45 Зелда и Трифорце тетоваже за Нинтендо Девотеес

То можда није свако мишљење, али рачунамо да је Легенда Зелде једна од, ако не, најбоља серија видео игрица у историји целог човечанства. Види, знамо да је то велики позив, али мислимо да је истина!

А и други људи! Како сте посвећени опсесији Зелда? Да ли сте играли сваку поједину игру? Власништво сваке игре? Завршили су свако више од једном како би боље време? Знате где је сваки скривени елемент? Да ли мислите да можете то учинити током снега?

Људи добијају тетоваже о стварима за које им је стало - и за многе од нас, то је играње, или само једна игра посебно! Зелда има апсолутни култ који следи и заувијек трагамо за следећим издањем у серији. Без обзира да ли је ваша омиљена игра Минисх Цуп на Гамебои-у или Сумрак принцеза на Вии-у, можете бити сигурни да неко, негде у свету, дели исту страст за ту игру - и платформу.

Иако је Нинтендо већ дуги низ година заостао за Ксбок и Плаистатион, оно што се није променило је људска љубав према Зелди и мистериозни трифорце.

Ако сте посебно заинтересирани за серију и размишљање да бисте добили мало мастила, онда смо заокружили сакупљање инспиративних делова који би могли добити текуће креативне сокове. Од суптилних малих комада са малим трофазама до пуног мастила, могућности с оним што можете добити су једноставно бескрајне. Ови људи су се потрудили да покажу своју преданост - и одличан начин да се идентификују са колегама.

Од болда и црне до прскања пуном потпуне боје, стварно је нешто у овој колекцији за сваког обожаватеља да се чудите.

Ево доказа да људи воле Зелда универзум онолико колико радите са колекцијом убица Зелда и Трифорце тетоваже. Зашто не истисните своју преданост? Погледајте ове невероватне дизајне и погледајте шта мислите!

зелда-таттоос18041646

Субтле Трифорце

Овај дизајн иза уха осигурава да нико не може видети вашу тетоважу осим ако их не покажете! Носите косу на посао и нико неће бити мудрији - Схххх! Овде је навијач Зелда тајни!

зелда-татуи 18041629

Истинита Зелда Дедикација

Ова риба је Зелда бхакта! Са Линком на руци и растојањем Трифорцеа на грудима, њена посвећеност серији је јасно видљива за све. Не бих хтео да је оспорим за игру!

зелда-таттоос1804161

Грб

Са брилијантном плавом, ова тетоважа се издваја на носи. Увек их подсећају да је можда време да се вратимо на следећу утакмицу, заиста волимо све сложене детаље у овом делу.

зелда-таттоос1804162

Зелда Универсе

Комплетан задатак који би требало да траје неколико сати да се заврши, срамота је што носилац никада не види овај невероватан део уметничког дела, јер је прскање на леђима! Визуелна гозба за гледаоце.

зелда-таттоос1804163

Трифорце Винг дизајн

Слично ангелским крилима, овај дизајн се шири преко горњег дела леђа. Црно-наранџасто сенчење на овој посвећености Зелда је савршено, а симетрија се спотикује. Одличан дизајн за носиоца.

зелда-таттоос1804164

Тхе Алл Сееинг Еие

Још један фабрички симетрични дизајн, овај иза рамена има лепу суптилну сенку. Не можемо то довољно добити!

зелда-таттоос1804165

Ширење трифорце

Још један горњи део леђа, овај је посебно изражен! У скоро племенском дизајну, црно сјенило чини нешто заиста запањујуће и незаборавно. Цаллинг Линк!

зелда-таттоос1804166

Трист Трифорце Татт

Популарна локација за тетоваже ових дана, тетоважа зглоба боли, али то вреди! Такође можете прикрити тетоваже зглобова ако је потребно са чудним сатом - тако да вам не треба бринути о сваком раду фаук пас.

зелда-таттоос1804167

Иза рамена

Још један кул дизајн ока иза рамена.

зелда-таттоос1804168

Трифорце Горњи Натраг

Још једна тријача између лопатица. Желимо да ова риба направи бољи пик, да бисмо могли видети сенку мало боље!

зелда-таттоос1804169

Трифорце иза рамена

Још један обојени дизајн - овај пут иза рамена. Мања величина значи да овај тат није "у твом лицу", већ другачије обојене у дизајну.

зелда-таттоос18041610

Поносни натраг комад

То је фантастично сјенило! Стварно осећамо да су боје на овом задњем делу учињене "управо". То би захтевало много сати у столици да добије невероватан резултат!

зелда-таттоос18041611

Хип плацемент

Да ли је то Зелда књига коју смо приметили? Прави фан овде! Волимо да се ова тетоважа лако може скривати и да је на лукавом месту. Такође волимо обожавање девојака ове серије - која је чак знала да Зелда има тврдоглавих проблема?

зелда-таттоос18041612

Тхе Оранге Трифорце

Иза рамена изгледа прилично популарно место за трифорце, зар не ?! Изгледа да ово жуто-наранџасто сјенило стално гледа преко рамена носиоца, штитићи је.

зелда-таттоос18041613

Белли Трифорце

Шта кажеш на то да ставиш своју трифорце у секси спот, попут ове рибе овде? Изгледа да се у склопу дизајна одвијају и неки кул патттернови уместо сенке, што заиста чини јединственим комадом.

зелда-таттоос18041614

Скривени Кристал

Овај одважни, потпун задњи дизајн укључује скривени кристал на дну - можда извор извора потрошача? Питамо се да ли има још тетоважа Зелда да нам не показује?

зелда-таттоос18041615

Трифорце подлактице

Носите своје срце на рукаву? Не! Носите Зелда референце на рукаву, блесаво! Овај би био одличан за састанке, јер ће истински обожаватељи одабрати било када, а не морате да уклоните одећу да бисте је видели!

зелда-таттоос18041616

Тини Трифорце

Није обожавалац великог и смешног? А суптилна посвећеност Зелди, као ова овде. Лако пропуштено, али никад заборављено, ова тетоважа је слатка и лако се може добити где год желите на свом тијелу.

зелда-таттоос18041617

Горња трифорца (опет!)

Друга ширина између носачевих лопатица.

зелда-таттоос18041618

Трифорце рамена

Ова риба је посебно срећна због горњих трикотника!

зелда-таттоос18041619

Рибцаг Трифорце

Ко хоће јапанско писмо или италијанску изреку на вашем рибом кавезу када добијеш тројицу? Овај дизајн изгледа посебно страшан у вашем бикинију - и сигурно ће привући друге навијаче Зелде!

зелда-таттоос18041620

Видео Гаме Стиле Фловер

Овај Зелда дизајн је поверен стилу игре коју волимо љубавну љубав! Имају и савршене боје које се такође подударају, а то није превише "Зелда-и" ако неко има само поглед. Зелда таттоо се крије на видику, рекли бисмо!

зелда-таттоос18041621

Линк акварела

Линк спреман за улазак у битку, овај дизајн се врши у стилу акварела, са прскањем боје који одговара расположењу целокупног дизајна. Заиста волимо сав покрет који је приказан у овом изгледу.

зелда-таттоос18041622

Кристално срце

Линкова животна сила је моја животна сила! Напајање тако што се обликује срце на телу. Прилагођивање стилом ваших других тетоважа је важно, тако да поздрављамо ову тетоважу за још увек Зелда, али са традиционалним дизајном тетоваже.

зелда-таттоос18041623

Повежите Сприте

Зар ово не изгледа као да је узето ЕКСАЦТЛИ из игре? Уметник очигледно има велику посвећеност дизајну "управо тако". Такође има савршену употребу сенке, без меса који се приказује одоздо.

зелда-таттоос18041624

Линк у Трифорце

Изгледајући као да је извучен од стране великог умјетника, овај дизајн укључује фине линије са супер детаљним сенчењем што чини изгледом да се појављује на страницама сликовне књиге. И овде је одлична употреба Зелда елемената!

зелда-таттоос18041625

Мистицал Трифорце

Изгледа да би требало да буде на зидовима древне структуре у Египту! Мистицнији осећај од других Зелда дизајна, волимо начин на који је носилац развио свој стил са овим таттом.

зелда-таттоос18041626

Тај сову Гуи

"Да ли сте добили све то?" Сећате се овог момка? Не желите поново да притиснете тастер или се само понавља! Ово је класичан знак за игру и одредиће навијаче од факера.

зелда-таттоос18041627

Манга Стиле

Зашто не бисте добили тетоважу Зелда у другачијем стилу? Не морате да држите свој стил истинским за игру ако не желите. Као на пример овај татт дизајн, који укључује стил манга.

зелда-таттоос18041628

Тхе Претти Трифорце

Овај женски дизајн је да је то властито преузимање трифорца - што заиста заиста ценимо. Можете стварно видети личност носиоца кроз овај дизајн, што га чини јединственим.

зелда-таттоос18041630

Поппинг Трифорце

Уметници често користе сенчење да пројектују 3Д елементе на носиоца - као што је случај овде у овој титуле надређеног трифорце. Сјенило на овом је сјајно, али стварно желимо да је додао неку боју да би га учинио још бољим.

зелда-таттоос18041631

(Још један) Иза рамена Трифорце

Још један одељак иза рамена који је носилац поносно украшен.

зелда-таттоос18041632

Мистицно око (ИИ)

Храбар дизајн на надлактици, потпуно сјењен.

зелда-таттоос18041633

Линков штит

Каква фантастична употреба боје на овом дизајну! Водене боје у комбинацији са обрисима чине фантастичан комад и лудо је колико штит изгледа баш као штит у игри. Супер цоол дизајн, желимо да упознамо овог типа!

зелда-таттоос18041634

Мосиац Гласс Линк

Воли мозаик стакло стил о овом Линк татт. Комбинација боја и стилизовања овог дизајна чини веома очигледним да је носилац права навијача!

зелда-таттоос18041635

Трифорце комад комада

Прекид из средишта задње трифорце дизајна, овај је поносно приказан на грудима. Довољно је смељи да будете бунтовни, али довољно једноставни да прикријете, ако морате упознати краљицу на примјер!

зелда-таттоос18041636

Мид Арм Трифорце

Још један одважни трифорац, овај пут на средњој руци. Савршено када подигнете рукаве и извадите контролере. То је на!

зелда-таттоос18041637

Пубиц Трифорце

Ова тријумф је мало узнемирена! Проширујући се испод линије панти, то је климавица класичне серије игара. Ова риба има сасвим колекцију татова како би се сложила с тим!

зелда-таттоос18041638

Поставите на Тхумбс

Постоји пуно прстију, али ове су велика посвећеност серији на палцима. Постоји нека сјајна употреба боје која се тамо одвија на тако малом простору, тако да се ради о уметницима за ове!

зелда-таттоос18041639

Горњи део трифорца (део ... Изгубљени број?)

Још један горњи део леђа, овај је мало другачији у дизајну од осталих. Можда бисте желели да експериментишете са различитим дизајном, ако размишљате о томе да добијете горњи део леђа.

зелда-таттоос18041640

Зелда'с Универсе

Невероватан комад у стилу коса који укључује традиционални стил стила са изразито укусом Зелда. Три средина на средини овог дизајна сјаја се усред мола пуне боје за чаробну тату!

зелда-таттоос18041641

Линков мач

Припремите се да се борите тако што ћете поставити мач линка на ваш бод. Ова рука тат значи да ћете увек бити спремни за акцију, било у стварном животу или на контролерима - то је ваш избор!

зелда-таттоос18041642

Ловер Бацк Татт

Свидја нам се како овај Зелда дизајн није у центру пажње - а не у уобичајеном положају "трампе". То чини дизајн привлачним а ипак не превише у лице. Питамо се да ли постоји боја у овом дизајну?

зелда-таттоос18041643

Збирка

Свакако волимо ову колекцију сличних дизајна - и изгледа да су сви сакривени испод шорцева за одјећу! У комбинацији са Брајевом оловком, ове тетоваже сигурно ће се држати у мислима у наредним часовима.

зелда-таттоос18041644

Тхе Магиц Туне

Хоћеш да откријеш ове тајне? Морате да копирате мелодију! Ово је паметан комад који је дизајниран са много размишљања стављеним у њега. Сви симболи око дизајна круга значи да можете проучавати ово сатима.

зелда-таттоос18041645

Откључавање чуда

Употреба боје је једноставно изненађујућа! Овај комад је урадио изузетно талентовани уметник, који нема сумње да је много, много сати за завршетак. Једноставно не можемо ништа кривити овим дизајном!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: