30 Уникални татуировки Стрелец дизайни – видове и значения (2018)

sigitarius-татуировка (3)

Има различни видове татуировки, които се наричат ​​върху тялото, всички от които имат различни значения. Напоследък много хора са привличали татуировки от различни видове по цялото тяло. Има някои, които ще покрият цялото си тяло с различни колекции от татуировки, които трудно могат да се сравнят.

Има някои уникални татуировки изготвен и някои от най-уникалните татуировки са зодиакални татуировки. Татуировките на Стрелец са сред зодиакалните татуировки, които не са много разпространени сред хората.

Стрелец татуировка

sigitarius-татуировка (1)

sigitarius-татуировка (4)

История на татуировките 

Татуировките на зодиака Стрелец са дошли дълъг път. Има някои сметки, които показват тези татуировки, произхождащи от арабите, други твърдят, че произхождат от гръцки. Индианците също са тясно свързани със Стрелеца и други вярвания на Зодиака.

Тези знаци и символи са били нарисувани по стените и по земята в древността. По-късно хората започнаха да нарисуват татуировки върху телата си като знак, че татуировката е основна част от техния живот. Близкият изток е най-разпространената област, която се свързва с зодиакалните татуировки, включително Стрелецът. 

Стрелец татуировка


Значение на татуировката на Стрелец 

Стрелецът е деветият знак, който се отличава в зодиакалното колело. Той също така е сред последните 3 пожарни знака на зодиакалната колекция. Тя е представена предимно от стрелец или от символа на стрелеца. Този стрелец ще има лък и стрела и ще се присъедини към кон.

По същество това е знак, който показва половин човек и половина кон. Тялото на човека е това, което ще замени главата на коня, но другата част е изцяло на кон. Знакът представлява и хора, родени между 23 ноември и 21 декември. 

Стрелец татуировка

Знакът или характерът на Стрелец може да се приложи върху тялото и те представляват принуден, страст, ярост, смелост и независимост. Най-вероятно носителят на татуировката ще има тези личности. Те са и лица, които могат да се справят с всякакви предизвикателства, без страх.

Стрелец татуировка

sigitarius-татуировка (5)

sigitarius-татуировка (6)

sigitarius-татуировка (7)

Обикновено носителите на тези татуировки вярват, че винаги ще излязат победители, в случай че са въвлечени във всяка ситуация. Татуировките ще бъдат приложени като знак за пълна преданост към този зодиакален символ.

Потребителят може да приложи татуировката, за да отпразнува любимата си, независимо дали е мъртва или жива, но по-често те са свикнали да празнуват своите партньори и могат да се използват като рожден ден. Татуировките могат да представляват най-големите желания на лицето, което ги носи. 

Стрелец татуировка

Стрелец татуировка


Видове татуировки 

Знакът татуировки на Стрелец е съставен по същество в различни стилове и символи. По принцип те ще бъдат в различни типове и категории. Има някои, които основно ще включват стрела и лък, докато други ще включват стрелка за посока, която преминава през кръг.

Стрелец татуировка

Стрелец татуировка

Някои от тези татуировки ще бъдат пълен дизайн на истинския стрелец, който е наполовина човек-половин кон. Типът или дизайна на татуировките ще зависи от човека. Ето един поглед към някои от най-често срещаните татуировки на Стрелец;

  • Истинската татуировка на стрелеца

Това е татуировка, която ще включва половин човешки половин кон. Човек може да бъде жена или мъж, в зависимост от това, което иска потребителят. Мъжът или жената на тази татуировка ще представлява желанието на потребителя, което е да постигне по-голяма цел в живота или по света.

Стрелец татуировка

Това е чрез подобряване на живота на онези, които го обграждат. Конят от друга страна ще представлява духа на животното и желанието за приключения. Това означава, че такъв човек обича да помага на другите и те също обичат да пътуват или да имат приключенски миг. 

  • Сладкото, тъмно татуировка

Това е татуировка, която ще представлява личността или характера на потребителя. Той също така показва, че носителят на татуировката е роден около годината на маймуната. Той също така разкрива фактите чрез творчеството си. Татуировката ще включва комбинацията от знака "Стрелец" и дизайна на маймуна.

Стрелец татуировка

sigitarius-татуировка (8)

sigitarius-татуировка (9)

sigitarius-татуировка (10)

  • Татуировката на китката 

Знакът "Стрелец" също ще бъде нарисуван китката, но ще бъде по-малък по размер. Тази татуировка също няма да бъде толкова подробна и ще има основно черна тема. Татуировката, която е начертана върху китката, ще означава доброто решение на човека, както и прозорливостта.

Тя ще бъде изтеглена с стрелеца, сочейки стрелата към горната част на ръката, а не към ръцете. Той също така ще бъде нарисуван от вътрешната страна на китката, след дланта.

Стрелец татуировка

Стрелец татуировка

Стрелец татуировка

  • Рамото татуировка 

Този символ на Стрелец ще бъде нарисуван върху горната част на ръката. Тя ще бъде използвана, за да вдъхне в себе си носещия да се движи в посоката на своя дух. Тя е съставена основно като знак на вдъхновение за потребителя. 

  • Келтската котловина

Това също е вид татуировка под символа Стрелец и може да се използва за представяне на личността на потребителя. Това няма да доведе до много произведения на изкуството, но също така се нуждае от професионалист, който да го проектира. 

Стрелец татуировка

  • Стрелец филм татуировка

Има и някои филми, които имат редица обекти на Стрелец и герои като Хрониките на Нарния. Можете да изберете друг филм, който може да бъде чудесна идея, която ще ви служи като вдъхновение в живота. 

sigitarius-татуировка (11)

sigitarius-татуировка (12)

sigitarius-татуировка (13)

sigitarius-татуировка (14)

sigitarius-татуировка (2)

  • Пълна татуировка на гърба

Има някои татуировки, които ще бъдат съставени, за да се отличават цялата гръб, точно от тазовата кост, до пътя до шията на врата. Например, можете да разполагате с кентавъра, който е изтеглен от долната част на гърба, а стрелката трябва да е насочена по цялата дължина на гръбначния стълб.

Това може да е чудесна идея, ако искате да имате известна поверителност и искате да я споделите с партньора си.

Стрелец татуировка

Видът татуировка, който избирате, трябва да бъде направен силно и трябва да изберете специалист, който да го изчертае. Повечето от тези татуировки ще бъдат подробни и ще ви трябват повече артистичност, така че трябва да сте сигурни, че те са съставени от професионалист. Изберете цветовата смес мъдро, за да не променяте първоначалното значение на татуировката.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: