70 най-уникални стрели TATTOOS (за мъже и жени)

Стрелките са наистина интересен аспект, който можете да включите в дизайна на татуировка. Тяхната перфектна симетрия и ефект на очертаване на очите остават популярен мотив през годините. Независимо дали става дума за поразително дълга, смела стрелка или серия от малки стрели, те са особено добри в това да водят очите там, където искаме да отидат.

Татуировките стават все по-популярни, особено когато повече хора в глобалното общество включат уникалното изкуство в сегашната им култура и вярвания. Значителен процент, приблизително 25% от тийнейджърите и младите възрастни имат татуировки със стрелки. Този процент със сигурност ще се увеличи през следващото десетилетие, като се има предвид високата честота на разпространение на татуировки в обществото. Решението да се получи татуировка трябва да бъде задълбочено, със сериозна причина за това. Татуировките са предназначени да бъдат постоянни, така че трябва да се замислите два пъти преди да отидете на татуировка. Това лично откритие рисков може най-добре да се постигне чрез гледане на татуировки снимки и идеи.

  Изключително секси татуировка за стрела назад за жени 

стрелка-татуировки-tattooeasily-4

Това е перфектно, където се намира, което го прави по-очарователен. На гърба го прави по-забележим и може лесно да се покаже. Със сигурност това е една от онези, които ще искате завинаги.

 Красива тройна стрелка татуировка

arrow татуировки татуировка (5)

Страхотно, както изглежда, тази татуировка е привлекателна и е подходяща както за мъже, така и за жени. На пръв поглед онези, които го гледат, може да са хипнотизирани, но в близък вид са уникални и създават много внимание, докато вървите. Това със сигурност е страхотно произведение на изкуството.

Всичко за две стрели татуировка

arrow татуировки татуировка (6)

Разположен в средния пръст на една уникална татуировка, която символизира приятелството според американската местна култура. Две любовни птици могат да имат тази татуировка, която може да бъде символ на робство и знак за никога да не се отказваме. Мястото, където се намира татуировката, се определя с лични предпочитания.

Елегантна татуировка под врата

arrow татуировки татуировка (7)Ако сте излезли, то това татуировка е най-доброто за вас, със сигурност е уникално и впечатляващо за онези хора, които обичат да покажат какво имат. Избирането на тази татуировка ще ви накара да изглеждате иновативни и в същото време да донесете различна картина на себе си.

Татуировка за ръчно табло за компас

arrow татуировки татуировка (8)Това изглежда елегантно, особено за тези, които обичат да имат татуировка, която лесно може да се види. Дизайнът е прост и е подходящ както за мъже, така и за жени, със сигурност можете да ги държите на ръка или да ги подхождате на други

Това красиво изкуство

arrow татуировки татуировка (9)добре сега, ако искате да изложите гърба си, тогава тази татуировка ви подхожда. плюс това няма нужда да се притеснявате, защото зашеметяващите му, минувачите ще бъдат изумени от своята простота.

            Това по някакъв начин не се прави в писалка

arrow татуировки татуировка (10)

Много иновативно, както изглежда, можете да имате инициалите в средата на стрелките или да изберете любимо писмо. Ако търсите тат, който ще привлече внимание, тогава това няма да е опция.

новооткрито изкуство

arrow татуировки татуировка (11)

Тази татуировка наистина разказва за истинската ви, поставена леко на гърба, която извежда модно изявление. Най-добре е за жени, които биха искали да покажат елегантните си неща. С тази татуировка ще привлечете много внимание.

Източник на гордост татуировка

arrow татуировки татуировка (12)

Единият твърд цвят може да направи татуировка невероятен и това не е опция. Изглежда впечатляващ и размерът му е толкова перфектен, че може да се подхожда на всяка ръка. Всеки, който обича класически татуировки след това това изважда класа.

Факти за това

arrow татуировки татуировка (13)

Истината е, че това е уникално и се отличава като перфектна опция. Това не е изтънчен като други татуировки, но се поставя там, където може лесно да се покаже. Това е перфектен избор и страхотно произведение на изкуството.

                                Просто погледнете това

arrow татуировки татуировка (14)

Поставен под коляното, това е перфектно за тези, които обичат да пускат шорти. Мястото, където се намира, го прави видимо и забележимо с движение.

                                 Елегантно изкуство

arrow татуировки татуировка (15)Това е едно уникално изкуство, което можете да имате в ръката си. видима от разстояние е идеална и носи страхопочитание. дамите, които биха искали да изглеждат изключителни, трябва да изберат тази опция

Насочете се към чл

arrow татуировки татуировка (16)Този има някаква съществена същност на личност и духовна декларация. Той също така носи голямо усещане за привлекателност и привлекателност, като по принцип изобразява някакво усещане за лично изражение и уникалност.

Тази вечна татуировка

arrow татуировки татуировка (17)Необходимо е да погледнете внимателно всяка картина на татуировка с художествено възприятие, защото това носи най-доброто от вас. Ако отивате за нещо смело и бръщо, то това е идеалният вариант.

  Едно докосване на мастилото

arrow татуировки татуировка (18)Татуировка може да се каже много за вас и това е едно от онези, които могат да ви дадат удивително усещане. Тази татуировка остава значително преобладаваща в много снимки на татуировки онлайн и като я прави ще изглежда елегантен.

                   Tтворческото му решение

arrow татуировки татуировка (19)Тази татуировка има различни лични значения, но по-общо поради естетически причини и е подходяща за двата пола. като по принцип изобразява някакво усещане за елегантност. Като го държите в ръката си, това го прави по-забележим.

  Коремната елегантност в най-добрия случай

arrow татуировки татуировка (20)  Е, може би се чудите защо поставяте тази татуировка на корема, но това е перфектната позиция. от начало до край ще осъзнаете, че е чист и костюмира тези, които искат да създадат усмивка на хората

Сладка татуировка на зайче

arrow татуировки татуировка (21)Тези снимки могат да изминат невероятно дълъг път, като ви помагат да изберете татуировката, която искате. избирайки този дизайн, ще имате повече от просто изложение на художествена творба.

Пристрастени към мастилото

arrow татуировки татуировка (22)

тази татуировка е интригуваща и преобладаваща. много хора са прегърнали това изкуство на татуиране поради различни причини. най-честата причина е, че тя просто изважда уникалността в теб.

невероятна татуировка

arrow татуировки татуировка (23)

това е една зашеметяваща татуировка, тя е форма на изкуство и лично изразяване. Сравняването му с блед се прави по-добре. Това е прекалено страхотно, за да не се показва на обществеността.

Галерия от мастило

arrow татуировки татуировка (24)

това привлича доста впечатляваща аудитория от всички общества, а публиката продължава да се увеличава дори и в днешно време поради елегантността, която описва. Това просто изглежда чудесно.

Просто смазка за него

arrow татуировки татуировка (25)

Flowery изглежда, тази tat изглежда толкова спретнато да не се показва. Тя е добре проектирана и перфектен избор и хората могат да я гледат за всеки период, стига да е направено перфектно.

Бъз изкуството става истинско

arrow татуировки татуировка (26)

изкуство за вдъхновение на мастило

arrow татуировки татуировка (27)

Еха! какво можем да кажем за това? от по-близък поглед можете да кажете на лицето, че тази татуировка не просто го показва, но той или тя знае как да го донесе.

цветна стрелка татуировка

arrow татуировки татуировка (28)Това е абсолютното усещане за разнообразие и индивидуалност, когато става въпрос за представянето на различни татуировки. Това е буквално лично начинание, с единственото намерение да извлече най-доброто от вас.

перфектно направена татуировка на лицето

arrow татуировки татуировка (29)

Тази татуировка е нещо повече от изискан естетичен феномен, който е приет, за да опише просто артистични декларации. това е необикновена форма на изкуство, което има твърди корени в древни времена.

ръчна татуировка

arrow татуировки татуировка (30)

страхотно изглеждащо произведение на изкуството, стрелите изглежда са насочени предварително, което го прави брилянтен. с малко допир до парчето може дори да изглежда по-привлекателен и да привлече вниманието.

вени мастило

arrow татуировки татуировка (31)Сега тази липса на обяснение, нейните едно изненадващи идеи за татуировка, които ще ви помогнат при персонализирането на вашия собствен дизайн с абсолютно усещане за лично докосване.

обясни тук

arrow татуировки татуировка (32)

Този изглежда по-секси от другите, всъщност той се превръща в човек. След цялото си тяло, оттук можете да изберете къде искате да имате татуировка

Компас и стрели го правят страхотно

arrow татуировки татуировка (33)

Това е абсолютно страхотно, идеите за татуировки непрекъснато се изяждат в интернет и това е един елегантен пример. Но винаги да бъдете чувствителни, когато избирате татуировка.

Три стрелки

arrow татуировки татуировка (34)За да направите ръката си добре изглеждаща, трябва да намерите най-добрата татуировка. и това е една от тези татуировки, които може да изглежда не впечатляващо, но в по-близък поглед си един от тези tats, които можете да имате по всяко време.

проверете това

arrow татуировки татуировка (35)Какъв спретнат начин да имаш пръст татуировка. Изкуството е толкова добре изложено и печатът се извършва перфектно. това може да бъде скрито, въпреки че можете да го покажете по всяко време, като покажете знака.

проста

arrow татуировки татуировка (36)

много проста изглежда, но е голяма татуировка брана. това е интересен избор и можете да изберете да го покажете на вашата простота. Привлекателен и идеален за всеки, който иска да излезе.

страхотно произведение на изкуството

arrow татуировки татуировка (37)

Той изпъква точно между циците и абсолютно изглежда страхотно. докато има много татуировки, които изобразяват различни послания, че е страхотно да видите такъв.

най-великия

arrow татуировки татуировка (38)

Какво можем да кажем за това. Човекът е нещо сладко с това татуировка, което го прави различен от другите е начина, по който неговата отпечатана и дизайнът е перфектен и реален.

стрела на врата

arrow татуировки татуировка (39)

това изглежда страхотно за тази част на тялото. вграден добре и го прави да ходи гол гърдите. всеки, който наистина обича великото изкуство, трябва да избере тази опция.

татуировка с пръст

arrow татуировки татуировка (40)

Поставен между пръстите, изглежда много различен от другите татуировки. това е очарователно и добре балансирано между пръстите. Това е перфектна опция за тези, които не искат да покажат своите плъхове.

привличане

arrow татуировки татуировка (41)

Ако искаш да привлечеш хора зад гърба си, значи си тук. Това е най-подходящо за жени, които искат просто татуировка. като е точно под врата, го прави елегантен.

стрели на бедрото

arrow татуировки татуировка (42)

това е наистина хубаво произведение на изкуството и всеки може да го има, тъй като е поставен в перфектна позиция. ако не ви харесва да го излагате, можете да носите дълъг панталон, но късът определено ще изложи тата.

мускулно мастило

arrow татуировки татуировка (43)

Този tat е един извежда уникален щанд. тя е идеална за онези хора, които обичат да проявяват своите мускули. Да дадеш на хората нещо, което си заслужава да гледаш, можеш да отидеш за това голямо произведение на изкуството.

голямо произведение на изкуството

arrow татуировки татуировка (45)Има голямо разнообразие от татуировки, които можете лесно да намерите в онлайн, но това е с уникален вкус. където поставената му позиция прави по-добро и по-секси.

стрела на крака

arrow татуировки татуировка (46)Има различни разновидности на артистични татуировки, всяка от които с голямо усещане за привлекателност и привлекателност, това не е опция, защото ви кара да се откроявате и да станете елегантно изглеждащи.

Стрелка на гърба ми

arrow татуировки татуировка (47)това е едно голямо произведение на изкуството за тези хора, които обичат да излагат гърба си. Вие няма да похарчите много пари на този тат, но ви дава страхотен външен вид по всяко време.

малки стрели

arrow татуировки татуировка (48)Долните татуировки са толкова чести, особено сред жените, като по принцип изобразяват някакво еротично усещане за тялото на извивката. Това е най-добрата възможност да покажете колко сте секси.

секси търси татуировка

arrow татуировки татуировка (49)Tummy Tuck татуировка също се увеличава в брой, тъй като повече жени откриват това като област на тялото, която е татуировка поемане и поверително, но и това даде различен вкус и предпочитание.

колко уникално е това?

arrow татуировки татуировка (50)Татуировките са от най-голямо значение в днешния свят и със сигурност те ще продължат да бъдат от съществено значение за бъдещата индустрия за татуировки. Тъй като това изобразява качество и прости творби на ръката.

страхотно татуировка на рамото

arrow татуировки татуировка (51)

това е една уникална тоалетна за мъже да има, тя изглежда страхотно в същото време дава уникално и привлекателно усещане. Да имаш татуировка е толкова страхотно и да се докоснеш до учудване.

какво можем да кажем за това?

arrow татуировки татуировка (52)

Това е толкова секси и те кара да изглеждаш сладко. Печатът го прави по-красив и всеки може да избере да има тази татуировка, защото е много добра и дава допир на класа.

страхотно, както изглежда

arrow татуировки татуировка (53)Получаването на такава татуировка е постоянно начинание и наистина е важна сделка. Следователно би било разумно да направите задълбочен преглед на татуировката, преди да изберете този, който напълно отговаря на вашите стандарти, но това е просто страхотно.

arrow татуировки татуировка (54)Този, който изобразява много вярвания и ентусиазъм, впоследствие може да ограничи опциите ви за дизайн на татуировки, тъй като той е един от онези проекти, които скачат по всяко време.

обичам ли това?

arrow татуировки татуировка (55)

елегантна, тъй като изглежда, че това е една от тези татуировки, които ще накарат хората да се разхождат. Където е разположено, показва много куражи на носителя. удължената форма на татуировката го прави да бъде поставена на всяка част от тялото

блестяща татуировка с пръсти

arrow татуировки татуировка (56) много хора вече възприемат татуировката на пръстите, някои дори я включват в своята култура, за да донесат някакво усещане за лична вяра или някаква форма на лично изразяване.

ръката на мастилото най-добре

arrow татуировки татуировка (57)

Тя притежава интензивен и доста значим смисъл да има татуировка, защото носи страхотен поглед към ръката. татуировката със стрела на ръката е идеална, защото носи очарователно изживяване, изпълнено с ентусиазъм.

Изключително изглеждащо произведение на изкуството

arrow татуировки татуировка (58) Важно е да разберете какви татуировки и стилове са най-продавани и ще ви задоволят. Извършването на някои изследвания е от съществено значение при определянето на какъв дизайн на татуировка ще имате.

гледайте внимателноarrow татуировки татуировка (60)Дизайнът на татуировка, който се предлага в тези онлайн магазини за татуировки, е невероятен и това не може да се изключи. Най-желаната татуировка магазин ще отиде по същество дълъг път, за да осъзнаете, че вашата татуировка е уникална и елегантна.

arrow кръстосано произведение на изкуството

arrow татуировки татуировка (61)

Това изкуство изглежда малко, но се вписва идеално в ръката. Изкуството е просто и шансовете са, че няма да носите дълги ръкави с риза, за да го покажете.

Красив дизайн на мастилотоarrow татуировки татуировка (62)Сега това е най-хубавото произведение на изкуството, което го прави да изглежда по-елегантно, но можете да изберете да го имате на всяка част от тялото. този дизайн ще ви помогне да спестите малко пари.

Butterfly стрелка татуировка

arrow татуировки татуировка (63)

Еха! това е едно, което няма да съжалявате, че има, че има емоции на пеперуди. За някои може да донесе смесено чувство, но е едно от най-хубавите, тъй като изглежда елегантно и страхотно.

творчеството в най-добрия случайarrow татуировки татуировка (64)

Това не използва много пространство, просто се вписва перфектно на ръката. дисплеят е перфектен и няма да се колебаете, ако го показва, колко творческа може да бъде татуировка със стрелка.

смел и красивarrow татуировки татуировка (65)

Проверете го, тъй като този извежда цветния начин да имате татуировка на рамото. Татуировката е добре поставена и може да се види лесно от всякога по всяко време.

стрелка на рамото назадarrow татуировки татуировка (66)

Сега за тези, които искат да направят гърба си рамо изглеждат прекрасни това не е опция. елегантен изглежда, можете да добавите няколко писмена форма, но то е просто перфектно, както изглежда.

плътно мастилоarrow татуировки татуировка (67)

за тези, които искат да се покажат, това татуировка е точно за вас. Когато става дума за царството на татуировките, това може да ви разтърси лодката, защото е елегантно изглеждащо и красиво.

обратно сладък единarrow татуировки татуировка (68)

Това е за тези, които искат да направят изявление. обратната татуировка е изкуство, което извлича най-доброто от вас и когато мислите, че харчите пари, за да го направите, е начинът да отидете.

Ръцете говорят

arrow татуировки татуировка (69)

добре, ако ще имате татуировка, която ще удари всеки ум, тогава е най-добрият вариант. тя изглежда елегантна и всеки може да има това и може да бъде поставен на всяка част на тялото.

две стрелки кръстосаниarrow татуировки татуировка (70)

Еха! това изглежда страхотно и може да бъде направено по стил. с две стрели Крис-пресичайки се един на друг какво можем да кажем за него. от този свят може да бъде идеалната дума, която да използвате.

луксозен видarrow татуировки татуировка (1)

Това е една от тези татуировки, които изглеждат тати, е добре поставена в ръката и това го прави лесно за хората да го видят. ooh това е сигурен пропуск не е неуспешен.

страхотно, както изглеждаarrow татуировки татуировка (2)

ръката ви ще бъде елегантна и изключителна, след като имате тази татуировка. това е елегантно изглеждащ и също така излиза от този свят. ако обичате цветната стрелка татуировка тогава това е подходящ вариант.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: