60 татуировки на дървета, които могат да боядисват корени

Дървото е красиво, величествено, мъдро, силно и просто навсякъде невероятно. Получаването на дърво, написано върху тялото ви, показва, че оценявате живота, любовта и корените си! Ние проверяваме някои от най-добрите татуировки на дървета, които се намират наоколо, които според нас наистина отговарят на модела. Разгледайте тези снимки за някакво вдъхновение на татуировка.

Дърветата винаги са били важни за различните култури и са символ на живота, който прави татуировките на дърветата, които са много по-популярни. Тези красиви татуировки могат да бъдат датирани от векове назад до началото на татуирането и са станали невероятно богат символ, който може да означава множество различни неща, включително регенерация, живот и подмладяване. Много от значенията, които са били култивирани с дизайни на татуировки на дървета, могат да бъдат отчасти на различните етапи, през които дърветата преминават през цялата година, като пролетта, лятото, есента и зимата. Също така ще откриете, че в дървото, което е избрано за татуировка, има много символизъм, като черешови дървета, палми, върби, борове, дъб и други имат свои собствени отделни значения, които трябва да се вземат предвид при получаване на татуировка дърво татуировка. Тук са 60 невероятни дизайни, които могат да ви вдъхновят и значението, което може да бъде зад тях.

Contents

1. Положителен Отрицателно дърво

Свен РейенОт Свен Рейен

Без значение как въртите татуировката, тя се фокусира върху корените и клоните на дървото. Това би могло да означава дълбока връзка в миналото с желание да изследва неизвестното.

2. Оранжеви листа на есента

дърво татуировки (51)

Това красиво дърво на живи оранжеви листа е ясно татуировка на дъб през есента. Дъбът винаги е бил смятан за притежаващ смисъла на благородството и мъдростта.

3. Жена в черешовото дърво

дърво татуировки (52)

Тази спираща дъха татуировка може да има много различни значения, тъй като фигурата на жената може да играе много различни роли в интерпретацията. Въпреки това, тя определено може да има нещо общо с подмладяване.

4. Дървото на мъртвите

дървета татуировки (53)

Дървото заобиколено от черепи просто изглежда ужасяващо, но може да посочи по-дълбокото значение на смъртта и прераждането.

5. Без глава в ябълковото дърво

дърво татуировки (54)

Дали това е пиеса на Ева и ябълката е трудно да се каже, но има ясно женска фигура в дървото, но главата й напълно липсва.

6. Любителите на Cherry Blossom

дърво татуировки (55)

В Китай черешовото дърво е символ на любовта, както и на женската красота и власт. Тази красива татуировка не само улавя това значение, но е уникална, тъй като много пеперуди се разхождат около тези любовници.

7. Черни птици от дъб

дърво татуировки (56)

Традиционно голите клони в дърво татуировка представляват старост, но птиците са символ на свободата. Още по-традиционно тази татуировка ще се счита за мъртво дърво и ще се помни или спомене смъртта на любимия.

8. Изкачих дървото

дървета татуировки (57)

Цитатът "Изкачих дървото, за да видя света ..." е от песен, наречена "Да се ​​изгради дом" от кинематографичния оркестър.

9. Фотосинтеза

дърво татуировки (58)

Или тази татуировка изобразява процеса на фотосинтеза, или е вариация на дървото на живота.

10. Гората на любовта

дърво татуировки (59)

Тази татуировка на борова гора вероятно ще представлява семейство, като се имат предвид имената над сценария.

11. Боровинки

дърво татуировки (60)

Това удивително малко татуирово борово дърво може да бъде символ на традицията, но местните американци вярват, че са символ на спокойствие.

12. Дървото на любовта

дърво татуировки (1)

Много дървета са символ на силата и вграждането на формата на сърцето в клоните на това дърво може да означава сила в любовта.

13. Малко дърво

дърво татуировки (2)

Докато голите клони на едно дърво могат да символизират старостта, това мъничко голо дърво може да има свой собствен смисъл.

14. Носете гората

дървени татуировки (3)

Използването на мечката в тази гора от дървета може да символизира спокойствието на отражението, тъй като боровете са символи на спокойствие, докато мечката въплъщава отражение.

15. Високо кипарис

дървени татуировки (4)

Кипърското дърво притежава няколко значения в зависимост от културата, но обикновено се разглежда като символ на траур и защита, което я прави прекрасна татуировка.

16. Малка борова

дърво татуировки (5)

Това малко дърво, макар че изглежда като кипарис, всъщност е бор, тъй като основата е по-широка над багажника, който е показан. Поставянето на това малко борово дърво е малко странно, символиката все още е тази на спокойствието.

17. Борово дърво на гръбначния стълб

дървесни татуировки (6)

Спиналните татуировки боли, което прави иронично, че някой ще постави символ на спокойствие върху гръбначния им стълб, като боровото дърво.

18. Уилоу

дърво татуировки (7)

Символиката на върбата е тази на изцелението и свободата, което я прави перфектното дърво, за да получи татуировка. Разположението на тази малка върба е прекрасно и изглежда чудесно на глезена.

19. Балово дърво

дърво татуировки (8)

Докато едно дърво без листа символизира загубата на любим човек, то може да бъде и символ на спомен за тези, които сте загубили.

20. Micro Pine

дърво татуировки (9)

Микро татуировки са в, а количеството на детайлите в този бор е невероятно. Кой би помислил, че символът на спокойствието е толкова компактен?

21. Радиаторно дърво на живота

дърво татуировки (10)

Това дърво на живота със сигурност е повече от художествено представяне, но символиката на непрекъснатия цикъл на живота все още е налице.

22. 2 Дървета

дърво татуировки (11)

Често срещано е, че приятелите да получат татуировки, които или съвпадат или вървят заедно е някакъв начин, тези различни борови татуировки могат да символизират спокойствие, но те също така символизират единство с тези приятели.

23. Келтската върба

дърво татуировки (12)

Друго дърво на представителността на живота, това представяне на върба може да притежава силно значение както на цикъла на живот, така и на този на изцелението. Работата по келтски възел под него предполага непрекъснатото естество на живота и безкраен цикъл.

24. Красива бор

дърво татуировки (13)

Боровете са величествени по свой начин и спокойствието, което те символизират, стои високо в гръбнака на това момиче.

25. Животът на бора

дърво татуировки (14)

Докато тази татуировка е вероятно символ на паметта на потребителя, тя притежава много елементи, различни от традиционното дърво на живота. Боровете, стоящи за спокойствие и дървото на живота за цикъла на живота, биха могли да означават, че тази татуировка е символ на мира със загубата на любимия човек, надвиснал над дървото.

26. Боядисана борова

дърво татуировки (15)

Ако приемем, че това е борова, това татуирово дърво изглежда така, сякаш е боядисано с акварели и погрешно се оформя като бор.

27. Бъди черешово дърво

дърво татуировки (16)

Това извисяващо черешово дърво символизира благоговение и разбиране, както и красота на много азиатски култури, тъй като символизира красотата на цикъла на живота.

28. Малка гора

дърво татуировки (17)

Малкото групиране на дърветата може да се използва за различни значения, може да символизира приятелството или загубата на няколко близки. Също така е трудно да се опишат типовете дървета, за да се осигури по-добра представа.

29. Любовни птици на клон

дърво татуировки (18)

Това татуировка със сигурност символизира единството или моногамията с друг човек. Двойката птици на този клон може лесно да се разглежда като една.

30. Cypress Circle

дърво татуировки (19)

Кипарисата в центъра на този кръг може да представлява кръг на защита или на скръб.

31. Любовта към гората

Обработено с камера VSCO с предварително настроена а6
Обработено с камера VSCO с предварително настроена а6

Несигурен от вида на дърветата в тази татуировка, този човек със сигурност показва своята любов към природата с разнообразието от различни елементи, присъстващи в тази красива татуировка.

32. Еластична бор

дърво татуировки (21)

Тази борова татуировка, която притежава символика за дървото на живота, може да представлява спокойствието и устойчивостта на непрекъснатия цикъл на живот.

33. Пръстени с пръсти

дърво татуировки (22)

Кората е най-разпространената част от това дърво, но е трудно да се знае какъв вид дърво може да бъде. Тя би могла да бъде жертва или изцеление в зависимост от вида на дървото.

34. Келтско дърво на живота

дърво татуировки (23)

Това по-традиционно дърво на татуировката на живота показва взаимосвързаните клони и корени на дървото, по-често срещани в келтски татуировки, символизиращи жизненост, сила и знание.

35. Мини микрофибър

дърво татуировки (24)

Това удивително малко борово дърво е идеално разположено, за да припомни спокойствие, както и да изглежда невероятно.

36. Стария дъб

дърво татуировки (25)

Дъбът символизира издържливост, сила и смелост, докато голите клони обикновено символизират смъртта. Може би тази татуировка е тази на смелостта в лицето на смъртта.

37. Призрачно дърво

дърво татуировки (26)

Това дърво е удивително призрачно и осигурява само страховитите чувства, които едно голо дърво може да ни напомни за смъртта и началото на зимата.

38. мрачна гора

дървета татуировки (27)

Докато тази татуировка е просто страхопочитание, вдъхновяващо от детайлите, голите клони символизират смъртта, както и спомен за изгубените. Това е почти като че ли това татуировка е боядисана по-скоро, отколкото татуиран в кожата с всички подробности, които се показват.

39. Giant Pine

дървета татуировки (28)

Въпреки че подробностите в тази борова татуировка са небалансирани, тя все още си остава символ на спокойствие и спокойствие. Може би символ на мир и приемане на нещата, когато те са небалансирани.

40. Голямото дърво на живота

дърво татуировки (29)

Това голямо гръбно парче дърво на живота е чудесно и красиво напомняне за непрекъснато променящия се цикъл на живота и притежава много чудесни подробности. Има голяма част от детайлите в кората на дървото, както и в редките листа, но е трудно да се интерпретира поради количеството, което не може да се види.

41. Клонове в нощта

дърво татуировки (30)

Тази много реалистична изглеждаща татуировка на голо дърво под луната е дъх, макар че значението на тази татуировка има много общо със смъртта и светлината на Луната, която означава силата или силата на духа. Най-малките детайли могат да се видят в тази татуировка, осигуряваща прекрасен образ, който ще ви заплени в един миг.

42. Микро Палм

дървета татуировки (31)

Макар че това палмово дърво може да е малко, символиката на тропиците и плажовете е голяма концепция. Той също така представя истината и стремежите, което го прави перфектна татуировка, за да напомни на една от мечтите си да посети океана.

43. Клончета и цъфтеж на черешови дървета

дърво татуировки (32)

Cherry Blossoms са невероятно популярни и символиката зад тях е много женствена, тъй като те са символ на красотата.

44. Пирон сред цветята

дърво татуировки (33)

Тази висока бор, докато е скрита сред цветята, е красива почит към спокойствието сред тези лилави цветни пъпки.

45. Дърво със светски корени

дърво татуировки (34)

Докато тази татуировка може да има нещо общо с песента "Да се ​​изгради дом" от кинематографичния оркестър, това е друг отличен пример за дървото на живота и как се развива в целия свят.

46. ​​Дъбени цветя

дърво татуировки (35)

Цветята на дървото на дърветата са ценени заради аромата и красотата, те правят интересен избор за татуировка, тъй като те символизират апатията и безразличието. Подобно на черешовото дърво, кучешката дървесина притежава няколко значения на женственост и красота и се радва на същото като на черешовото дърво.

47. Увити клони и корени на живота

дърво татуировки (36)

Това е друга уникална интерпретация на дървото на живота, тъй като е трудно да се определят корени от клоните, докато пролетните пъпки, символизиращи прераждането, се забелязват.

48. Клосови клонове

дърво татуировки (37)

Въпреки че е трудно да се каже дали клонът на ръката на този човек е този на кипарис или бор, изборът да се постави символ или на това място със сигурност е любопитен.

49. Бъди дърво

дърво татуировки (38)

Цикълът на едно дърво може да ви разкаже много за значението на татуировката, тъй като пролетните пъпки символизират изцелението и прераждането. Въпреки, че най-интересната част от тази татуировка е вероятно тялото да капе, сякаш избледнява.

50. Тънки борове

дърво татуировки (39)

Това е още един пример за борова татуировка, символизираща спокойствие. Макар че това дърво е сравнително основно, тъй като се вижда често, то все пак представлява нещо специално за потребителя. Може би ще се загубиш в малките детайли на това дърво.

51. Висок и тесен бор

дърво татуировки (40)

Не всички борови дървета са едни и същи в природата и те също не трябва да са в татуировки, а дългият багажник, водещ до върха на боровете, може да предложи дълъг живот. Красотата и уникалността на тази борова татуировка е само началото, тъй като позволява различни други интерпретации

52. Bare Cypress

дърво татуировки (41)

Този гол кипарис със сигурност е символ на преминаването на някого и на скръбта. Възможно е този тъжен кипарис да изглежда като тъжен бор, но заобленото дъно на дървото в тази татуировка предполага друго.

53. Сърцето на дървото на живота

дърво татуировки (42)

Въпреки че не се вижда често, тази интерпретация на едно дърво на живота определено е една от традициите, тъй като дървото расте от сърцето. Сърцето е силен символ, тъй като означава много неща по целия свят, но дървото на живота, което расте от него, предполага, че сърцето е горивото на дървото.

54. Акварелно боядисано дърво

дърво татуировки (43)

Тази интересна картина на дъб има всички детайли на акварелно произведение на изкуството, въпреки че дъбът символизира трайност, сила и смелост.

55. Люлеенето в дъба

дърво татуировки (44)

Този силен дъб все още притежава символа на смелостта, докато люлеещият комплект предлага щастливо детско място. Много от нас може би са си помислили, че сме показвали смелост като деца, скачайки от люлка, правейки дъба идеално подходящ за тази татуировка. Не само да напомня на носителя на детските дейности, но и на по-прости времена.

56. Цъфтящо черешово дърво

дърво татуировки (45)

Ако приемем, че това е черешово дърво, красотата и женствеността все още се предлагат, дори ако самата дървесина изглежда малко груба.

57. Чери в пълен разцвет

дърво татуировки (46)

В Япония черешовото дърво символизира първите дни на училище за учениците и докато все още има много значения на женственост и красота, това е и това на начало. Това зашеметяващо черешово дърво татуировка въплъщава всички тези значения с лекота.

58. Намерете върба

60 татуировки на дървета, които могат да боядисват корени

Върбата символизира много неща, включително тази на изцелението и свободата, както и вътрешната визия. Тази особена татуировка за върби често се среща сред тези, които практикуват йога, осигурявайки мирен баланс на изцеление и гъвкавост.

59. Рамката

дърво татуировки (48)

Още едно трудно разпознаваемо пролетно дърво, тази интригуваща татуировка може да бъде напомняне за нов ден или за ново начало, които все още не са дошли или вече са минали.

60. Извит дъб

дърво татуировки (49)

Това красиво дърво, огъващо се с вятъра, е идеалният символ на сила, която се огъва с вятъра, а не се бори срещу него. Докато силата е важна, понякога най-силното нещо, което може да се направи, е да отидеш с вятъра, а не с него.

Ако сте харесали определена татуировка или имате различна гледна точка относно значението на която и да е от тези 60 татуировки, не се колебайте да ни уведомите. Докато това е само една интерпретация на смисъла зад тези прекрасни дървета, ние винаги се интересуват от вашите мисли. За тези, които имат или искат да получат татуировка на дърво, какво дърво бихте избрали и символизма на това конкретно дърво за вас. Дърветата са важна част от живота, тъй като те ни помагат да осигурим храна, материали за подслон и да произведем част от въздуха, който дишаме. Всяко дърво е красиво напомняне за силата и красотата, които мнозина от нас виждат всеки ден.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 5 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: