55+ Отлични мини татуировки татуировки дизайни и значения-мощни идеи (2018)

ухо татуировка

Татуирането е най-добрият начин да изразявате своята индивидуалност и начин на мислене. Татуировките може да не са много силни или видими винаги. Получаването на татуировка на ухото или в ухото не е най-популярната област. Но това не означава, че трябва да пренебрегвате тези области.

Хиляди модели ушни плъхове са на разположение днес, което показва популярността на тази област. Можете да изберете най-добрия на правилното място.

Татуировка за уши 36

източник

ухото tattoo_-5

ухо татуировка

Татуировка за уши 37

източник

Татуировка за уши 38

източник

Ухото татуировка 39

източник

Кратка история

Привързването на човешкото тяло с татуировки и пиърсинг е обичай на старостта. Историческите изследвания разкриват, че египтяните са идентифицирали татуиране с благородство и плодородие през периода от 4000 до 2000 г. пр. Хр. Татуирането стана много популярно в началото на 2000-те.

ухо татуировка

Любителите на татуировки смятат, че това е показател за психологията на самооколчаването, принадлежността, независимостта и несъгласието. Татуировките създават трайни белези на различни места в тялото ви.

ухо татуировка

ухо татуировка

ухо татуировка

 • Татуировки за уши 56
 • Татуировка за уши 55
 • Татуировки за уши 57

Значението на ухото татуировка

Някои хора мислят, че татуирането близо до ушите им е чудесна идея. Но някои други просто го избягват поради страха от болка. Наистина ухото е важно място за татуиране. Тази област изглежда много привлекателна, ако я мастило перфектно.  Районът на ухото също е идеален за изразяване на различни видове чувства.

ухото tattoo_-4

Татуировки за уши 40

източник

Ухото татуировка 41

източник

Тя има силата да изразява женските, мъжките или силните чувства. Това е възможно, като направите малка промяна в детайлите. 

ухо татуировка

Обикновено дизайна на татуировката на ухото е много малък. Ето защо това е най-доброто място за тези, които искат да получат само един дизайн татуировка. Ако не се интересувате от пиърсинг на ушите, но искате да виждате, ухото за татуировка е идеално за вас. 

ухо татуировка

ухо татуировка


Значение на ухото татуировки

Вие татуирате тялото си, за да изразявате целия си живот. Така че, тя трябва да е красива и смислена. Можете да изберете дизайн, който е идеален за показване на вашите лични вкусове и вашия характер. Не е лесно да изтриете татуировките от врата и лицето си. Така че, трябва да го изберете много внимателно.

ухо татуировка

Ухото татуировка 42

източник

Ухото татуировка 43

източник

 • Ухото татуировка 53
 • Ухото татуировка 52
 • Татуировки за уши 54

Можете да проектирате ухото татуировки в различни стилове. Тя може да бъде сладка и малка на ухото ви, професионален или разработен дизайн, който покрива цялото ви ухо, тайна и съществена, дълъг дизайн, който започва от върха на ухото ви и достига до шията и др. проектирайте ги в 3D стил.

ухо татуировка

ухо татуировка

ухото-татуировка (3)

ухото-татуировка (4)

Трябва също така внимателно да изберете цвета на ухото си за татуировка. Цветът трябва да съвпадне помежду си. Най-вече, ярки и ярки цветове се избират зад татуировките на ушите. Докато жените избират малки и сладки зад ушите татуировки с ярки цветове, мъжете предпочитат по-тъмни и по-големи.

ухо татуировка

Можете да избирате различни видове символи, докато проектирате татуировки за уши. Зодиакални знаци, сърца, листа, лък, цвете, пеперуда, гълъбите, героите от карикатурата или малките животински образи са подходящи за жени. Много хора обаче обичат да създават цитати зад ушите си.

ухото tattoo_-1

Цитатите са привлекателни и съдържат и нещо, което искате да изразите.

пеперуда

ухо татуировка

Значението на татуировките на ушите зависи от темата, която избирате. Ако искате да създадете образ на герой, хората могат да мислят, че сте любител на карикатура. Когато изберете оферта, искате да изразите нещо много важно.

ухо татуировка

Ако сте сериозно за татуиране на ухото си, трябва да обмислите по-малки. На първо място, районът е много ограничен. Трябва също да разгледате таланта на един художник. Можете да направите някои изследвания, за да получите някои ум разпенващ резултати. Трябва също така да разгледате мотивацията за получаване на татуировка за уши.

ухо татуировка

След като го направите, трябва да живеете с него през целия си живот. Трябва също да разгледате плюсовете и минусите на татуирането на ухото си. Това не трябва да бъде резултат от импулсивно решение. Трябва да отделите време, за да стигнете до заключение относно защо и какъв дизайн трябва да се има предвид.

ухото tattoo_-2

Ако се подготвите внимателно, можете да изберете татуировка, която има отражение върху вашето бъдеще. Не е лесно да скриете татуировка, която се прави на лицето или шията. Той винаги ще се вижда. Така че, трябва да сте готови да отговорите на въпросите на другите.

ухо татуировка

Ако сте взели сериозно предвид всички фактори, можете да направите проучването за получаване на най-добрия дизайн. Можете да говорите с художника относно болката и фактора на разходите. Можете също така да изберете дизайни на любимите хобита или символи. Някои хора избират своя любим спорт или игра, за да ги наричат ​​на гърба на ухото си.

ухото tattoo_-3

Можете също така да измислите името на любимия си баскетболен клуб, оборудването на любимата игра и т.н. Тези дизайни са достатъчно малки, за да се поберат добре зад ухото ви.

ухо татуировка

Можете да изберете някои думи, които изразяват различни емоции, носят определени идентичности или съобщават определени съобщения. Някои хора татуират и двете си уши, докато други предпочитат да проектират само едно ухо. Съществуват и някои предпочитания при избора на дясната или лявата уши.

Но това не е проблем за голям брой хора.

ухо татуировка

ухо татуировка

 • Ухото татуировка 49
 • Татуировки за уши 50
 • Ухото татуировка 51

Идеи за татуировки за уши

Зоната на ухото не е достатъчно голяма, за да проектира гигантски татуировки или много сложни модели. Размерът на татуировката се определя от физическата област на ухото ви. Поради това повечето татуировки на ушите са много малки. Можете да поставяте татуировки близо до или около ухото си в зависимост от размера. 

ухо татуировка

Извивката и уникалната форма са особеностите на ухото. Така можете да създадете фин и комфортен дизайн в тази област. Може да се обмисли някакъв вид тел или вино. Това ще допълни и формата на ухото ви. Комбинираният модел на келтски възли може да се проектира в ухото ви. 

перце татуировка-зад най-ухо

40744c03e7cc34d159076c7f06c62d73

Малката форма на ушната лъжа е добра идея за тези, които харесват по-простата татуировка. Някои модели могат да бъдат настанени на вътрешната част на ухото ви. Така че, можете да разгледате ghoul или gotic дизайн в ушите си.  Зад ухото има общо място за татуировки.

c507b5c75de3678716a3901f58783cc3

Татуировка за уши 44

източник

Татуировка за уши 45

източник

В тази област могат да се проектират малки модели. Ако се интересувате, можете да проектирате тази област със сърца, звезди, диаманти, смесени форми, цветя, безкрайни знаци и т.н. 

мини-череп-ухо-татуировка-дизайн

Татуирането в близост до ухото може да бъде много болезнено. Тази област също е много чувствителна. Някои хора могат да получат мигрена, замаяни заклинания и главоболие поради звука и вибрациите. Каквото и да е областта на татуирането, трябва да направите задълбочено проучване преди да направите изкуството.

Ухото татуировка е един от най-чувствителните видове. Ето защо трябва да намерите висококвалифициран и ефективен художник, който да изпълни задачата. Зоната на ухото също е много видима, така че трябва да създадете зашеметяващо парче. 

ухото-татуировка (5)

ухото-татуировка (6)

ухото-татуировка (1)

татуировка за уши (2)

Ако ви харесва татуировка на ухо, но се колебайте да го направите, можете да помислите за прилагане на малък дизайн на хена или временно татуировка. Това също е добра идея да се насладите малко.

 • Ухото татуиране 48
 • Татуировка за уши 46
 • Ухото татуировка 47

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: