75+ εκπληκτικό μύθο της Tattoos Zelda – Το Gaming δεν έχει φανεί ποτέ αυτό το καλό

zelda tattoo1

Πηγή

Ο θρύλος του Zelda είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών. Η πρώτη έκδοση αυτού του παιχνιδιού κυκλοφόρησε στη δεκαετία του '80 και έχει προσελκύσει έναν στρατό των οπαδών.

Το παιχνίδι και η ιστορία του εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου, αλλά οι κύριοι χαρακτήρες και το συναίσθημα παρέμειναν πάντα το ίδιο. Και αν είστε ένας σκληρός ανεμιστήρας σίγουρα δεν μπορείτε να είστε χωρίς ένα τατουάζ Legend of Zelda; Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι σχεδόν το ίδιο σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού.

Ο παίκτης έχει τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που ονομάζεται Link και πρέπει να σώσει την πριγκίπισσα Zelda και το βασίλειο της από τον κακό Ganon. Link, Zelda και Ganon είναι οι κύριοι χαρακτήρες στο παιχνίδι.

Zelda Tattoos_

Πηγή

Στα περισσότερα από τα παιχνίδια, η Zelda απάγεται ή κλειδώνει μακριά από τον κακό Ganon, αλλά αν και παίζει το κορίτσι σε κίνδυνο, δεν είναι πάντα αβοήθητος. Σε διαφορετικές παραλλαγές του παιχνιδιού, επιδεικνύει τις δικές της μαγικές ικανότητες όπως η τηλεκινητική που χρησιμοποιεί για να πει την Link της κατάστασής της.

Σε νεότερες εκδόσεις, παίζει πιο ενεργό ρόλο στην αποταμίευση και υπεράσπιση του βασιλείου της. Το όνομά της είναι Γίντις, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι σχεδιάστηκε στην Ιαπωνία και σημαίνει χαρούμενος ή τυχερός - και είναι αρκετά τυχερός!

Zelda Tattoo 56

Πηγή

Σχέδια τατουάζ

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού, έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν κάποιοι φίλαθλοι τατουάζ μεταξύ αυτών των παικτών.

Να πάρει ένα μύθο του τατουάζ Zelda όχι μόνο μάρκες τους ως τελικούς οπαδούς και αντανακλά την αγάπη τους, αλλά βοηθά τους συναδέλφους παίκτες να τα αναγνωρίσουν.

zelda tattoo2

Πηγή

Zelda Tattoo 57

Πηγή

Zelda Tattoo 59

Πηγή

Αυτά τα τατουάζ μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες - δημοφιλείς χαρακτήρες και σύμβολα. Εδώ εξετάζουμε λεπτομερώς τα εξής:

zelda tattoo3

Πηγή

Zelda Tattoo 58

Πηγή

Χαρακτήρες

Zelda - Τατουάζ της Zelda δείχνουν συνήθως σαν ένα κοντό χαρακτήρα με μακρύ κίτρινο μαλλιά, μπλε μάτια και μαρκαρισμένα αυτιά. Στα περισσότερα σχέδια, φοράει ένα φόρεμα που είναι μπλε, μοβ ή ροζ.

Συχνά τραβιέται με στυλ 8-bit (δείτε Τεχνικές παρακάτω) και συνδυάζεται με το Triforce ή ένα σπαθί.

zelda tattoo49

Πηγή

zelda tattoo4

Πηγή

zelda tattoo5

Πηγή

zelda tattoo6

Πηγή

zelda tattoo7

Πηγή

Link - Ο ήρωας της ιστορίας φέρει ένα πράσινο χιτώνιο και ένα αιχμηρό πράσινο καπάκι και συχνά εμφανίζεται και ως σύντομη στρογγυλή φιγούρα. Στα τατουάζ, τα στάση του είναι πιο ενεργά από το Zelda και συχνά κρατάει ένα σπαθί ή υιοθετεί μια στάση μάχης.

zelda tattoo8

Πηγή

zelda tattoo9

Πηγή

zelda tattoo10

Πηγή

zelda tattoo11

Πηγή

zelda tattoo13

Πηγή

Deku - Αυτά τα πλάσματα είναι φυτικά όπως με τα χέρια, τα πόδια και τα πρόσωπα και συνυπάρχουν με άλλους αγώνες στο παιχνίδι. Είναι ένας εχθρός που ο Σύνδεσμος χρειάζεται τακτικά να πολεμήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμφανίζονται συνήθως σε τατουάζ με μεγάλες μύτες, κίτρινα μαλλιά και ένα μακρύ πράσινο καπέλο που αγγίζει το έδαφος.

Zelda Tattoos_

Πηγή

Αυτά θα μπορούσαν να επιλεγούν ως θέματα τατουάζ, επειδή είναι αρκετά χαριτωμένα.

zelda tattoo50

Πηγή

zelda tattoo14

Πηγή

zelda tattoo15

Πηγή

Skull Kid και Majora Mask - Ο χαρακτήρας Skull Kid κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Είναι ένα μικρό imp που βρίσκεται στο Lost Woods και είναι συνήθως ενωμένο με κόκκινο μανδύα και καπέλο.

Zelda Tattoos_

Πηγή

 • Zelda Tattoo 69
 • Zelda Tattoo 71
 • Zelda Tattoo 70

Στο επόμενο παιχνίδι (The Legend of Zelda: Masora's Mask) βρίσκει και κλέβει ένα λείψανο που ονομάζεται μάσκα της Majora. Η δύναμη αυτού του στοιχείου τον καταστρέφει. Το παιδί Skull είναι ένα παράξενο πλάσμα που βλέπει με ένα επίπεδο πρόσωπο, κέρατα και διογκωμένα μάτια.

Οι καλλιτέχνες τατουάζ τον κάνουν συνήθως σε σκούρες αποχρώσεις κόκκινου, πράσινου και μοβ.

zelda tattoo16

Πηγή

zelda tattoo17

Πηγή

Η μάσκα Majora είναι επίσης ένας δημοφιλής σχεδιασμός Legend of Zelda. Στα τατουάζ Skull Kid, ο χαρακτήρας απεικονίζεται συνήθως με τα χέρια και τα πόδια, αλλά στα τατουάζ Majora Mask βλέπετε μόνο το κεφάλι του μέσα στη μάσκα. Αυτά τα τατουάζ είναι επίσης αρκετά πολύχρωμα - ταιριάζοντας την εικόνα στο κάλυμμα του κουτιού παιχνιδιών.

zelda tattoo19

Πηγή

zelda tattoo18

Πηγή

zelda tattoo20

Πηγή

zelda tattoo21

Πηγή

Kaepora Gaebora - Ένα άλλο αγαπημένο τατουάζ μεταξύ των οπαδών της Zelda είναι η σοφή κουκουβάγια. Είναι ένας επαναλαμβανόμενος χαρακτήρας σε όλη τη σειρά παιχνιδιών και βοηθά το Link στις περιπέτειές του. Η εμφάνισή του στα τατουάζ ταιριάζει κυρίως με τον τρόπο που σχεδιάζεται για τα παιχνίδια - καφέ και κρέμα.

Είναι απεικονίζεται σε ηρεμία σε ένα υποκατάστημα σε ορισμένα σχέδια και πετούν, με outspread φτερά, σε άλλες.

zelda tattoo22

Πηγή

Σύμβολα

Triforce - Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο παίκτης είναι επιφορτισμένος με την ανάκτηση του Triforce, το οποίο έχει κομμάτια κρυμμένα σε διάφορες τοποθεσίες. Αυτός είναι ένας από τους πιο απαιτημένους μύθους των τατουάζ Zelda. Αποτελείται από τρία τρίγωνα που σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο. Αντιπροσωπεύει δύναμη, θάρρος και σοφία.

Στο παιχνίδι αυτό το σύμβολο είναι χρυσό, έτσι μερικοί οπαδοί χρωματίζουν τα κίτρινα τατουάζ τους, ενώ άλλοι προτιμούν το έντονο μαύρο.

zelda tattoo23

Πηγή

zelda tattoo24

Πηγή

zelda tattoo25

Πηγή

zelda tattoo26

Πηγή

 • Zelda Tattoo 68
 • 75+ εκπληκτικό μύθο της Tattoos Zelda - Το Gaming δεν έχει φανεί ποτέ αυτό το καλό
 • Zelda Tattoo 66

Το μάτι της αλήθειας - Ένα άλλο δημοφιλές σύμβολο που οι οπαδοί της Zelda αγαπούν να χρησιμοποιούν για τα τατουάζ είναι το μάτι της αλήθειας. Αυτό είναι σχεδιασμένο ως ένα απλό μάτι με τρία τρίγωνα πάνω από αυτό και ένα μακρύ δάκρυ κάτω από. Σε μαύρο χρώμα, αυτό κάνει ένα τολμηρό και ενδιαφέρον τατουάζ.

zelda tattoo27

Πηγή

zelda tattoo28

Πηγή

zelda tattoo29

Πηγή

Καρδιές / καρδιές κρυστάλλου - Στα δοχεία καρδιάς του παιχνιδιού (ή Bowl of Hearts) υπάρχουν στοιχεία για τη συλλογή που αυξάνουν την υγεία του Link (που συμβολίζεται από ένα μπαρ της ζωής). Οι σειρές καρδιές ή κρυστάλλινες καρδιές είναι μοντέρνες για τατουάζ, ειδικά μεταξύ των γυναικών οπαδών Zelda.

Συχνά παρατηρούνται σε ένα σχέδιο 8-bit (βλ. Τεχνικές παρακάτω).

zelda tattoo30

Πηγή

zelda tattoo31

Πηγή

zelda tattoo32

Πηγή

Έννοια του θρύλου του Zelda Tattoo

Οι περισσότεροι πελάτες που παίρνουν ένα τατουάζ Zelda το κάνουν για να πληρώσουν σεβασμό στο αγαπημένο τους παιχνίδι και να αναγνωριστούν ως οπαδοί. Τα μηνύματα του θάρρους και της δύναμης μέσα στο παιχνίδι αντηχούν έντονα με πολλούς ανθρώπους.

Zelda Tattoos_

Πηγή

Zelda Tattoo 60

Πηγή

Συχνά αυτοί οι πελάτες έχουν παίξει το παιχνίδι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους και το τατουάζ που επιλέγουν θα έχουν συγκεκριμένο νόημα σε αυτούς.

zelda tattoo33

Πηγή

Zelda Tattoo 61

Πηγή

 • Zelda Tattoo 76
 • Zelda Tattoo 72
 • Zelda Tattoo 73

Κοινές τεχνικές

Ακουαρέλα - Τα περισσότερα τατουάζ Zelda είναι σχεδιασμένα είτε σε μαύρο χρώμα είτε σε πολλά χρώματα. Το φόντο των ακουαρέλ και η βοήθεια του splash over κάνουν τα σχέδια ακόμα πιο μοναδικά και εντυπωσιακά.

zelda tattoo12

Πηγή

zelda tattoo34

Πηγή

zelda tattoo35

Πηγή

zelda tattoo42

Πηγή

Zelda Tattoo 62

Πηγή

Zelda Tattoo 63

Πηγή

8 -Bit - Χοντρά "pixelated" εικόνες Zelda, Link, καρδιές και Triforce ζητούνται συνήθως. Αυτό είναι ένα νεύμα στις πρώτες εικόνες στα παιχνίδια της δεκαετίας του 1980.

zelda tattoo36

Πηγή

zelda tattoo37

Πηγή

zelda tattoo39

Πηγή

zelda tattoo38

Πηγή

Εν συντομία…

Αυτό το ύφος του τατουάζ απλώνεται μόνο με τους ανθρώπους που παίζουν τα παιχνίδια που τα καθιστούν μάλλον αποκλειστικά. Αν αποφασίσετε να έχετε ένα, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να τροχαίνει τα μάτια σας όταν οι άνθρωποι σας ρωτήσουν για αυτό, αλλά φανταστείτε πόσο θαυμάσια θα είναι όταν ένας φίλος ανεμιστήρας αναγνωρίζει και θαυμάζει το μελάνι σας!

Zelda Tattoos_

Πηγή

Zelda Tattoo 64

Πηγή

Zelda Tattoo 65

Πηγή

Ο θρύλος του Zelda είναι ένα κλασικό και έτσι αυτά τα τατουάζ είναι απίθανο να γίνουν passé οποτεδήποτε σύντομα - δείχνοντας την αγάπη σας για το αγαπημένο σας παιχνίδι δεν έχει φανεί ποτέ τόσο καλό!

zelda tattoo40

Πηγή

zelda tattoo41

Πηγή

zelda tattoo43

Πηγή

zelda tattoo44

Πηγή

zelda tattoo45

Πηγή

zelda tattoo46

Πηγή

zelda tattoo47

Πηγή

zelda tattoo48

Πηγή

 • Zelda Tattoo 74
 • Zelda Tattoo 75
 • 75+ εκπληκτικό μύθο της Tattoos Zelda - Το Gaming δεν έχει φανεί ποτέ αυτό το καλό

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: