35 Татуировки на базата на Regal Ship

Моретата и океаните са неща, за които хората мислят, мечтаят и фантазират. Повечето от нас просто биха искали да отплават на великолепен кораб, на много нови земи, точно като големите изследователи на миналото. Когато се движим по морския бряг и виждаме кораб, въображението ни сякаш се изкачва по едно фантастично пътуване.

корабни татуировки дизайни (22)

корабни татуировки дизайни (32)

кораб татуировка дизайни

кораб татуировка дизайни (30)

корабни татуировки дизайни (29)

Има нещо хипнотично за гледането на огромна структура като кораб, плаващ върху вода, който често е бурна и дива и излиза от нея невредим. Начинът, по който цяла група хора живеят на борда на тази структура, води до привидно нормален живот, докато е заобиколен от морето, което може да бъде нещо, което прави зашеметяващо визуално. Добавете към тези пирати и други приключения, а след това имате печеливш дизайн татуировка.

корабни татуировки дизайни (3)

корабни татуировки дизайни (1)

корабни татуировки дизайни (2)

Логото, което е показано на флага на пиратския кораб, може също да се използва като татуировка. Можете също така да имате кораб в бутилката, за да бъдете част от мотива за татуировка. Възможностите за проектиране на татуировка с помощта на кораба като централна тема са безкрайни.

корабни татуировки дизайни (12)

корабни татуировки дизайни (27)

корабни татуировки дизайни (11)

Ето някои от най-популярните фаворити:

Русалка край кораб: Комбинирането на морето, русалката и кораба може да бъде чудесна идея за татуировка. Той има външен вид, има елементи на фантазия и има приключение. Тя може да бъде направена да изглежда наистина цветна или можете да подчертаете един от елементите, за да привлече окото там.

корабни татуировки дизайни (8)

корабни татуировки дизайни (6)

Кораб с пират на гърдите: Тази татуировка показва отношението на дявола-може да се грижи, смелостта и приключеният дух в района близо до сърцето. Този дизайн може да бъде изчертан с много подробности, за да бъде направен да изглежда реалистичен. Поглеждайки го почти можете да мирише на морската солена вода.

корабни татуировки дизайни (10)

корабни татуировки дизайни (16)

Корабът в бутилка: Това показва как една бутилка може да представлява цялото море с красив кораб, хванат в капан. Със сигурност можете да видите тежкия символизъм в това. Начинът, по който бутилката се оформя и корабът се изтегля, може да бъде персонализиран според вашето въображение.

Една флотилия кораби, отплаващи от пристанището: Корабът, напускащ пристанището, е едновременно щастливо и тъжно събитие. Щастливи, защото моряците ще правят това, което им харесва най-добре и корабът ще достигне целта си. Тъжно е, защото хората на сушата ще бъдат разделени от хората на кораба. Това може да направи хубав дизайн татуировка

корабни татуировки дизайни (24)

корабни татуировки дизайни (25)

Кораб в бурни морета: Кораб, който се опитва да се справи със силите на природата, е нещо, с което всички се чувстваме, когато сме изправени пред големи трудности. Погледът и по-дълбоките нюанси на такова визуално може да направи отличен дизайн на татуировка. Човек почти може да усети силата на бурята, докато го гледате

корабни татуировки дизайни (17)

корабни татуировки дизайни (9)

Татуировка за корабокрушение: Въпреки че не е най-положителната татуировка, тъй като тя показва нещо великолепно воювано срещу природни сили и е принудено да загуби, това е нещо, което оказва определено въздействие. Ето защо тази татуировка е обект на много коментари и много дискусии.

корабни татуировки дизайни (4)

корабни татуировки дизайни (23)

Можем да заключим, че корабните татуировки са страхотни дизайн и имат едновременно визуално и смислено обжалване. Това може да означава, че корабът не винаги е изправен пред добри условия и гладко море. Но успява да спре бурите и да продължава да се движи. Не само тя оцелява, но и достига до местоназначението си. Това може да се окаже много приятно за татуиране. Нещо повече от красотата и достойнството, дори когато са атакувани от пирати или разрушени от буря. Корабът е нещо, което е част от нашия живот, ако не е в действителност след въображение и фантазия.

Ето още няколко неща Регални корабни базирани татуировки За теб!

корабни татуировки дизайни (5)

корабни татуировки дизайни (7)

корабни татуировки дизайни (14)

корабни татуировки дизайни (15)

корабни татуировки дизайни (18)

корабни татуировки дизайни (19)

корабни татуировки дизайни (28)

корабни татуировки дизайни (31)

корабни татуировки дизайни (33)

корабни татуировки дизайни (34)

корабни татуировки дизайни (35)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: