15 най-творчески татуировки дизайни някога | themotherloveshow.com

15 най-творчески татуировки дизайни някога

Някои дизайни на татуировки са толкова бръмча, стандарт на складовите наличности, които сте виждали преди милион пъти, умът е доста неистински, че просто искате да викате към лицето "Опитайте по-здраво"! И тогава има някои дизайни, които са толкова излязли от лявото поле, че те наистина ще ви духат! Нека да разгледаме някои от тях, нали?

Някои от най-креативните дизайни на татуировки са вдъхновени от самия живот и елементите, които виждаме ежедневно. Други обаче идват от нещата, които виждаме само във филмите и мечтите ни. Независимо от мястото, откъдето събереш творческото си вдъхновение, изборът на дизайнерските елементи, които включиш в татуировката, може да направи или да пречупи завършения дизайн. Един прост елемент може да накара цялата татуировка да е малко на разстояние и да изглежда ужасяваща в някои случаи. Напротив, обаче, може да вземе един елемент, за да създаде най-невероятната татуировка, която някога е виждал!

38-интензивни-татуировки-че-ще-Blow-ви-Mind-277

Освен индивидуалните елементи, които поставяте в творчески татуировка, цветната схема, която включвате, също може да направи огромна разлика. Докато много хора избират традиционните черни и сиви засенки в своята татуировка, добавянето на блясък на цвят може да донесе на татуировка дизайн в живота в повечето случаи. Често ще видите традиционна черно-сива татуировка, която използва цветен контраст само на определени малки места. Докато червеният цвят често се използва в тези дизайни, може да видите и други цветове, като например зелено, синьо или жълто, както обикновено - обикновено не заедно. Това позволява някои части на татуировката да се отличават повече от останалите. Често ще виждате и това във фотографията.

50d6346aa0438

Някои от най-популярните творчески татуировки включват фантастични елементи като феи, магьосници, вещици или дори митологични създания като гноми, богове и богини от различни култури. Тези елементи могат да ви помогнат да създадете невероятна творческа татуировка, която изобразява една история в една история - реална или фантастична.

Импулс за татуиране на ръце

Изборът на подходящ художник за татуировки може да ви помогне да изберете перфектната творческа татуировка, както добре. Тъй като всеки художник със сигурност ще има различен стил и талант, творбите му ще покажат същото разнообразие. Това е важно, особено когато се стремите към творческа татуировка, тъй като вашето виждане за творчество може да не е същото като своето. Имате няколко скици, изготвени за вас, за да можете да видите техния талант в различни стилове и да изберете най-добрия за вашите предпочитания.

страховито-татуировки-yomico-Морено-thumb640

1

Някои страхотни дизайнерски елементи, които създават абсолютно невероятни татуировки, могат до голяма степен да бъдат променяни и затъмнени, въпреки че смятате за подходящо. За да направите това, обаче, може да искате да си направите малко място за творческа свобода. Това по същество означава, че трябва да използвате елементи, които могат да бъдат променени, без да станат непознати за широката общественост. Например, един ангел без крила или ореол, може да изглежда като обикновена жена в човешка форма. Елфът без остри уши не е нищо повече от малко дете с фантастичен призив към тях. Вземането под внимание на такива неща ще ви помогне да създадете перфектната творческа татуировка.

творческо-забавен-татуировки-татуировка-idea_4903999004411282

Когато става въпрос за цвят, не се страхувайте да използвате целия цвят палет, за да проектирате своя шедьовър. Пръчките със смесен цвят и контраст често правят най-добрите татуировки. Промяната на традиционния цвят на дизайнерските ви елементи също е чудесен начин да се изразявате малко по-различно. Докато цветята обикновено са определени цветове на базата на техния произход, опитайте да ги направите в свой собствен цветен дизайн, използвайки цветове, които не биха били на това конкретно цвете или пеперуда за този въпрос. Може да видите хора с ярко оцветени лилави пеперуди или сини рози. Докато тези елементи могат да съществуват в тези цветове в реалния живот, рядко ги виждате - правейки дизайна на татуировката по-уникален от другите.

крак-татуировка-мъже-5

При избора на творчески татуировка дизайн, вие също ще искате да разгледате и времето. Колкото повече подробности добавяте към татуировка, толкова повече пари тя със сигурност ще струва, защото ще отнеме малко повече за мастило. Тъй като повечето татуирани художници се зареждат на час, може би е добра идея да включите това във вашето решение.

мръсотия

Когато мислите кои елементи от дизайна ще искате да включите във вашата татуировка, помислете за нещата в смисъл на тема. Това ще ви помогне да решите кои елементи са подходящи за цялостното съобщение, което се опитвате да изпратите. Тя също така ще ви помогне да мислите за повече елементи, свързани с темата. Например, ако търсите творческа татуировка, която изобразява небесна тема, можете да включите неща като слънца, звезди, луни, планети или галактики във вашата татуировка. Въпреки това, мислете извън кутията по всяко време. Може да искате да използвате слънчева тема, която включва различни дизайни от различни култури като келтско слънце или египетско слънце. Това ще добави вкус и детайл към татуировка с всеки елемент, който добавяте, плюс това ще даде малко дълбочина на вашето значение както добре.

Проверете тези невероятни творчески татуировки и начертайте свои собствени вдъхновения и идеи за следващото си мастило. Може да се изненадате от страхотните идеи, с които се сблъсквате!

снимки

крака-татуировка

роза-татуировка-дизайн-за-sleeves-

Уникални и творчески 3D татуировки2

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: