Για ένα διαφορετικό στυλ: κούρεμα κομμάτια Bob

Όπως γνωρίζετε, το στυλ μαλλιών bob είναι αρκετά δημοφιλές, έτσι οι γυναίκες τείνουν σε διαφορετικές περικοπές στυλ bob. ο αμβλύ κοπή bob έχει ευνοηθεί από τις γυναίκες για πολλά χρόνια επειδή είναι τόσο θηλυκό και κομψό καθώς και δείχνει την πληρότητα των μαλλιών. Είτε έχετε παχιά ή λεπτή υφή των μαλλιών αυτές οι αμβλέες περικοπές θα κολακεύουν το πρόσωπό σας όμορφα!

1. Ανοιχτό καφέ Blunt Bob

Ορίστε! Αμβλύ κοψίματα bob γενικά sported με ίσια μαλλιά, επειδή δείχνουν από την κοπή και δημιουργεί μια κομψή εμφάνιση.

Blunt Bob κούρεμα

2. Dark Bob

Μεσαίο κομμένο κομψό σκούρο σκουρόχρωμο μπούτι μπορεί να κολακεύει στρογγυλά και ωοειδή πρόσωπα, όπως μπορείτε να δείτε ότι έχει ανακατέψει τα λεπτά μαλλιά αλλά η αμβλύ κοπή το κάνει να φαίνεται πληρέστερο.

Blunt Cut Bob

3. Blunt Bob για τα παχιά μαλλιά

Εάν έχετε πυκνά μαλλιά, αυτή η πλευρά που χωρίστηκε αμβλύ κοπή θα ήταν ένα ωραίο παράδειγμα για το πώς να στυλ bob σας.

Blunt Bob Hairstyles

4. Ξανθά μαλλιά

Μακριά hairstyles bob είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ διασημοτήτων. Αυτή η χρυσή ξανθιά χτενισμένη χτένισμα είναι κομψή και η πλευρά έχει χωριστεί, ότι η μία πλευρά είναι κρυμμένη πίσω από το αυτί.

Blunt κουρέματα Bob

5. Messy Wavy

Αμβλύ κοψίματα φαίνονται υπέροχα με κυματιστά χτενίσματα, αυτά τα σύντομα μαλλιά bob στυλ σε βρώμικο και παραλία κύματα για να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση.

Blunt Bob Cut

6. Simple Blunt

Αυτή η σύντομη χτένισμα bob με μακρά κτυπήματα θα ήταν μια μεγάλη ιδέα για τα κορίτσια, μοιάζει σχεδόν με μια κοπή μπολ, δείχνει από τον αυχένα και πλαισιώνει το πρόσωπο.

Blunt Bob Haircuts-6

7. Σύντομη έως μέτρια Bob

Εδώ είναι ένα πραγματικά απλό αλλά μοντέρνο αμβλύ bob hairstyle για τα κορίτσια με σκούρα και λεπτή υφή των μαλλιών.

Blunt Bob κομμώσεις-7

8. Caroline Flack Blunt Bob

Πώς να δώσετε μια αμβλύ κοπή μια ωραία κίνηση και λάμψη; Απλά προσθέστε μερικά σημεία ή ombre χρωματισμός θα μπορούσε να λειτουργήσει για αυτό πάρα πολύ!

Ασαφή κουρέματα Bob-8

9. Στυλ των κοριτσιών

Καστανή τέφρα το χρώμα των μαλλιών και το αμβλύ κομμάτι δημιουργεί ένα στυλ προσώπου για αυτή την ασιατική κοπέλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για τα κορίτσια με παχιά μαλλιά.

Ασαφή κουρέματα Bob-9

10. Emma Roberts

Εδώ είναι μια πλευρά χωρισμένη αμβλύ bob hairstyle της Emma Roberts, η ασταθής στρωματοποίηση στα άκρα των μαλλιών δημιουργεί μια ωραία υφή.

Blunt Bob Haircuts-10

11. Blunt Bob με Bangs

Τα κομψά χτενίσματα bobs φαίνονται πραγματικά κομψά και εκλεπτυσμένα με μακρά αμβλύ bangs, αυτό το γαλλικό στυλ bob είναι ιδανικό για κυρίες με μακρύ σχήμα προσώπου.

Blunt Bob Haircuts-11

12. Lily Collins

Αν έχετε λεπτές και ίσιες τρίχες, αυτό το κούρεμα και το στυλ θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο ύφος.

Blunt κουρέματα Bob-12

13. Jessica Alba Μικρά Μαλλιά

Το χτένισμα με το ombre της Jessica Alba θα είναι μια αξιολάτρευτη επιλογή για γυναίκες με μέτριο τόνο δέρματος.

Ασαφή κουρέματα Bob-13

14. Reese Witherspoon

Αν έχετε πρόσωπο με σχήμα καρδιάς όπως Reese Witherspoon αυτό το μακρύ bob με wispy κτυπήματα είναι ιδανικό για εσάς!

Ασαφή κουρέματα Bob-14

15. Rita Ora

Blunt Bob κομμώσεις-15

16. Μήκος μαλλιών με τα πόδια

Blunt Bob Haircuts-16

17. Αύξηση της κοπής του μπολ

Ασαφή κουρέματα Bob-17

18. Blunt Blonde Bob

Blunt Bob Haircuts-18

19. Σύντομο αμβλύ Bob με βόμβες

Αυτό που κάνει αυτό το αμβλύ bob τόσο ιδιαίτερο είναι το ξανθό χρώμα μαλλιών και τα σύντομα κτυπήματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο στυλ για τα κορίτσια που τους αρέσει να αθλητικά κτυπήματα με bob hairstyle.

Blunt κουρέματα Bob-19

20. Jaime King

Με το κεντρικό τμήμα και το κομψό χρυσό ξανθό ξανθό κλειδώνει αυτό το αμβλύ μακρύ bob φαίνεται σίγουρα γοητευτικό και δροσερό.

Blunt Bob κομμώσεις-20

Kaydet

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 45 = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: