25 елен татуировки за мъже и жени | themotherloveshow.com

25 елен татуировки за мъже и жени

Независимо дали сте влюбен в Бамби или сте просто голям фен на величествените същества за лов, много от нас обичат елента. В татуировото изкуство еленът може да бъде проектиран да изглежда сладък, да изглежда горд или да бъде част от по-голяма природа. Днес ще разгледаме 25 различни татуировки за елени както за момчетата, така и за момичетата.

Ако преминете през магазин за търговия на дребно и попитате всеки, когото виждате дали той лови елени или не, повечето от тях ще кажат "да". Защо? Защото е в природата на човека да лови, убива и яде месо от елени. Това не е всичко. Елените са очарователни същества, които имат някои много умни навици и са съвсем откровени, че са прекрасни същества. С това казано, ние мислехме, че е време да вдигнем списък с 8 елегантни татуировки за мъже. Не само, че всички тези татуировки изглеждат страхотно, но знаем, че те ще ви дадат малко вдъхновение за следващата ви татуировка или за следващия ловен сезон. Независимо от това, което излизате от тях, знаем, че ще се забавлявате в списъка, както направихме, и това е много!

Сценично татуировки от елен

Тази специална татуировка на елени има уникален вид към нея. Не само показва много хубав живописен фон, но и улавя огромен изстрел от елени. Ще бъде трудно натиснат да намерите някой с интерес към елени, който не се влюбва в тази невероятна татуировка.

Елен еленов рог-татуировки Татуировки за елени за мъже и жени 11 Bambi-Tattoo-Design-2012-520x437 Сладко-Deer-с-мама-Tattoo-Trend Татуировки на елени за жени Елен татуировки за мъже и жени 1 Елен татуировки за мъже и жени 2 Еленни татуировки за мъже и жени 3 Елегантни татуировки за мъже и жени 6 Елен татуировки за мъже и жени 7 Елен татуировки за мъже и жени 8 Елегантни татуировки за мъже и жени 9 Татуировки на елени за мъже и жени 10

Татуировка на племенни елени

Ние не казваме това много често за татуировките на елени, но ще направим изключение. Това е може би една от най-яките татуировки, които сме виждали от много дълго време. Виждате ли защо? Разбира се, че! Това е зашеметяваща татуировка, която изглежда абсолютно фантастична.

deer_tattoo_by_mariedamn-d6j2jz6

Президент на елен

Не, това не беше печатна грешка. Имахме предвид "Президент на елена". Виждате ли, тази картина ни напомня на президент и в нея има елени. Вземи го? Добре, така че наистина сме симпатични. Така или иначе, това е наистина страхотно татуировка, която очевидно е направена от изключително талантлив татуист.

1

елен-татуировка-830460385 елен-татуировка-на-долния талия Елен татуировки-за-момичета Lovely-Bambi-Tattoo-Design Татуировка дизайни, татуировка идеи - елен джентълмен, татуировка елен татуировка Tribal-Deer-Tattoo-изображението Татуировки за елени за мъже и жени 12 Татуировки на елени за мъже и жени 13 Татуировки за елени за мъже и жени 14

Елен татуировки за мъже и жени елен-татуировка-на-крак-за-момичета

Татуировка на Джагърмейстер

Не само тази татуировка показва една от най-популярните форми на алкохол в света (Jager Bombs anyone?), Но също така има елени в него. Така че, в известен смисъл, получавате най-доброто от двата свята. Това вероятно не е добра татуировка за вас, макар че не сте фен на Jager Bombs.

deer7

Класически татуировка на елени

Това е много класическа татуировка на елени, в смисъл, че е много ясна, проста и права. Това не е задължително да е лошо (ако е така, не бихме го поставили в списъка), тъй като това може би е това, в което се намирате. Ние го включихме, така че ще имаме малко разнообразие в списъка.

елен татуировка дизайни-идея

Сърцето на елените

Какъв списък от татуировки от сърни ще бъдат завършени, без да се показва елен череп? Нито един! Също така смятаме, че това е идеалното място, за да получите татуировка на черепа на елени. В края на краищата повечето други части на тялото няма да са достатъчно големи, за да играят вкъщи татуировка като тази.

25 елен татуировки за мъже и жени

Портретът на доста елен

Това е много красива татуировка от елени, която може да се смята за портрет или може да бъде направо от мозъка на художника. Така или иначе, тази татуировка има нов фен и това е нас. Ами ти? Харесва ли ви татуировката или не? Така или иначе, трябва да признаете, че това е много добре направено.

nh7UHmr

Уникално татуировка на елени

Както винаги, решихме да спестим най-доброто за последен. Не сме съвсем сигурни какво гледаме, когато гледаме татуировката, но едно нещо е сигурно. Това е уникално и ни харесва! Имаме прилична представа какво означава това татуировка, но няма да го познаем. Ние ще оставим това на вас и се надяваме, че ще излезете с нещо наистина творческо за тази невероятна татуировка.

50bb18310011bpietro_sedda-191112-м-татуировка-012

И това заключава нашия списък с 25 Deer Tattoos For Men. Разбира се, тези татуировки могат да се развиват по два начина (жените биха могли да ги получат също така), но искахме този списък да бъде насочен само към мъжете. Можем да направим и в бъдеще и за жените, но просто ще трябва да чакаме и да видим.

Разбира се, ако искате да видите списък с татуировки за жени, уведомете ни! Ако достатъчно хора ни питат за това, в крайна сметка ще го доставим. Също така, не забравяйте да споделите този списък!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: