25 татуировки на мистичните владетели на пръстените

Властелинът на пръстените е история, в която много хора се влюбиха и когато филмът излезе, то само добави към популярността на тази фантастична проза. Когато нещо подобно докосва сърцата на хората, определено ще бъде пренесено във фантастичния и творчески свят на татуировките. Една от най-търсените татуировки е елфийският скрипт Quenya, език, който е използван от елфите във вселената, създадена от J.R.R.Tolkien.

Фактът, че историята е толкова поглъщаща, че сама по себе си става изкуство и вдъхновява много татуировки, е нещо, което е доста очарователно. За хората, които са в романа и филма, татуировка "Властелинът на пръстените", която има мотив от тази история, отива отвъд обикновената татуировка, тя е любовта и обожанието, които чувстват за нея, и качествата, които вярват, че героите вдъхновяват най-много.

Някои от популярните избори включват:

Бяло дърво на Гондор: Сложен заедно с някакъв елвен сценарий, този ще направи страхотна татуировка, че всеки фен на LOTR ще се гордее със спорта. Белият дърво на Гондор е популярен лорд на дизайна на пръстените за татуировки и точно както е показано по-долу, изглежда грандиозно, когато се носи на по-големи части от тялото, както на гърба.

господар на пръстените татуировка (3)

Black Line Gollum Татуировка снимка: Тази татуировка ще улови начина, по който е показан Gollum във филма, с изключение на това, че очите му могат да изглеждат малко по-приятелски, отколкото бяха в шоуто. Освен това включването на елементи като кулата и луната във фонов режим прави зашеметяващо визуално.

господаря на пръстените татуировка (16)

Татуировка на J.R.R. Толкин:  За да се събере такава детайлна и изобразителна произведение на изкуството, авторът трябва да бъде оценен и това може да се направи, като се състави татуировка, която показва неговата прилика. Дизайнът на татуировката не само изглежда сложен, но и е артистично проектиран с различните характеристики на Властелина на татуировките с пръстени, които се смесват толкова добре.

господарят на пръстените татуировка (17)

Страхотно татуировка на Арагорн от Властелинът на пръстените:  Можете да видите, че Aragorn наистина е направен да бъде изобразен като част от татуировка. Използването на сянка ще улови същността на този герой, тъй като той става онова, което се очаква да стане. Властелинът на пръстените татуировки са доста универсални с използваните елементи, носещи дълбоко значение и символизъм.

господар на пръстените татуировка (23)

Назгул татуировка: Тъй като това беше един от големите играчи, които имаха огромна роля в цялата сага, той прави зашеметяващ визуален дизайн на татуировка. Крилата и тялото на създанието, на което той е, изглеждат наистина страхотно. Ако обичате лошите, това е за вас. Влакът на дизайните на татуировките на пръстените по-долу пресъздава не само сцените, но и въплъщава чувствата, които човек изпитва, докато гледа филма.

господар на пръстените татуировка (9)

Друго татуировка Bad Guy - LOTR Orc: Всички помним Орката и ролята, която са играли с израз на зло и омраза, гравирани на лицата им. Разбира се, друг любимец сред любителите на злодей. Господарят на дизайна на пръстена за татуиране по-долу може да бъде зашеметяващ и плашен в същото време. Освен ако не е велик фен, добре е да разберете значението преди да носите татуировката.

господар на пръстените татуировка (22)

Запомнящи се Гандалф Цитат на татуировка: Много хора говореха в LOTR, които бяха много важни, но този, който остана в съзнанието на феновете със сигурност щеше да бъде "Няма да кажа, не плачете. Защото не всички сълзи са зло. "Това може да направи страхотен татуировка. Властелинът на дизайна на пръстена за татуировка по-долу е израз на хубав цитат, който може да бъде вдъхновяващ за много зрители.

господар на пръстените татуировка (2)

Saruman татуировка:  Немезът на Гандалф и начинът, по който той умря, са гравирани в съзнанието ни. Това отново е един от моментите във филма, които могат да бъдат заснети в татуировка. Властелинът на дизайнерите на пръстените за татуировки е просто страхотно в работата си, дизайнерът демонстрира в мощен начин емоциите и действията на героите, както е показано в татуировката по-долу.

господаря на пръстените татуировка (10)

Татуировка на мините на Moria влизане:  Това, заедно с написаното във филма, създава чудесен дизайн на татуировка, тъй като е важен аспект на сагата LOTR. Властелинът на татуировките на пръстените често включва многобройни елфически сценарии и цитати, които имат дълбоко значение и значение за феновете и любителите на историята.

господар на пръстените татуировка (7)

Фродо Падащи в хана: Това е един от най-обичаните и желани теми за татуировка за всеки любител на LOTR и вентилатор. Това наистина помага, че работи добре и като дизайн татуировка също. Властелинът на татуировките епичен сценарий е frodo, попадащ в хана, който е ключов елемент, който е заловен в татуировката по-долу.

господар на пръстените татуировка (24)

Можете да сте сигурни, че когато срещнете качествени дизайни на татуировки, базирани на LOTR, със сигурност ще се докоснете до вас и ще ви вдъхновят, за да получите креативен дизайн от ваша полза. Други идеи за Властелинът на пръстените татуировки си тук:

господар на пръстените татуировка

Повечето от дизайните на Lord of the rings за татуировка са вдъхновени от портрети на героите от филма, скриптовете или символите, точно като дизайна на татуировките "Властелинът на пръстените" по-долу. Татуировките се предпочитат от любителите на филма, които са горди да се идентифицират с героите и идват в различни дизайни.

господаря на пръстените татуировка (1)

Магията и мистерията са много важни елементи в дизайна на дизайнерите на пръстените, както и в дизайна на татуировките по-долу. Дизайнът по-долу показва главния герой, демонстриращ някои магически сили, в които се показва, че някои тайнствени сили се излъчват от ръцете с особености на човешки същества, висящи на него. Татуировката може да бъде плашеща и очарователна едновременно.

господар на пръстените татуировка (4)

Влакът на татуировките на пръстена по-долу показва листо от Lorien, които са били използвани от героите като защитни амулети. Татуировката изглежда грандиозно на краката, където нейното износване и вградените цветове съвпадат доста добре с веригата, прикрепена към нея.

господаря на пръстените татуировка (5)

Преди да вземете решение за вида на татуировката, която да носите, добре е да разберете смисъла на татуировката и ако тя резонира добре с това, с което може да искате да се идентифицирате. Влакът на дизайна на татуировките на пръстена по-долу изглежда завладяващ на гърба, където е износен, и показва сходство с татуировка от един от героите на хобитите. Единният цвят, използван в дизайна, изглежда хладен на гърба на потребителя.

господаря на пръстените татуировка (6)

Използването на елфически език и книжни цитати са общи черти на дизайнера "Властелинът на татуировките", подобно на този по-долу. Дизайнът изглежда завладяващ с дървото на Гондор и смели цитати около него в средата, което изглежда страхотно и грандиозно.

господаря на пръстените татуировка (8)

Елфийският сценарий е език, който не е разбран от много хора и е обща черта на "Властелинът на татуировките". Елфийският език, използван в дизайна на татуировката по-долу, изглежда сложен и изпълнен артистично. Мястото, където владетелят на пръстените се носят, подобрява цялостния изглед на татуировката, тъй като е широко, като дългият сценарий се вписва перфектно. Смята се, че формулировките не означават, че всички, които се чудят, са изгубени.

господарят на пръстените татуировка (11)

Властелинът на дизайните на пръстените за татуировки е известен като магически и пълен с фантазия. Използваният в дизайна по-долу символ не само изглежда хладен, но също така носи много дълбок и скрит смисъл. Носенето на татуировка дизайн, който се прави с опит изглежда страхотно, дори и прост дизайн се оказва тихо привлекателен.

господарят на пръстените татуировка (12)

Татуировките имат начин да подобрят физическия облик и общата ви перспектива, особено когато са добре проектирани и носени на правилното място. Влакът на татуировките на пръстена е по-долу елитен символ на сценария. Важно е да разберете какво всъщност означава сценария, преди да решите да го носите. Смесването на сценария с други елементи като листа прави целия дизайнер на пръстена на пръстена да изглежда елегантно на китката, където се носи.

господар на пръстените татуировка (13)

Гандалф сивото е очарователен характер и като Lord of the пръстен татуировка, вдъхновена от героя, може да бъде голям скок, особено за феновете на филма. Властелинът на пръстените татуировки привличат както мъжете, така и жените, но Гандалф изглежда страхотно, когато се носи от мъжете, точно както в дизайна на татуировката по-долу.

господар на пръстените татуировка (14)

Елвиското писане може да е забавно, особено за онези, които разбират езика, но е добре да разберете какво точно означава сценарият, преди да решите да носите татуировката. Властелинът на дизайните на пръстените за татуировки е богат на елфически сценарии и цитати, които означават различни неща и избирането на това, което е по-привлекателно преди носенето, е напълно идеално. Елфийският дизайн на цитираната по-долу се казва, че означава сестри.

господарят на пръстените татуировка (15)

Влакът на татуировката на пръстена по-долу е комбинация от различни елементи и елементи, които са общи с историята на Властелинът на пръстените. Освен цитата, Господ на пръстена татуировка по-долу се състои от цветя и белег на звезда, която символизира различни неща. Комбинирането на различни функции, които се сливат толкова добре, е доста идеално, тъй като дизайнът изглежда елегантен.

господарят на пръстените татуировка (18)

Един пръстен да ги управлява и един пръстен, за да ги намери, един пръстен, за да ги донесете всички и в тъмнината ги свържете. Цитатът се казва, че е тълкуването на Господ на пръстените дизайн татуировка по-долу. Татуировката по-долу изглежда красива на бедрата, където се носи.

господар на пръстените татуировка (19)

Влакът на татуировките на пръстена по-долу е хладен израз, който може да бъде вдъхновяващ дори и за онези, които го прочетат. Дизайнът на татуировката е художествено изработен и носен в ръцете, където изглежда страхотно и доста привлекателен. Повечето от дизайнерите на пръстена на пръстените са направени с един цвят, точно като този по-долу и изглежда доста хладно на ръцете.

господар на пръстените татуировка (20)

Влакът на дизайна на татуировките на пръстена по-долу се казва, че означава магически пръстен на невидимост. Това е един от мощните пръстени, създадени от тъмния господар с намерението да спечели власт над средната земя на свободни хора. Носенето на пръстена може да донесе усещане на носителя, че той или тя има някакви загадъчни невидими сили.

господарят на пръстените татуировка (21)

Феновете на LOTR имат съвсем различни дизайни, от които да избирате с всеки лорд на дизайна на татуировка на пръстена, носещ уникални и мистериозни качества и значението, което може да се идентифицира с широк спектър от любители на татуировки. Дизайнът по-долу изглежда доста сложен, като цветовете се смесват толкова добре. Татуировката изглежда визуално привлекателна за по-голямата част на ръката, където се носи.

господарят на пръстените татуировка (25)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: