25 најбољих кратких фризура за овалне лице

Као што сви знамо врло добро да су кратке шишање у трендовима ове године. Већина девојчица носи ово кратке тренди фризуре или кратке трендовске фризуре да изгледају модерно и трендовито, али то кратка фризура више одговара онима које имају овално лице облик. Форма лица значајно је значајна у лепоти девојчице и углавном фризурама на овалним лицима. Ево неколико добрих примјера модерних кратких фризура које носе неке лепе овалне фаце гирлс.

Врло кратке шишање углавном су у трендовима, а девојке изгледају паметне и секси у оним кратким стилским фризовима. Девојка на слици испод је имала овални облик лица и ова кратка трендовска фризура најбоље изгледа на лицу.

Веома кратка фризура за овално лице

Већина девојчица воли да носи кратке трендовске фризуре само да би изгледала модерно и елегантно. Веома кратке шишање са шишама су такође популарне и изгледа најбоље на оним девојчицама које су имале овални облик лица.

Кратке шишање за девојчице са овалним лицима

Испод је једна од јединствених и трендовитих шишања ове године. Кратак је у дужини и спашен са једне стране главе. Девојке са равним длакама воли да носи ову фризуру и најбоље изгледа на овалним лицима.

Прикривена фризура за овално лице

Врло је тренди, елегантна и најпопуларнија фризура 2013. Већина модерних младих стилских девојака воли да носи асиметричну фризуру. Дузи је од предњег дела и са задње стране је прекратак. Ова девојка на слици испод имала је врло лепо овално лице и лепо изгледа у оној краткој асиметричној шишању са лаганом плавом нијансом за нијансу.

Кратка асиметрична коса за овално лице

Пикие је такође веома трендовита и популарна фризура ове године. Ова фризура је врло кратка у дужини. Али, то је тренди и стилски. Позната холливоодска личност Цхарлизе Тхерон може носити ову трендовску фризуру с плавом бојом косе. Изгледа невероватно и трендовито у овој фризерској фризури.

Цхарлизе Тхерон кратка пикси косу

Бангс је популаран у кратким фризурарама. Бангс такође изгледају најбоље у лицима тих девојака који имају овално лице. Бангс даје јединствен трендовски изглед личности девојке. Девојчице такође могу носити ову фризуру са различитим нијансама боје за косу, али плавуша хладно изгледа боље.

Кратке фризуре са шишмама за овалне лица

Линда Евангелиста: Позната је холивудска личност, али и веома модерна модерна дама. Има диван овални облик лица и изгледа прекрасно у краткој трендовској фризури.

Кратке сличне фризуре за овално лице

Девојчице изгледају боље кратке трендовске фризуре и овалне лице у њима је лепше изгледати кратке фризуре

Најбоља кратка шишања за овалним лицима

Боб је једна од веома популарних и врло тренди фризера међу девојкама. Она је краћа у дужини са задње стране и дуже од погледа предњег дела. Али боб фризуре више одликују на овалним лицима.

Боб фризура за овална лица 2013

Плава боја косе нијанси су најатрактивније нијансе 2013. године, а већина трендовских дјевојчица жели да носи ову боју косе са јединственим трендовитим кратким шишањем. Боја ове боје такође изгледа најбоље на овалним површинама.

Кратке блонде фризуре за овалне лица

Лоше длаке најбоље изгледају на девојчицама са овалним лицем.

Кратке ружне фризуре

Функи кратке и трендовске фризуре такође изгледају најбоље на овалним лицима.

Функи кратке шишање за овалним лицима

Најбоља кратка фризура за овалне лице

Најбоља кратка фризура за овалне лице-1

Најбоља кратка фризура за овалне лице-2

Најбоља кратка фризура за овалне лице-3

Најбоља кратка фризура за овалне лице-4

Најбоља кратка фризура за овалне лице-5

Најбоља кратка фризура за овалне лице-6

Најбоља кратка фризура за овалне лице-7

Најбоља кратка фризура за овалне лице-8

Најбоља кратка фризура за овалне лице-9

Најбоља кратка фризура за овалне лице-10

Најбоља кратка фризура за овалне лице-11

Најбоља кратка фризура за овалне лице-12

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 86 = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: