85+ Ιδέες & Σημαίες Τατουάζ Dragonfly – Ένας μοντέρνος συμβολισμός

τατουάζ λιβελλούλης (54)

Πηγή

Εάν έχετε δει ποτέ τη dragonfly κοντά σε σας, ενώ στο δάσος ή κοντά στη λίμνη, δεν θα αναρωτιόσαστε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι ενώνουν την τάση να πάρει ένα τατουάζ dragonfly. Αυτός είναι ένας από τους πιο όμορφους οργανισμούς που υπάρχουν εκτός από την πεταλούδα.

Τα φτερά τους κυματίζουν κυριολεκτικά στον άνεμο αντανακλώντας τα διάφορα χρώματα πρίσματος της ηλιοφάνειας που αναπηδούν από τις ημιδιαφανείς διπλής όψης πτέρυγες. Οι λιβελλούλες είναι πολύ πολύχρωμες. Το Πράσινο Darner Dragonfly, για παράδειγμα, έχει ένα πράσινο λαιμό και πίσω, και μια μπλε πλευρά κάτω.

dragonfly tattoo_

Πηγή

Έρχονται επίσης σε κόκκινο και κίτρινο όπως οι ποικιλίες Emerald dragonfly. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσο πολλές ίντριγκες γύρω από τους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν αυτά τα όμορφα δείγματα τατουάζ πάνω στο σώμα τους. Οι λιβόλ έχουν επίσης πανέμορφα πανέμορφα φτερά. Αυτά τα φτερά κτύπησαν με 50 έως 90 κτύπους ανά δευτερόλεπτο.

Είναι βασικά τα ταχύτερα έντομα στη Βόρεια Αμερική.

Tattoo Dragonfly 66

Πηγή

Ποια είναι η έννοια ενός Tattoo Dragonfly;

Η συμβολολογία της dragonfly είναι ότι πρόκειται για την αλλαγή και την προοπτική της αυτοπραγμάτωσης. Αυτή είναι η πηγή πνευματικής και συναισθηματικής ωριμότητας για να κατανοήσουμε τι σημαίνει πραγματικά η ζωή πιο βαθιά.

Σημαίνει το βάθος, μια ενσάρκωση της αλλαγής και της αυτογνωσίας και τη σχέση με την αληθινή φύση του τι σημαίνει να ζεις σαν άνθρωπος. Παίρνει ένα πρόσωπο από τις πιο επιφανειακές πτυχές της ζωής στα βάθη και τις βαθύτερες έννοιές του.

 • Tattoo Dragonfly 85
 • Tattoo Dragonfly 86
 • Tattoo Dragonfly 87
dragonfly tattoo_

Πηγή

Tattoo Dragonfly 67

Πηγή

Tattoo Dragonfly 68

Πηγή

Με τη λήψη ενός τατουάζ dragonfly, είστε βασικά αποδίδουν στη ζωή αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε να ζήσετε τη ζωή αυτή τη στιγμή, κάνοντας ενημερωμένες επιλογές, από στιγμή σε στιγμή, σαν μια μεγάλη και ένδοξη dragonfly.

Το σχέδιο τατουάζ λουλουδιών μιλάει επίσης στο όραμα και είναι σε θέση να δει πέρα ​​από τα όρια του ανθρώπινου σώματος και του εαυτού και να δει μέσα στο σύμπαν. Σημαίνει επίσης να βλέπουμε πέρα ​​από τα όρια του δικού μας μυαλού.

Η έννοια του τατουάζ dragonfly είναι επική και έχει ένα ψυχικό ενισχυτικό στοιχείο σε αυτό με να είναι σε θέση να δει μακρύτερα στο μυαλό ματιών.

 • Tattoo Dragonfly 83
 • Tattoo Dragonfly 82
 • Tattoo Dragonfly 84
λουλούδι τατουάζ (60)

Πηγή

δεκανίκι τατουάζ (59)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (58)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (57)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (56)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (55)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (53)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (52)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (51)

Πηγή

Ποικιλία σχεδίων τατουάζ Dragonfly

Υπάρχουν πολλοί τύποι σχεδίων τατουάζ dragonfly. Μπορείτε να τα φτιάξετε και να σχεδιάσετε χρησιμοποιώντας μια μηχανή τατουάζ dragonfly. Αυτά είναι ήδη σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να έχουν το τατουάζ των dragonfly ήδη τυπωμένο στο μηχάνημα.

Αυτά πρέπει να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά και ελπίζουμε με έναν πιστοποιημένο επαγγελματία καλλιτέχνη δερματοστιξιών να μην αποτρέψει τραυματισμούς. Υπάρχει επίσης μια περιστροφική τατουάζ μηχάνημα τατουάζ που σας δίνει μερικές διαφορετικές επιλογές προ-σχεδιασμένες εικόνες τατουάζ dragonfly για να διαλέξετε.

Από τα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε, υπάρχουν μικρά τατουάζ λουλουδιών, τρισδιάστατα τατουάζ λουλουδιών, σχέδια για τατουάζ των φυλών dragonfly, σχεδίαση τατουάζ σχεδίασης υδατογραφίας και άλλα.

 • Tattoo Dragonfly 81
 • Tattoo Dragonfly 79
 • Tattoo Dragonfly 80
dragonfly tattoo_

Πηγή

Tattoo Dragonfly 69

Πηγή

Tattoo Dragonfly 70

Πηγή

Tattoo Dragonfly 71

Πηγή

Εδώ θα απαριθμήσω και θα σας δώσω λίγο περισσότερες πληροφορίες για κάθε τύπο σχεδίου, προκειμένου να σας βοηθήσω να επιλέξετε τον πιο συναρπαστικό και καλύτερο τύπο σχεδιασμού για εσάς.

# 1 Ακουαρέλα Tattoo Dragonfly

Αυτός ο σχεδιασμός είναι απότομος και τολμηρός. Τα χρώματα είναι εκπληκτικά και ξεχωρίζουν στο δέρμα. Απεικονίζουν πραγματικά το πολύχρωμο πλάσμα και όλες τις γωνίες του. Το κομμάτι μοιάζει με ένα πραγματικό έργο τέχνης στο μουσείο ή το τείχος στο σώμα. Αυτό το τατουάζ έχει επίσης ένα χαρούμενο αποτέλεσμα, που έχει φωτεινά χρώματα από ό, τι τα σχέδια τέχνης χωρίς ακουαρέλα.

λουλούδι τατουάζ (1)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (2)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (3)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (4)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (5)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (6)

Πηγή

# 2 Tribal Style Τατουάζ μιας Dragonfly

Αυτό το στυλ συνδυάζει τα παραδοσιακά έργα τέχνης κελτικής ή σαμοϊκής προέλευσης σε ένα πολύ μεγάλο σχέδιο που ενσωματώνει τα βασιλικά και τα παλιά στοιχεία του κόσμου σε αυτό καθώς και το όμορφο σχέδιο της ίδιας της dragonfly. Οι γραμμές είναι τολμηρές και δελεαστικές.

Το ίδιο το σχέδιο είναι περίπλοκο και η φυλετική αίσθηση δίνει επίσης ένα κομμάτι από μια σκληρή δεμένη αίσθηση πολεμιστής σε ολόκληρο το κομμάτι της τέχνης. Σε αυτό το σχέδιο, η dragonfly είναι σίγουρα ο βασιλιάς του δάσους και το βάλτο, κάθεται πάνω σε ένα κλαδί με τα λεπτότατα σχεδιασμένα φύλλα που στροβιλίζονται.

τατουάζ λιβελλούλης (7)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (8)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (9)

Πηγή

dragonfly τατουάζ

Πηγή

# 3 Τατουάζ Colourfly Dragonfly

Αυτό το λεπτό κόσμημα ενός τατουάζ κάθεται απαλά στον ώμο σαν να ήταν μια πραγματική πεταλούδα ή dragonfly να ξεκουραστεί, ενώ παράλληλα επεκτείνει τα ένδοξα φτερά του πάνω στο δέρμα. Στο κέντρο αυτού του τατουάζ βρίσκεται ένα ρουμπίνι κόκκινο σχέδιο που περιβάλλεται από μικρά λευκά μαργαριτάρια.

Τα φτερά είναι μικρά αλλά καλά μεγέθους, και αντανακλούν μυριάδες αποχρώσεις κυρίως στα ροζ / μοβ και μπλε σειρές. Αυτό το σχέδιο είναι γλυκό και κομψό. Κάθε νεαρή γυναίκα θα αισθανόταν απολύτως περήφανη να το έχει και να παρουσιάσει στους φίλους της.

τατουάζ λιβελλούλης (30)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (31)

Πηγή

# 4 Μικρές πολλαπλές λιβελλούλες

Αυτό το σχέδιο έχει τέσσερις μοναδικά σχεδιασμένες λιβελλούλες και τις τοποθετεί στις άκρες των βόρειων, νότιων, ανατολικών και δυτικών πόλων, σε σχήμα σταυρού. Ο υπόλοιπος χώρος μεταξύ τους γεμίζει σαν ένα τεράστιο πλέγμα από περίτεχνα σκαλισμένες γραμμές που συνθέτουν ένα λουλούδι ή ένα ροδοπέταλο.

Το σχέδιο δαντέλα είναι συνυφασμένο καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του μέχρι να γίνει ομοιόμορφο και συμμετρικό.

τατουάζ λιβελλούλης (17)

Πηγή

# 5 Μικρή καρπό Dragonfly

Αυτό το σχέδιο είναι μόνο ένα dragonfly και πολύ μικρότερο από τα υπόλοιπα σχέδια.

Είναι τόσο τέλειο για κάποιον που θέλει ένα λεπτό άγγιγμα τέχνης στον καρπό και κάθε φορά που το βλέπετε ενώ δουλεύετε με τα χέρια σας, είναι εύκολο να αφήσετε να φωτίσει την ημέρα σας ή να σας υπενθυμίσει τις έννοιες που ενσωματώνει η dragonfly .

Αυτός ο μικρός σχεδιασμός δεν είναι τόσο πολύχρωμος όσο και τα υπόλοιπα και όχι όπως το ματωμένο μάτι, αλλά ακόμα έχει ελαφρά λεπτά χρώματα για να το κάνει να λάμπει και να λάμπει. Αυτός ο σχεδιασμός λειτουργεί επειδή είναι σε πολύ κοινό χώρο που μπορεί να δει εύκολα. Η λεπτή και μικρή φύση αυτού του σχεδιασμού το κάνει να λειτουργεί καλά στον καρπό.

τατουάζ με dragonfly (39)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (40)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (41)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (42)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (43)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (44)

Πηγή

# 6 Tattoo 3D Dragonfly

Τώρα με την 3D εκτύπωση, τη βιντεοσκόπηση και τις φωτογραφίες που είναι όλη η τρέλα στον ψηφιακό κόσμο, ο σχεδιασμός 3D dragonfly τατουάζ κάνει επίσης μια δήλωση. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για κάποιον που θέλει να κάνει μια πιο φουτουριστική δήλωση και που αγαπά το οπτικό αποτέλεσμα που μπορεί να δημιουργήσει ένα κομμάτι σκίασης.

Το σχέδιο περιέργως κάνει πραγματικά να μοιάζει σαν μια λιβελούλη ήταν πραγματικά κάθεται επάνω στην επιδερμίδα σας. Έχει ένα απίστευτο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δεν θα φανταστείτε ότι ένας σχεδιαστής θα μπορούσε να κάνει πάνω στο δέρμα.

τατουάζ λιβελλούλης (45)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (48)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (46)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (50)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (47)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (49)

Πηγή

# 7 Λουλούδι Watercolor Dragonfly Τατουάζ

Αυτό το σχέδιο ακουαρέλας λουλουδιών έχει ένα λαμπερό μπλε dragonfly πετούν γύρω από το λουλούδι. Ο τύπος λουλουδιού είναι ένα λουλούδι λωτού που είναι σημαντικό της ειρήνης και της αρμονίας σύμφωνα με τις βουδιστικές παραδόσεις. Αυτός ο σχεδιασμός έχει αρμονικά φωτεινά χρώματα, ξεχωρίζει καλά και φέρνει ένα γαλήνιο συναίσθημα όταν το βλέπετε.

Είναι επίσης πολύ καλλιτεχνικό, συνδυάζοντας χρώματα, υφές και κίνηση της dragonfly και της μικρής πεταλούδας στην κορυφή του λουλουδιού.

λουλούδι τατουάζ (11)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (12)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (13)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (14)

Πηγή

# 8 Tattoo Dragonfly με Om / Mandala

Σε ένα παρόμοιο θέμα, το τατουάζ dragonfly με om είναι ένα ωραίο τατουάζ με ένα άλλο σύμβολο που έχει ένα θέμα αρμονίας. Το σημάδι του ανθρώπου υφαίνεται σε όλο το σώμα της dragonfly και τρέχει γύρω με στυλιστικές σημάνσεις γύρω από την dragonfly.

Αυτό το τατουάζ είναι ως επί το πλείστον μπλε με σταγονίδια μπλε γύρω από την dragonfly. Μια άλλη μεγάλη παραλλαγή είναι ο συνδυασμός ενός dragonfly και ενός σχεδιασμού mandala.

λουλούδι τατουάζ (15)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (16)

Πηγή

δεκανίκι τατουάζ (18)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (19)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (20)

Πηγή

# 9 Ακουαρέλα καρπό Dragonfly τατουάζ

Αυτό το τατουάζ είναι εκπληκτική και όμορφη. Αυτό το τατουάζ έχει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου πιτσιλιστεί σε αυτό, σε ένα σχέδιο όπως η μόδα. Τα χρώματα πραγματικά έρχονται κατευθείαν λόγω του μέσου υδατογραφίας του σχεδιασμού τατουάζ.

Τα κύρια χρώματα είναι μπλε, μοβ και κίτρινο, αλλά άλλα χρώματα όπως το πράσινο και το κόκκινο είναι εμφανή σε μικρά σταγονίδια. Αυτός ο σχεδιασμός ξεχωρίζει εξαιτίας των καλλιτεχνικών του μοτίβων και των πιτσιλιών και των σμάλτων του ζωηρού χρώματος, κάνοντας το να φαίνεται σαν να τρέχει η dragonfly!

τατουάζ λιβελλούλης (38)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (37)

Πηγή

# 10 Tattoo Dragonfly με φανταχτερά έργα τέχνης αστράγαλο

Αυτός ο σχεδιασμός είναι από ένα μικρό dragonfly με φτερά διπλωμένα στη μία πλευρά δημιουργώντας ένα μικρό διακοσμητικό τόξο γύρω από την περιοχή του αστραγάλου. Η φανταστική dragonfly μοιάζει σαν να μπερδεύει και να χορεύει γύρω από τον αστράγαλο κατά την πτήση. Το χρώμα είναι γαλάζιο και τα φτερά είναι ημιδιαφανές γαλαζωπό τόνο.

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό σχέδιο που είναι λεπτό αλλά αξιοσημείωτο.

λουλούδι τατουάζ (28)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (29)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (24)

Πηγή

# 11 Μικρές Tattoo Toe Dragonfly

Αυτό το σχέδιο φαίνεται εντελώς χαριτωμένο. Αυτό το τατουάζ μικροσκοπικών toe μπορεί να καθίσει όμορφα ακριβώς στο toe σας και να είναι λεπτή, αλλά μια ωραία έκπληξη όταν κάποιος το παρατηρήσει. Το χρώμα είναι ένα λαμπερό γαλάζιο τυρκουάζ.

Το τατουάζ κάθεται απαλά στο toe και υπενθυμίζει στο άτομο που το φοράει για να χαλαρώσει, να απολαύσει τα όμορφα πράγματα και να κοιτάξει βαθύτερα στις έννοιες της ζωής (δείτε την έννοια του τατουάζ των dragonfly). Αυτό το τατουάζ είναι ευχάριστο να δούμε και φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

λουλούδι τατουάζ (21)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (22)

Πηγή

δεκανίκι τατουάζ (23)

Πηγή

# 12 Φανταστική τέχνη Dragonfly τατουάζ

Αυτός ο τύπος δερματοστιξιών dragonfly πραγματικά μοιάζει σαν να είναι ένα σενάριο βούρτσα ή καλλιγραφία. Μοιάζει με την ασιατική καλλιγραφία με στυλ και είναι ήπια και μέτρια την ίδια στιγμή. Ο χρωματισμός είναι γκρίζο-μαύρο και το ίδιο το σχέδιο έχει μια απλότητα σε αυτό που είναι σε αντίθεση με άλλα πιο τολμηρά σχέδια με πολλές γραμμές.

Οι γραμμές είναι απλές, καμπύλες και καλλιτεχνικές, και το χρώμα είναι επίσης πολύ απλό, αλλά κάνει μια ωραία λεπτή αφή.

τατουάζ λιβελλούλης (25)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (26)

Πηγή

τατουάζ λιβελλούλης (27)

Πηγή

# 13 Μοναρχία πεταλούδα και τατουάζ Dragonfly

Αυτός ο σχεδιασμός είναι εκπληκτικός επειδή είναι πολύχρωμος αλλά δείχνει επίσης τα μοναδικά χρώματα της πεταλούδας monarch. Υπάρχουν 3 πεταλούδες και τα συγκεκριμένα σχήματα, τα σχέδια και τα χρώματα τους, ακολουθούμενη από μια dragonfly που ακολουθεί το προβάδισμα τους κατά την πτήση μέχρι το βραχίονα.

Αυτό το σχέδιο είναι φανταστικό και δημιουργικό. Είναι ωραίο γιατί έχει δύο όμορφους τύπους πλάσματος έναντι ενός. Τα σχέδια έχουν 3 χρώματα σε αυτά, και η dragonfly είναι ο τελικός σχεδιασμός στο κάτω μέρος του βραχίονα. Η dragonfly είναι σε ένα φωτεινό πράσινο, το οποίο είναι απλά εκπληκτικό να κοιτάξουμε.

τατουάζ λιβελλούλης (32)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (33)

Πηγή

# 14 Ρεαλιστική τατουάζ λιβελλούλης Από τον Oleg Turyanskiy

Ποτέ δεν θα σκεφτόσαστε ότι κάποιος θα μπορούσε να χαράξει ένα τατουάζ τόσο αληθινό στη ζωή, που να δείχνει ότι στην πραγματικότητα μοιάζει με ένα λιβελούρι που κάθεται στο λαιμό κάποιου. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα της φύσης και της τέχνης σε αυτό το τατουάζ. Αυτός ο καλλιτέχνης κάνει μια εξαιρετική δουλειά να μιμείται την εμφάνιση ενός πραγματικού ζωντανού λιβελλούλου που κάθεται στο λαιμό.

Το τατουάζ γίνεται σε 3D. Φαίνεται ότι η dragonfly απλά κάθεται στο λαιμό του ατόμου με τα πόδια του να κολλήσει από κάτω και τα φτερά του φαίνονται τόσο αληθινά στη ζωή είναι απίστευτο.

τατουάζ λιβελλούλης (34)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (35)

Πηγή

λουλούδι τατουάζ (36)

Πηγή

dragonfly tattoo_

Πηγή

dragonfly tattoo_

Πηγή

Συνολικά, οι λιβελάνες κάνουν εξαιρετικά σχέδια στο σώμα. Είναι κομψά, λεπτή και ισχυρά πλάσματα. Μας υπενθυμίζουν ότι ζούμε κάθε μέρα αυτή τη στιγμή και ότι έχουμε βαθύτερο νόημα. Ελπίζουμε να απολαύσετε την αναζήτησή σας για το τέλειο τατουάζ λουλουδιών για εσάς!

Tattoo Dragonfly 72

Πηγή

Tattoo Dragonfly 73

Πηγή

Tattoo Dragonfly 74

Πηγή

Dragonfly Tattoo 75

Πηγή

 • Dragonfly Tattoo 76
 • Tattoo Dragonfly 77
 • Dragonfly Tattoo 78

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − 42 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: