TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ – Best Machines & Guns & Starters το 2018

Μια μεγάλη επιλογή από τα καλύτερα επαγγελματικά κιτ τατουάζ, τα οποία σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε εύκολα μια τατουάζ καριέρα, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο κόσμος του τατουάζ έχει αλλάξει πολύ με το χρόνο. Δεν είναι πια αυτό που υπήρχε στις ηλικίες των παππούδων μας.TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018

Μπορεί να έχει ξεκινήσει ως πρωταρχική πρακτική αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο διάσημες θέσεις όπου μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα αν το πάρετε σοβαρά. Έχει γίνει καλύτερος, πιο περίπλοκος και οι λάτρεις του τατουάζ παίρνουν πιο τολμηρές αποφάσεις με τα καθημερινά κομμάτια τους.

Οι καλλιτεχνικές και αισθητικές πτυχές ενός κομματιού βρίσκονται στο να έχουν τα καλύτερα κιτ τατουάζ. Οι προτιμήσεις ποικίλλουν, αλλά κάθε καλό μάτι μπορεί να πει τη διαφορά μεταξύ ενός καλού κιτ και ενός κακού. Από την εκτεταμένη έρευνα και την αναθεώρηση της ικανοποίησης του πελάτη, αυτό το άρθρο έχει καταλήξει με τους κορυφαίους 10 καλύτερους καταλόγους τατουάζ κιτ.

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή σύνολα τατουάζ των εργαλείων για κάθε σχέδιο που επιθυμεί.

Contents

6-όπλο τατουάζ μηχάνημα Kit

2

Αν τα κορυφαία προϊόντα σας αρέσουν τότε δεν μπορείτε ποτέ να τα πάρετε καλύτερα από ό, τι με αυτό το κιτ επανάστασης. Χτισμένο σε σχεδιασμό σε σχήμα θήκης, το μηχάνημα είναι φορητό και μπορείτε να το έχετε κλειδωμένο και κλειδωμένο.

Οι κατασκευαστές, το Gun Kit, βρισκόταν στη βιομηχανία εδώ και αρκετά χρόνια και ξέρουν πώς να φέρουν το καλύτερο σε ένα κομμάτι που προορίζεται να πάρει την αγορά από μια καταιγίδα. 6-Gun Tattoo Machine Kit είναι ένα συμπαγές κομμάτι που είναι εύκολο να ταξιδέψετε με.

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ...

6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ...

Αγοράζετε ένα καινούργιο υψηλής ποιότητας 6 κιτ μηχανών τατουάζ όπλο. Παρέχεται συσκευασία σε υψηλής ποιότητας θήκη μεταφοράς με κλειδιά. Πολύ συμπαγής για εύκολη αποθήκευση μιας από τις καλύτερες προσφορές στο διαδίκτυο. Στοιχεία ...

Προβολή στο Amazon
βάρος αποστολής

8,6 κιλά (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

UPC

391272286576

Αριθμός μοντέλου στοιχείου

S-T06

6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ... 6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ... 6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ... 6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ... 6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ... 6 όπλο δερματοστιξιών κιτ δερμάτων τατουάζ kit από το JRFOTO S-T06 τατουάζ ...

Σήμερα, είναι η καλύτερη συμφωνία αγοράς στο διαδίκτυο που θα πρέπει να κλείσετε χθες.

Χαρακτηριστικά:
 • Επαγγελματική τροφοδοσία:

Είναι σχεδιασμένο να λαμβάνει ισχύ από 110v έως 220v. Έρχεται με ένα φις που θα λειτουργεί με τους κωδικούς υλικού της χώρας σας.

 • Σετ με 6 όπλα:

Έχετε την ισχυρή υπηρεσία 6 όπλων που έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικά μεγέθη. Δεν θα χάσετε την καμπύλη ή τις λεπτομέρειες που ο πελάτης σας θέλει στο τατουάζ τους. Είναι ευπροσάρμοστο και μπορείτε να ευχαριστήσετε τον σχεδιαστή για μια τόσο ακριβή πρόβλεψη.

 • Μια θήκη με ένα κλειδί:

Περιέχεται σε μια θήκη υψηλής ποιότητας που μπορεί να κλειδωθεί και να αφήσει το μηχάνημά σας ασφαλή όταν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Είναι ένα αντίκες φινίρισμα με χαλύβδινο και χάλκινο υπόστεγο στο εξωτερικό πλαίσιο.

 • Η σύγχρονη παρουσίαση με κάθε τρόπο:

Δεν υπάρχει ποτέ κάτι που δεν θα σας αρέσει σε αυτό το κιτ. Έρχεται σε ένα πηνίο περιτύλιξης 10 και μπορεί να ρυθμιστεί για να κάνει και σκίαστρα και επένδυση.

 • Λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία:

Δεν θα θέλατε ένα κιτ που θα συμβιβάζει την άνεση του πελάτη σας. Γι 'αυτό είναι αυτό το τέλειο μηχάνημα που πρέπει να αγοράζετε. Λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία αφήνοντας μια διαρκή εντύπωση στο έργο τέχνης σας. Οι πελάτες θα αρέσουν στο έργο σας και ξέρετε τι σημαίνει αυτό για την επιχείρησή σας.

Υπάρχει ό, τι ζητάτε σε ένα σύγχρονο επαγγελματικό κιτ τατουάζ. Σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του καλλιτέχνη και των πελατών. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι δεν έχετε κάνει ακόμα την κίνηση για να κάνετε την αγορά σήμερα. Αυτό είναι το βήμα της ανάκαμψης που πρέπει να κάνετε και είστε η ομιλία της πόλης για τα εξαιρετικά τατουάζ σας.

Eyepower Tattoo Machine Kit

Solong Tattoo® Πλήρης εκκίνησης τατουάζ κιτ 1 Pro Machine Guns

TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018

Ερωτηθείς για τα καλύτερα κιτ τατουάζ προς πώληση, δεν θα ξεχάσετε ότι το Solong Tattoo είναι ένας από τους πρωτοπόρους αυτής της σύγχρονης τέχνης. Γνωρίζουν το παιχνίδι και όταν κάνουν ένα κομμάτι τότε μπορείτε να το εμπιστευτείτε για να σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Από την ίδρυσή της, πολλοί ταλαντούχοι τατουάζ έχουν βρει χρήσιμο και δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε ότι κολλήσατε μαζί της για όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείτε να πείτε μόνο την ποιότητά του μόλις έχετε τα χέρια σας, ώστε να προχωρήσετε και να κάνετε την αγορά σήμερα.

Το Solot Tattoo® Complete Kit Tattoo Starter 1 Pro Machine Guns έχει όλα όσα λείπουν σε άλλα κιτ και αυτή είναι μια απόφαση αγοράς που θα ζήσετε να αγαπάτε τη ζωή σας.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε;

 • Σχεδιασμένο για απλότητα: Δεν θα χρειαστείτε καθοδήγηση για τη χρήση του. είναι έτοιμη προς χρήση συσκευή ακόμα και για τον αρχάριο καλλιτέχνη.
 • Αξιόπιστη παροχή ρεύματος: Αυτό που πρέπει να ψάξετε για το μηχάνημά σας είναι η παροχή ρεύματος. Υπάρχουν εκείνοι που υπόσχονται μακρά υπηρεσία μόνο για να συντρίψουν σε λίγες μέρες. Το κιτ Grinder είναι η πραγματική συμφωνία και θα αγαπήσετε την ανθεκτική τροφοδοσία του.
 • Τα πιο ακτινοβόλα χρώματα: Τατουάζ ξεχωρίζουν με βάση το χρώμα και τις λεπτομέρειες. Εδώ έχετε 7 τύπους χρωμάτων για τη χρήση σας. Οι προτιμήσεις σας καλύπτονται από αυτό το κομμάτι.
 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ...

Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ...

Εργοστάσιο Αριθμός: TK102 1 Pro Gun Tattoo Kit, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων τμημάτων: 1/1 Pro Τατουάζ μηχανή όπλα για Liner και Shader, 10 περιτύλιγμα πηνίο 2/1 Επαγγελματική ψηφιακή Tattoo τροφοδοσία 3/1 Top πόδι ...

Προβολή στο Amazon
Διαστάσεις προϊόντος

8.5 x 5.9 x 5.5 ίντσες. 2,2 λίβρες

βάρος αποστολής

3 λίβρες (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

UPC

701413860396

Αριθμός μοντέλου στοιχείου

TK102

Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ... Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ... Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ... Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ... Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ... Το Solong Tattoo® Πλήρης Starter Tattoo Kit 1 Τεχνικά Όπλα 14 Μελάνια ...
Χαρακτηριστικά:

Ποτέ δεν είναι εύκολο να προσδιορίσετε την ποιότητα ενός προϊόντος προτού να έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε. Αλλά όταν πρόκειται για κιτ τατουάζ Grinder, δεν χρειάζεστε μια επιβεβαίωση hands-on για να διαπιστώσετε την ποιότητα αυτού του κομματιού. Οι άριστες ποιότητές του το έβαλαν μπροστά από κάθε άλλη μάρκα που μπορεί να σκεφτείς να αγοράσεις:

 • Έχει κατευθυντήρια γραμμή:

Είναι τόσο ένας αρχάριος όσο και ένα επαγγελματικό κιτ τατουάζ. Θα σας ξεκινήσει με κάθε εύκολο σημείωμα και μπορείτε να γίνετε ο καλύτερος στον κλάδο. Για τους επαγγελματίες, δεν είναι ποτέ κακό να μαθαίνουμε ένα νέο τέχνασμα. Οι κατευθυντήριες γραμμές ενημερώνονται στις νέες τάσεις και προτιμήσεις των σύγχρονων εραστών τατουάζ.

 • Έρχεται με εγγύηση 6 μηνών:

Με τη δύναμή του και τα μηχανικά μέρη, έχετε 6 μήνες προσανατολισμού. Αν το χάσει μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, τότε δικαιούστε ένα νέο.

 • 14 φιάλες με λαμπερό τατουάζ:

Πρόκειται για μια ενημέρωση από τις προηγούμενες εκδόσεις. Έρχεται με περισσότερα χρώματα και μεταφέρει την τέχνη στο επόμενο επίπεδο. Εδώ είναι η καλύτερη ποιότητα που θα λείπει στα περισσότερα κιτ.

 • Έρχεται σε ολόκληρη τη συσκευασία:

Είναι ένα πλήρες πακέτο με βελόνες, λαβές, γάντια, θήκες, κύπελλα μελάνης και τροφοδοτικό. Δεν θα χρειαστείτε επιπλέον παροχές από οπουδήποτε αλλού. Είστε έτοιμοι να πάτε και να φέρει το καλύτερο στην πρακτική σας.

 • Ένα πολυβόλο τατουάζ:

Αυτό το δίνει στον αριθμό πηνίων των 10 και ξέρετε ότι αυτό είναι ένας αληθινός ερμηνευτής. Για αυτό που πληρώνετε, αυτό αξίζει περισσότερο από την άποψη της υπηρεσίας που θα σας δώσει.

Τι εύκολος τρόπος για να φέρετε περισσότερες επιχειρήσεις με μια αξιόλογη επένδυση που θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Τατουάζ Kit 2 Machine Gun

3

Επαγγελματικά τα καλύτερα κιτ τατουάζ δεν είναι απλώς κατασκευασμένα για να κάνουν τη βασική δουλειά. κάνουν περισσότερα από όσα πληρώσατε γι 'αυτούς. Το Tattoo Kit 2 Machine Gun είναι μια πλήρης συλλογή συλλογών που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο έργο τέχνης σας. Για τους αρχάριους, θα είναι εύκολο να μάθουν για τη δουλειά και τελικά να μάθουν τα νήματα.

Σχετικά με το κιτ

Η ποιότητα αυτού του κομμάτι δεν είναι σε καμία αμφιβολία. Αυτό που υπόσχεται στο χαρτί είναι αυτό που παίρνετε (ένα σπάνιο χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα μηχανήματα). Προσφέρεται ως η καλύτερη προσφορά στην αγορά σκίασης και επένδυσης. Κατασκευάστηκε με το δικό του περίβλημα και κλειδί, θα είναι πάντα ασφαλές όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Αλλά τι το καθιστά τόσο σημαντικό προϊόν στην αγορά σήμερα;

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ...

Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ...

Αγοράζετε ένα καινούργιο κιτ τατουάζ υψηλής ποιότητας. Παρέχεται συσκευασία σε υψηλής ποιότητας θήκη μεταφοράς με κλειδιά. Πολύ συμπαγής για εύκολη αποθήκευση μιας από τις καλύτερες προσφορές στο διαδίκτυο. Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο ...

Προβολή στο Amazon
βάρος αποστολής

6,8 κιλά (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

UPC

371295373576

Αριθμός μοντέλου στοιχείου

S-R01

Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ... Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ... Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ... Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ... Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ... Τατουάζ Kit 2 Machine Gun Πλήρης τροφοδοσία βελόνες 7 μελάνια από ...

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα σας πω όλη την ιστορία του τι είναι σε αυτό το πακέτο που θέλετε τόσο πολύ και θα έπρεπε να το αγοράσατε εδώ και καιρό:

Χαρακτηριστικά:

Μεταξύ των όπλων τατουάζ στην αγορά σήμερα, εδώ είναι ο βασιλιάς της θέσης. Προφανή χαρακτηριστικά με γνώμονα την ευκολία του χρήστη. εδώ είναι αυτό που το καθιστά ένα κορυφαίο καλύτερο buy:

 • Έρχεται με πλήρη εξαρτήματα:

Μόλις αγοράσετε αυτό το μηχάνημα, είστε έτοιμοι να πάτε. Δεν υπάρχει τίποτα που λείπει εδώ και δεν χρειάζεστε καμία επιπλέον βελόνα από αλλού.

 • 2 πτερύγια με πηνίο 10 φύλλων:

Έχετε τη δύναμη που θα χρειαστείτε για σκίαση και επένδυση. Μπορείτε να κάνετε κάθε δουλειά ως φαινομενική όπως θέλετε και τελικά είστε ευπρόσδεκτοι στα αριστουργήματα των τατουάζ.

 • Συσκευασμένο με οδηγίες DVD και ένα demo δέρμα:

Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστείτε μια φορά σε μια στιγμή για να πάρετε τις κατευθυντήριες γραμμές σας με κάθε κομμάτι που σχεδιάζετε. Ακόμα και επαγγελματίες πρέπει να κάνουν τέτοιες αναφορές για να κρατήσει ενήμεροι με τις τελευταίες ιδέες. Το DVD έχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε χάρη στη μεγαλοφυΐα του σε λεπτομέρειες.

Το demo δέρμα είναι για την πρακτική σας για να βεβαιωθείτε ότι μια φορά για το πραγματικό πράγμα που δεν θα χάσετε μια μόνο γραμμή ή καμπύλη.

 • Διασφάλιση της τροφοδοσίας:

Πολλά μηχανήματα τατουάζ δεν έρχονται με τη διασφάλιση του μακρόχρονου μηχανισμού τροφοδοσίας. Διαρκούν μόνο για λίγο και θα χρειαστείτε μια νέα προμήθεια. Αυτό το μηχάνημα έρχεται με εγγύηση ότι θα κρατάτε τροφοδοτούμενη για πολύ.

Είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν θα βρείτε σε πολλούς άλλους κορυφαίους πωλητές και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να έχετε το χέρι σας σε αυτό το συντομότερο σήμερα.

 • Υψηλής ποιότητας μελάνια τατουάζ:

Πόσο καλά θα αγαπήσετε ένα σετ 7 δημοφιλών χρωμάτων που κάνουν κορυφαίες προτιμήσεις για όσους αγαπούν τα εντυπωσιακά σημάδια στο σώμα τους; Έχετε τώρα τα χέρια σας και τα υπόλοιπα παίρνουν τις βελόνες και ολοκληρώνετε τη δουλειά σας. 

Αυτό είναι μια καλή αγορά για το είδος των χρημάτων που ζητά. Ένα ισχυρό μηχάνημα, διαπερατό μελάνι και βελόνες που κόβονται για αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, δεν θα ήταν για σας αν είστε αρχάριος. Πρώτον, δεν υπάρχουν οδηγίες για αρχάριους και ξέρετε ότι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε στην κορυφή.

Ωστόσο, για πρακτική άσκησης, τότε αυτό είναι που θα χρειαστείτε.

Πλήρες κιτ Tattoo Dragonhawk 4

4

Όντας σε αυτή την θέση για 14 χρόνια δεν είναι τόσο μικρός χρόνος. Αυτός είναι ο αριθμός των ετών που ο Dragonhawk πραγματοποιεί τεχνολογίες τατουάζ. Αν αυτό δεν είναι κάτι που αξίζει να τραβήξετε την προσοχή σας τότε το πραγματικό προϊόν σίγουρα θα το κάνει.

Έχουν χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους προμηθευτές αξεσουάρ τατουάζ και είναι πολύ προσεκτικοί για να κρατήσουν το όνομά τους πετούν ψηλά. Η μηχανή Dragonhawk Complete Tattoo Kit 4 αναβαθμίζεται στις τελευταίες δυνατότητες και δεν υπάρχει τρόπος να μην την ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Σχετικά με το Dragonhawk Kit 4

Αναπτύχθηκε από μια από τις πιο εικονικές εταιρείες στον τομέα αυτό, αυτό είναι ένα κομμάτι πρέπει να αγοράσετε. Έχει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που θα αναζητούσατε σε μια δημιουργία τατουάζ του 21ου αιώνα.

Οι επαγγελματίες έχουν φροντίσει τις επιθυμίες τους, καθώς πρόκειται για ένα προηγμένο κομμάτι σχεδιασμένο για να φέρει την αισθητική και τις λεπτομέρειες στην τέχνη σας. Είναι ένα ασφαλές, βολικό και πρακτικό μηχάνημα που θα φέρει επανάσταση στην πρακτική σας. Δεν είναι περίεργο ότι έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών επαγγελματιών από όλες τις γωνιές του κόσμου.

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ...

Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ...

#productDescription .aplus-3p {width: 970px} .aplus-3p ul {υπερχείλιση: κρυφή;} .aplus-3p ul li { κατάρρευση! ...

Προβολή στο Amazon
βάρος αποστολής

7,7 κιλά (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

UPC

032114839115

Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ... Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ... Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ... Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ... Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ... Πλήρης δερματοστιξία Dragonhawk 4 τυποποιημένες συσκευές σ ...
Χαρακτηριστικά:

Οι λεπτομέρειες σε κάθε λειτουργία καθιστούν αυτό το μηχάνημα κομμένο από διαφορετικό ύφασμα. Και αν θέλετε να είστε μάρτυρας του μεγαλείου του, ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά που έρχονται προικισμένα με αυτό:

 • Κορυφαία ποιότητα πατενταρισμένο σύστημα τροφοδοσίας Dragonhawk:

Όταν έρχεται κάτω από το τροφοδοτικό, αυτό είναι ένα σοβαρό μηχάνημα που έχει δικό του ειδικό σύστημα τροφοδοσίας. Έχει αποδειχθεί ότι είναι της καλύτερης ποιότητας χαρακτηριστικό που σπάνια συνηθίζεται σε άλλες μάρκες.

 • Αναζητώντας τις ποικιλίες μελάνης και τα φλιτζάνια τους:

Σας προσφέρουμε μια από τις ευρύτερες συλλογές μελανιών. Έχει 20 μπουκάλια αθάνατης μελάνης και ξέρετε ότι μόλις γίνει ένα τατουάζ, μπορεί να διαρκέσει μόνο για αιωνιότητα. Έχετε 100 κύπελλα μελάνης και η δουλειά σας δεν μπορεί ποτέ να γίνει ευκολότερη από ό, τι πλησιάζει εδώ. 

 • Πλήρες πακέτο:

Έχετε ό, τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας τατουάζ. Ένα ενιαίο σύνολο εργαλείων ρύθμισης, χειρολαβές, ένα δέρμα πρακτικής και πρόσθετα εξαρτήματα είναι όλα στη διάθεσή σας. 

 • 50 πακέτα βελόνων καθορισμένης ποιότητας:

Το σετ σας δεν ολοκληρώνεται ποτέ χωρίς τις βελόνες. Εδώ μπορείτε να πάρετε 50 από αυτά και η ποιότητα τους είναι αδιαίρετη.

 • 4-κομμάτι μηχανή τατουάζ τιμούν δράκος:

Αυτό είναι αφιερωμένο στην επένδυση και τη σκίαση, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για να φτιάξετε την τέχνη σας να φανεί εξαιρετική. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε τόσο σκληρά για να κάνετε κάτι σωστό όταν η μηχανή μπορεί να προσφέρει έξυπνη βοήθεια. 

Για τους καταξιωμένους και ερασιτέχνες καλλιτέχνες, εδώ είναι ένα κομμάτι που θα συμπληρώσει το επίπεδο δεξιοτήτων σας. Μπορείτε να πάτε όσο το δυναμικό των δεξιοτήτων σας, αλλά αυτό δεν είναι τα όριά σας με αυτό το μηχάνημα από την πλευρά σας. Περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο εισάγουν αυτό το προϊόν.

Έχει κερδίσει τη βελανιδιά ως παγκόσμιο μπεστ σέλερ και γνωρίζετε ότι παίρνετε τη σωστή απόφαση με μια τέτοια αγορά.

Fancier ST-02 Μηχάνημα για τατουάζ καρτών 4

5

Νέα στην αγορά, το ST-02 Machine Tattoo Gun Kit 4 της Fancier είναι μια κορυφαία ποιότητα και ένα από τα καλύτερα κιτ τατουάζ που δείχνει στο μέλλον του τατουάζ (καλά, είναι ένα κομμάτι από το παρελθόν αλλά μπορεί να ταιριάζει με την απόδοση στο τελευταίο εφευρέσεις).

Από το φυσικό πακέτο στις λεπτομέρειες σε κάθε κομμάτι δημιουργείται για να είναι πρωταθλητής. Είναι το καλύτερο στοίχημα για αρχάριους δεδομένου ότι έρχεται με ένα ολοκληρωμένο βίντεο οδηγιών που θα τους δώσει μια ζωντανή κατεύθυνση μιας εκκίνησης.

Σχετικά με το μηχάνημα

Έρχεται με ένα περίβλημα υψηλής ποιότητας που θα είναι το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει τα μάτια σας. Είναι μια συμπιεσμένη μηχανή που δεν θα ενοχλεί την αποθήκευση.

Έχει το πλήρες πακέτο και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία που θα σας άρεσε ιδιαίτερα όταν πρέπει να εργαστείτε κάτω από ασυνεπή καταστάσεις τροφοδοσίας. Είναι ευρέως κερδίζοντας δημοτικότητα και θα αποδιδόμασταν αυτό στην ικανότητά του υψηλής απόδοσης.

Τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακά, και για όσους γνωρίζουν τι να ψάξουν στα εργαλεία τατουάζ τότε αυτό θα είναι μια δίκαιη συμφωνία.

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη

Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη

Αγοράζετε ένα ολοκαίνουργιο κιτ μηχανής τατουάζ 4 υψηλής ποιότητας. Παρέχεται συσκευασία σε υψηλής ποιότητας θήκη μεταφοράς με κλειδιά. Πολύ συμπαγής για εύκολη αποθήκευση μιας από τις καλύτερες προσφορές στο διαδίκτυο. Στοιχεία ...

Προβολή στο Amazon
βάρος αποστολής

7,8 κιλά (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

UPC

381733479456

Αριθμός μοντέλου στοιχείου

S-T02

Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη Fancier Στούντιο (S-T02) 4 Gun τατουάζ Machine Gun Kit με θήκη
Χαρακτηριστικά:

Από την εξωτερική εμφάνιση έως το μικρότερο μέρος, αυτό είναι ένα κιτ ιδιοφυΐας που θα κυβερνά την αγορά για πολλά χρόνια. Αλλά θα ήταν σκόπιμο να γνωρίσετε τον εαυτό σας με αυτό που αγοράζετε και εδώ είναι τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά:

 • Tutorial βίντεο για αρχάριους:

Οι αρχάριοι μπορεί να έχουν ήδη το ταλέντο, αλλά γνωρίζοντας πού να ξεκινήσουν μπορεί να είναι ένα μεγάλο εμπόδιο. Αλλά όχι με αυτό το μηχάνημα που έχει εκπαιδευτικό βίντεο. Δημιουργείται σε εύκολες οδηγίες που εξουσιοδοτούνται από τις εικόνες. Εύκολο να ακολουθήσετε και θα είστε κύριος της τέχνης.

 • 10 τέλεια περιελίξεις περιτύλιξης:

Αυτά είναι η δημιουργία ή το σπάσιμο ενός μεγάλου κομματιού τατουάζ. Μπορούν να ρυθμιστούν τόσο για το shader όσο και για την επένδυση. Είναι ευέλικτο και ξέρετε ότι έχετε αυτό που άλλοι μπορεί να θέλουν να έχουν στα χέρια τους. 

 • Μπορεί να λειτουργεί σε χαμηλή παροχή ρεύματος:

Έρχεται με την επιλογή να λειτουργούν με επιλογές ισχύος μεταξύ 110v-220v. Οι κωδικοί ισχύος των περισσότερων χωρών κυμαίνονται μεταξύ αυτών των αριθμών και μπορείτε να τις έχετε οπουδήποτε. Πρόκειται για μια διεθνή μάρκα που θα σας δώσει μια άκρη με την εργασία σας και θα οδηγήσετε τον ανταγωνισμό για τα μεγάλα τατουάζ. 

 • 2 σπάνιες ποιοτικές χειρολαβές:

Δεν θα έχετε πρόβλημα με τις ανάγκες σας. Στην αφοσιωμένη υπηρεσία σας υπάρχουν 2 εξαιρετικά υψηλής αισθητικής χειρολαβές που ποτέ δεν είναι κοινές σε άλλα κιτ. 

 • 7 συλλογές μπουκαλιών ακτινοβόλων μελανιών τατουάζ:

Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για τη δουλειά σας να αποκτήσετε το σωστό μελάνι. Φαίνεται ότι αυτό το κιτ κατανοεί πόσο σημαντική είναι η μελάνη σας και γι 'αυτό έρχεται με μια ποικιλία που θα αφήσει τις τέχνες σας να χάνουν την ποιότητα. 

 • Εξαιρετική ποιότητα θήκη μεταφοράς:

Για όσους παίρνουν θέσεις εργασίας μακριά από τις εγκαταστάσεις τους θα βρουν αυτό το μεγάλο χαιρετισμό. Όταν μεταφέρετε το μηχάνημά σας πρέπει να είστε βέβαιοι ότι είναι ασφαλές και προστατευμένο. Αυτό το κιτ έρχεται με χαλύβδινο περίβλημα επικαλυμμένο με γυαλιστερό φινίρισμα χαλκού. Είναι μια τέτοια υπέροχη εμφάνιση στο εργαλείο του εμπορίου.

Αν η δική σας είναι να αποκτήσετε τα καλύτερα εργαλεία στην αγορά σήμερα, εδώ είναι το εισιτήριο για τέτοιο μεγαλείο και ποιότητα. Κάντε την επιλογή σήμερα και προσθέστε μια ώθηση στην εργασία σας.

Πλήρες κιτ τατουάζ 2

6

Είτε θα προσπαθήσετε να τους αποφύγετε, σίγουρα θα συνεχίσετε να αγοράζετε αυτά τα κιτ Kit 2. Οι αναφορές από αυτούς που τις χρησιμοποίησαν θα σας κάνουν να αψηφίζετε τις πιθανότητες και να αγοράσετε το ευέλικτο Complete Tattoo Kit 2.

Μπορείτε να πάρετε το τατουάζ μιλούν άσχημα εκείνων που θα έλεγε ότι αγοράζετε φθηνά πράγματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σας. Συντονιστείτε τους ασφαλή, καλύτερα και θα συνεχίσετε να παίρνετε επιθυμητό έργο που θα κερδίσει πολλούς πελάτες.

Σχετικά με το κιτ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό τατουάζ κιτ 2 μηχάνημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Ναι, δεν θα ήταν έτσι αν υπήρχε κάποιο άλλο μηχάνημα που έρχεται σε ανταγωνιστική τιμή και όμως η δουλειά για αξιοζήλευτη τελειότητα. Έχει όλα όσα θα σας κάνουν έναν σπουδαίο καλλιτέχνη τόσο για έναν εκκινητή όσο και για έναν επαγγελματία.

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
Πλήρες κιτ τατουάζ 2 κιτ μηχανής τατουάζ με τροφοδοτικό και τατουάζ ...

Πλήρες κιτ τατουάζ 2 κιτ μηχανής τατουάζ με τροφοδοτικό και τατουάζ ...

Αγοράζετε ένα καινούργιο κιτ τατουάζ υψηλής ποιότητας. Έρχεται πακέτο ολοκαίνουργιο σε κουτί. Μια από τις καλύτερες προσφορές στο διαδίκτυο. Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται σε αυτό το κιτ: Ένα επαγγελματικό τροφοδοτικό υψηλής ποιότητας ...

Προβολή στο Amazon
Διαστάσεις προϊόντος

10 x 2 x 8 ίντσες

βάρος αποστολής

4,2 κιλά (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

UPC

598132749787

Αριθμός μοντέλου στοιχείου

Α04

Πλήρες κιτ τατουάζ 2 κιτ μηχανής τατουάζ με τροφοδοτικό και τατουάζ ... Πλήρες κιτ τατουάζ 2 κιτ μηχανής τατουάζ με τροφοδοτικό και τατουάζ ... Πλήρες κιτ τατουάζ 2 κιτ μηχανής τατουάζ με τροφοδοτικό και τατουάζ ... Πλήρες κιτ τατουάζ 2 κιτ μηχανής τατουάζ με τροφοδοτικό και τατουάζ ...

Οι κριτικές πελατών μιλούν τόμους για τα υπέροχα χαρακτηριστικά αυτού του κομματιού και γνωρίζετε ότι περπατάτε σε έναν κόσμο βεβαιότητας αν το αγοράζετε:

Χαρακτηριστικά:

Εάν θέλετε μια μαρτυρία για την ποιότητα αυτού του κιτ τατουάζ τότε τα χαρακτηριστικά δεν θα βρίσκονται. Είναι προσαρμοσμένες για να ταιριάζουν σε όλες τις προτιμήσεις τατουάζ και κάθε μέρα θα είναι μια αξέχαστη περιπέτεια καθώς θα μάθετε κάτι νέο:

 • Διπλό-10 πηνίο όπλο τατουάζ:

Και για την επένδυση και τη σκίαση, έχετε 2 υψηλής ποιότητας 10 πηνίο όπλο τατουάζ που θα δώσουν όλα τους να υπογραμμίσουν το καλλιτεχνικό χέρι σας. Οι τελευταίες τεχνολογίες έχουν 4 περιτυλίξεις περιτυλίγματος, αλλά αυτό το κομμάτι είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.

 • Ανοξείδωτες τατουάζ μηχάνημα:

Οι λαβές θα επηρεαστούν από στοιχεία όπως η υγρασία αλλά όχι εδώ, δεδομένου ότι προέρχονται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. 

 • Σετ καθαρισμού:

Αφήνοντας τα εργαλεία σας για να πάρουν λιπαρά και βρώμικα θα επηρεάσει την απόδοσή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κομμάτι αυτό συνοδεύεται από είδη καθαρισμού όπως βούρτσες, βούρτσες μιας χρήσης και ειδικά απορρυπαντικά. Μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμό μόνοι σας και να αφήσετε τα εργαλεία τόσο καλά όσο και τα καινούργια. 

 • Σετ τροφοδοσίας υψηλής ποιότητας:

Το τροφοδοτικό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε όταν αγοράζετε το τατουάζ σας. Αυτός θα τρέξει σε ισχύ που κυμαίνεται από 110v σε 230v. Το βύσμα τροφοδοσίας θα αντέχει σε πολλές ώρες χρήσης. Υπάρχουν διαφορετικά κορδόνια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. 

 • 50 ποικιλίες μεγέθους βελόνες υψηλής ποιότητας:

Ποτέ δεν έχετε ένα πλήρες σετ χωρίς τις βελόνες. Εδώ έχετε 50 από αυτά σε διαφορετικά μεγέθη. Είναι χτισμένα για να διαρκέσουν πολύ και δεν θα χρειαστείτε ένα νέο σετ για αρκετό καιρό. 

Εδώ είναι η απάντηση που πάντα θέλατε να ξεκινήσετε. Έρχεται με εύκολες οδηγίες για τους αρχάριους και τις προηγμένες τακτικές αν είστε ήδη στην επαγγελματική τάξη. Θα ήταν η καλύτερη απόφαση αγοράς που κάνετε σε λίγο και η ροή των πελατών σας θα είναι μάρτυρας της υψηλής απόδοσής σας.

Επαγγελματικό κιτ τατουάζ 4

7

Επαγγελματική ή όχι, αυτό είναι το είδος μιας μηχανής που θα έπρεπε να είχατε τα χέρια σας πριν από πολύ καιρό. Είναι ο βασιλιάς των τατουάζ όπως θα μάθετε στην παράστασή του. Βολικά, ταχύτερα και όλα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται, το Επαγγελματικό Τατουάζ Kit 4 είναι η συμφωνία μιας ζωής.

Αλλά τι είναι σε αυτό το κομμάτι που δεν είναι ποτέ σε καμία άλλη μηχανή; Λοιπόν, δείτε όλα για τον εαυτό σας και να καταστεί το επαναστατικό εργαλείο σας για να τελειοποιήσετε το έργο τέχνης σας και να είστε ο δικαστής αν αυτό δεν είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα τατουάζ που έγιναν στην ιστορία του μηχανήματος.

Περιγραφή προϊόντος

Έρχεται με ένα πολύ ωραίο περίβλημα που κρατά όλο το περιεχόμενό του σε ένα ασφαλές μέρος. Όλα είναι ωραία για να ξεκινήσετε, αλλά μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε κάποια αξεσουάρ προτού να ασχοληθείτε με αυτό που κάνετε.

Μπορεί να είναι ενδεδειγμένο αν θα πάρετε περισσότερες ποικιλίες βελόνων, ένα επιπλέον πακέτο χαρτιού μεταφοράς και ένα φλας βιβλίου τέχνης. Όλα τα άλλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τέλεια κατάσταση λειτουργίας. Υπάρχουν 4 πυροβόλα όπλα που κατασκευάζονται σε εύρωστο μέγεθος και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν μια δουλειά τη στιγμή που τα αγοράζετε.

Υπάρχουν συστοιχίες χρωμάτων για χρήση και οδηγικές οδηγίες σε ένα δίσκο και αυτό είναι χρήσιμο για έναν αρχάριο που επιθυμεί να φτάσει στο μεγαλείο είναι λίγο. Η προμήθεια που παίρνετε μόλις αγοράσετε αυτό το κομμάτι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 τατουάζ πριν σκεφτείτε να πάρει περισσότερα από αυτά.

Το μαύρο μελάνι διπλασιάζεται σε ποσότητα και τι μεγάλη αξία για το ποσό που πληρώνετε για αυτό!

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
Shark Επαγγελματικό τατουάζ κιτ 4 μηχανήματα Gun Carry υπόθεση με κλειδί δύναμη ...

Shark Επαγγελματικό τατουάζ κιτ 4 μηχανήματα Gun Carry υπόθεση με κλειδί δύναμη ...

SHARK TATTOO είναι επαγγελματίας προμηθευτής μηχανών τατουάζ. Παρέχουμε μεγάλες ποσότητες προϊόντων τατουάζ στο εξωτερικό από το 2005 και έχουμε μεγάλη φήμη μεταξύ των πελατών μας. Ο ...

Προβολή στο Amazon
Διαστάσεις προϊόντος

12,8 x 4,9 x 11,2 ίντσες. 6,6 λίβρες

βάρος αποστολής

7,9 κιλά (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

Shark Επαγγελματικό τατουάζ κιτ 4 μηχανήματα Gun Carry υπόθεση με κλειδί δύναμη ... Shark Επαγγελματικό τατουάζ κιτ 4 μηχανήματα Gun Carry υπόθεση με κλειδί δύναμη ... Shark Επαγγελματικό τατουάζ κιτ 4 μηχανήματα Gun Carry υπόθεση με κλειδί δύναμη ... Shark Επαγγελματικό τατουάζ κιτ 4 μηχανήματα Gun Carry υπόθεση με κλειδί δύναμη ... Shark Επαγγελματικό τατουάζ κιτ 4 μηχανήματα Gun Carry υπόθεση με κλειδί δύναμη ...
Χαρακτηριστικά:
 • Ψηφιακή συσκευή τροφοδοσίας:

Το μηχάνημα θα λειτουργεί εντός της τάξης των 110v και 220. Η έξοδος θα κυμαίνεται μεταξύ 2Vdc και 20Vdc. Ένας πολύ αποτελεσματικός διακόπτης ποδιών στα πόδια σας κάνει τα πράγματα ευκολότερα στα χέρια σας καθώς εστιάζετε στην σωστή τοποθέτηση με τις σωστές αποχρώσεις και γραμμές.

Η μονωμένη ισχύς προσφέρει εξαιρετική αγωγιμότητα και ευελιξία με το πιστόλι τατουάζ σας. 

 • Ένα αξιόπιστο σετ καθαρισμού:

Έχετε πακέτα αλοιφής και 2 ζευγάρια γάντια μιας χρήσης. Οι ανάγκες σας για καθαριότητα είναι όλες φροντισμένες και μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι έχετε καλύψει αυτό για εσάς. 

 • Εντατικές οδηγίες για επαγγελματίες και αρχάριους:

Το σετ καθιστά εύκολο για όσους έχουν εμπειρία και εκείνους στα πρώτα τους χρόνια στην πράξη. Έρχεται με ένα δερμάτινο φύλλο με σχέδια δράκων και τίγρη για πρακτική άσκηση. Αυτό συνοδεύεται επίσης από ένα cd-tutoring που δίνει τις συμβουλές και βαθύτερες γνώσεις για να γίνει ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

 • Αποστειρωμένες βελόνες αερίου:

Η ασφάλεια, η ευκολία και η άνεση ανά πάσα στιγμή είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να έρχονται με αυτά που αγοράζετε ως μέρος του setup tattooing σας. Οι βελόνες σε αυτό το μηχάνημα αποστειρώνονται με αέριο και δεν έχετε τους φόβους για μη ασφαλείς πρακτικές. 

 • 4 ισχυρά 10 περιτυλίγματα περιτύλιξης:

Για τη σκίαση και την επένδυση της δημιουργικότητας, εδώ είναι μια απάντηση που ποτέ δεν θα απογοητεύσει. Χρειάζεστε αυτό για να ανεβάσετε το παιχνίδι σας και να κερδίσετε περισσότερους πελάτες στο πλευρό σας.

 • Κέλυφος αλουμινίου με 2 πλήκτρα:

Για τις εργασίες που θα πρέπει να ταξιδέψετε, έχετε το μηχάνημα ασφαλές. Το περίβλημα είναι ισχυρό και θα αντέξει οποιαδήποτε φυσική πίεση. 

Για να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας για τατουάζ εδώ είναι ένα δωρεάν εισιτήριο σε τέτοιο μεγαλείο. Κάντε την αγορά σήμερα και ενταχθούν στις τάξεις των πιο επιτυχημένων επαγγελματιών σε αυτή την προσοδοφόρα θέση.

Fancier ER02 Τατουάζ μηχάνημα πυροβόλων όπλων

Dövme Setleri

Μόλις πάρετε το πακέτο σας θα είναι σαν "όλα αυτά μόνο για $ 75!" Ναι, έτσι είναι, παίρνετε τόσο πολύ για τόσο λίγα όταν αποφασίσετε να αγοράσετε το Fancier ER02 Tattoo Machine Gun Kit. Τα όπλα θα σας δώσουν μια καλή δουλειά εάν ξέρετε πώς να τους δώσετε τις ακριβείς διαστάσεις.

Είναι ακριβώς ο τρόπος που λένε ότι είναι σε χαρτί: ένας μεγαλύτερος εκτελεστής, ισχυρός με τις λαβές και να χτίσει για να διαρκέσει για πολύ. Είναι ένα αξίζει να αγοράσετε και δεν πρέπει να περιμένετε για αυτό το μεγαλείο να σας περάσει και να κρατήσει παγώνει την εξέλιξή σας στον τατουάζ επαγγελματία.

Μπορείτε να πείτε ότι αγοράζετε ένα high-end προϊόν από την εξωτερική εμφάνιση αυτού του μηχανήματος. Ένα γυαλιστερό πλαίσιο αλουμινίου με εξαιρετικά αξεσουάρ που είναι συσκευασμένα σε όλες σας τις δικές σας σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

 • Προϊόν
Tattoo Machine Gun Kit Από το Fancier ER02 Tattoo Kit

Tattoo Machine Gun Kit Από το Fancier ER02 Tattoo Kit

Αγοράζετε ένα καινούργιο κιτ τατουάζ υψηλής ποιότητας. Παρέχεται συσκευασία σε υψηλής ποιότητας θήκη μεταφοράς με κλειδιά. Πολύ συμπαγής για εύκολη αποθήκευση μιας από τις καλύτερες προσφορές στο διαδίκτυο. Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο ...

Προβολή στο Amazon

Με αξιόπιστο τροφοδοτικό, συστοιχίες μελανιών, βελόνες τατουάζ πολλαπλών μεγεθών και άλλα βασικά χαρακτηριστικά. έχετε ένα μηχάνημα που θα σας υπερηφανευόταν χάρη στα ασύγκριτα χαρακτηριστικά του:

Χαρακτηριστικά:
 • Συσκευασμένα σε υψηλής ποιότητας θήκη με 2 πλήκτρα:

Δεν θα είστε πιο σίγουροι για την ασφάλεια του μηχανήματός σας οπουδήποτε αλλού εκτός από το περίβλημα που έρχεται με αυτό το κομμάτι. Είναι γερό στο πλαίσιο και ελκυστικό στην επίστρωση. Κλείδωμα και άνοιγμα μόνο όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 

 • Ξεχωριστό σύνολο τροφοδοσίας:

Έχετε ακούσει πιθανώς όσους δήλωσαν ότι τα τροφοδοτικά μηχανών τατουάζ δεν τροφοδοτούνται ποτέ μια εβδομάδα. Μπορεί να πάρει τόσο κακό όσο αυτό και γι 'αυτό πρέπει να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα κομμάτι που έρχεται με την εγγύηση μιας μακράς διαρκείας τροφοδοτικό.

Τα κομμάτια του Fancier, συμπεριλαμβανομένου αυτού, έρχονται με την υπόσχεση της μακροζωίας και το σετ τροφοδοσίας σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Δημιουργείται έτσι ώστε να είναι συμβατό με τα παγκόσμια πρότυπα και ανεξάρτητα από το πού σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε, θα είναι συμβατό. 

 • 1 σύνολο ρυθμιστών και άλλες σημαντικές προσαρμογές:

Για να τελειοποιήσετε τα εργαλεία σας, χρειάζεστε προσαρμοστές. Εδώ έχετε πολύτιμο σετ που θα έχει κάθε μέρος στην καλύτερη κατάσταση λειτουργίας του. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια απόδοση κάτω από την απόδοση μόνο επειδή δεν μπορούσατε να προσαρμόσετε κάποια πτυχή.

 • 50 προετοιμασμένες και αποστειρωμένες βελόνες τατουάζ:

Μια σειρά μεγεθών βελόνων και αποστειρώνονται για να διατηρούν την εργασία σας ασφαλή. Ένας τατουάζ ξέρει τι είναι να έχουμε τις βελόνες καλύτερης ποιότητας στο πλευρό τους. Η εργασία γίνεται ευκολότερη από την πλευρά σας.

Εάν είχατε μια κακή εμπειρία με τις αγορές σας στο παρελθόν, εδώ είναι ένα κιτ που θα απαλλαγεί από αυτές τις απογοητεύσεις και για άλλη μια φορά θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στο ταλέντο σας. Αγοράστε το σήμερα και αποκτήστε την πρακτική σας σε ένα νέο επίπεδο εμπειρίας.

πίσω στο μενού ↑

Πλήρες κιτ τατουάζ Solong 3

9

Τα καλύτερα κιτ δερματοστιξιών δεν θα είχαν τελειώσει ποτέ χωρίς την Solong να διεκδικεί ένα σημείο σε αυτό. Φυσικά, η μάρκα δεν ανέρχεται σε πολύ παγκόσμια δημοτικότητα, αλλά μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα και την εμπειρία που προσφέρει το Solong Complete Tattoo Kit 3.

Η αποτελεσματικότητά του και η ισχυρή απόδοση για να φέρει μια διαφορά σε κάθε τατουάζ που δημιουργείτε θα σας κρατήσει στην κορυφή της επιχείρησης. Αλλά δεν θα κάνατε την τελική απόφαση προτού να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά που έρχονται με αυτό το κομμάτι που πρέπει να αγοράσετε.

Σχετικά με το πλήρες σετ Solong 3

Αυτό είναι ένα πλήρες σύνολο τατουάζ μηχανή που είναι έτοιμη να πάει μόλις κάνετε την αγορά. Έρχεται με περισσότερα χρώματα μελάνης από οποιαδήποτε άλλη στην κορυφή 10, αυτή είναι μια γενναιόδωρη συμφωνία που πρέπει να αγοράσετε σήμερα. Τα πάντα έρχονται σε υψηλή ποιότητα και είναι ένα τέτοιο κομμάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει τη δική σας τατουάζ συλλογή.

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
Solong Tattoo® Πλήρης τατουάζ κιτ 3 Pro Πυροβόλα όπλα 54 Μελάνια ...

Solong Tattoo® Πλήρης τατουάζ κιτ 3 Pro Πυροβόλα όπλα 54 Μελάνια ...

Αριθμός εργοστασίου: TK352 3 Pro Gun Tattoo Kit που περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέρη: 1/3 Pro τατουάζ μηχανή τατουάζ για Liner και Shader 2/1 επαγγελματική αλουμινίου ψηφιακή τσάτσο τροφοδοσία 3/1 Top πόδι ...

Προβολή στο Amazon
Διαστάσεις προϊόντος

10,8 x 8,3 x 5,5 ίντσες. 4,4 κιλά

βάρος αποστολής

5,4 κιλά (Δείτε τιμολόγια και πολιτικές αποστολής)

UPC

701413860426

Αριθμός μοντέλου στοιχείου

TK352

Αν θυμάστε καλά, τα τρία όπλα με τατουάζ τράνταλας έκαναν την αληθινή επανάσταση σε αυτό που έκανε αυτή η βιομηχανία. Αλλά περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα χαρακτηριστικά και θα σας φουσκώσει να κάνετε αυτή την αγορά σήμερα:

Χαρακτηριστικά:
 • Το CD του DVD για αρχάριους και το flash design CD του αρχάριου:

Εάν απλά βυθίζετε το πόδι σας στη θάλασσα του τατουάζ, τότε εδώ είναι η ευκαιρία να εξασφαλίσετε ότι θα αρχίσετε στο δεξί πόδι. Το DVD σας δίνει ένα γραφικό οδηγό βήμα προς βήμα σε αυτό που πηγαίνει και αυτό συμπληρώνεται με ένα χρήσιμο φωτογραφικό CD flash.

Δεν μπορείτε να πείτε ότι ποτέ δεν είχατε το σωστό μαθητευόμενο για να γίνετε εξαιρετικός γιατί είναι εδώ εδώ σε αυτό το κομμάτι. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιον που να σας κάνει να τρέξετε τα σχοινιά σε αυτή τη θέση. 

 • Πλήρες σύνολο εργαλείων ρύθμισης:

Εδώ έχετε 3 διαφορετικά μεγέθη ρυθμιστών. Έχετε όλα τα μέρη που λειτουργούν σωστά και αυτό είναι που φέρνει στο μεγαλείο σε κάθε τατουάζ σας χάρτη έξω. 

 • 8 μανσέτες τατουάζ μίας χρήσης:

Εδώ έρχονται περισσότερο με μια ποικιλία μεγεθών. Μπορείτε να τα απορρίψετε μετά τη χρήση και να πάρετε περισσότερα για να διατηρήσετε την εργασία σας σε τροχιά.

 • Ψηφιακή παροχή ρεύματος:

Η δύναμη είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητάτε σε μια μηχανή τατουάζ. Υπάρχουν εκείνοι που αγοράζουν αξεσουάρ μόνο για να ανακαλύψουν ότι το τροφοδοτικό ήταν ένα ψεύτικο που θα κρατούσε μόνο μία εβδομάδα. Εδώ έχετε την υπόσχεση ενός ψηφιακού τροφοδοτικού αλουμινίου που θα σας δώσει μια μακροχρόνια υπηρεσία. 

 • 54 χρώματα μελανιού:

Αυτό είναι το κομμάτι που έρχεται με τη μεγαλύτερη συλλογή χρωμάτων και θα αγαπήσετε την ποικιλία που μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας. Το μαύρο μπουκάλι έρχεται σε ένα γενναιόδωρο μπουκάλι διπλάσιο από την ποσότητα των άλλων. 

 • 3 υπέρ όπλα:

Χτισμένο για να σας προσφέρει την καλύτερη σκίαση και επένδυση, τα 3 pro όπλα είναι βελτιστοποιημένα για να σας προσφέρουν την καλύτερη δουλειά. Είναι το καλύτερο της σειράς 3 από αυτά τα εργαλεία τατουάζ. Μπορεί να είχε διαδοθεί από τη σειρά 4 όπλων, αλλά εξακολουθεί να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο.

 • Σετ καθαρισμού:

Έρχεται με βούρτσες μιας χρήσης για να διατηρεί κάθε μέρος καθαρό. Θα εκτιμήσετε αυτό, δεδομένου ότι ένα καθαρό όπλο τατουάζ θα εκτελεί στην κορυφή και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. 

Ξέρετε τι θέλετε στην επιχείρησή σας, αλλά αν δεν γνωρίζετε την καλύτερη μηχανή τατουάζ έχετε το καλύτερο κομμάτι εδώ που θα σας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο της πρακτικής σας.

πίσω στο μενού ↑

E-onsale Deluxe Τατουάζ Kit 2

10

Όλα τα βασικά που χρειάζεστε για την τατουάζ καριέρα σας είναι εύκολα εδώ - στο E-onsale Deluxe Tattoo Kit 2. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να το κάνετε αυτό για ένα χόμπι ή για την επαγγελματική σας καριέρα τότε εδώ είναι το καλύτερο στοίχημα που θα επενδύσετε ποτέ σε.

Παίρνετε το καλύτερο από το κιτ 2 σειρά που θα εκτελέσει στο υψηλότερο επίπεδο ακριβώς όπως αυτό που θα πάρετε στο κιτ 4 γραμμές.

 • Προϊόν
 • Προσδιορισμός
 • Φωτογραφίες
E-onsale Deluxe κιτ τατουάζ 2 βελόνες τροφοδοσίας όπλο μηχανή 8 μελάνια (διπλό ...

E-onsale Deluxe κιτ τατουάζ 2 βελόνες τροφοδοσίας όπλο μηχανή 8 μελάνια (διπλό ...

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο προσαρμοσμένο τατουάζ Kit Κορυφαίας ποιότητας, όλα τα στοιχεία σε πακέτο επιλέγονται βάσει προτάσεων έμπειρων καλλιτεχνών. Όλα τα βασικά που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το χόμπι τατουάζ συμπεριλαμβάνονται. ...

Προβολή στο Amazon
βάρος αποστολής

6,2 κιλά

UPC

884435138862 881323186639 003582035385

E-onsale Deluxe κιτ τατουάζ 2 βελόνες τροφοδοσίας όπλο μηχανή 8 μελάνια (διπλό ... E-onsale Deluxe κιτ τατουάζ 2 βελόνες τροφοδοσίας όπλο μηχανή 8 μελάνια (διπλό ... E-onsale Deluxe κιτ τατουάζ 2 βελόνες τροφοδοσίας όπλο μηχανή 8 μελάνια (διπλό ... E-onsale Deluxe κιτ τατουάζ 2 βελόνες τροφοδοσίας όπλο μηχανή 8 μελάνια (διπλό ... E-onsale Deluxe κιτ τατουάζ 2 βελόνες τροφοδοσίας όπλο μηχανή 8 μελάνια (διπλό ...
Χαρακτηριστικά:
 • 2 πηνία 10 περιτυλίξεων:

Με ένα περιτύλιγμα δέρματος φιδιού, εδώ έχετε την καλύτερη υπηρεσία για σκίαση και επένδυση. Αυτό μπορεί να ταιριάζει με την ποιότητα των τατουάζ που γίνονται με τα τελευταία μηχανήματα τατουάζ τεχνολογίας.

 • 50 καλλιτέχνης επιλέγονται αποκλειστικά βελόνες:

Αν βρισκόσασταν στη βιομηχανία τατουάζ για μερικές φορές τότε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε τέλειες βελόνες δίπλα σας. Εδώ έχετε τις καλύτερες βελόνες τατουάζ που θα σας δώσουν την καλύτερη εμπειρία τσιμπήματος και θα θέσετε την πρακτική σας μπροστά από άλλους ανταγωνιστές. 

 • Θήκη μεταφοράς αλουμινίου:

Εάν ταξιδεύετε για να κάνετε κάποια δουλειά στην άλλη πλευρά της πόλης, έχετε μια θήκη που θα μεταφέρει την συσκευασία σας με ασφάλεια. Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει σοκ που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο μηχάνημά σας. Ταυτόχρονα, είναι ένα αισθητικό χαρακτηριστικό που κρατά τα εργαλεία σας ελκυστικά εξωτερικά. 

 • Ψηφιακή τροφοδοσία εισηγμένη στο UL:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενέργεια από το χαμηλότερο άκρο τόσο λίγα όσο 110v και να φτάσετε μέχρι 220v. Η έξοδος κυμαίνεται μεταξύ 2Vdc και 20Vdc και αυτό είναι αρκετά ισχυρό ώστε να κάνει την δουλειά σας ωραία. Έρχεται με ένα εξαιρετικά μονωμένο καλώδιο για την καλύτερη αγωγιμότητα και ευελιξία.

 • Ένα φύλλο πρακτικής διπλής πρακτικής:

Μπορείτε πάντα να σχεδιάσετε το επόμενο κομμάτι τατουάζ σας σε αυτό το φύλλο και να δείτε πώς θα φαίνεται στο πραγματικό δέρμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στις δύο πλευρές. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και μπορείτε να συνεχίσετε την ανακύκλωσή του. 

 • Ένα CD φροντιστηρίων για αρχάριους:

Εάν πάντα θέλατε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας σε αυτόν τον τομέα τότε θα σας παραδοθεί ελεύθερος διάδρομος εδώ. Το CD σας μεταφέρει μέσα από τα βασικά και είστε στο δρόμο σας να γίνετε ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης στην πόλη σας.

όνομα προϊόντος Εικόνα Όπλα Συνολική βαθμολογία Λεπτομέριες
6-όπλο τατουάζ μηχάνημα Kit TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 6 (10 πιστόλι περιτυλίγματος) 10 Ελέγξτε την τιμή
Πλήρης τατουάζ Kit Starto για το Solong Tattoo® TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 1 όπλο 8 Ελέγξτε την τιμή
Τατουάζ Kit 2 Machine Gun TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 2 (10 πιστόλι περιτυλίγματος) 8.5 Ελέγξτε την τιμή
Πλήρες κιτ Tattoo Dragonhawk 4 TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 4 όπλα 8 Ελέγξτε την τιμή
Fancier ST-02 Μηχάνημα για τατουάζ καρτών 4 TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 2 (10 πιστόλι περιτυλίγματος) 8 Ελέγξτε την τιμή
Πλήρες κιτ τατουάζ 2 TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 2 (10 πιστόλι περιτυλίγματος) 8.5 Ελέγξτε την τιμή
Επαγγελματικό κιτ τατουάζ 4 TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 4 (10 πιστόλι περιτύλιξης) 7.5 Ελέγξτε την τιμή
Fancier ER02 Τατουάζ μηχάνημα πυροβόλων όπλων TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 2 (10 πιστόλι περιτυλίγματος) 9 Ελέγξτε την τιμή
Πλήρες κιτ τατουάζ Solong 3 TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 3 όπλα 8.5 Ελέγξτε την τιμή
E-onsale Deluxe Τατουάζ Kit 2 TOP 10 Επαγγελματικά κιτ τατουάζ - Best Machines & Guns & Starters το 2018 2 (10 πιστόλι περιτυλίγματος) 7 Ελέγξτε την τιμή
Βαθμολογία αξιολόγησης
10 Συνολικό σκορ
Ανταγωνισμός

Εάν έχετε αγωνιστεί με το πού να ξεκινήσετε με το τατουάζ ταλέντο σας, τώρα ξέρετε ότι αρχίζει με ένα καλό μηχάνημα. Εδώ είχατε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα καλύτερα κορυφαία μηχανήματα στην αγορά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε μια επιλογή από αυτόν τον κατάλογο και να φτιάξετε το δρόμο σας προς το καλύτερο. είναι σίγουρα ο νικητής σήμερα.

6 όπλο τατουάζ μηχανή τατουάζ κιτ τατουάζ από JRFOTO είναι σίγουρα ο νικητής σήμερα. Όχι μόνο έρχεται με όλα τα απαραίτητα αλλά και τα ίδια τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί τέλεια. Για έναν αρχάριο που προσπαθεί να μπει σε τατουάζ και μηδενίζοντας τις δεξιότητές του πριν γίνει επαγγελματίας και ξοδεύοντας εκατοντάδες σε προσαρμοσμένα όπλα ποιότητας ρολεξ, αυτό είναι το σετ για εσάς.

Τιμή
10
Σχέδιο
10
Αντοχή
9.5
Βαθμολογία χρηστών: 4.1 (2 ψήφους)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − 65 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: