45 секси долни гърба татуировки за момичета | themotherloveshow.com

45 секси долни гърба татуировки за момичета

Аз съм секси се върна ... Буквално! Долната татуировка на гърба е една от най-сексите тата, която можете да получите, ако сте жена. Те привличат вниманието към талията (и по-долу) и могат да бъдат началото на голяма серия от татуировки. Ние сме закръглени до 30 страхотни долни гърба, за да покажем колко секси могат да бъдат!

Татуировки или всякаква форма на боди арт е забавно, но тази, която застава в списъка е татуировка на долната част на гърба. Тя не е само образец на женствеността, но също така добавя и към фактора oomph. Ето защо това местоположение е толкова популярно сред дамите. То помага да имате толкова голям избор, когато става въпрос за дизайна. Нещо повече, има някои ненадмината полза от татуировката на долната част на гърба.

долни татуировки за момичета (2)

Докато четете, ще откриете причините за популярността:

Топ причини да отида за татуировки на долната част на гърба!

  • По-голяма площ: От всички най-важни причини за избора на долната част на гърба за татуировка, това е първото в списъка. Районът за извършване на татуировка определено е голям. Това не означава, че трябва да отидете за по-голям дизайн; можете да изберете елегантен и деликатен дизайн, като се има предвид, че можете да добавите повече към този дизайн, ако желаете. Възможностите и обхватът на това, което можете да направите с вашето изкуство на тялото по отношение на долната част на гърба, са безкрайни. Жени племенни татуировки
  • Няма подутини или костни участъци: Няма съмнение, че долната част на гърба е сравнително една от най-гладките области в тялото ви. Това го прави идеален за свършената работа. Представете си татуировка на глезена си срещу един на долната част на гърба. Няма съмнение, че този на долната част на гърба ще бъде много по-лесен. Друг факт е, че можете лесно да покажете танцуващата си татуировка в долната част на гърба с помощта на обикновените средства за носене на по-къс връх. От друга страна е лесно да се скрие, когато ситуацията гарантира, че го правите. долни татуировки за момичета (29)
  • Възрастна добре: Естеството на татуировката е, че с възрастта, докато кожата ви се променя, изглежда и татуировката. Но трябва да се съгласите, че долната част на гърба е една от областите на човешкото тяло, които се съпротивляват на стареенето много добре. Няма значение дали наддавате или я губите драстично, изглеждането на изкуството на тялото, което имате на долната част на гърба си, остава непроменено в по-голяма степен. Същото не може да се каже за други области като ръцете и краката и т.н. долни татуировки за момичета (9)
  • Атрактивно и привличащо вниманието: Точката, в която се прави боди арт, въпреки болката, разходите и времето, е да го хванат очите. Долната татуировка на гърба определено осигурява това. Можете да отидете за един за чистата облик поглед или да влязат в нещо, което е по-символично на вашите вярвания и кредо. долни татуировки за момичета (35)

Тук даваме някои от най-популярните татуировки в долната част на гърба и тяхното значение:

  1. пеперуда: Пеперудите не само са красиви, но и представляват невероятния и красив процес на еволюция. Това татуировка на долната част на гърба ви не само изглежда привлекателно, но и означава, че търсите или сте готови за промяна. долни татуировки за момичета (13)
  2. сърце: Няма никакво съмнение, че дизайнът на сърцето има много стойност; сърцето е седалището на нашите меки емоции. Извършена в племенна форма на изкуство, това може да означава любов и преданост. долни татуировки за момичета (30)
  3. цвете: Цветята представляват красотата в природата. Нещо повече, има огромен избор, що се отнася до дизайна на цветя. Значението на цветята може да се обобщи като чистота и надежда. Кой не би искал това? долни татуировки за момичета (8) долни татуировки за момичета (4)
  4. Птици: Птиците са цветни и представляват свободата на небето. Плюс още едно предимство е, че има толкова много мотиви и пози, от които да избирате.
    долни татуировки за момичета (27) долни татуировки за момичета (1)

Ето още няколко примера Секси татуировки в долната част на гърба:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Дяволски и ангелски котки

Това парче превръща вашата любов на котки до крайност! Всички ние понякога се чувстваме, че в нас има дуалност, ангел и дявол, които се борят да видят кой излиза на върха.

1

долни татуировки за момичета (33)

Градината

Красива сцена тук през цялата част на гърба, показваща дърветата през есента. Дръзка татуировка, която не е за слабото сърце!

долни татуировки за момичета (32)

Само модел

Този модел привлича вниманието към долната част на гърба и насочва надолу. Симетрията често е фактор за татуировките в долната част на гърба.

долни татуировки за момичета (28)

Феониксът

Този стилизиран феноник, ако е направен в усукания готически стил, който беше много популярен преди около 15 години - старее добре.

долни татуировки за момичета (24)

Скриптът на любовта

Свежа татуировка, която се центрира около сърцето на любовта в средата. Това не е толкова чисто, колкото бихме искали да видим от татуировка.

долни татуировки за момичета (23)

Удебелен племенник

Племенните татуировки винаги ще бъдат популярни поради тяхната ярост и смелост. Този долен трибален тат не е изключение.

долни татуировки за момичета (18)

Morphing пеперуда

Това момиче очевидно е добавило към колекцията си от татуировки през годините, с това, което започна като обикновена пеперуда в основата на гръбнака й.

Татуировка на долната част на гърба

Индийски дизайн

Това доста обратно парче изглежда доста невероятно! Той се съсредоточава върху сложен, индийски дизайн и се допълва от двата дръзки колела отдолу.

Татуировка на долната част на гърба

Корсети

Корсети татуировка е популярна в определени кръгове и често е придружена или от дантела до върховете за зареждане, или жартиера.

долни татуировки за момичета (21)

Любовен скрипт

Повече скриптове работят около сърцето на любовта в средата. Любовното сърце на този човек изглежда леко наклонено - не е добра работа.

долни татуировки за момичета (22)

Въртяща се вселена

Чудесен пример за татуировка на свободна личност, която е както художествена, така и готина. Изглежда, че това не е нещо особено.

долни татуировки за момичета (14)

Птицата

Това е по-скоро татуировка от средата назад, отколкото от долната част на гърба, но орелът разширява ноктите си до дъното. Огромна!

татуировки за момичета (15)

Разрушителна звезда

Тази взривяваща звезда изглежда така, сякаш се появи направо от видео игра! Ние наистина харесваме карикатурния стил, използван тук.

долни татуировки за момичета (16)

Сценарий на долния гръб

Друг обикновен скрипт, който изглежда като пример за татуировки на долната част на гърба. Можете да получите тези в зашеметяващ набор от стилове, просто попитайте вашия татуист.

долни татуировки за момичета (12)

Дърво

Дърветата са се превърнали в много популярна татуировка през годините, и това е особено ужасяващо с негови скалисти клони.

долни татуировки за момичета (11)

Ацтекска бъркотия

Двете различни татуировки тук наистина не вървят заедно по отношение на стилистиката. Може би и тя се нуждае от опресняване на дъното.

долни татуировки за момичета (10)

Пеперудата тигър

Уникално поемане на татуировката на пеперудата в долната част на гърба, това е огромно и от нея излиза лъв - доста чист!

долни татуировки за момичета (3)

Хена вдъхнови

Тази красива татуировка на гърба е вдъхновена от временното татуиране на къна. Това щеше да отнеме много време!

долни татуировки за момичета (5)

Червени звезди

Тази татуировка варира в зависимост от традиционния сценарий на сценария и добавя в множество яркочервени звезди и цветя, които дават различен ефект.

долни татуировки за момичета (7)

Нов тигър

Това свежо парче добавя към тези момичета долната част на гърба татуировки, в стила на японски тигър. Изглежда добре направено.

долни татуировки за момичета (6)

Скриптиране на пеперудата

Долната част на пеперудата е съчетана със стила на сценария за тези две татуировки в един стил. Това изглежда прясно направено.

Дами татуировки от долната част на гърба

Долната част на гърба и гръбнака

Това може да е страхотна идея да направите това, което тази мацка е направила и да комбинирате хоризонтални татуировки с долна част на гърба с вертикална част на гърба също.

долни татуировки на гърба

Колекция от цветя

Цветята никога няма да излязат от стил, когато става дума за татуировки. Винаги ли искаше да има градина върху теб? Опитайте нещо подобно.

18160916-долния гърба татуировки

Двоен пистолет

Отидете за удар с двоен пистолет дизайн на долната част на гърба си. Ако си малко лошо момиче, това е за теб.

19160916-долния гърба татуировки

Единично цвете

За разлика от по-голямата част от татуировките, които виждаме тук, тя съдържа само един цветен дизайн в центъра, без хоризонтални подробности.

20160916-долния гърба татуировки

Поговорката

Долната част на гърба също прави чудесно място за мастило, което казва, че просто обичате и описвате точно вас.

21160916-долния гърба татуировки

Без съжаление

Старата татуировка "не съжалява", този път се появява на долната част на гърба, съчетана с ефект на бодлива тел.

22160916-долния гърба татуировки

Единичен лък

Лъчите правят много красиви татуировки, където някога сте решили да ги поставите. Ние харесваме това поставяне на долната част на гърба за нещо различно.

1160916-долния гърба татуировки

На страната

Не винаги трябва да правите това, което правят всички останали! Този пример за татуировки на долната част на гърба е отстрани, вместо от средата, за по-интересен ефект.

2160916-долния гърба татуировки

Цветя

Наистина харесваме стила, в който тези цветя на клонка татуировка е направено с околната мастило работа.

3160916-долния гърба татуировки

Воинът

Това татуировка от римски стил е експертиза. Има толкова много подробности, които са написани с най-стабилната ръка!

4160916-долния гърба татуировки

????

Не сме съвсем сигурни какъв е този дизайн, но въпреки това изглежда страхотно! Може би дърво, цветя и ...? Какво виждаш?

5160916-долния гърба татуировки

Долната част на гърба казва

Друг чудесен пример за смислена поговорка, поставена на долната част на гърба. Друго популярно място за тези видове tatts е ребрата.

6160916-долния гърба татуировки

Плюс пиърсинг

Наистина ни харесва комбото на брилянтна татуировка с големи лък и съответстващи кожни пиърсинги. Защо не разполагате и с двете?

7160916-долния гърба татуировки

Сянка скрипт

Засенчването на тази татуировка е просто божествено. Ако мислите за цялото черно мастило, тогава бихте искали да помислите отново.

8160916-долния гърба татуировки

Roses

Този набор от стилизирани рози е интересна комбинация от различни стилове на татуиране. Макар да не сме сигурни дали работи, кудото за това.

9160916-долния гърба татуировки

Върнете се в началото

Любов татуировки пикуп? Защо не вземете една от долната част на гърба си? Това е направено от майстор татуист, вижте тази подробност!

10160916-долния гърба татуировки

Кърлинг около предната част

Може би бихте искали да помислите дали искате да имате татуировки от долната част на гърба си, като се късате отпред, както виждаме тук.

11160916-долния гърба татуировки

Рози и дантели

Ние просто обичаме, обичаме, обичаме дантела тук. Тази татуировка щеше да отнеме наистина много време! Това, което започна като просто сърце на любов, бе направено в нещо много по-страхотно.

12160916-долния гърба татуировки 13160916-долния гърба татуировки 14160916-долния гърба татуировки 15160916-долния гърба татуировки 16160916-долния гърба татуировки

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: