55+ Παραδοσιακά σχέδια Tattoo Paisley – Tenderness, Ομορφιά & Πρωτοτυπία

paisley tattoo2

Πηγή

Ο όρος τατουάζ paisley χρησιμοποιείται για να παραπέμπει σε ένα τατουάζ που σχηματίζεται από ένα περίπλοκο μοτίβο καμπύλων και φτερωτού σχήματος, που βασίζεται σε σχέδιο κωνικού πεύκου, που συνδέεται κυρίως με την Ινδία.

Αυτό σημαίνει ότι αντίθετα με τη λαϊκή αντίληψη, αυτά τα τατουάζ δεν είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένα από μόνοι τους αλλά χρησιμοποιούνται μαζί με άλλα πρότυπα ζώων ή αντικειμένων για να σχηματίσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τατουάζ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά θα ακούσετε τους να αναφέρονται με όρους άλλου ζώου ή αντικειμένου, όπως το τατουάζ Paisley Henna, το τατουάζ πεταλούδα πεταλούδων και το τατουάζ λουλουδιών paisley.

paisley tattoo_

Πηγή

Αυτά τα τατουάζ, όπως και κάθε άλλο, έχουν πλούσιο υπόβαθρο και οι έννοιές τους είναι άπειρες, ανάλογα με το πρότυπο τους, καθώς και τη στάση ενός ατόμου απέναντί ​​τους. Ελάτε μαζί μου καθώς σας μεταφέρω μερικά από τα γεγονότα σχετικά με αυτά τα τατουάζ που πιθανώς δεν ήξερα.

Paisley Τατουάζ 37

Πηγή

Προέλευση του σχεδίου

Τα τατουάζ Paisley πιστεύεται ότι προέρχονται από την αρχαία Βαβυλώνα, το σημερινό Ιράκ. Υπάρχει επίσης μια κοινή θεωρία που τοποθετεί την καταγωγή τους στην πόλη Yazd στο Ιράν.

Αυτή η θεωρία δανείζεται από το γεγονός ότι στο Yazd υπάρχει ένα παραδοσιακό ύφασμα γνωστό ως termeh το οποίο είναι βασικά ένα ύφασμα από μαλλί και μετάξι, το οποίο συμβαίνει να είναι μια κοινή ένταξη σε πολλά σχέδια paisley.

 • Paisley Τατουάζ 56
 • Paisley Τατουάζ 57
 • Paisley Τατουάζ 55
paisley tattoo_

Πηγή

Paisley Τατουάζ 36

Πηγή

Υπάρχει μια άλλη κοινή θεωρία σχετικά με την προέλευση αυτών των σχεδίων τατουάζ, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να προέρχονταν από την Περσία μεταξύ του 200 και του 650 μ.Χ. κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας των Σασσανών, του αδίστακτου ηγεμόνα που δημιούργησε μια αυτοκρατορία που εξημέρωσε τους Ρωμαίους εδώ και αιώνες.

paisley tattoo1

Πηγή

paisley tattoo3

Πηγή

Paisley Τατουάζ 38

Πηγή

Η Αυτοκρατορία των Σασσανών είναι αυτή που μπορούμε να αναφέρουμε ως Μέση Ανατολή, τον Καύκασο καθώς και την Κεντρική Ασία. Με τα χρόνια, το σύμβολο συνέχισε να χρησιμοποιείται μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και με ποικίλους βαθμούς σπουδαιότητας και σημασίας.

paisley tattoo_

Πηγή

Paisley Τατουάζ 39

Πηγή

Ορισμένες χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν έχουν ενσωματώσει ακόμη και αυτό το σύμβολο στην εθνική τους σημαία, πράγμα που δείχνει το βάθος της συναισθηματικής και συναισθηματικής προσκόλλησης που έχει το σύμβολο paisley σε ορισμένους ανθρώπους.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα σχήματα έχουν αλλάξει δραματικά αλλά είναι ότι, όπως συμβαίνει, το σύμβολο έχει διατηρήσει την εικονική του ταυτότητα σε ένα σχέδιο πεύκου-κώνου.

 • Paisley Τατουάζ 52
 • Paisley Τατουάζ 53
 • Paisley Τατουάζ 54
paisley tattoo4

Πηγή

paisley tattoo5

Πηγή

Paisley Τατουάζ 40

Πηγή

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ρωτήσει, αλλά γιατί το όνομα; Το σχέδιο paisley ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στη Σκωτία λόγω της τεράστιας παραγωγής σάλια που έφεραν το σχέδιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός ονομάστηκε "paisley" ", και έτσι θα ήταν τα τατουάζ που θα μπορούσαν να αντληθούν από αυτό.

paisley tattoo7

Πηγή

paisley tattoo31

Πηγή

paisley tattoo30

Πηγή

paisley tattoo8

Πηγή

Paisley Τατουάζ 41

Πηγή

Ιδέες τοποθέτησης

Όπως συμβαίνει με άλλα σχέδια τατουάζ, ένα τατουάζ paisley μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος. Μπορεί να αποφασίσετε να το δείξετε στο χέρι σας ή ακόμα και στον αστράγαλο σας. Αυτά τα σχέδια τατουάζ μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο στήθος ή στο πόδι σας.

Μερικοί άνθρωποι, ειδικά κυρίες, θα ήθελαν να τους έχουν πίσω από τα αυτιά τους και σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσατε να ενισχύσετε την έκκλησή τους, τοποθετώντας τους μαζί με μια πεταλούδα επίσης.

paisley tattoo9

Πηγή

paisley tattoo29

Πηγή

paisley tattoo10

Πηγή

Paisley Τατουάζ 42

Πηγή

Εάν είστε άνθρωπος που θέλει να αναβοσβήνει τη χαμηλότερη πλάτη, ίσως να θέλετε να τα τοποθετήσετε και εκεί. Το πόδι είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο για την τοποθέτηση και για να τα ξεχωρίσετε στα πόδια σας, σκεφτείτε να τα έχετε μαζί με ένα λωτό.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτά τα τατουάζ στο λαιμό, στον καρπό ή ακόμα και στον ώμο σας. Για τον ώμο, θα μπορούσατε να τα τοποθετήσετε με ένα σχέδιο χελώνας και θα βγει πολύ πιο ευδιάκριτο και κομψό.

paisley tattoo11

Πηγή

paisley tattoo12

Πηγή

Paisley Τατουάζ 43

Πηγή

Σημασίες του τατουάζ

Τα τατουάζ Paisley έχουν διαφορετικές έννοιες ανάλογα με τον χρήστη και τον σχετικό σχεδιασμό. Οι έννοιες μπορούν να κυμανθούν από πνευματική σε καθαρά συναισθηματική.

Για πολλούς σύγχρονους λάτρεις των σχεδίων τατουάζ, η σημασία τους συνδέεται κυρίως με τις επικρατούσες τάσεις της μόδας.

paisley tattoo13

Πηγή

paisley tattoo14

Πηγή

paisley tattoo28

Πηγή

Paisley Τατουάζ 44

Πηγή

Στην Ινδία, για παράδειγμα, αυτά τα τατουάζ είναι σύμβολο συγκομιδής. Είναι ένα σύμβολο της γενναιοδωρίας και της γενναιοδωρίας που δείχνουν στην ανθρωπότητα οι θεοί και εκείνοι που τις τοποθετούν στο σώμα τους το κάνουν σε μια προσπάθεια να προσπαθήσουν να κάνουν αυτή τη σύνδεση.

Από την άποψη αυτή θεωρούνται το μικρότερο βήμα μεταξύ ανθρώπου και Θεού, καθώς προσφέρουν μια πνευματική σχέση μεταξύ των δύο, επισημαίνοντας μία από τις ιδιότητες του Θεού - καλοσύνη και γενναιοδωρία.

 • Paisley Τατουάζ 49
 • Paisley Τατουάζ 50
 • Paisley Τατουάζ 51
paisley tattoo15

Πηγή

paisley tattoo16

Πηγή

Τα σύμβολα Paisley δημιουργήθηκαν από καιρό σε βοτανικά σχέδια, μια πράξη που θα μπορούσε να είναι συμβολική για ένα οργανικό ον. Το απλό γεγονός του σπειροειδούς σχήματος τους σημαίνει ότι περικλείει όλα τα οργανικά, από τον σπόρο προς τη ρίζα και την άνθηση.

Η έννοια που βγαίνει εδώ είναι η διασταύρωση μεταξύ του πνευματικού και του φυσικού κόσμου. Για το λόγο αυτό, αυτά τα σχέδια τατουάζ έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέσο διαμεσολάβησης.

Πολλοί θεωρούν τους ως ένα μέσο σύνδεσης με το εσωτερικό του ατόμου, είτε για το σκοπό της ζωνοποίησης είτε για την τοποθέτηση σε ζώνη.

paisley tattoo18

Πηγή

paisley tattoo17

Πηγή

Paisley Τατουάζ 45

Πηγή

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτά τα σχέδια τατουάζ ποικίλλουν ανάλογα με το συνοδευτικό σχέδιο. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με ένα σχέδιο κρίνος, συμβολίζει την αγάπη και όταν χρησιμοποιείται μαζί με το φοίνικα, το νόημα που βγαίνει είναι αυτό της αθωότητας.

Τα τατουάζ θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν με ένα σχέδιο ορχιδέα για να συμβολίσουν κάτι σπάνιο και εξωτικό ή με γοργόνα για να δείξει κομψότητα. Συνηθέστερα, χρησιμοποιούνται με σχέδια παγώνι όπου συμβολίζουν τη γοητεία και την πολυτέλεια.

paisley tattoo27

Πηγή

paisley tattoo19

Πηγή

paisley tattoo20

Πηγή

Μισώ να αναφερθώ στο προφανές, αλλά η μόδα έχει έναν τρόπο ομαλής ταλάντωσης των ανθρώπων και πολλοί θα ακολουθήσουν συχνά μια τάση χωρίς να φροντίσουν να ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει.

paisley tattoo_

Πηγή

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τοποθετούν αυτά τα τατουάζ στο σώμα τους, απλά και μόνο λόγω της δημοτικότητάς τους.

Για αυτούς, το νόημα είναι η ίδια η μόδα και εφ 'όσον απευθύνεται στις αισθήσεις τους, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

paisley tattoo22

Πηγή

paisley tattoo21

Πηγή

Εν συντομία…

Τα τατουάζ Paisley έχουν εδώ και πολλά χρόνια ορίσει τη ζωή πολλών ανθρώπων. Παρόλο που οι έννοιές τους μπορεί να είναι τεράστιες, η σχέση τους με τον πνευματικό κόσμο συνεχίζει να τους θεωρεί με μεγάλη εκτίμηση από πολλούς.

paisley tattoo_

Πηγή

Η μακρά ιστορία τους προσδίδει μόνο την πίστη τους στην πρωτοτυπία, το μυστήριο και τη διαχρονικότητα.

paisley tattoo23

Πηγή

Το γεγονός ότι συνδυάζονται με σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο τους καθιστά λίγο παγκόσμιο, γι 'αυτό πιθανότατα θα τα δείτε σε οποιοδήποτε μέρος σε όλο τον κόσμο.

Ως εκ τούτου, δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να προσθέσετε κομψότητα στη ζωή ενός ανθρώπου όσο η μόδα πηγαίνει, θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή και την πνευματικότητα.

Για να βιώσετε την αληθινή μαγεία αυτών των τατουάζ, απλά προσδιορίστε τι σημαίνουν για εσάς και επιλέξτε πού θέλετε να τα τοποθετήσετε - τότε είστε σταθεροί.

paisley tattoo24

Πηγή

paisley tattoo25

Πηγή

paisley tattoo26

Πηγή

 • Paisley Tattoo 47
 • Paisley Τατουάζ 46
 • Paisley Τατουάζ 48

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: