30 Красиви дъжд татуировка дизайни

Всичко свързано с водата може да бъде наистина очарователно и дъждът е един от тях. Тя може да направи голям допълнителен елемент в дизайна на татуировка в комбинация с други елементи. Много хора са склонни да показват образа на чадър или цвете в дъжда. Някои дори включват друг обект, свързан с дъжд, като облак в татуировката.

Но ако търсите нещо, което не се управлява от мелницата и изобразява дъжд като част от дизайна на татуировката, има някои, които можете да използвате.

дъжд татуировка (3)

Рейвън в дъждовната татуировка: Това може да създаде страхотно визуално въздействие, тъй като два или повече гарвани са в дъжда. Напоена и обърната глава на гарваните, както са в дъжд, прави очарователна татуировка. Можете също така да изобразите облаци като част от тази татуировка

дъжд татуировка (11)

Цветя, пиксеси и дъжд: Цветето в дъжда е нещо, което сме свикнали да гледаме и като добавим пиксел или фея, добавяте неповторимо, но магическо докосване на дизайна на татуировката. С по-меките нюанси на цветовете, които се използват, и изобразяването на приказките, които се гмуркат в дъжда, добавя към очарованието на татуировката.

Фея в син дъжд: Можете да оцветите крилата на феята в синьо, за да покажете, че тя е напоена в дъжда. Тя може да се покаже като почивка на цвете, докато се наслаждава на дъжда.

дъжд татуировка (8)

дъжд татуировка (26)

Светкавица, дъжд и чадър: Това са обикновени изображения, които виждаме във всеки дъждовен ден. Но комбинирани в татуировка дизайн те правят за един завладяващ визуален. Цветът на чадъра, начинът, по който капките за дъжд падат върху чадъра и зигзаговата светкавица, допринасят за визуалното въздействие.

дъжд татуировка (12)

Алтернативно можете да покажете облаците, дъжд и мълния в чадъра, които ще ви покажат един обрат и интересен вид

Малко момиченце, напоени в дъжда: Това е сладка и докосваща картина. Можете да покажете на момичето, опитващо се да избяга от дъжда, като използвате чадър или държите чадъра настрана, за да може да се потопи напълно в дъжда. Това ще направи страхотен дизайн татуировка с дъжд капки са показани в подробности.

дъжд татуировка (5)

Жена, която държи чадър в дъжда: Можете да направите това, ако покажете чадъра по цветен начин и успеете да уловите падащото и течното качество на дъждовете, докато падне. Обликът на момичето може да бъде размазан, за да направи дъждовния ефект по-реалистичен.

дъжд татуировка (31)

Дизайн за татуировки на базата на дъжд: Дъждът е един елемент, който може да изглежда невероятно в дизайна на татуировка, при условие че получите правилния вид. Ще имате толкова много неща, които да добавите към него. Можете да покажете на корабите в бурята, носеща дъжда, или самолет, който плава през дъжд.

дъжд татуировка (18)

Дъждът е нещо, което може да създаде висококачествено визуално въздействие, когато го гледате. Падащите води, капките, докато те капет на земята и как това прави нещата да променят външния си вид, са абсолютно очарователни. Но когато става дума за спускане на кожата като татуировка, художникът наистина трябва да разбере как ще изглежда на кожата вместо на всяка друга среда и ще работи по съответния начин. Може да бъде наистина трудно да се получи правилният облик и усещане, но едно добро проучване за това как дъждът въздейства на нещата визуално трябва да се извърши. След това трябва да обсъдите какво искате с татуировка художник в абсолютно детайли. Можете да използвате някои снимки, които сте заснели, за да покажете на изпълнителя вида на визуалното въздействие, което търсите. Въз основа на това и ограниченията на носителя те ще могат да ви посъветват за осъществимостта на дизайна. Още идеи за Rain Tattoo са показани по-долу:

дъжд татуировка

дъжд татуировка (1)

дъжд татуировка (2)

дъжд татуировка (4)

дъжд татуировка (6)

дъжд татуировка (7)

дъжд татуировка (9)

дъжд татуировка (10)

дъжд татуировка (13)

дъжд татуировка (14)

дъжд татуировка (15)

дъжд татуировка (16)

дъжд татуировка (17)

дъжд татуировка (19)

дъжд татуировка (20)

дъжд татуировка (21)

дъжд татуировка (22)

дъжд татуировка (23)

дъжд татуировка (24)

дъжд татуировка (25)

дъжд татуировка (27)

дъжд татуировка (28)

дъжд татуировка (29)

дъжд татуировка (30)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: