30+ Различите опције пирсинга језика за мушкарце и жене

Нешто је сјајно око прстена на језику. Је ли то зато што можете да видите само блицеве ​​док разговарате с неким? Да ли је то зато што можете да се играте с тим у устима? Је ли за друге ... умм ... усмене разлоге? Шта год да је случај, ако сте у пирсинг на језик, морате их проверити.

Од свих различитих опција пирсинга на телу које имате, пирсинг језика је далеко најчешћи и најразличитији. За разлику од многих других врста пирсинга, језик се може пробити на различите начине и може се такође модификовати. Било је невероватних ствари у свету пирсинга језика од четверобрних пирсинга да би се поделили језици на задрге постављене на обе стране раздвојеног језика. Ако можете да је замислите, вероватно ће се вероватно учинити!

Девојчица-пирсинг-395-1024к1024

тумблр_м85ик38нсф1ркмн3ко1_500

Иако се већина појединаца обично одлучује за само пирсинг језика, користећи једноставну мрљу постављену у вертикалном положају кроз средину језика - игре које се не заустављају овдје. Такође можете прорезати језик на хоризонталан начин који показује и два мрена на површини језика.

Многи људи су неодлучни да издрже пиерцинг језика јер постоје артерије на језику који контролишу дисање. Иако ћете морати бити прилично свесни начина на који пиерце свој језик, професионалци свој посао врло озбиљно схвате и обично ће предузети све мере предострожности како би осигурали да се посао уради исправно, сигурно и, наравно, на санитарнији начин.

Добродошли у мачку

Желите ли добити мало више ексцентричности када је у питању пиерцинг језика? Зашто не би добијали више пирсинга користећи и вертикалне и хоризонталне мрена у шаблону? Многи људи се одлучују за ову врсту пирсинга језика јер показује разноврснији облик креативности и, наравно, изгледа апсолутно луд!

Док се раздвајање језика не може тачно класификовати као традиционални језик пирсинга, многи појединци који се одлуче да изврше поступак, такође добијају широк избор пирсинга језика. Од вертикалног до хоризонталног пирсинга до употребе вишеструких жљебова да би нагласили њихову подјељену модификацију - ове особе показују храброст, храброст и наравно, одличан осјећај стила за пирсинг на телу!

много пирсинг-за-језик

Када сте пробили језик, можете очекивати прикладан број отока након што се поступак заврши. Многи људи ће признати да се само пиерцинг може мало повредити, већина ће такође признати да стезаљка која се користи за постављање процедуре боли много више од стварне игле. Већина људи користи стандардну хируршку мрежу за покретање пирсинга језика, али, након завршетка процеса исцељења, одлучују се за јединствене и разнолике изборе накита језика.

плаво-и-ружичасто-паметан-пирсинг

Ова врста накита прилагођава ширину сваког језика јер је дужи од било које врсте накита који је доступан на тржишту. Већина вертикалног накита који је вертикалан језик је равна мрена како би се осигурало да нерви и артерије нису стављени на штету док је пирсинг на месту. Међутим, за оне особе које се опредељују за пиерцинге хоризонталног језика, закривљена мрена се обично ставља у рупу како би се осигурала одговарајућа покретљивост језика у свако доба.

Тонгуе_Пиерцинг-1

Многи људи верују да када једном пробате језик пробудите да ћете изгубити осећај укуса или способност да померате свој језик као нормалан. Ово је далеко од истине. Ако се на било који начин појави у облику или форми, одмах се обратите свом пирсеру, јер нешто може бити мало пиерцинга.

Када се ради о прачењу језика, прање уста ће постати ваш најбољи пријатељ првих неколико недеља. Листерин је снажна антисептичка уста која ће вам пиерцинг чисте од бактерија и бактерија које могу изазвати инфекцију. Док је пушење најбржи начин за стварање бактерија у вашим устима, многи стручњаци ће вам препоручити да користите испирање уста прије и послије било којег оброка, пушења или пијења како бисте чували унутрашњост све време.

хоризонтални језик-пиерцинг4_595

Погледајте неке друге невероватне начине да се пирсинг језика може учинити - можда ћете бити шокирани колико имате опција!

слатки-два-пиерцинга

тумблр_мднхпхБУНб1р7412со1_500

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 28 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: