15+ удивителни бели мастила татуировка идеи

Какво е татуировка, която не е татуировка? Татуировка с бяло мастило! Докато обикновено не можете да видите тези дизайни, те се появяват с черно мастило, така че потребителят има истинска тайна, че те се крият - страхотно! Ако сте любовник на тъмнината и на тайните, тогава проверете тази колекция от бели мастила.

С татуировка любовници постоянно мислене за нови начини за създаване на уникални и невероятни татуировки, изкуството на бели мастило татуировка концепции са родени. Докато много хора използват дермални пиърсинг, за да подправят дизайна си на татуировки, татуировките с бяло мастило носят нов живот на света на мастилото, като ви дават напълно различна изглеждаща татуировка, докато стоите в присъствието на черна светлина. По този начин татуировките с бяло мастило стават доста популярно искане сред посетителите на клубове и артисти. Концепцията за тези татуировки отнема специален вид безцветно мастило, което изглежда бяло при нормална светлина. Мастилото обаче запазва светлината в известен смисъл, правейки я свети в присъствието на черна светлина. Мислейки за получаване на ново мастило в близко бъдеще? Може да помислите за татуировка с бяло мастило, за да добавите към индивидуалността на вашите татуировки - нека тези идеи ви помогнат да ви напътстваме по пътя.

tumblr_mnpht1wh5Q1s22fnlo1_1280 бяло мастило пръста-птица татуировка бяло мастило фута татуировка

cde82b86279001fff67ac07dc7fd0876

Както виждате, татуировките с бяло мастило често приличат и изглеждат, сякаш самата кожа е била маркирана по някакъв начин, тъй като те могат да изглеждат като че татуировката се повдига от кожата. Това обаче не е така - по-скоро прилича на оптична илюзия. Това невероятно допълнение към света на изкуството представя една от най-реалистичните възможни татуировки. Докато някои смятат, че това се дължи на цвета на мастилото, много татуировки професионалисти вярват, че това е комбинация от реалистичен дизайн, оцветяване и липсата на засенчване с по-тъмно мастило, което често може да преодолее естествената кожа и да направи сенките по-трудни за разглеждане върху повърхността на кожата. Концепцията за татуировка с бяло мастило е, че когато мастилената работа е поставена под различно осветление, като черна светлина или понякога дори светкавица - татуировката изглежда свети. При естествена светлина мастилото може да бъде малко трудно да се види отдалеч, поради което някои хора избират да поставят бяло мастило върху съществуваща татуировка и да създават два напълно различни дизайна!

странично ребро бяло мастило-татуировка

Когато става въпрос за концепции за татуировки с бяло мастило, можете да изберете каквото и да е дизайн, но тъй като тези татуировки ще имат ефект на блясък и може да бъде по-трудно да се видят при нормално осветление, много хора предпочитат да бъдат творчески с техните дизайнерски елементи. Докато някои от най-популярните татуировки с бяло мастило са рани на плът, елени на гърдите и ангелски крила - възможностите са безкрайни. Някои от тези татуировки са абсолютно невероятни, особено когато те се появяват в черна светлина, тъй като те изглеждат като блестящи, понякога по-ярки от самата черна светлина.

Tattoo1

Животните и скелетите често са популярни елементи сред дизайна на татуировки с бяло мастило. Тъй като тези елементи могат да донесат реалистична стойност и да се харесат на всеки татуировка дизайн, да ги направи в тази форма изглежда почти като втора природа! Докато най-известните татуировки с бяло мастило са татуировки с цял корпус на скелет, които преминават през цялото тяло - те обикновено се извършват от сценични изпълнители и илюзионисти. Въпреки че не е необичайно тези татуировки да се видят и на случайни хора.

тенденция-сигнал-бяло мастило-татуировки - голям съобщ-136761986813

Докато татуировките с бяло мастило са доста универсално изискани между двата пола, мъжките са по-склонни да получат по-големи татуировки от бяло мастило, отколкото женските. Жените изглежда предпочитат да използват татуировки от бяло мастило, за да създават небесни модели и формулировки, докато мъжете обикновено предпочитат по-креативно по-големи дизайни, като пълния скелет, змиите и в някои случаи, шегите или елементите, свързани с картата.

tumblr_lukjevJaG31qabm1ao1_500

Интересен начин да покажете дизайна на татуировките с бяло мастило са вътре или в сътрудничество с традиционната форма на мастило. Много хора предпочитат да получат малко бяло мастило, използвано заедно с обикновена татуировка - независимо дали е цвят или черен и сив. Това може да акцентира по-дълбоко някои части на татуировката, като например небе, облаци, сцени на заден план или дори чрез добавяне на определени елементи в татуировката при смяна на светлината. tumblr_m5gvs0NHrm1r84j3fo1_500

Може да видите и хора, които се възползват изключително от творчеството - като се възползват от уникалността си в дизайна на татуировки до следващото ниво, като използват бяло мастило върху съществуващ дизайн на татуировка, така че в черно, тяхната татуировка се променя напълно. Например, човек, който има ръкави, направени на всяка ръка може да бъде уморен от техния дизайн, но тъй като татуировката е пълен ръкав, няма много начини за промяна или покриване на дизайна. В този случай те могат да използват дизайни за татуировки с бяло мастило, за да преодолеят съществуващата си татуировка в съвсем различен модел. На свой ред тяхната татуировка ще съществува в нормалната светлина, както обикновено, но когато черната светлина се включи - може да видите напълно различни елементи. В тези случаи много хора избират татуировки с бяло мастило под формата на падаща палуба от карти, която изглежда болна в черна светлина.

tumblr_m38gpqi2vc1r0wsywo1_500

Когато избирате вашите дизайнерски елементи от бяло мастило, трябва да имате предвид как татуировката ще изглежда и при двата вида настройки на светлината. Докато много хора не прекарват толкова много време под черна светлина, вие ще искате да се уверите, че вашата татуировка може да бъде видима при нормална светлина, тъй като много от тези видове татуировки няма да приличат повече на кожни недостатъци или повишени брандинг, особено малките дизайни на татуировки. Поради тази причина много любители на татуировките предпочитат просто формулировка или звезди като техен избор в бяло мастило. Докато татуировките с бяло мастило могат да бъдат покрити с традиционно мастило, много хора признават, че в определени моменти, при определено осветление, те могат да видят малко блясък, идващи от татуировката им, дори ако оригиналният дизайн на бяло мастило вече не се вижда.

180636635023541982qHndvKiKc tumblr_l4433g7kS21qzi9vio1_500 tumblr_m88fwddapB1rd3bwvo1_500

white_ink_tattoo_trend_content

Ето някои невероятни дизайни на татуировка с бяло мастило, които ще ви раздуха ума, особено ако ги видите близки и лични! Нека бъдем първите, които да ви кажа, че това е един от най-честите начини да направите вашето мастило и личност да се открояват над останалите, особено в клубната среда. Въпреки това, когато се грижите за тези видове татуировки, може да искате да се уверите, че говорите с твоя художник, за да се уверите, че няма специални инструкции, които следва да следвате, тъй като много продукти за последваща грижа могат преждевременно да отнемат свежестта на мастилото. Повечето дизайни на татуировка с бяло мастило са предназначени да продължат до 15 години, преди да се натиснат, за да запазят сиянието си в черна светлина.

бяло мастило обратно-татуировка

бяло мастило-татуировки-на-черни-people1

рентгеново-бяло мастило татуировка

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: