23 Татуировки за очна ябълка за хора, които обичат екстремни тяло Mods

Татуировките на очната ябълка се забавят, като се вмъкват в краищата на нашето колективно съзнание, като забавят появяването на признаци на живот. Екземплярната практика е била извършена едва през последните десет години, а след това само на много малък брой хора по света. Смята се, че е един от на най-екстремните модни тела, които можете да получите, носейки нов цвят върху бялото на очите си (наречен склера), е доста неустоим за някои.

Сега искаме да подчертаем, преди да разгледате тези снимки, че ако обмисляте да получавате татуировки за очни яки, т.е. склерални татуировки или само от една страна, трябва да "видите" професионалист. Въпреки че практиката е законна в по-голямата част на света, това не означава, че някой е обучен да го направи.
Като се има предвид деликатната природа на тъканта, която трябва да бъде татуирана (т.е. очната ви топка!), Е много важно тя да не се забърква - или бихте могли да приключите със заслепяване.
Пионерът на татуирането на очната ябълка е Луна Кобра, експерт от Австралия, който първо се опита (успешно) да го направи през 2007 г. на три различни хора. През последните 9 години, той трябва да е още по-добър в това, както правите с практиката! Много от снимките по-долу ще бъдат от хора, които са дошли да видят Луна. Той пътува по света, за да направи очни топчета тези дни. Докато ще намерите някои имитатори там, този човек е истинската сделка.
Той също така практикува отстраняване на хрущял, ухото посочва (за тези хладно pixie уши), импланти, nullo, пиърсинг, scarification, татуировки, разделяне на езика и transdermals. Чухте ли всички, освен нуле? Nullo е екстремният моден орган, който премахва части от тялото ви, като коремния ви бутон или зърното.
Ако мислите за получаване на татуировка за очни очи, не забравяйте да намерите някой, който практикува техниката на татуировка много пъти (да, на истински живи хора), и вие също имате доверие.
Татуировките за очна топка са постоянни. Ако внезапно мразите цвета на лилаво в 10 години или искате да си направите работа в областта на финансите, тогава ще бъдете свежи от късмет. За разлика от обикновените татуировки, не можете да ги покриете, няма дебел слой грим, който да премине през окото ви. И тъй като то е татуирано върху склерата на вашето око, а не на ириса, това означава, че цветната контактна леща няма да го покрие така или иначе. Накрая го мразиш? Съжалявам приятел.
Така че, готови да се качите на снимките? Мислехме си. Разгледайте тези снимки - много от тях са от клиенти на самата Луна Кобра. Те всички са истински хора точно като нас, които един ден решиха: "Ей, какво по дяволите. Това наистина искам! ", А след това излезе там и го направи.
Ти ли си див?

18250716-очевидец-татуировки

1. Жълто ляво око
Не просто трябва да избирате татуираните очни топки, както можете да видите от снимката на този човек горе. Или може би не искаше да го последва, когато се канеше да направи другия? Той сам е получил хубав набор от други модификации, диаметърът на лабрадорията, пронизващите пиърсинги, пиърсингът на веждите, пробиването на дермален чело, голяма проницателна преграда и големи разстояния в ушите му. Този човек очевидно е посветен на живота и си мисли, че изглежда доста добре! Какво мислиш, яй или не? И това е, че дермален имплант ние шпионираме до върха на челото си?
19250716-очевидец-татуировки
2. Черното око
Това момиче изглежда като галактика, не мислиш ли? Изглежда, че едната страна на лицето й се опитва да подчертае двойствеността на личността си. Черната татуировка на очната ябълка е супер подобрена с дебелия си черен очна линия и изваяни дълги черни мигли. С драскащите татуировки по лицето й, те наистина се справят добре. Това момиче е изключително отдадено на лицевите пиърсинг. Наистина изглежда приличащ на звезди, концентрирани около устата си. Очевидно посещава много опитен пиърсист, за да получи такава съвършена симетрия.
20250716-очевидец-татуировки
3. Deep Blue като океана
Дълбоките сини татуировки на очната ябълка наистина изглеждат тропически в съчетание с дълбоко кафявите очи на тези момчета. Докато нашето предпочитание към татуировките за очни явления е контрастиращо, този човек очевидно има и други идеи. Той не изглежда да има толкова пиърсинг, колкото другите двама души, които сме виждали (само малко под очите настрани, ако сте го пропуснали), но може би те са пиърсинги вместо вместо лицеви пиърсинги. Пиърсингите по тялото традиционно бяха по-популярни поради факта, че можете да ги покриете.
21250716-очевидец-татуировки
4. Всички черни бебета
Не само, че тази мацка носеше някакъв абсолютно люлеещ се черен джинджифил грим и огромни джет-черни мигли, тя също получи почти и джет черни очи. Татуирането на очите в черно може да даде на карикатурата да изглежда, ако имате тъмен ирис или поставите в тъмни контактни лещи, за да отидете с него. Тя също има много лицеви пиърсинг, които наистина допълват външния вид. Наистина харесваме пиърсингът на зъбите, съчетан с голямата преграда и драскотини. Черната й коса и яка само допълват външния вид - залагаме, че тази мацка е алтернативен модел.
22250716-очевидец-татуировки
5. Това черно око
Е, там е близо, ако някога ние видяхме един! Надявам се, че не сте измъкнати от близки снимки haha! Този човек има някои зашеметяващи сини сиви очи, които е избрал да компенсира с черно. Както можете да видите, по начина, по който държи окото му отворено, мастилото се изкачва нагоре в окото - няма и бели. Това означава, че без значение, че отворите очите си, няма да видите бели. Мастилото също влиза във вътрешния ъгъл на окото. Когато не направите правилно, може да получите още малко.
23250716-очевидец-татуировки
6. Млечно синьо
Татуировки на очната ябълка като тази са направени там, където все още получавате част от бялото показващо се и дори парчета бяло. Тя придава хладен, млечен, блестящ ефект, вместо цялостен плосък цвят. Бихме искали наистина да видим останалата част от лицето му, защото ние смятаме, че те наистина ще бъдат шеф! Татуировката на очната ябълка също върви много добре с този носов пиърсинг - нит. Ако решите да получите татуировка за очни ястия, може да искате да помислите за това, какъв хардуер ще бъде най-добър с новия ви вид.
24250716-очевидец-татуировки
7. Черно и синьо
Друг близък изстрел на някой, който има красиви сини сиви очи, които са начертани с черен външен вид. Какво мислите за татуировки за очни явления без други модни тела? Добър поглед? Или смятате, че е по-добре с някои пиърсинг, тата или кожни импланти? Можете отново да видите, че те държат окото си отворено, че черно се простира в окото гнездо. Татуировките за очна топка са голям ангажимент - и това може да означава добавяне на допълнителни модни тела, за които не сте мислили!
1250716-очевидец-татуировки
8. Всички зелени
Този човек има същата игра на точка! Забелязвайте как е получил цвета на татуировките му за очни яки, отговарящи на пръстена на неговите разделители. Той върви наистина добре с проклета на лабиринта си пръстен и черен двоен нос пиърсинг. Неговият приятел определено го харесва! Дори имаме фон на снимката, съвпадаща с моделите му - какво е страхотно фотограф. Ако получите пиърсинг на очната ябълка, знаете, че ще трябва да направите тон снимки и да уцелите Insta, за да можете да го покажете!
2250716-очевидец-татуировки
9. Мис Пинк
Синята и зелената никога не трябва да се вижда, но розово и зелено? Добре тогава. Ако сте масивен фен на розово, тогава можете да изберете розово за вашата татуировка на очната ябълка като тази мацка тук. Въпреки че не сме сигурни за цветовия контраст по този въпрос, сигурни сме, че е голям фен. Виждате ли новото чело вляво отляво? Изглежда малко инфектирано. Ако пиърсингът ви започва да се заразява, най-добре е да следвате грижите няколко пъти на ден и да вземете курс от антибиотици. Ако не изчезне, вижте вашия пиърсист или Вашия лекар.
3250716-очевидец-татуировки
10. Моето черно око
Честно казано, това не е неговият оток на тат, който забелязахме първия път, когато погледнахме тази снимка - това е липсата на вежди и нечестивата татуировка на лицето, която идва над устните му! Този човек е уникален с изкуството на лицето си и не е нещо, което виждаме често. Очевидно самият художник, лицето му е като стилизирано изкуство - и го копаем! Може би искате да промените косата си след вашите татуировки на очната ябълка. Косата, която виси в очите ви, ще затъмнява гледната точка на всеки от вас за новия ви орган, така че може да е време да го обръснете.
4250716-очевидец-татуировки
11. Многоцветна мечта
Сега това е много интересно! Този тат има два различни цвята, всички на едното склера. От външната страна на ириса този човек е избрал дълбоко магента, а около останалата част от склерата има прекрасен син цвят. Докато пръстена около ириса е повече глобуси, че определена линия, тя определено има драматичен ефект. Ще се нуждаете от много талантлив татуист за очни ябълки, дори да опитате да направите нещо подобно.
5250716-очевидец-татуировки
12. Бебешки блус
Нямате сини очи? Не се притеснявай! Можете да получите вашия склера татуиран бебе син, вместо този човек тук. Забравете факта, че той изглежда като материал за момче, и вижте колко готино е яркото синьо. Този цвят ще работи добре с дълбоки кафяви очи, както той има. Също така харесваме добавянето на септурен пръстен, комбиниран с малък черен носов пръстен.
6250716-очевидец-татуировки
13. Очи n Вежди
Друго бебе синьо и кафяво очи комбо. Този човек не само че окото му е татуирано от козлето му и от веждите му - и сме сигурни, че това не е само защото не може да пресъздаде косата на лицето му при съзряването на петте си сянка там.
7250716-очевидец-татуировки
14. Rock On
Когато нямате останали модификации, за да отметнете списъка, какво правите? Tatts? Проверете. Пиърсинги? Проверете. Дистанционни? Проверете. Разделен език? Проверете. Оченбол тат? Не, все още не сте го направили, че някой е победител! Това момче определено се свежда до крайност.
8250716-очевидец-татуировки
15. Кръв червени очи
Докато повечето от нас получават само кървави очи от сериозна нощ на града или сериозно плач, този човек ще ги има вечно постоянно. Може би го е направил, за да прикрие постоянния си махмурлук? Не знаем. Всичко, което знаем, е, че отнемат някои сериозни топки, за да се получи кръвно червено. Кудос за теб, момче.
9250716-очевидец-татуировки
16. Отхвърляне на дявола
Това отхвърляне на хубавия дявол също е отишло за кръвно червения външен вид - и ние мислим, че тя й се подхожда перфектно! Съчетана със съвпадащ шал с червена глава, това е начинът, по който могат да се направят екстремни горещи модификации на тялото (и татките за това!). Радваме се, че дяволът я отхвърли!
10250716-очевидец-татуировки
17. Моите черни очи
Черно сигурно е популярен избор за татуировки за очни ябълки, нали? Можете да видите в тази снимка, че татуирането не е правилно правилно - има малко бяло пространство нагоре в окото до ириса му, че можем да видим. Моделите на тялото ви обаче не трябва да бъдат перфектни. Като хора, ние сме погрешни, така че защо да не покажем някои несъвършенства като този?
11250716-очевидец-татуировки

18. Най-добри приятели
Тези двама очевидно са най-тесните приятели, които някога ще срещнете. Не само че те са съвпадащи с екстремни scrawling лицеви татуировки, те също така имам съвпадение черни скера татуировки! Харесва ни, че поне са получили различен хардуер в лицата си. Макар че те съвпадат, те не съвпадат прекалено много. Какво мислиш?
12250716-очевидец-татуировки
19. Свобода
Ще влезем тук и ще вземем татуировката Свобода - точно там, над вежди. Защото това са всички промени на тялото. Свободата да правиш каквото искаш към твоето тяло. Свободата да изглеждаш и да бъдеш точно това, което искаш да бъдеш. И затова хората получават очни татуировки. Разбира се, това не е свършеното нещо. Разбира се, ще излъжат хората. Но имате свободата да изберете да го направите - и това е всичко.
13250716-очевидец-татуировки
20. Tribal Black
Друг човек, който не прави мозъка си наполовина! Какво шпионираме тук? Някои племенни татуировки на лицето, носа на носа, някои пиърсинг на ушите, голям разделител, дермален имплант и - о, да! - някои татуировки от черна очна ябълка. Ирисите на този тип са толкова тъмни, че наистина го кара да изглежда така, сякаш цялата му очна ябълка е наистина черна. Харесва ни как племенните татуировки наистина оформят лицето, а точките или кръговете наистина завършват всичко.
14250716-очевидец-татуировки
21. Не е татуировка на очната ябълка
Не, не можете да получите редовни дизайни, татуирани върху очната ви топка, като тази по-горе. Методът, който трябва да се използва за това (обикновен пистолет за татуировка), има способността да причини прекалено много увреждане на окото. Ето защо в момента се използва само методът на мътна татуировка. Той инжектира мастило между два слоя на окото, за да даде облачния ефект, който виждате в снимките на тези татуировки. Ако искате нещо подобно на горния дизайн, тогава по-добре започнете да бъркате във вашите Photoshop умения!
15250716-очевидец-татуировки
22. Purple Pixie
Какъв страхотен цвят! Този люляк прави голям контраст за тъмнокафяви очи, не мислиш ли? Татуировките за очна топка могат да изглеждат още по-изявени с правилния грим като тези големи крило върховете това момиче е изготвен. Черното съвпада с нейните разделители и косми и прави очите поп дори повече, отколкото обикновено.
16250716-очевидец-татуировки
23. Само един блай
Колко щастлив е този човек? Вероятно защото е много доволен от себе си, че се е захванал с оток на татко. Изглежда, че все още може да си работоспособен в не-alt настройка с един от тях също - ние сме сигурни, че ризата му чете Comcast оторизиран изпълнител. Да, потвърди!
17250716-очевидец-татуировки
24. Моите сини очи
Ако очите ви вече са големи и красиви, получаването на татуировка за очната ябълка ще ги накара да се откроят още повече. Тази мацка избра ярко синьо, за да отиде с тъмнокафяви очи и работи добре. Също така тя има няколко пиърсинги - не малко, а не много - пиърсинг с монети, пиърсинг на гръдната кост, пиърсинг на носа и пиърсинг в близост до окото. Ефектите я правят малко изпъкващо.
И там го имате, момчета! 24 от най-яките татуировки на очната ябълка. Не казваме, че те са за всички, а по-добре си помислете много, преди да получите такъв - в края на краищата те ще бъдат с теб за цял живот. Когато удряте в дом за бременни, вероятно ще бъде най-готиният човек, който обикаля, без съмнение, но това наистина е голямо решение за живота.
Ако сте готови да се сдобиете с такъв, помислете кои цветове най-добре ще допълнят ириса ви, дори можете да пробиете цветното колело и да погледнете какви мачове се появяват. Посъветвайте се с другите, особено с вашите татуисти, и винаги оставайте в безопасност и отидете с професионалист.
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 + = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: