75+ Καλύτερα παραδοσιακά τατουάζ για άνδρες και γυναίκες – Σχέδια & Σημαίες (2018)

Παραδοσιακό τατουάζ

Τα παραδοσιακά τατουάζ έχουν διαφορετικές συμβολικές σημασίες. Πριν αποφασίσετε να έχετε ένα νέο, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι συμβολίζουν. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να αποφύγετε τις μελλοντικές απογοητεύσεις επειδή αυτές οι μεμβράνες δερμάτων είναι μόνιμες.

Οι παραδοσιακοί καλλιτέχνες τατουάζ κάνουν διαφορετικά στυλ τέχνης που μπορεί να περιλαμβάνουν κάποια ναυτικά σχέδια όπως πυξίδες, άγκυρες, πλοία και αστέρια. Οι παλιές σχολικές τάσεις είναι ερμηνείες και σύμβολα αρχαίων παραδόσεων. Ορισμένες από αυτές τις συνδέσεις μπορούν να έχουν περισσότερες από μία σημασίες.

Παραδοσιακό τατουάζ 56

Πηγή

Τατουάζ φτερών

Παραδοσιακά, ένα φτερό είναι ένα σύμβολο της φώτισης και της ελευθερίας. Η τέχνη του Feather έχει παραδοσιακούς δεσμούς με τον ιθαγενή πολιτισμό.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Αυτή η τροποποίηση φτερών έγινε σεβαστή και αγαπημένη από την πλειοψηφία των Αμερικανών, διότι τους έδωσε ελπίδα και την ελευθερία στην κοινωνία.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Μια μελάνη φτερό είναι μια δήλωση μόδας, ένα μέσο ταυτότητας με τον ιθαγενή αμερικανικό πολιτισμό και ένα μέσο έκφρασης της προσωπικότητάς σας, το οποίο μπορεί να είναι διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

 • Παραδοσιακό τατουάζ 75
 • Παραδοσιακό Τατουάζ 76
 • Παραδοσιακό τατουάζ 77

Άγκυρα Τατουάζ

Μια άγκυρα είναι το πιο σταθερό και ασφαλές αντικείμενο που μπορεί να βασιστεί ένας ναυτικός. Μια άγκυρα tat αντιπροσωπεύει ένα σύμβολο σταθερότητας και προστασίας.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ 57

Πηγή

Εξαιτίας αυτού, οι καλλιτέχνες τατουάζ τους εμπλουτίσουν με τα ονόματα των αγαπημένων του ναυτικού, (οι άνθρωποι που κρατούν τη γείωση). Οι άγκυρες έχουν πλέον γίνει δημοφιλείς στην κουλτούρα του τατουάζ, αλλά ο συμβολισμός τους παραμένει ο ίδιος.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Αν φορέσετε μια άγκυρα, θα σας υπενθυμίσει τις διάσημες προσωπικότητες και τα πράγματα που σας κρατούν σταθερά στη ζωή. Για παράδειγμα, εάν συμφωνείτε πάντα με τον σύντροφό σας, είναι σπάνιο να διαφωνείτε. Ένα τατουάζ αγκύρωσης είναι ένα παραδοσιακό σύμβολο της ασφάλειας.

Παραδοσιακό τατουάζ


Τατουάζ πλοίων

Το τατουάζ του πλοίου είναι μια μεταφορά. Το πλοίο αντιπροσωπεύει τη φθορά και το νερό αντιπροσωπεύει τη ζωή. Τα νερά μπορεί να είναι θυελλώδη ή ομαλά, με κάποια βράχια να εξηγούνται.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Μια μελάνωμα πλοίου μπορεί να παρουσιάσει τα πανιά ως χαλαρή, γεμάτη ή σχισμένη. Αυτό το tat είναι μια μεταφορά που δείχνει τα συναισθήματα του φορέα στη ζωή τους. Το πλήρες ιστίο σημαίνει ότι η ζωή είναι άνετη, ενώ η χαλάρωση συμβολίζει ότι ο χρήστης είναι άσχημα από τις προσδοκίες ή δεν έχει καθορισμένη κατεύθυνση.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Ένα σκισμένο πανί δείχνει ότι ο χρήστης έχει πάει σκληρή μια σκληρή ζωή που είναι γεμάτη προκλήσεις. Πριν χρησιμοποιήσετε μια μελάνη του πλοίου, πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις έννοιες.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ 58

Πηγή

Παραδοσιακό τατουάζ 59

Πηγή


Ναυτικά Τατουάζ αστέρι

Το ναυτικό αστέρι, ένα δίχρωμο, πεντάκτινο αστέρι είναι ένα από τα παραδοσιακά τατουάζ που έχει μια αισθητική αξία. Παραδοσιακά, αυτή η μελάνη ήταν ένα σύμβολο που σχετίζεται με την πλοήγηση.

Παραδοσιακό τατουάζ

παραδοσιακό-tattoo_-2

Το tat μπορεί να εκφράσει την επιθυμία του χρήστη να έχει μια πραγματική ζωή ή να έχει ασφαλή ταξίδια. Αυτά τα ενδύματα φοριούνται συνήθως στους μπροστινούς ώμους ή στο στήθος και συμβολίζουν τα φώτα ενός πλοίου, πράσινα ή μπλε και κόκκινα. Αυτά τα χρώματα αναφέρονται στον δεξιό άξονα ενός σκάφους.

Παραδοσιακό τατουάζ

παραδοσιακό-tattoo_-1

Παραδοσιακό τατουάζ 60

Πηγή

Κατά την ιστιοπλοΐα, αν οι ναυτικοί βλέπουν τόσο τα δεξιά φώτα όσο και το λιμάνι μιας εισερχόμενης βάρκας, τότε βρίσκονται σε σύγκρουση και κάποιος πρέπει να παραιτηθεί. Το ναυτικό tat tat είναι μια μεταφορά, η οποία υποδηλώνει ότι κάποιος πρέπει να παραιτηθεί.


Παραδοσιακά τατουάζ κρανίο

Τα παραδοσιακά τατουάζ κρανίων έχουν διαφορετικές έννοιες που ποικίλλουν ανάλογα με την κουλτούρα ή τον φορέα. Το tat μπορεί να αντιπροσωπεύει το θάνατο σε ορισμένες παραδόσεις.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Αυτό το σύμβολο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το θάνατο, ή ότι η ζωή είναι πολύ μικρή, και πρέπει πάντα να φροντίζουμε. Ωστόσο, η μελανιού του κρανίου μπορεί να είναι σύμβολο εξέγερσης ή θρίαμβου. Αυτή είναι μια από τις μοναδικές tats και πριν τη φορέσετε, πρέπει να εξετάσετε τις κοινωνικές επιπτώσεις.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Σε μερικούς πολιτισμούς, το παραδοσιακό τατουάζ κρανίου είναι ένα σύμβολο της γιορτής της ζωής κάποιου. Αυτή η έννοια ενισχύεται από τη συμπερίληψη ενός τριαντάφυλλο στη μελανιού του κρανίου.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

 • Παραδοσιακό τατουάζ 74
 • Παραδοσιακό τατουάζ 73
 • Παραδοσιακό τατουάζ 72

Παραδοσιακά τατουάζ Wolf

Ένας λύκος είναι γνωστός ως σύμβολο της ανελέητης αποφασιστικότητας και ενός ζώου πακέτου που η οικογένεια ή οι φίλοι είναι απαραίτητα για την επιβίωσή του. Οι λύκοι αντιπροσωπεύουν την πείνα, την απληστία και τις δύσκολες στιγμές.

13109092_860216634105974_20745236_n

Παραδοσιακό τατουάζ

Το παραδοσιακό τατουάζ λύκου αντιπροσωπεύει την επιθυμία για πλούτο, ευτυχία, επιτυχία και επίτευξη επιμέρους στόχων. Η μελάνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δείξει ότι κάποιος έχει περάσει από δύσκολους καιρούς ζωής, αν διαθέτει ένα στιλέτο.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ 61

Πηγή

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν επίσης την δυνατότητα να ξεπεράσουν τους αγώνες στη ζωή τους. Αν έχετε έρθει μέσα από πολλά προβλήματα στη ζωή ή έχετε την πείνα της επιτυχίας, θα πρέπει να φορέσετε αυτό το είδος μεμβράνης.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ 62

Πηγή


Παραδοσιακό τατουάζ τριαντάφυλλο

Αυτός ο τύπος μελάνης είναι κοινός σε καλλιέργειες που βασίζουν την τέχνη τους στις εικόνες αντί των σχεδίων. Το τριαντάφυλλο στην παραδοσιακή αμερικανική κουλτούρα αντιπροσωπεύει διαφορετικές έννοιες και ο τρόπος που οι τατουάζ καλλιτέχνες σχεδιάζουν μπορεί να αλλάξει το νόημά της.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

παραδοσιακό-tattoo_-3

παραδοσιακό-tattoo_-4

παραδοσιακό-tattoo_-5

 • Παραδοσιακό τατουάζ 70
 • Παραδοσιακό τατουάζ 69
 • Παραδοσιακό τατουάζ 71

Μπορούν να σχεδιάσουν το τριαντάφυλλο για να έχουν αγκάθια, να είναι ανοιχτά, κλειστά, ανοιχτά ή μερικώς ανοιχτά. Το ροζ τατουάζ μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τα όμορφα θηλυκά χαρακτηριστικά. Ένας άνδρας που φοράει τριαντάφυλλο μελάνι συμβολίζει ότι έχει κάποιον στην καρδιά του, είτε είναι μητέρα, φίλη ή σύζυγος.


Παραδοσιακό μαχαίρι ή μαχαίρι τατουάζ

Η εικόνα ενός στιλέτου ή μαχαιριού χρησιμοποιείται σε πολλές κουλτούρες. Το στιλέτο συνδέεται με το θάνατο, την αγριότητα και τον κίνδυνο. Αυτός ο τύπος μελάνωσης ήταν κοινός για τους πεζοναύτες και το στρατό κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου για να συμβολίσει την ενότητα σε μια συγκεκριμένη ομάδα στρατιωτών και το θάνατο στους εχθρούς τους.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Για αυτούς, συμβόλιζε ένα εργαλείο που τους προστατεύει από τους εχθρούς τους και ένα όπλο για χρήση κατά τη διάρκεια του πολέμου. Οι δαγκάνες μελανιού μπορούν επίσης να συμβολίζουν την αντοχή, την ταχύτητα ή τον θάνατο στον πόλεμο. Υπάρχουν μερικές παραλλαγές του παραδοσιακού τατουάζ μαχαιριού ή μαχαίρι.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ 63

Πηγή

Παραδοσιακό Τατουάζ 64

Πηγή

Αυτές οι παραλλαγές τους συνδυάζουν με κάποια στοιχεία σχεδιασμού, όπως κρανία, καρδιές και λουλούδια. Εάν φορέσετε ένα δαχτυλίδι tat που είναι ζευγαρωμένο με μια καρδιά, τότε σημαίνει ότι σε κάποιο σημείο της ζωής, είχατε μια σπασμένη σχέση ή χαμένη αγάπη.


πίσω στο μενού ↑

Καταδύσεις Τατουάζ

Ένα τατουάζ χελιδόνι συμβολίζει την πίστη. Δείχνει ότι ο χρήστης θα παραμείνει πιστός ή θα επιστρέψει στην οικογένεια και τους φίλους του.

Παραδοσιακό τατουάζ

Εάν φοριέται στο πίσω μέρος του χεριού, δείχνει ότι ο χρήστης θέλει να πάει πίσω στον αιώνα της πάλης των δρόμων στη Σκωτία και την Αγγλία. Για τους ναυτικούς, το χελιδόνι inkin ήταν ένα σύμβολο ότι αν πεθάνουν στη θάλασσα, τα πουλιά θα μπορούσαν να φέρουν την ψυχή τους στο σπίτι.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ 65

Πηγή

Σε γενικές γραμμές, αυτό το τατουάζ συμβολίζει ένα ασφαλές ταξίδι πίσω στο σπίτι. Οι παλάμες δείχνουν επίσης τα πρότυπα μετανάστευσης των ναυτικών.

Παραδοσιακό τατουάζ

Παραδοσιακό τατουάζ

παραδοσιακό-tattoo_-8

παραδοσιακό-tattoo_-6

παραδοσιακό-tattoo_-7

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις παραδοσιακές ενότητες, μπορείτε να μεταβείτε στην ακόλουθη σελίδα της Wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/Old_school_(tattoo)

 • Παραδοσιακό τατουάζ 68
 • Παραδοσιακό τατουάζ 66
 • Παραδοσιακό τατουάζ 67

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: