Таттоо Паин Цхарт – Колико ће болети?

графикон за тетовирање болова (23)

Тетоваже су толико уобичајене у савременој култури да то неизбјежно доводи нас на нашу тему: графикон за тетовирање болова - иоу ће се увек питати колико ћеш морати да поднесеш ако желиш да ти је тело завршило.

Ако никада нисте имали комад на вама, никада не бисте знали да постоје разлике у болу у зависности од дела тела који желите да имате.

графикон за тетовирање болова (21)

Да се ​​исече тући око грмља, боли тетоваже. Људи никада не могу рећи шта морају проћи једноставно зато што никада нисте размишљали о питању. Зато је график за болове тетоваћа врло корисна алатка пре него што одлучите да изађете са својим плановима да их имате.

Кажем ти ово зато што сам једном имала змаја повучен на мене. Добар број мојих пријатеља има тетоваже и кад год сам ја њихова компанија осећам чудну. Због овог притиска, морао сам да нађем комад на мени. Колико год сам желео да то урадим, узео сам времена да сазнам о болу који мора издржати.

Не плаши се, зато се не плашите да то урадите јер је то вредно искуства. Барем сам имао некога ко је узео своје време да предаје на нивоу дијаграма болова и зато сам добро схватио и волео бих да поделим своје знање с вама.

Где боли највише

графикон за тетовирање болова (4)

Прије него што сам одлучио да имам знак који сам желео на свом тијелу, ја сам истражио гдје бих желио. Сазнао сам да има подручја тела гдје боли више. Искрено, нисам желео да трпим болан бол, па сам се побринуо да избегнем најтраженије делове.

Тако да можете питати, гдје боли више када је у питању тетовирање? Имам листу за вас на подручјима гдје ћете доживјети више болова. Постоје они који ће узети све болове докле год ће завршити са комадом који су желели за све године:

 • Доњи центар храмова:

Ово је средњи део груди мало изнад абдомена. То је једно од ретких места за тетовирање. Претпостављате да је у праву јер је ово подручје у којем ћете доживјети пуно болова. Мој омиљени уметник за тетоважу ми је рекао да ће вам бол учинити да се испрате или да се у најгорем случају ослободите.

Неки људи морају да напусте вежбу и следећи пут бирају мање болан део.

графикон за тетовирање болова (5)

Извор

 • Регион пред прстима:

Увек можеш рећи да неко има тетоважу у овом делу ако плачу гласно. То је подручје концентрирано крвним венама и прекривено танком кожом. Болећи се лако стиже у нервни систем и знојићеш се пре него што имаш оно што желиш.

Ако знате некога са упереним знаком, питајте их о болу који су осјетили.

графикон за тетовирање болова (6)

Извор

графикон за тетовирање болова (8)

Извор

 • Доња ребра:

Да ли сте икада видели неког са тетоважом на доњим ребрима? Нисам и мој татуистичар ми је рекао да је то због боли који би долазио из таквог искуства. Он ми се поверио да је једном покушао са клијентом, али морали су да се зауставе и пре него што је формирао облик.

графикон за тетовирање болова (9)

Извор

 • Прсти:

Ово је још један део тела који неће бити лако циљати на симбол. Прсти су танко покривени и веома изложени. Бол ће се директно пустити у нервни систем. Ово је избор који многи желе да направе.

графикон за тетовирање болова (10)

Извор

графикон за тетовирање болова (11)

Извор

 • Кнеецап:

Чак и да добијете малу модрицу на вашој коленици, ваш покрет ће направити кретање вежбе. Шта мислиш о томе да су иглице ожиљевале дубље у кожу? То је бол који ће вас уплашити или чак проћи неколико тренутака.

графикон за тетовирање болова (12)

Извор

 • Горњи центар сандука:

Ово је још једна област у којој треба да будете спремни пре него што одлучите да направите знак на њему. То је површно и брже ће потрајати све болове у крвоток.

графикон за тетовирање болова (13)

Извор

графикон за тетовирање болова (14)

Извор

 • Доња и горња бицеп регија:

Постоји висока концентрација крвних судова на доњим бицепсима. Бол који ћете добити када покушате да направите тетоважу овде ће бити искуство које можда не желите да имате у будућности.

графикон за тетовирање болова (15)Извор

Где је бол мање

таттоо паин цхарт (1)

Као што сам рекао раније, уверио сам се да нисам имао тетоважу на подручју који боли. У ствари, поставио сам питања о најмање болним подручјима и то је оно за шта сам ишао.

Ако се плашите бола као што сам ја, ево делова за које бисте требали размислити да то учините (свеједно ћете имати тетоважу и прилагодити се групи коју желите):

 • Зглоб рукохват:

Ово је место на којем сам извлачио змаја. Једноставно сам се осећао као благи и већ дуго сам имао оно што сам желео. Свако може да поднесе искуство блиског до бола, баш као и ја, а сада се добро уклапам са својим пријатељима (бар ме нико више не узнемирава).

графикон за тетовирање болова (16)Извор

 • Стан руке (између длана и лакта):

Ово је још један део тела који неће бити болан. Ако се ишта деси, осећаће се као када се бријете док се бријете. Није чудо што ће многи људи имати бројне тетоваже на овом подручју.

графикон за тетовирање болова (17)

Извор

графикон за тетовирање болова (18)

Извор

 • Врх мишића бутине:

Ту су пуно мишића испод коже. Ти јечам осећаш било какав бол, јер су мишићи у стању да апсорбују шок.

 • Палма:

Унутрашњост длана је попут мртве коже јер нема много крвних вена. Осећат ћете се као огреботина и идите до краја да бисте направили свој део тетоваже.

графикон за тетовирање болова (20)

Извор

Не буди као они који иду за тетовирање само да га напусте на пола пута. Морате да знате где желите да га имате и бол који ћете морати да поднесете. Бар имаш добар почетак иу следећем одељку, пустићу те у тајну бављења бола.

Начини да се бавите бојом тетоважа

графикон за тетовирање болова (22)

У претходном одељку упознате подручја која најмање штете када желите да имате тетоважу. То је био графикон за болове тетоважа који би требао бити од помоћи кад год желите неки део учинити на вашем тијелу.

У зависности од тога колико болова можете да предузмете, сигуран сам да сте донели одлуку где ћете имати свој следећи комад. За мене имам један у најмању болном подручју и са тим ћу живети. Дакле, сада када знате бол је неопходно, како се бавите таквом реалношћу?

Морате научити начине за ублажавање већине агоније.

графикон за тетовирање болова (25)

Нема расправе о томе да ће и најједноставнији дио имати властиту неугодност, па је најбоље припремити. Када разговарамо о томе да се потакнемо, сада знате да то неће бити лако. Међутим, знање је толико моћно и можете га користити у своју корист.

Постоје трикови који ће вам помоћи да превазиђете бол и ви ћете сазнати да је то лако учинити уместо да живите у страху за то. Ево свега што вам треба да би се осигурало да контролишете бол без обзира на то који део тијела изаберете да имате свој комад:

Пре него што добијеш тетоважу

Не би требало да бринете само о боли у тренутку када уђете у стручњаково место; већ би требало да почне у тренутку када доносите одлуку. Оно што радите пре актуалног поступка ће се рачунати на то колико неугодност имате са собом. Ево ствари које треба знати и урадити унапред:

 • Разговарај са неким стручњаком о болу:

Начин на који бих се бавио физичком агонијом није на исти начин као и ви. Боље се бавимо на различите начине и због тога се морамо боље разумјети. Експерт ће вам рећи о теорији иза осјећаја болова и усмерити вас на путу да га контролишете.

Лако је бити на врху ствари ако сте опуштени.

 • Упознајте где највише боли:

Већ смо радили на томе где ћете добити више нелагодности и то знање би требало да вам помогне да донесете информисану одлуку. Да би нагласили ово, подручја са више мишића и масти имају најмањи бол. С друге стране, подручја са пуно костију и оскудна кожа покривају више болести.

 • Знаш какве тетоваже највише боли:

Истина је да не сваки комад који добијете једнако боли као и ваш пријатељ. Мањи делови ће најмање штети јер се неће ширити на великом делу коже. Такође, поједини дијелови боја су бољи у смислу бола него код већих колега.

 • Узми неког кога волиш са тобом:

Док узимате игле, постоји потреба да имате некога с вама. Можда је ваш пријатељ, али ће вам помоћи да превазиђете неугодност.

 • За ваше информације, биће крви и игала:

Не постоји начин на који ће вам се кожа показати без просипања неке крви. То ће укључити употребу игала. Боље је да будете спремни за оно што очекујете и много ћете лакше проћи кроз процес.

графикон за тетовирање болова (24)

Када добијате тетоважу

 • Бити мирни:

Страх је једна од ствари која ће учинити да осећате више агоније него што је стварно. Бити смирен ће смањити ток крви и барем ће вам бити лакше када је реч о болу. Узмите неколико дубоких даха и наћи ћете се опуштено и спремни за игле.

 • Имајте нешто за жвакање или стискање:

Ако можете уклонити сву концентрацију из свог тела и имати га негде другде, онда ће вам то помоћи. Жвакање или стискање нечега као што радите је добар начин да се концентрација одузме.

 • Ако боли више, узми паузу:

Ако осећате да узимате више од свог учешћа, слободно питајте за паузу. Немојте се плашити тражити то јер ћете ослободити континуирани бол и са тим можете више да се суочите.

 • Померите се само када је потребно:

Што мање покрета направите, то ће вам мање боли. Сједите и учините све што вам је речено.

Шта бисте требали знати пре него што почнете тетовирање

графикон за тетовирање болова (2)

Пре него што одлучите да скинете кожу, постоје ствари које бисте требали знати. Већ знате за бол, али то није све што би требало да знате:

 • Избегавајте алкохол:

Постоји погрешно схватање да се напијете ноћу пре него што опусти бол. Ово није тачно јер алкохол чини тањом крви и више ће се пролијетати током вјежбе.

 • Лиценцирани тетоважи су најбољи:

Она ће смањити колико искуства има твој тетоваж. Ако је неко ко учио посао, то ће бити агонизујући процес него када добијете од правог стручњака. Лиценцирани практичари имају све што је потребно за удобност.

 • Будите строги за хигијену:

Врло је вероватно да ћете добити инфекцију током процеса. Ретко се дешава, али не би требали узети своје шансе. Будите стриктни на употребу свјежих игала. Уметник треба уопштено посматрати чистоћу пре и после поступка.

 • Пратите сва упутства:

Понекад твој озлоглашени став може учинити болним за ваше искуство. Једноставније је ако можете пратити све инструкције. Придржавајте се свега што се очекује и биће вам једноставно и једноставно.

график за болове за тетовирање 3

Ако нисте знали да боли тетовирање, сада имаш истину. То је откривење фразе која "нема добитка без боли". Али имате могућност да утврдите колико бола можете да предузмете тако што ћете изабрати област коју желите да урадите.

Ипак, можете одабрати болан регион и користити начин на који се овде говори како бисте ублажили бол. Сретно са новим комадом и може бити мање болно.

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  − 2 = 3

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: