50 татуировки за ръце за жени

Не много отдавна жените с татуировки бяха спрени, в сравнение с мъжете си колеги. Времената и нагласите вече са се променили и това вече не се случва. Жените сега имат нов начин да изразят себе си и да изобразяват своята личност и идеи на ръцете и другите части на тялото си.

Раменете татуировки за жени се считат за женски, секси, фини и смели. Различни жени го правят по различни причини и техните татуировки предават различно послание; това може да е напомняне на опит, може да представлява загуба, печалба или постижение или може да бъде изявление за това, което конкретна жена заема.

ръка-татуировки-за-жени

Значения на популярните татуировки за ръце за жени

Причините и значенията са толкова разнообразни, колкото звездите, но тук са някои от най-популярните татуировки на ръце за жени и какво представляват. Размерът и там, където татуировката се появява на ръката, е чисто въпрос на лични предпочитания.

пеперуда

Това е една от най-честите татуировки на ръцете, които жените предпочитат, и това означава красота, трансформация и свобода. Промените, които пеперудата претърпява, от времето, когато е яйце до момента, в който тя се разпадне от пашкула, са многобройни и са изправени пред много предизвикателства.

Ако това е преведено на житейски сценарий, това означава, че една жена, която има пеперуда на ръката си, е видяла някои предизвикателни времена, но процъфтяваше срещу шансовете и се превърна в красота, точно като пеперуда.

Малин

Това е символ, който има две стрели, извити на противоположни краища. Произходът на марина може да бъде проследен до Швеция и знакът означава, че човек трябва да се изправи пред трудности, предизвикателства и препятствия, преди да го направи в живота.

Зодиакални знаци

Това са много популярни ръце татуировки за жени, тъй като всеки има знак, който ги представлява. Най-често татуировките на зодиакалния знак показват личността и характера на жената и те също са символ на самооткриването, жена, която търси нейната самоличност. Знакът може също да означава, че една жена се опитва да намери себе си.

Слънцето

Слънцето означава източникът на живот и също така упражнява много власт и влияние, но също така е много популярно татуировка за ръце, която жените не носят. Той също така е символ на постоянство, последователност и също така представлява нова зора.

Една жена, облечена в татуировка на слънце, най-вероятно е преживяла много груби времена, а слънцето означава, че всичко е зад нея и е отворена нова глава от нейния живот.

Roses

Розите са най-популярните цветя на земята и имат различни значения в зависимост от техния цвят. Те също така се случи да бъде един от най-популярните татуировки ръка, които милиони жени предпочитат.

Черната роза може да означава загуба или скръб, червена розова роза означава страст, сила, любов и красота. От друга страна, бяла роза представлява невинност, докато жълтата роза може да означава приятелство или радост.

заключение

Рамото татуировка може да помогне на света да разбере вашата гледна точка, това, което стои, или да даде поглед на вашата личност и характер. Тя също така може да накара хората да видят света през очите ви.

Удивителни примери на татуировки за ръце за жени

ръка-татуировки-01

Това татуировка на ръката заема по-голямата част от горната част на ръката и се отличава с черен курсовиден шрифт с две имена и надпис за оставане заедно завинаги. По-долу има две птици, лежащи на дървовиден клон, който се простира нагоре към имената.

ръка-татуировки-02

В този детайлен татуировка на ръката има два големи слънчогледа, подравнени вертикално. И двете цветя се правят в черно-бяло мастило и имат листа, простиращи се навън. Цялото изображение е със сенки и има ярък и тъмният контраст.

ръка-татуировки-03

С впечатляващи детайли, маркировката тук показва половината от човешко и тигрово лице една до друга. Само едно око и вежда обаче могат да се видят на всяко лице, а цялото парче се прави в черно-бяло мастило със засенчване.

ръка-татуировки-04

Там има много татуировки за момичета, а това черно-бяло перо с очертана тюркоазна светлина не е изключение. Дизайнът на действителното перо е прост и всеки раздел от него има уникален, сенчест шарка.

ръка-татуировки-05

Розите в тази идея за татуировка на ръце са направени да бъдат свръхреалистични и да нямат твърди, черни очертания. Въпреки че по-голямата част от изображението е предимно черно-бяла, една от трите рози е оцветена в розово, което избледнява обратно до бяло.

ръка-татуировки-06

Този по-прост черно-очертан чертеж включва няколко различни цветя с различен размер, които се сдвояват заедно с листа, които се простират. Има минимално засенчване без цветно мастило, а не особено цвете, което да бъде подчертано.

ръка-татуировки-07

Има изобилие от фини детайли, които съставляват този по-малък черно-бял дизайн, но като цяло повечето форми са с кръгла форма. Има малка част от засенчването в центъра на изображението, но това е всичко.

ръка-татуировки-08

В сравнение с други ръце татуировки за жени, това със сигурност е зает. Голяма, сенчеста роза седи върху един цветен дизайн, който има по-малка роза до него. Цялата маркировка има жълт оттенък с черен контур.

ръка-татуировки-09

С живи цветове, които варират от лилаво до синьо, перото в тази рисунка е особено привлекателно и прилича на акварел шедьовър. Въпреки че това е най-важното, има и черни птици, които летят от върха на перото също.

ръка-татуировки-10

Тук, използвайки само фин черен контур, дизайнът изглежда почти психеделичен. Като цяло, изображението напомня на лотосовото цвете, което се отваря - само с много повече детайли. Заедно с това няма и засенчване в изображението.

ръка-татуировки-11

В тази скица има две големи цветя, свързани с дизайн, който е с флорален произход. Още веднъж, изображението се извършва с черно мастило, въпреки че има малко засенчване, за да се подчертаят някои аспекти от него.

ръка-татуировки-12

Образът, изобразен тук, е този на едно крило на ангел. Крилото е голямо и е направено в черно-бяло мастило с по-тежки засенки на някои пера и по-леки засенки на други. Като цяло маркировката почти се простира от китката до лакътя.

ръка-татуировки-13

Надписът за любовта - с думата "любов", подчертан специално - е направен така, че да изглежда като под няколко големи цветя, които са сглобени заедно. Цветята изглеждат повдигнати от кожата с бяло мастило и внимателно засенчване, направено зад тях.

ръка-татуировки-14

От всички идеи за татуировки за жени, тази изглежда особено женствена. Цялата татуировка се извършва с много тънка черна линия, а светлината е два големи бели цветя, разположени заедно, които имат няколко листа, които се разширяват от тях.

ръка-татуировки-15

Този дизайн, както и много други татуировки на ръцете, се прави много реалистично. Има няколко разпръснати рози, които се правят напълно с черно-бяло мастило. Докато розите са предимно бели на цвят, зоните зад тях са много тъмни.

ръка-татуировки-16

Тази колоритна марка е привлечена като букет от цветя с няколко цвята на върха на други. Няма черен контур, а вместо това всяко цвете е ярко оцветено в праскова, розово или синьо, а сенчестите в бяло.

ръка-татуировки-17

Подобно на други идеи за татуиране на ръце, това цвете акварел е много проста по природа. Няма черен контур и тя придобива форма и сенчести външен вид от по-тъмните розови, прасковени и бели цветове, които съставляват венчелистчетата.

ръка-татуировки-18

Залесена между две бели и черни рози е сърцевидна бижутерия. Чертежът е изцяло черно-бял и има силен контраст - както розите, така и огърлицата са тъмно засенчени заедно с допълнителни сенки зад тези предмети, за да ги накарат да изглеждат повдигнати по кожата.

ръка-татуировки-19

С тази татуировка дизайна действително покрива цялата ръка. Това се прави с черно мастило и съдържа много фини детайли. Има части от нея, които правят това да изглежда така, сякаш тънки скъпоценни камъни висят от дизайна.

ръка-татуировки-20

Сложният дизайн е популярен с идеите за татуировка и този скиц е пример за това. Дизайнът е пълен с мандала-подобни форми, които са плътно привързани с тъмно, черно-бяло засенчване и се простират почти на цялата ръка.

ръка-татуировки-21

От тези уникални идеи за татуировки, тази е разделена на две части с дебели, черни ленти. Горната секция е пълна със слънчогледи, подобни на растения, изтеглени с кльощава черна контур, а долната секция показва кореновата система на тези растения в същия очертание.

ръка-татуировки-22

Три бели цветя са в челните редици на тази идея за татуиране на ръце и са подчертани от по-тънките, тъмно розово-лилави цветя, които са разпръснати около тях. Освен цветовете в пурпурно цвете, останалата част от изображението се извършва в сиви цветове.

ръка-татуировки-23

В този чертеж са изобразени четири розови розови цветове: две от розите са големи и привличат вниманието, докато останалите цветя се отклоняват. Листата в изображението се правят в тъмно зелено, което контрастира с светлите цветове.

ръка-татуировки-24

Въпреки че има различни маркировки за това изображение, основният фокус е флоралната тема. Голяма, светло розова роза привлича вниманието, а има и няколко други по-малки венчелистчета и листа заедно с по-тъмните цветове на обектите и дизайна.

ръка-татуировки-25

Този прост чертеж показва две пера, които изглеждат залепени под плетена лента, която се движи около ръката. Перата са приближени заедно и черно-бялото засенчване е направено тежко, правейки долната пера по-тъмна от колегата си.

ръка-татуировки-26

Чист татуировка на червено рамо, покриваща между лакътя и китката. Колкото и да е възхитителна, тя остава невинна и проста. Цветът е декориран в червено, докато листата са зелени, класическа версия, която ще привлече добри момичета.

ръка-татуировки-27

Модерни татуирани ръце на птица, цвете и няколко растения. Пълният татуировка на ръкава е изплискана с няколко различни цвята, без изобщо да се появява скрипт. Когато се направи в тези цветове, дизайнът ще изглежда изключително красив на ръката ви.

ръка-татуировки-28

Татуировката е идеална за жени, в които прости червени и черни цветове разкриват красотата. Момичетата от какъвто и да е вид, по-скоро онези, които имат татуировка за първи път, предпочитат деликатната и елегантна тема на цветята, която извежда тяхната женственост.

ръка-татуировки-29

Татуировка за цветно рамо за жени, проектирана с няколко тъмни оттенъци. Включени са различни видове цветя. Тя е по-малко интензивна, а цветът е тъп, оставяйки малко пространство между кожата. Долната част прилича на декоративен плат.

ръка-татуировки-30

Малко независими, въпреки че свързани елементи се сглобяват на пълната ръка. Лисицата на дивата котка е леко отделена и е антагонистична. Птицата на самия връх, заедно с цвета на дъното, увеличава красотата и се счупва от двата диви елемента.

ръка-татуировки-31

Драматичен черен триъгълник с три рози в него. Трудно е да пропуснете контраста между светлите листенца и тъмния заглушен фон. Трите декоративни парчета винаги са привлекателни. Хубавите, но дръзки пистили се открояват, сякаш излизат от кожата.

ръка-татуировки-32

Черно и сиво е това, което хваща окото. Дизайбите на цветята са ритмични, като се започне с розата на върха по целия път до белите цъфнали цветя върху китката. Украсени със стъблата и листата, те излизат като идеи за женска татуировка за жени.

ръка-татуировки-33

Изключително необичаен подход за комбиниране на няколко несвързани елемента в един голям татуировка на рамото. Забележете ярко оцветената синя пеперуда в устата, която се римува с диамантени очи. Симетрията е постигната по време на изкуството в лицето, черепа и шаблоните.

ръка-татуировки-34

Тънките линии и детайлите са девствени и прости. Венчелистчетата не се разпространяват, както винаги, което е почивка. В този случай цветята са уникални по това, че все още не са оживени.

ръка-татуировки-35

Окомплектоващото розово, лилаво, синьо и черно оцветяване прави оръжието на татуировката идея очарователна. Комбинацията от цветето и часовника трябва да бъде обичана. Разположението изглежда невероятно спокойно и съблазнително. Облицовките осигуряват чиста красота.

ръка-татуировки-36

Това е абсолютно изключителен шедьовър. Рибата е просто прекрасна със златистия си цвят. За да стане по-привлекателен, добавят се допълнителни ефекти на сините цветя и розовите венчелистчета. Зашеметяващият дизайн на ръкава също е толкова реален, колкото може да се получи.

ръка-татуировки-37

Опциите са неограничени и тази татуировка е с младо женско лице с мечешка маска на главата. Фините черни и сиви цветове са тема на дивата природа. Лентата на лицето и хладният блясък на лицето контрастират с яростно изглеждащата мечка, която изглежда като перфектно съвпадение.

ръка-татуировки-38

Тази татуировка е изпълнена с цветове, които покриват цялата кожа. Женското вълнение се постига от славното докосване на розовите и кремави цветове на венчелистчетата. Пеперудата се смесва със син фон. Това е класика с детайлите на всеки елемент.

ръка-татуировки-39

Комбинацията от красиви светлинни листенца и тъмни листа е толкова реална, колкото може да се получи. Заключването на цветните части е зашеметяващо, без да е необходимо да се казва. Разнообразието от три различни вида прекрасни венчелистчета ни връща надолу, което ни помага да оценим контраста и детайлите.

ръка-татуировки-40

Определено хардкор произведение на изкуството. Розовите и синьо оцветяващи очи се съчетават на преден план. Детайлите и дантелата на мухата и розата го правят очарователна. Въпреки че подобни идеи за татуировка на ръце не са често срещани, винаги е добър дизайн, вдъхновен от непосредствена природа.

ръка-татуировки-41

Просто красива готическа вдъхновена фигура. Красиво детайлна по най-добрия възможен начин, тя се пречиства и завършва със зашеметяващо чисто покритие на цвете на върха. Цялостното грациозно женско излъчване не може да бъде игнорирано.

ръка-татуировки-42

Розата винаги е привлекателна и това е и всяко друго приятно цвете. Пълните татуировки на ръкавите за момичета са гъсти и отличителни, резонират като флорален мотив. Това е работа на черна линия, изпълнена с тъмно мастило в краищата на подходящо избрани листа и венчелистчета.

ръка-татуировка-43

Колкото и да изглеждат простите, сладките цветя не са подценявани. Внимателното изпръскване на цветовете и детайлите обединява подобни идеи за татуировки в чудесен начин. Тяхната близост една до друга ги прави по-привлекателни и определено преминават като стилни.

ръка-татуировки-44

Венчелистчетата определено са завладяващ сайт. Комбинацията с кафяви стъбла прави прекрасен дизайн, който изглежда перченен. Количеството на детайлите и облицовката допълват красотата по прост начин, като запазват естествената кожа чрез дизайна.

ръка-татуировки-45

Гледайки дълбоко в дизайна, изкуството показва изтънчени шаблони, които текат симетрично върху предната част на ръката. Разположен на преден план и в центъра, много популярната диамантена част завършва добре закръглената експертиза и оказва мощен ефект.

ръка-татуировки-46

Това е дизайн, който добре тече около тялото с естественото падане на венчелистчетата. Тя е смела, но женствена, с много черно и без цвят. За да се концептуализира нежността на цветята, венчелистчетата са едни и същи, а нюансите на различните държави са заловени от падащите и твърдите.

ръка-татуировки-47

Татуировката изглежда чудесно с елементите на цветята и птиците, които са все по-популярни. Това е прост дизайн на природата, където цветовете са розови, в ярък контраст на най-сивата птица. Цветята се разпространяваха по ръката по отделни начини, давайки визуална изолация на птицата.

ръка-татуировки-48

Перо, което почти се люлее във вятъра, е просто докосване на изкуството. Перото е изцяло черно, а фонът е с цветове и това помага за контраст на динамичния фон със статично преден план. Работата по линията на перото го прави майстор и уникален.

ръка-татуировки-49

Цветовете са тъмни и богати, от природата и цветята. В парчето се оформя колаж от природни елементи. Елементите обаче се представят по женски начин, особено при по-цветен вид в сравнение с тъмните нюанси и липсата на драма.

ръка-татуировки-50

Светлите цветове за домашния любимец са очарователни. Цветовете отговарят на тонуса на кожата, тъй като техните вариации изразяват женствеността задоволително. Формата на главата е последвана от предимно бяло засенчване, докато вътрешните детайли се превръщат в докосване на линии и точки.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 78 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: