25 Поверфул Схиелд Таттоо Десигнс

Ствара о тетоважама штита је да они нису баш најпопуларнији избор, али постоји одређени скуп људи који су привучени овом дизајну. Ово укључује мушкарце и жене. Разлог за ово се може приписати чињеници да је штит нешто богато симболиком. То може значити средство заштите, као и симбол ваше победе. Када је у питању штит у тетоважама, дизајн може бити персонализован елементима који су посебно посебни за особу која добија тетоважу. Нераван начин тетоважа штита је прилично велика и садржи многе елементе као што су речи, симболи и остали детаљи о дизајну .

7

Начин дизајнирања тетоважа штита ће зависити од особе која га добије. Али је видјено да многи од њих имају симболе који имају вриједност за породицу или професију којој припадају. Понекад тетоважа штита може указати на посебну страст коју носилац има према нечему као што је летење или лов. То је више случај када мушкарци добијају тетоважу штитника. Са женама инспирација може бити јединствени дизајн тетоваже.

Многе штитне тетоваже такође имају ствари попут породичног гребена или грба насталог у дизајну тетоважа. Традиција поседовања грба или гребена у штиту може се пратити натраг на витезове. Носили су ове симболе да покажу своју роду и понављају поносни рад породице и клана. Током сукоба и ратова када је било великог броја људи, ови знакови су доказали да ли је особа пријатељ или непријатељ.

10

Са штитом значења су прилично очигледна и укључују ствари као што су заштитност, породични корени, порекло, храброст, част породици и дужности. Штит такође може указати на награду за достигнућа изузетних типова.

Не морате бити ограничени оним што је штит у прошлости значио за дизајнирање тетоваже штитника. Можете ићи са дизајнерским елементима који су лично привлачни како на симболичком, тако и на естетском нивоу. Идите с оним стварима које прате истинитост својим карактером и начином размишљања. Додавање одређене животиње зато што вам се то допада или се диви његовим особинама или желите да имате своје особине је нешто што ће тетоважу учинити још важнијим за вас на личном нивоу.

11

Ако се борите са сопственим личним демонима и имате мантру која вам помаже када сте у паду, ово може бити дио дизајна штита. То би значило заштиту на двоструком нивоу - један од самог штита, а затим и из манта. Задржавајући потребу за заштитом на уму неки људи чак и користе језиве елементе у дизајну своје тетоваже штитова надајући се да ће одбранити зло.

Тетоваже које имају штит у њима не морају нужно показати ни једну; може бити више од једног. Један такав пример је келтски стил. Где има пуно елемената који могу направити штит. Када дође до татова за штит, треба да урадите три важне ствари.

12

Прва ствар је да се пробудите дубоко у свој ум и проучите мотивацију коју имате за добивање ове тетоваже. Ово је веома важно јер ће вас водити у друга два корака. Затим би други корак требало да буде проучавање могућности дизајна и симболике иза њих. Трећи и последњи корак је окупљање дизајна који разматра елементе дизајна који су вам највише апеловали са вашим унутрашњим мотивима које имате за добивање тетоваже. На овај начин ћете имати дизајн тетоважа који је запањујући да гледа, пуно значи и да је нешто што сте одувек желели.

1 2 3 4 5 6 8 9 13 14 ДИГИТАЛНА КАМЕРА 16 17 18 19

20 21 22 23 2425

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: