50 Tribal τατουάζ για τις γυναίκες

Τα σχέδια φυλετικών τατουάζ πάντα συνδέονται με τους άνδρες. Ωστόσο, οι γυναίκες φορούν σήμερα φυλετικές τατουάζ για να αποδείξουν τη δύναμή τους και τα επίπεδα αντοχής του πόνου.

Διαφορές μεταξύ Tribal τατουάζ για τις γυναίκες και τους άνδρες

Τα φυλετικά τατουάζ υπήρχαν από την αρχή του πολιτισμού καθώς χρησιμοποιήθηκαν ως μέρος μιας τελετής που απεικονίζει ορόσημα στη ζωή ενός ατόμου ή το καθεστώς του στη φυλή. Χρησιμοποιήθηκε επίσης για να επισημάνει τις πράξεις γενναιότητας, γονιμότητας, σεξουαλικής δελεασίας και ως υπόσχεση αγάπης.

Σήμερα φυλετικές τατουάζ για τις γυναίκες φοριούνται για το ύφος της, και για να απεικονίσει τη διάθεση μιας γυναίκας. Ενώ τα φυλετικά τατουάζ είναι γενικά τολμηρά και παχιά στο σχεδιασμό στο σώμα ενός άνδρα, είναι φτιαγμένα να φαίνονται θηλυκά με την προσθήκη μερικών σχεδιαστικών πινελιών.

φυλετικές-τατουάζ-για-γυναίκες

Ορισμένες γυναίκες συνδυάζουν στοιχεία άλλων σχεδιασμών τατουάζ με ένα βασικό φυλετικό σχέδιο ή έχουν τις γραμμές τατουάζ σχεδιασμένες λεπτότερες για να φαίνονται πιο θηλυκές διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδέα του σχεδιασμού των φυλετικών τατουάζ.

Ενώ τα αρσενικά φυλών τατουάζ είναι πιο αφηρημένα, οι θηλυκές εκδόσεις μπορεί να περιλαμβάνουν μορφές καρδιάς, αστέρια, πεταλούδες, ένα χαριτωμένο ζώο ή πουλί και άλλες παρόμοιες θηλυκές πινελιές για θηλυκή εμφάνιση. Εκτός αυτού, οι θηλυκές φυλές τατουάζ είναι γενικά πιο λουλουδένιες και καμπύλες στο σχεδιασμό ενώ οι αρσενικές εκδόσεις φέρουν μια καυτή εμφάνιση.

Η τοποθέτηση του τατουάζ αποφασίζει επίσης αν είναι ένα θηλυκό ή αρσενικό τατουάζ. Οι γυναίκες τείνουν να φορούν τα φυλετικά τους τατουάζ στην κάτω πλάτη ή στη μέση τους, ως τατουάζ με πλάτη πίσω, στο πλάι του σώματος ή πίσω από το αυτί. Οι ζώνες σχεδιάζονται για να φαίνονται πιο θηλυκές και τοποθετούνται στον αστράγαλο ή στον καρπό.

Δημοφιλή Tribal Τατουάζ επιλογές για τις γυναίκες

Floral φυλών τατουάζ φαίνονται υπέροχα στην πλάτη μιας γυναίκας ενώ αντιπροσωπεύουν τη γυναικεία ομορφιά και καθαρότητα. Τα φυλλώδη άνθη είναι μοντέρνα και συναρπαστικά για να δούμε.

Όπως είναι τα χρώματα των πεταλούδων βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφα τατουάζ? αλλά φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικές όταν είναι εγγεγραμμένοι σε φυλετική σχεδίαση. Πεταλούδα φυλών τατουάζ κάνουν τον φορέα να μοιάζει με πολεμιστής, σαν να ανήκουν σε μια συγκεκριμένη φυλή.

Χαβάης φυλετικές τατουάζ φαίνονται διαφορετικά και ελκυστικά καθώς είναι μοναδικά και φέρνουν μαζί τους τον πλούσιο χαρακτήρα της Χαβάης. Οι γυναίκες αγαπούν να τις φορούν στην πλάτη καθώς προσθέτουν την ομορφιά και τη γυναικεία επαφή στις πλάτες τους.

ΕΝΑ αστέρι τατουάζ με μερικά φυλετικά κέντημα και μοτίβα κάνει ένα μαγευτικό σχέδιο φυλετικών τατουάζ για τις γυναίκες όταν φοριούνται στο πλάι του σώματος.

ΕΝΑ floral tattoo κύμα με περίπλοκα φυλετικά σχέδια κάνει ένα όμορφο θηλυκό σχέδιο στο πλάι του σώματος, ειδικά σε μαύρο ή καφέ χρώμα.

ΕΝΑ φυλών τατουάζ φύλλων ο σχεδιασμός φαίνεται όμορφος και μοντέρνος στην πλευρά του ποδιού. Μπορεί να ενισχυθεί με μερικά μικρά σχέδια λουλουδιών, κυμάτων ή πουλιών, και είναι εύκολο να μεταφερθεί καθώς είναι μικρό.

Tribal bird tattoo τα σχέδια είναι συναρπαστικά για να δούμε, ειδικά το προσαρμοσμένο φοίνικα. Μπορούν να σχεδιαστούν για να κάνουν μια ελκυστική γυναικεία ασήμαντη τατουάζ για την πλάτη ή τα χέρια.

Υπάρχουν ουσιαστικά δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό και τα είδη των φυλών τατουάζ για τις γυναίκες. Απλά πρέπει να επιλέξετε ένα φυλετικό τατουάζ που συνδέετε ή σχετίζετε έντονα με, και να προσθέσετε μια θηλυκή συστροφή σε αυτό και να καταλήξετε με ένα μοναδικό τατουάζ άλλοι φθόνο!

Παραθαλάσσια παραδείγματα φυλών τατουάζ για τις γυναίκες

tribal-τατουάζ-01

Αυτό το φυλετικό τατουάζ συνδυάζει περίπλοκα σχέδια με αισθησιακές συστροφές και σπείρες. Οι εικόνες είναι τολμηρές και παχιά, γεγονός που βοηθά στη διάκριση του μελανιού από το δέρμα. Είναι το είδος του τατουάζ που είναι ιδανικό για τις γυναίκες που τους αρέσουν τα τατουάζ τους λεπτή αλλά απλή.

tribal-τατουάζ-02

Αυτό το συγκεκριμένο φυλετικό τατουάζ διαθέτει σχεδιασμό dragonfly που προορίζεται για την περιοχή της πάνω πλάτης. Το περίγραμμα dragonfly του τατουάζ είναι τόσο όμορφο και λεπτό. Τα φτερά μοιάζουν με περίπλοκα φύλλα, ενώ το σώμα βοηθά να τονισθεί η μορφή της σπονδυλικής στήλης μιας γυναίκας.

tribal-τατουάζ-03

Αυτό το μινιμαλιστικό φυλετικό τατουάζ έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους ώμους σας να φαίνονται σέξι και καλλιτεχνικό. Ο σχεδιασμός του χρησιμοποιεί αιχμηρές καμπύλες και απλές σπείρες που κάνουν το δέρμα να μοιάζει με άμμο σε μια παραλία. Ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα λεπτές σχέδια τατουάζ.

tribal-τατουάζ-04

Αυτό το φυλετικό τατουάζ αποτελείται από λεπτές λωρίδες που σπειροειδής σαν wisps καπνού. Σε σύγκριση με άλλες φυλετικές ιδέες τατουάζ, είναι πολύ λεπτή και φαίνεται εξαιρετική στα πόδια, τη μέση και την πλάτη. Είναι επίσης συμπληρώματα των περισσότερων τύπων μπικίνι.

tribal-τατουάζ-05

Αυτή η ιδέα των φυλετικών τατουάζ τονίζει τη μέση και το κουμπί της κοιλιάς. Το τατουάζ κουμπιού στην κοιλιά έχει ένα floral σχέδιο, ενώ τα υπόλοιπα καλύπτουν μια πλευρά της μέσης με αιχμηρές και κομψές καμπύλες. Λόγω του σχεδιασμού του, αυτό το τατουάζ λειτουργεί καλύτερα με midriff attires.

tribal-τατουάζ-06

Σύνθετο αλλά και απλό, αυτό το σχέδιο τατουάζ ακολουθεί τα περιγράμματα της άνω πλάτης και μοιάζει με ένα μανδύα μελάνης. Η συμμετρική σχεδίασή του είναι επίσης ελκυστική και φαίνεται εξαιρετική για τις γυναίκες που προτιμούν τα τατουάζ που προτιμούν μια πιο μαγευτική εμφάνιση.

tribal-τατουάζ-07

Αυτό το τατουάζ χρησιμοποιεί σύνθετα σύμβολα και ένα περίγραμμα σαν φύλλο για να δώσει στην πλάτη μια πιο όμορφη εμφάνιση. Σε σύγκριση με άλλα φυλετικά τατουάζ, αυτό το τατουάζ έχει μια πολύ οργανική εμφάνιση και είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να κάνουν τις πλάτες και τους κορμούς τους πιο ελκυστικές.

tribal-τατουάζ-08

Αυτό το τατουάζ ψηφιδωτό προσφέρει ποικιλία και ομορφιά σε ένα κομψό πακέτο. Διαθέτει διαφορετικούς τύπους εικόνων, από φύλλα έως αιχμηρά σπειράματα, για να δημιουργήσει μια σύνθετη εικόνα που θα κάνει όποιον βραχίονα πιο όμορφο. Το καλύτερο μέρος, όμως, είναι ότι φαίνεται καλό αν φοράτε μια απλή κορυφή ή το πιο καυτό μπικίνι σας.

tribal-τατουάζ-09

Τα περισσότερα φυλετικά τατουάζ για τα κορίτσια εμφανίζονται στα άκρα ή στον κορμό, επομένως αυτό αποτελεί εξαίρεση. Προτεινόμενο πίσω από το αυτί, το συγκεκριμένο τατουάζ θα κάνει τα αυτιά και το λαιμό σας πιο ενδιαφέροντα. Ο σχεδιασμός είναι απλός, αλλά το αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα όμορφο.

φυλετικές-τατουάζ-10

Αν σας αρέσουν floral σχέδια τότε αυτό το τατουάζ θα φανεί μεγάλη στην πλάτη σας. Αν και διαθέτει πολλά φύλλα floral σχέδια, το τατουάζ εκτείνεται επίσης σαν ένα ζευγάρι φτερά, καθιστώντας το ιδανικό για γυναίκες που θέλουν όμορφα φυλετικά τατουάζ.

φυλετικές-τατουάζ-11

Αν ψάχνετε για τατουάζ ιδέες που ήταν εμπνευσμένες από την ινδική ή τη Μέση Ανατολή πολιτισμών τότε θα σας αρέσει αυτό. Διαθέτει ένα πολύ παραδοσιακό σχέδιο που μοιάζει με πολλά ινδικά και αραβικά τατουάζ. Φαίνεται μεγάλη σε οποιονδήποτε θέλει να δείξει τα όπλα.

φυλετικές-τατουάζ-12

Αυτός ο μεγάλος σχεδιασμός τατουάζ διαθέτει ένα ανεστραμμένο τρίγωνο αποτελούμενο από συμμετρικές εικόνες tribal. Παρά τις αιχμηρές άκρες του, αυτό το τατουάζ βοηθάει να αναδείξει τις καμπύλες της πλάτης, ιδιαίτερα τον ώμο και τη μέση. Είναι ένα τέλειο τατουάζ για εκείνες τις περιπτώσεις που θέλετε να αποδείξετε την πλάτη σας.

tribal-τατουάζ-13

Αυτή η φυλετική δερματοστιξία ώμων προσφέρει ένα απαλό λουλουδάτο σχέδιο που θα κάνει κάθε ώμο πιο όμορφο. Παρά την μικρή εμφάνισή της, έχει κομψές καμπύλες που βοηθούν να τονιστεί η ομορφιά του λουλουδιού στο κέντρο του. Φαίνεται μεγάλη σε οποιαδήποτε στολή.

φυλετικά-τατουάζ-14

Αυτή η φυλετική τατουάζ σχεδιασμός σχεδιάστηκε για να ακολουθήσει το σχήμα της μέσης μιας γυναίκας και να της δώσει μια πιο αισθησιακή εμφάνιση. Το σχέδιο τατουάζ διαθέτει καμπύλες εικόνες tribal, καθώς και μαχαίρι-όπως εικόνες, που φαίνονται μεγάλη όταν συνδυάζεται με midriff ρούχα τύπου.

φυλετικά-τατουάζ-15

Αυτό το όμορφο floral φυλών τατουάζ διαθέτει λουλούδια και καμπύλες. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά το ξεχωρίζει είναι ο κόκκινος και ο μαύρος συνδυασμός χρωμάτων, που δίνει στο τατουάζ μια πιο παθιασμένη εμφάνιση. Φαίνεται μεγάλη για casual ρούχα και τα περισσότερα μπικίνι.

φυλετικά-τατουάζ-16

Αυτή η ιδιαίτερη εμφάνιση του g-string του τατουάζ του δίνει μια πολύ σέξι εμφάνιση. Τα λεπτά, επαναλαμβανόμενα σύμβολα που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του τατουάζ είναι επίσης αρκετά ενδιαφέρον να εξετάσουμε. Αυτό το τατουάζ καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της κατώτερης κοιλιάς, συμπεριλαμβανομένου του κουμπιού της κοιλιάς, και φαίνεται υπέροχο όταν συνδυάζεται με ένα μπικίνι ή εσώρουχα.

φυλετικές-τατουάζ-17

Αν ψάχνετε για ένα περίπλοκο φυλετικό τατουάζ για τα όπλα σας τότε αυτό είναι ένας καλός υποψήφιος. Διαθέτει αρκετά στρώματα περίπλοκων σχεδίων που σπειροειδώνουν γύρω από τα χέρια σας. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά λεπτό, και συγχαίρει τα περισσότερα είδη ρούχων.

φυλετικές-τατουάζ-18

Τα περισσότερα φυλετικά τατουάζ για τις γυναίκες επικεντρώνονται συνήθως μόνο σε ένα μέρος του σώματος. Αυτό δεν συμβαίνει με αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο. Καλύπτει τα χέρια, τους λαιμούς και το μεγαλύτερο μέρος του κάτω κορμού. Έτσι, εάν θέλετε ένα φυλετικό τατουάζ που καλύπτει πολλά μέρη του σώματός σας, αυτή είναι μια καλή επιλογή.

tribal-τατουάζ-19

Αν ψάχνετε για ειδικές ιδέες τατουάζ για τις γυναίκες τότε αυτό μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε. Διαθέτει αιχμηρές άκρες καθώς και έντονο μαύρο χρώμα. Ο σχεδιασμός φαίνεται επίσης πολύ τολμηρός, και θα φιλοξενήσει οποιοδήποτε μπικίνι.

φυλετικά-τατουάζ-20

Εάν θέλετε ένα φυλετικό τατουάζ για τα πόδια σας τότε θα πρέπει να δώσετε μια δοκιμή. Αυτή η φυλετική τατουάζ σχεδίασης διαθέτει καμπύλη και σπειροειδείς εικόνες που βοηθούν να συγχαρώ τα πόδια μιας γυναίκας. Δημιουργούν μια εντύπωση χάριτος και μαλακής ομορφιάς που κάνουν τα πόδια πιο όμορφα.

φυλετικές-τατουάζ-21

Αυτό το πολύχρωμο φυλετικό τατουάζ σχεδιάζει ένα λουλούδι λουλούδι που καλύπτει κομψό αμπέλια, και τα αντίθεση του χρώματα του πράσινου, ιώδες και ροζ είναι επίσης πολύ όμορφο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν ένα απλό αλλά κομψό φυλετικό σχέδιο τατουάζ για την πλάτη τους.

tribal-τατουάζ-22

Αυτά τα τατουάζ είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τα αριστερά. Κατασκευάζονται περίπλοκες εικόνες με αιχμηρές άκρες και γωνίες που συμβάλλουν στην έμφαση στις καμπύλες των ποδιών. Είναι επίσης ένα μεγάλο tribal τατουάζ για casual wear και άλλα παρόμοια attires.

tribal-τατουάζ-23

Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο φυλών τατουάζ καλύπτει τόσο τα χέρια και τα πόδια. Αν και τα σχέδια είναι απλά, κάνουν ακόμα μια καλή εντύπωση. Οι καμπύλες και οι αιχμηρές άκρες φαίνονται πολύ καλά και το ίδιο το σχέδιο φαίνεται καλό αν φοράτε casual wear ή το πιο πρόσφατο μπικίνι σας.

tribal-τατουάζ-24

Αν ψάχνετε για ένα σύνθετο σχεδιασμό φυλετικών τατουάζ τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αυτή η συγκεκριμένη σχεδίαση καλύπτει ολόκληρα τα χέρια και διαθέτει πολύ σύνθετες εικόνες. Είναι επίσης ιδανικό για ανθρώπους που προτιμούν πιο παραδοσιακούς τύπους τατουάζ.

φυλετικά-τατουάζ-25

Αυτό το κομψό φυλετικό σχέδιο τατουάζ διαθέτει μια floral εικόνα που καλύπτεται σε διάφορες περίπλοκες εικόνες. Αν και μοιάζει μάλλον μικρό, ο σχεδιασμός έχει πολλές λεπτομέρειες και λειτουργεί πολύ καλά για να κάνει τον ώμο πιο ελκυστικό.

φυλετικές-τατουάζ-26

Το mid-thigh έως mid-trifal tribal tattoo είναι ένα κλασικό και είναι μία από τις καλύτερες ιδέες τοποθέτησης για τα κορίτσια. Τα σχέδια καμπύλης και τα κύματα συμπληρώνουν τα περιγράμματα των κάτω άκρων καθιστώντας το τατουάζ ακόμη πιο εκπληκτικό. Εκτός από την καλή εμφάνιση, συμβαίνει να είναι μια από τις λιγότερο επώδυνες περιοχές για να πάρει διαδεδομένη φυλετική μελάνη.

tribal-τατουάζ-27

Ο ελέφαντας που ενέπνευσε το φυλετικό θέμα είναι καινούργιο στο μπλοκ και δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο τρελοί γι 'αυτό. Συνδυάζει το καλύτερο boho chic και tribal τέχνης για ένα αριστούργημα τατουάζ όπως κανένας άλλος. Μπορείτε να επιλέξετε να το έχετε οπουδήποτε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο καλό φαίνεται στην περιοχή του ισχίου.

tribal-τατουάζ-28

Εάν πρόκειται για φυλετικές ιδέες τατουάζ που έχουν έναν απλούστερο και παραδοσιακό τόνο, τότε θα πρέπει πιθανώς να δοκιμάσετε το σχέδιο και το σχέδιο του βραχίονα του βραχίονα. Το καλύτερο μέρος για αυτό το φυλετικό τατουάζ για τις γυναίκες είναι το γεγονός ότι μπορείτε να παίξετε γύρω με διαφορετικά στυλ γραμμών και υφές για ένα κομμάτι που είναι απλό και καλλιτεχνικό.

φυλετικά-τατουάζ-29

Αν έχετε παρακολουθήσει τη ταινία Moana της Disney τότε καταλαβαίνετε πόσο φοβερό και κακό είναι το stingray tribal tattoo. Για να εκτιμήσετε την αληθινή ανεμπόδιστη μεγαλοπρέπεια αυτού του σχεδιασμού, η ανώτερη περιοχή πίσω είναι η καλύτερη θέση που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη την πλάτη σας ως καμβά για αυτό το αναμφισβήτητα εκπληκτικό έργο τέχνης.

tribal-τατουάζ-30

Αυτό είναι ένα από αυτά τα φυλετικά τατουάζ για τα κορίτσια που έχει περάσει εδώ και δεκαετίες αλλά η δημοτικότητα του δεν φαίνεται να μειώνεται. Είτε το έχετε στην πλάτη, στον αυχένα του λαιμού ή ακόμα και στο δάχτυλό σας, το φλογερό τατουάζ του ήλιου είναι ένα κλασικό που δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά με.

tribal-τατουάζ-31

Το κυματιστό φυλετικό μοτίβο στο εξωτερικό μοσχάρι είναι μια άλλη από τις καλύτερες ιδέες τατουάζ για τις γυναίκες. Αυτό το κομμάτι επωφελείται επίσης από το σχήμα των ποδιών σας για να κάνουν τις λεπτομέρειες να ξεχωρίζουν περισσότερο. Παρά το γεγονός ότι είναι μια άγρια ​​δημοφιλής ιδέα τατουάζ, μπορείτε να βάλετε τη δική σας προσωπική πινελιά πάνω στο κομμάτι κάνοντας το πολύχρωμο.

tribal-τατουάζ-32

Υπάρχουν μόνο 2 λέξεις για να περιγράψετε αυτό το φυλετικό σχεδιασμό μελάνης. super φοβερό. Υπάρχει κάτι για τον τρόπο με τον οποίο οι γραμμές στροβιλίζονται γύρω από το χέρι σας, που ζωντανεύει την τέχνη και την κάνει να αισθάνεται ζωή. Το καλύτερο μέρος για αυτό το σχέδιο είναι γύρω από το άνω χέρι σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να εργαστεί γύρω από άλλα μέρη των άκρων σας, συμπεριλαμβανομένων των μόσχων και των περιοχών του αντιβράχιου.

tribal-τατουάζ-33

Οι ιδέες φυλετικών τατουάζ θεωρούνται αρρενωπό και με όλες τις αιχμηρές γραμμές και τις σκούρες αποχρώσεις, δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Αυτό το στυλ σας επιτρέπει να απολαύσετε το καλύτερο της φυλετικής τέχνης χωρίς να χάσετε την επαφή με την κοριτσίστικη πλευρά του κοριτσιού σας.

φυλετικές-τατουάζ-34

Αυτό το τατουάζ φωνάζει κακό από ένα μίλι μακριά και αν ψάχνετε για ένα εντυπωσιακό και εκφραστικό κομμάτι εγγυώμαι ότι θα το αγαπήσετε. Ολόκληρη η όψη μιας πλευράς του σώματός σας από το στήθος σας μέχρι το μοσχάρι σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πρέπει να περάσετε από αρκετές δύσκολες ώρες για να φτάσετε στον παράδεισο τατουάζ. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο εκπληκτικό φαίνεται, είναι ασφαλές να πούμε ότι αξίζει κάθε δάκρυ

tribal-τατουάζ-35

Το tribal κομμάτι ώμων είναι μια κοινή επιλογή για τα κορίτσια και τα αγόρια, αλλά έχει σίγουρα τη γοητεία του. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι να έχετε αν θέλετε να αναδείξετε το τατουάζ σας χωρίς να εμφανίσετε πάρα πολύ δέρμα.

tribal-τατουάζ-36

Δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικό για αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι. Ωστόσο, είναι η τοποθεσία που κάνει όλη τη διαφορά δίνοντας ένα βασικό φυλετικό σχέδιο πιο περιζήτητο. Είναι ένα μεγάλο φυλετικό τατουάζ για τα κορίτσια και θα λειτουργήσει όχι μόνο ως μορφή έκφρασης, αλλά και ως είδος αξεσουάρ για οποιαδήποτε εποχή ή περίσταση.

φυλετικά-τατουάζ-37

Αυτό το φυλετικό τατουάζ για τα κορίτσια είναι απλό αλλά τελείως εξελιγμένο. Οι καμπύλες γραμμές κάπως φαίνεται να μοιάζουν με ένα ακανθώδες αμπέλι που τυλίγει το δρόμο της πάνω από την πλάτη σας που κάνει το τατουάζ ακόμα πιο ενδιαφέρον.

φυλετικές-τατουάζ-38

Tribal τατουάζ είναι φοβερό, αλλά δεν είναι ακριβώς γνωστή για την προσωπική τους φύση. Με αυτό το σχέδιο, όμως, μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας προσωπικό άγγιγμα, συμπεριλαμβάνοντας ένα όνομα ή κάποιο σενάριο που σημαίνει κάτι ξεχωριστό για εσάς.

tribal-τατουάζ-39

Αυτό που κάνει αυτό το κομμάτι μοναδικό είναι το γεγονός ότι οι μονάδες βρίσκονται σε απόσταση, δίνοντάς του μια καθαρή και τακτοποιημένη εμφάνιση. Είναι κάτι σαν διαφορετικά ατομικά τατουάζ που έρχονται μαζί για να κάνουν ένα κυματιστό μωσαϊκό. Είναι απλό αλλά αναμφισβήτητα πανέμορφο.

tribal-τατουάζ-40

Πρόκειται για μια τροποποίηση του φυλλομετρικού τεμαχίου ώμων και εκτείνεται μέχρι την κορυφή της πλάτης, την πλευρά του λαιμού και στις περιοχές των μέσων βραχιόνων. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα φυλετικά κομμάτια γύρω από τα άκρα, οι κύκλοι και οι κυματοειδείς γραμμές ενισχύονται από τις φυσικές καμπύλες του σώματος.

φυλετικά-τατουάζ-41

Το απλό και μινιμαλιστικό θέμα με αυτό το φυλετικό κομμάτι είναι αυτό που το κάνει ένα τόσο μεγάλο τριαντάφυλλο τατουάζ για τα κορίτσια. Συνδυάζοντας αυτή την απλότητα με τη θέση του λαιμού στο αυτί, το κάνει ένα μεγάλο τατουάζ.

φυλετικά-τατουάζ-42

Ο φλογερός ήλιος μπορεί να είναι αρκετά βαρετός αν δεν είστε ένας μινιμαλιστικός ενθουσιώδης. Εάν θέλετε να δώσετε περισσότερη ζωή, μπορείτε να έχετε διαφορετικά σχέδια που προστίθενται στον κεντρικό κύκλο. Ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας σε αυτή την περίπτωση είναι να το τοποθετήσετε πίσω από το λαιμό σας για αυτό το sassy αλλά εξελιγμένο βλέμμα.

φυλετικές-τατουάζ-43

Θα χρειαστείτε κάποιο επόμενο επίπεδο εντέρων για να δοκιμάσετε αυτή την ιδέα τατουάζ έξω, αλλά σαφώς θα αποδώσει. Κάλυψη ολόκληρο το στήθος σας και το μπροστινό μέρος του λαιμού σας, τα περίπλοκα σχέδια και γραμμές κάνουν αυτό το σχέδιο το απόλυτο φυλετικό κομμάτι για τα κορίτσια που δεν φοβούνται να αναδείξουν το μελάνι τους.

φυλετικές-τατουάζ-44

Τις περισσότερες φορές, το φυλετικό κομμάτι στην εξωτερική κοιλιά θεωρείται ένα είδος που προορίζεται να αποδείξει τους κοιλιακούς. Αλλά αυτό το κομμάτι είναι αρκετή απόδειξη ότι τα κορίτσια μπορούν επίσης να τραβήξουν την εμφάνιση με εκπληκτικά αποτελέσματα.

tribal-τατουάζ-45

Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο τριαντάφυλλο τατουάζ για τα κορίτσια που έχουν «άθικτη πολιτική που δεν έμεινε άθικτη». Καλύπτοντας ολόκληρη την πλάτη, αυτό το σχέδιο δεν είναι τίποτα λιγότερο από την τελειότητα της τατουάζ και είναι ιδανικό για να εκτιμήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις καμπύλες σας.

φυλετικές-τατουάζ-46

Αυτό είναι σαν το απλό κομμάτι αγκάθας στο πίσω μέρος. μόνο που το έχετε κάνει στη μία πλευρά της κοιλιάς σας. Είναι λίγο αρρενωπό, αλλά το ξεκίνημα από κάτω από την περιοχή του στήθους είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βάλεις μια θηλυκή συστροφή σε αυτό.

tribal-τατουάζ-47

Αυτό είναι αυτό που παίρνετε όταν συγχωνεύετε τα μοτίβα των μανικετιών των άκρων με κυματιστά σπειροειδή σχέδια. Με το βασικό κυματοειδές πρότυπο στη θέση του, μπορείτε να παίξετε με όσα σχέδια θέλετε να δημιουργήσετε το τελικό κομμάτι.

tribal-τατουάζ-48

Με τατουάζ, η πλήρης κάλυψη των άκρων δείχνει ότι εννοείτε τις επιχειρήσεις. Με αυτό το σχεδιασμό φυλετικών τατουάζ, η μανσέτα δεν χρειάζεται να εκτείνεται σε όλο το μήκος του άκρου σας. Στην πραγματικότητα, η καθαρή άκρη γύρω από το μεσαίο σημείο του δίνει μια πιο δραματική κλίση και κάνουν το τατουάζ να φαίνεται πολύ καθαρότερο και πιο δροσερό.

tribal-τατουάζ-49

Η κάτω περιοχή της κοιλιάς είναι ένα αρκετά επικίνδυνο μέρος για να κάνετε το τατουάζ σας, αλλά η φυλετική μελάνη σχεδόν εξαλείφει τις αρνητικές έννοιες που σχετίζονται με την τοποθεσία. Το λουλούδι σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι βοηθά επίσης να προσθέσετε μια θηλυκή πινελιά σε ένα κατά τα άλλα αρρενωπό κομμάτι.

φυλετικά-τατουάζ-50

Αυτή είναι μια από τις ιδέες των φυλετικών τατουάζ που δοκιμάζουν πραγματικά την αντίληψη των ανθρώπων. Είναι ένα ψάρι αλόγων; Είναι ένα κέλυφος σαλιγκαριού; Είναι ένα όμορφο αφηρημένο κομμάτι και αν και οι άνθρωποι μπορεί να διαφωνούν ως προς το τι βλέπουν, θα είναι πάντα στην ίδια σελίδα για το πόσο όμορφη φαίνεται.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: