75+ Стилисх Спине Таттоос за мушкарце и жене – Дизајн и значења (2018)

тетоважа кичме

Постоји неколико тетоважа на различитим деловима тела. Већина њих примењује се на надлактици, посебно мушкарцима. Па, ово нису једине тетоваже које се наносе на тело.

Постоје и неке тетоваже које се примењују на леђима, али неке јединствене тетоваже примјењују се дуж кичмене мождине.

Тетоваже кичме примењују и мушкарци и даме, али су најчешћи међу дама.

Спине Таттоо 56

Извор

Спине Таттоо 57

Извор

Спине Таттоо 58

Извор

59. Спине Таттоо

Извор

тетоважа кичме

Они могу да се крећу од једног дизајна до другог. Има неких које ће трчати од врха кичме, близу врата, све до доњег леђа. Неки ће имати само горњи део кичме.

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Момци ће имати скромну тетоважу дуж кичмене мождине, али тетоважа неће покривати цијели кичмени мозак.

Са дамама ће углавном имати детаљнију тетоважу која ће трчати дуж кичмене мождине.

тетоважа кичме

 • Спине Таттоо 75
 • Спине Таттоо 76
 • Спине Таттоо 77

Разлог би могао бити да ће даме највјероватније носити голи натраг хаљину. За мушкарце, углавном ће им бити покривени, али ће бити голи натраг, само на пливању или на плажи.

тетоважа кичме

Спине Таттоо 60

Извор

Шпијунска тетоважа 61

Извор

Значење тетоваже дуж кичме

Ове тетоваже су потпуно другачије примењене. У суштини, не постоји тачно значење тетоважа дуж кичме, јер долазе у различитим дизајном. Без обзира на то, носиоци ових тетоважа, одаберу да их примјењују ради приватности.

тетоважа кичме

тетоважа кичме

Са тетоважом кичмене мождине, нико га не би лако схватио на леђима. Можда је одлична идеја, ако се примјењује понуда за посао, гдје забрањују тетоваже.

тетоважа кичме

Спине Таттоо 62

Извор

Постоје неке тетоваже које се у основи одвијају дуж кичме, како би носилац донио нешто атрактивно за своје партнере. Неки ће имати елегантан дизајн цвијећа и других атрактивних предмета, који би требали украшавати носиоца.

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Неки ће ићи до краја, до доњег леђа, који наглашава кичмену мождину и даје одређени степен привлачности.

тетоважа кичме

Шпијунска тетоважа 63

Извор

Неки ће бити извучени као подсетник за ту особу или у основи, дају сопствени цитат. Постоје неке тетоваже за кичму, које ће имати цитате које носилац увек има у себи.

Пошто је кичмена можна да пружа подршку телу, тетоваже се такође повлаче дуж кичме као знак подршке овој особи.

тетоважа кичме

тетоважа кичме

 • Тинејџер 73
 • Спине Таттоо 72
 • Спин Таттоо 74

Врсте тетоваже кичме

Тетоваже које су повучене дуж кичмене мождине долазе у другачијем дизајну. Неке ће бити скромне и изгледат ће као дебела линија која се креће дуж кичмене мождине.

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Други ће бити детаљнији и имати ће комплетан цртеж, али на основу кичме.

спине-таттоо_-1

спине-таттоо_-2

Ево погледа на неке од тетоваже које су повучене дуж кичмене мождине:

тетоважа кичме

тетоважа кичме

 • Тетоваже цветова вишње

То су типови тетоважа који се вуку дуж кичме, који ће се преплетати са репне кости, све до центра леђа. Тетоваће ће се онда одвојити од средине кичме, а затим постати уже док се подиже на кичму.

Тетоваже ће користити бело, црвено или розе цвијеће, заједно са витким гранама које су тамне.

тетоважа кичме

Друге теме које се могу применити са овом тетоважом укључују и неке лептири, Јапанска слова или змајеви, као и Кои риба.

Цртежи ће се применити углавном на доњем делу леђа, према струку, али горњи део леђа имаће танко стабло које води дуж кичме.

тетоважа кичме

 • Кинески карактер тетоваже 

Постоје и неке тетоваже које су дизајниране са неким кинеским ликовима, трчање дуж кичме. Ове тетоваже ће применити и мушкарци и жене. Кинески ликови биће нацртани у смислу имена особе, имена града или личности.

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Ако је име дуже, тетоважа ће бити ужа и трчати све до репне кости. Прва ствар коју треба учинити је да се мора схватити значење употребљеног кинеског карактера, пре него што се примени.

тетоважа кичме

тетоважа кичме

 • Трибал

Ова тетоважа ће имати карактер змај, са репом или кичми змајева који се појављују дуж кичмене мождине. Змај такође може бити извучен на задњој страни рамена, са копљем или ликом који се налази поред кичмене мождине.

тетоважа кичме

тетоважа кичме

 • Санскрит тетоваже 

Ово је још један дизајн који ће требати разумијевање санскртског језика. Језик је међу најстаријим и такође један од најбољих, у смислу инспиративних цитата.

Када тетовирате, можете да изаберете санскртски језик који ће бити написан дуж кичмене мождине, али морате добро да разумете ликове. Уобичајено, образац ће бити уписан на врху и на дну, што ће допунити цео изглед.

 • Спине Таттоо 70
 • Спине Таттоо 69
 • Спин Таттоо 71
 • Тетоважу кичмене мождине 

Иако су тетоваже извучене дуж кичме, постоје неки који су буквално дизајнирани од правог кичменог мождина, а могу се извући заједно са ребрима. Тетоваће ће бити извучене из кости од карлице, до краја врата.

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

Спине Таттоо

У већини случајева, тетоваже кичмене мождине неће бити обојене, већ ће бити извучене црном бојом, чинећи их јединственим и елегантним.

тетоважа кичме

спине-таттоо_-4

 • Цитиране тетоваже

Постоје неки, који су једна од најјединственијих и скромних тетоважа извучених дуж кичме. Ово су тетоваже цитата, у основи се примењују да би дали мишљење или мото те особе. Тетоваже ће бити написана на енглеском и појавит ће се у јединственој калиграфији.

Такође неће бити обојени и трчеће до краја костима, у зависности од дужине или броја речи.

тетоважа кичме

тетоважа кичме

Приликом избора тетоваже који се наноси дуж кичме, уверите се да одаберете онај који одговара вашим преференцама. Ако желите да примените знаке страног језика као што су кинески или Јапански знакове, осигурајте да разумете значење тих знакова.

тетоважа кичме

спине-таттоо_-5

спине-таттоо_-3

Тетоваже 64

Извор

Спин Таттоо 65

Извор

Ако вам треба цвијеће које треба извући на задњој страни, осигурајте да одаберете боју која ће изгледати елегантније. Све у свему, потражите стручну помоћ пре него што примените ове тетоваже.

 • Спин Таттоо 66
 • Спин Таттоо 67
 • Шпијунска тетоважа 68

/

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 35 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: