще отидат до степента да се уверят, че планетите или каквото и да било друго, което искате, са пропорционални, така че всеки, който гледа татуировката, да знае какво трябва да покаже.

Триизмерна татуировка на Вселената е много приятна за гледане и това е още повече, ако имате красив дизайн като ръкав с всички цветове и невероятните сцени.

пространство татуировки39

източник

space tattoos40

източник

Очите на всички

Малко други символи, ако изобщо има такива, са толкова противоречиви и загадъчни като "Alling Eye" и това го прави перфектно включване за космически татуировки.

Някои хора дори мислят, че това е знак за зло, но това е така, защото те не знаят истинското си значение, което пробужда духовете или високата духовна сила.

Космическа татуировка

източник

Повечето хора ще нарисуват "All Seeing Eye" с множество звезди около него, за да станат по-символични. И така, ако търсите нещо мистериозно, което ще има вашите приятели и всеки, който го гледа, говори за вашата татуировка, тогава това е добра идея за вас.

Въпреки това, изглежда най-добре, когато си изготви в 3D и с някои ярки цветове.

пространство татуировки41

източник

space tattoos42

източник

space tattoos43

източник

space tattoos44

източник

space tattoos45

източник

Галактически животни

Животински татуировки са много популярни, но с малко творчество, можете да бъдете в състояние да вземе вашите по-високи. За да направите това, трябва само да представите галактика на дизайна и това ще зависи от типа татуировка, който имате.

Космическа татуировка

източник

Например, ако това е видра, можете да я плувате в галактиката с красиви звезди около нея. Ако това е сухоземно животно като котка или вълк, идеалната идея би била да нарисувате вселената или съзвездията във вътрешността на животното.

space tattoos46

източник

space tattoos50

източник

пространство татуировки47

източник

space tattoos48

източник

space tattoos49

източник

space tattoos51

източник

пространство татуировки53

източник

space tattoos55

източник

Най-доброто място за тези татуировки

Космическите татуировки ще изглеждат добре на всяка част от тялото, но там, където решите да имате своя, трябва да зависят от вида и размера.

Например, колоритен и реалистичен 3D с всички красиви сцени на Вселената изглеждат перфектни като половин или пълна ръкавица татуировки, докато рози ще изглежда прекрасно на гърба си.

Ако предпочитате да имате нещо просто като очертанието на планетата или на малко съзвездие, идеалната идея е да я държите на китката, глезена или дори на пръстите си, защото малката маркировка на тялото ще бъде по-видима на това място.

 • Космическа татуировка
 • Космическа татуировка
 • Космическа татуировка
пространство татуировки52

източник

space tattoos54

източник

Някои хора, които обичат татуировките много, дори ще имат пълна татуировка на тялото с тема на пространството. Въпреки че ще трябва да сте готови да издържите много болка, тотемите на вселената на цялото тяло изглеждат невероятни и можете да ги използвате, за да разкажете мистериозната история на небесните тела.

Космическа татуировка

източник

Някои хора предпочитат да поставят татуировките на ръцете си, така че горната част на ръката е друго идеално място, за да има среден размер. Можете дори да имате един върху вътрешния ръкав, ако предпочитате да го скриете малко.

space tattoos56

източник

space tattoos57

източник

пространство татуировки58

източник

Вселената е мистерия, която човечеството вероятно няма да разреши в продължение на много години напред. Разбирането, че не е лесно, и затова най-доброто, което можеш да направиш, е просто да го възхищаваш и един от начините да направиш това е да имаш татуировки в пространството.

Тези символи са добри за вас, защото те винаги ще ви напомнят, че има по-големи неща въпреки всичките ви постижения и постижения в живота.

Те също така спират и така, ако техният дълбок смисъл и символизъм не ви убеждават да имате такъв, тогава тяхната огромна красота трябва.

пространство татуировки59

източник

space tattoos60

източник

space tattoos62

източник

space tattoos63

източник

пространство татуировки1

източник

 • Космическа татуировка
 • Космическа татуировка 86
 • Космическа татуировка 87

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: