42 драматични мексикански татуировки: поглед към тъмния свят на мексиканската татуировка

Мексиканските татуировки са огромна част от мексиканската култура. Те често са свирепи и смели, с изображения с черепи и смърт популярна част от дизайна. Корените на ацтеките често се срещат в тези татуировки, а вечер те печелят популярност сред по-широка аудитория в целия свят.

Символизъм и култура

Мексиканските дизайни на татуировки са сухи и смели. Те извличат предимно три точки на вдъхновение, историята на ацтеките, религията и подземния свят. Смърт, черепи, дим и духове играят голяма роля в субкултурата на мексиканската татуировка.

Мексиканските и ацтеките татуировки са известни със своята сива и черна засенчване. Те включват много дим и змии. Футболистите се отличават с огромен дизайн и емблематичен дизайн на черепа с богато украсени пера. Както при много видове татуировки, като лястовици, паяжини и везни за правосъдие, мексиканските татуировки са приети от затворници и членове на бандата като татуировки на състоянието.

мексикански-татуировка-16 мексикански-ангел-татуировка мексикански-Chicano-татуировки-hj8bmadf мексикански-осле стил Мексикански черепи-татуировки Мексикански-Skull-Tattoo-520x781 мексикански, захар и череп татуировка мексикански-татуировка мексикански-татуировка-2 мексикански-татуировка-11 мексикански-татуировка-12 мексикански-татуировка-13

Те са средство за идентифициране на вашето положение и престъпление на други затворници. Но както при много татуировки, те са скрили смисъл и символизъм. Затворникът трябва първо да направи своето изследване, за да се увери, че той получава правилния, в противен случай по-късно; може би ще трябва да плати за избора си. Човек с череп за глава, седнал в люлеещ се стол, символизира, че носителят е убиец, както и двойна змия. В затвора може да се наложи носителят да докаже, че това твърдение е вярно и винаги ще има много претенденти за предизвикателството.

Татуировките на черепа от захар са изключително популярни от десетилетия насам. Красива жена, облечена в Деня на мъртвите, е най-често срещаният избор на татуировка на черепа от захар, но в жанра има хиляди дизайни. Друга популярна е захарните състезатели. Те често се носят от "братя", когато един мотоциклет е умрял. Татуировката често изобразява един мотоциклетист на личното си пътуване със захарен череп за главата и детайлите на починалия в свитък долу.

Захарните черепи и техният произход

Захарните черепи се отнасят до един от най-големите икономически ресурси в Южна Америка, засаждането на захар. Местните жители бяха принудени да влязат в робство, а не мексиканците, които първо направиха захарни черепи. Те са били използвани във вуду и черна магия като религиозен заместител на истински черепи и така културните татуировки, изобразяващи захарни черепи, са намерили своя път през границата и в мексиканската култура. Мексико ги е взел и ги е обявил за свое собствено от стотици години. Захарните черепи все още се използват в Мексико днес, за да отпразнуват "Диа де лос Муертос", месечно празнуване, символизиращо цикъла на живота и смъртта.

врата-татуировка мексикански-татуировка-18 мексикански-татуировка-23 мексикански-татуировка-24 мексикански-татуировка-27 мексикански-татуировка-28 Мексикански идеи за татуировка 6 мексикански идеи за татуировка мексикански-татуировка-шрифтове Мексикански татуировки-96 Muertos-мексикански-череп ми-мексикански-череп

Други сортове мексикански татуировки

Мексиканските татуировки също са силно повлияни от религията. Те са преобладаващо католическа страна, а Дева Мария, броени мъниста и кръстосани ръце често са изобразени в мексиканската татуировка.

Мексико е наситено с военни бандата, често между латиноамериканските и калифорнийските американски фракции. Кодовете на районите са голямо нещо в мексиканската татуировка. Откъде идвате и кои сте, е важно, често човек не може да бъде отделен от другия и вашият регионален код се носи като знак на гордост и като териториален кръпка.

"Tres Puntos" означава "Моят луд живот", който също се използва в испанските татуировки и се превежда като "Mi Vida Loca". Тази фраза се отличава с много мексикански татуировки и е свързана в затвора и банда култура към по-старите "Усмивка сега , плаче по-късно "татуировки. Мексиканските татуировки често използват точки, за да покажат значение. Dot татуировки се използват в кодовете на затворите. Броят на точките, които имате, има различно значение и е код за други затворници или членове на банда.

mexican_tattoo_70 4fa2d50273203bd992070b450d49d091 1371354883537002 Член-2481092-1919EA0300000578-247_634x536 красив-мексикански-tattoo_large calaca-мексикански колоритен-татуировка момичета с татуировки от ангела на мексика и любовни татуировки на врата

крак-татуировка lrap_0809_22_z tattoo_expo_monterrey_mexico flower_tattoo maxican-осле стил Мексикански татуировки

Интересното е, че гекокът има забележителен вид в мексиканските татуировки. Мексико има десертен терен, докато Полинезия е океанска и въпреки това двете култури имат гекони значително в татуировката.

Оранжевите и червените са преобладаващи цветове, използвани в мексиканските татуировки и могат да направят някои красиви и красиви произведения на изкуството. Мексиканските татуировки също така използват великолепно слънцето в техния дизайн в уважение на слънцето Бог, Huitzilopochtili. Слънцето беше пазител на небесата и слънцето символизира вярата в отвъдното в мексиканските татуировки. Мексиканската гордост татуировки също са популярни, обикновено изобразяващи мексикански флаг, тъй като местните се борят да запазят земята си и тяхната мексикански независимост.

Много от митологията около мексиканските татуировки може да е тъмна. Извършете вашите изследвания и се уверете, че сте щастливи с татуировката, преди да се ангажирате.

моли ръце Star Wars--Stormtrooper-мексикански-Sugar-Skull-Татуировка татуировки-изображения-на-мексикански традиционен мексикански-татуировки tumblr_mit7osSrhw1qfh67oo1_500 уникални мексикански дизайни на татуировки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: