30+ заслепяващи и привличащи очи татуировка Swan дизайни | themotherloveshow.com

30+ заслепяващи и привличащи очи татуировка Swan дизайни

Днес, когато става въпрос за татуировки - няма недостиг на избор по отношение на естетиката и дълбоките символични значения. По същество това означава, че татуировката може да има както положителна, така и отрицателна страна на същите дизайнерски елементи. Докато мнозина виждат лебеда като символ на красота и чистота, е известно, че той представлява както лъчите на слънцето, така и по-тъмната страна на злото в много култури, както е изобразено в скандалния филм Черният лебед.

лебед татуировка дизайни (4)

лебед татуировка дизайни (15)

татуировки лебед (20)

легло татуировка дизайни (28)

Има приказки и фолклор около лебеди в келтска митология, както и гръцки. Според келтския фолклор лебедите в двойка са се движили със слънчевата колесница. Според гръцката митология лебедите помогнаха на Аполон да прекоси небесата. Още повече, че лебедният мотив е имал доста голямо значение в дизайна на бижута от 1500 г. пр. Хр. Тази традиция продължава и до днес, като златните и кристалните бижута имат много дизайн с лебеда в центъра.

дизайн татуировка лебед (29)

дизайн татуировка лебед (26)

дизайн татуировка лебед (8)

В много племена лебеди значат чистота, красота, баланс и елегантност. Плюс това има легенди, които лебедите обичат за цял живот и остават с избрания от тях партньор до края на живота си. Въз основа на тази легенда лебед се предполага, че е перфектният баланс на мъжа и жената. Татуировки, които имат лебеди, могат да означават много неща, споменати по-горе. Все пак човекът, който получава лебедово татуировка, може да го направи, защото смята, че представлява едно или комбинация от много качества.

1

татуировки лебед (25)

лебед татуировка дизайни (13)

лебед татуировка дизайни (1)

Видимо зашеметяващ с грациозна врата, лебедът е известен като изобразяващ усещане за спокойствие и спокойствие, тъй като плавно се плува във вода. Гледането им почти дава усещане за гледане на красив танц. Това е толкова ефективно представено в танци и балети. Лебедът също така представлява чувство на удовлетворение в двойката, която е заедно. Често любовта или романтиката се представят чрез показване на лебедки, обърнати един към друг. Кривата на красивата им шийка прави прекрасна форма на сърцето. Именно заради този прекрасен и елегантен външен вид много танцьори показват своята афинитет към танц с лебедова татуировка.

легло татуировка дизайни (10)

дизайн татуировка лебед (18)

SONY DSC

С бял цвят и спокоен вид, татуировката на лебеда също е известно, че представлява края на войната и началото на мира. Когато получавате лебедова татуировка, размерът и позицията трябва да бъдат разгледани внимателно. Трябва да се съсредоточите и върху какъв фон искате да планирате, както и върху стила, в който ще бъде изготвен.

татуировки лебед (19)

легло татуировка дизайни (31)

дизайн татуировка лебед (23)

Приближавайки се към черния лебед, макар и това да е същество с огромна благодат и красота, към него има усещане за мистерия. Примамката на една мистерия, съчетана с красотата на лебеда, прави черен лебед желания дизайн на татуировка. Черният лебед обикновено се използва, за да представлява тайно желание, което може да сте кърмили, когато става въпрос за татуиране.

татуировки лебед (2)

лебед татуировка дизайни (3)

лебед татуировка дизайни (7)

Погледът към татуировката на черен лебед трябва да ви вдъхнови и да ви подтикне да постигнете скритата си мечта. Можете да имате комбинация от бял и черен лебед, за да постигнете баланс на спокойствие и постигане на скрита мечта. Тъй като можете да направите лебеда толкова голям, колкото искате, можете да го притежавате от вашето тяло, което е вашето предпочитание. Swan също трябва да представят поезия и музика и по този начин можете да получите лебедово татуировки заедно с музикални ноти, за да обозначите това. Прегледайте изброените по-долу опции, за да изберете желания от вас избор.

Ако сте решили да имате лебедова татуировка върху тялото си, тогава трябва да разгледате още няколко примера Ослепителни и привлекателни модели за татуировки на лебеди.

легло татуировка дизайни

татуировки лебед (5)

лебед татуировка дизайни (6)

дизайн татуировка лебед (9)

дизайн татуировка лебед (11)

дизайн татуировка лебед (12)

дизайн татуировка лебед (14)

лебед татуировка дизайни (16)

татуировки лебед (17)

легло татуировка дизайни (21)

легло татуировка дизайни (22)

татуировки лебед (27)

легло татуировка дизайни (30)

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 56 = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: