45 τατουάζ πίστης που θα σας αφήσει να αισθανθείτε επάνω

Τι είναι η ζωή αν κανείς δεν έχει πίστη; Αυτή είναι μια ερώτηση που η ανθρωπότητα έχει αναλογιστεί όλα αυτά τα χρόνια και δεν κατάφερε να βρει μια απάντηση. Το γεγονός είναι ότι για τους περισσότερους ανθρώπους η πίστη είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής τους και τους παρέχει την απαραίτητη δύναμη σε περιόδους κρίσης. Τατουάζ πίστης είναι ένα μέρος αυτού επίσης.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν τη λέξη πίστη με εκείνη του Θεού ή κάποιας άλλης θείας εξουσίας, η πίστη δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει πίστη στον εαυτό του ή σε έναν αγαπημένο. Αλλά με την πιο αποδεκτή έννοια, άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών βάζουν την πίστη τους στους αντίστοιχους θεούς τους. Δεν έχει σημασία σε ποιον ή σε ποιον πιστεύετε, όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι ένα ισχυρό συναίσθημα και είναι η κινητήρια δύναμη στον κόσμο μας. Είναι λοιπόν ένα θαύμα που χρησιμοποιείται στα σχέδια τατουάζ;

6

Σχέδια με βάση την πίστη

Τα περισσότερα τατουάζ που αφιερώνουν οι άνθρωποι στην πίστη τείνουν να έχουν την πραγματική λέξη "πίστη" σε αυτό. Η διαφορά στο σχέδιο μπορεί να οφείλεται στην πραγματική γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για την εγγραφή της λέξης. Μερικοί άνθρωποι προσθέτουν άλλα στοιχεία που είναι σημαντικά για την τατουάζ πίστης για να την κάνουν πιο ξεχωριστή και πιο προσωπική.

Εδώ είναι μια ματιά στις παραλλαγές των τατουάζ πίστης:

Στον καρπό: Εάν σκέφτεστε να γράψετε την πραγματική λέξη σε μια ελκυστική γραμματοσειρά τότε αυτό είναι μια καλή θέση για το τατουάζ. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια μεγάλη γραμματοσειρά ή αλλιώς τα τατουάζ πίστης μπορεί να μην έχουν αρκετά τον ίδιο αντίκτυπο.

1

Στο bicep: Αυτό μπορεί επίσης να φανεί εξαιρετικό, καθώς το bicep είναι μια καλή επιλογή, αλλά το πράγμα είναι ότι όταν δείχνετε το τατουάζ σε άλλους θα πρέπει να θέσει μια στάση και αυτό μπορεί να irking μετά από λίγο. Μπορείτε να κάνετε το σχέδιο ενδιαφέροντα προσθέτοντας άλλα σύμβολα και στοιχεία σε αυτό. Αυτό είναι αρκετά προσωπικό, καθώς είναι το ίδιο στυλ με το λογότυπο της Ford - μερικοί άνθρωποι είναι πολύ σοβαροί για τα αυτοκίνητά τους!

15

Στο πλευρό: Η εμφάνιση των τατουάζ πίστης σε μια πλευρά είναι για άλλη μια φορά μια ενδιαφέρουσα επιλογή λόγω της θέσης καθώς και των δυνατοτήτων σχεδιασμού. Εδώ έχουμε και την πίστη, τη δύναμη, την αγάπη και την ελπίδα - τέσσερις βασικές ιδιότητες για να βγείτε από τη ζωή σε ένα κομμάτι.

8

Με γραφή από τους Εβραίους 11: Αυτός ο τύπος τατουάζ αντλεί έμπνευση από τη Βίβλο και έχει μια παραπομπή σε μια γραφή σε αυτό μαζί με τη λέξη πίστη. Είναι σχεδόν σαν το άτομο που έχει το τατουάζ θέλει τους ανθρώπους να γνωρίζουν την πηγή και την έμπνευση για την πίστη του / της.

Στο λαιμό: Αυτό μπορεί πραγματικά να φανεί καλό δεδομένου ότι ο αυχένα του λαιμού φαίνεται πραγματικά ευάλωτος και η λέξη πίστη που τατουάζ σε όλη μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό αντίκτυπο. Αλλά το τατουάζ στο λαιμό είναι ότι είναι ορατά σε όλους και πρέπει να το εξετάσεις πριν φτάσεις εκεί. Φυσικά, αν σκοπεύετε να έχετε πάντα μακριά μαλλιά για να το καλύψετε, ένα τατουάζ λαιμού μπορεί να κρυφτεί εύκολα από τα περιπετειώδη μάτια. Αυτός έχει τη λέξη πίστη στο εσωτερικό του σύμβολο άπειρο - ένα άλλο δημοφιλές τατουάζ.

4

Με μια πεταλούδα: Αυτή είναι μια περίπτωση όταν η λέξη πίστη έχει συνδυαστεί με μια αιθέρια πεταλούδα. Είναι ένας όμορφος και ενδιαφέρουσα συνδυασμός.

16

Το θέμα της πίστης γενικά είναι ότι, αν και δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε, είναι πράγματι μια από τις δυνάμεις που μας κρατάει να κινούμαστε και να ελπίζουμε. Έτσι, η λογική εξέλιξη αυτού είναι στον κόσμο της πίστης τατουάζ είναι ότι φέρει πολλούς συμβολισμούς. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το τατουάζ που κάνουν ως μέσο έκφρασης της πίστης τους και να εμπνευστούν από το τατουάζ όταν αισθάνονται την ελπίδα να πέφτει μακριά.

Έτσι, αν σκέφτεστε να πάρετε τατουάζ πίστης, βεβαιωθείτε ότι φαίνεται καλό και έχει όλα τα στοιχεία που πιστεύετε. Όπως και με κάθε είδους τατουάζ και την τέχνη του σώματος, σας συμβουλεύουμε να σκέφτεστε, να ερευνήσετε και να αναλογιστείτε βαθιά πριν προχωρήσετε την πραγματική διαδικασία.
2

Καίγοντας τατουάζ καρδιάς πίστης

Αυτό το εξαιρετικά πολύχρωμο τατουάζ πίστης διαθέτει καυτή καρδιά, η οποία είναι συχνά ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται στο τατουάζ. Μια ωραία πινελιά.

3

Πίστη και πτηνά

Το κοπάδι των πουλιών καλλιεργείται αρκετά στο σύγχρονο τατουάζ, όπως διαπιστώνεται εδώ. Τα πουλιά έχουν προστεθεί στο αυθεντικό τατουάζ πίστης.

5

Πίστη και λουλούδια

Ένα μικρό σετ τατουάζ, αυτό φαίνεται να προστεθεί σε μια συλλογή από άλλα μικρά χαριτωμένα τατουάζ - νομίζω ότι κατασκοπεύουμε και αγκυροβολούμε εκεί.

7

Τίγρης σταυρός

Αυτό το τατουάζ είναι το αποτέλεσμα του να δεις έναν άπειρο καλλιτέχνη - θα δεις τις χονδροειδείς γραμμές και τον αστείο σταυρό.

9

Περπατώ δια πίστεως

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα λήψη του αρχικού σχεδιασμού πίστης αποτύπωσης. Μας αρέσει ότι τα ίχνη είναι στο ίδιο το πόδι!

10

Εχε πίστη

Αυτό το κορίτσι λικνίζει πραγματικά πίσω από το αυτί τατουάζ. Κάνοντας τολμηρές επιλογές με τα tatts σας μπορεί πραγματικά να πληρώσει μακριά!

11

Τατουάζ πίστης: Σταυρός για ένα Τ

Μια μεγάλη ανάληψη για το τατουάζ πίστης με ένα χριστιανικό σταυρό στη θέση ενός Τ. Τέλειο για εκείνους βαθιά στη θρησκευτικότητά τους.

12

Γοτθική γραμματοσειρά

Η πίστη είναι συχνά μεγάλη γραμμένη σε μεγάλες, τολμηρές επιστολές. Συλλέγει στο μάτι και στα γραμματόσημα πόσο έντονα αισθάνεστε για τη θρησκεία σας.

13

Ένας καρδιακός παλμός

Αυτό το άτομο είχε προφανώς κάτι πολύ σημαντικό να τους συμβεί - θα παρατηρήσετε το αίμα κόκκινο (και στάζει) κτύπο της καρδιάς.

14

Ένας κήπος της πίστης

Αυτή είναι μια όμορφη απόδοση μιας πίστης tatt - αντί να αφήνει ανάμεσα στα λουλούδια που έχετε πίστη στα ίδια χρώματα.

17

Με ένα φτερό

Ενσωματώντας άλλα στοιχεία που πραγματικά σας αρέσει είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τζαζ μέχρι ένα τακτοποιημένο τατουάζ.

18

Αγάπη σε έναν κτύπο της καρδιάς

Αγαπάμε το χαριτωμένο, γελοιογραφικό στυλ αυτού του tatt. Μαζί με την καρδιά αγάπης, αυτό κάνει ένα πολύ θηλυκό σχέδιο.

19

Και ένα κομπολόι

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε άλλα θρησκευτικά στοιχεία στα τατουάζ της πίστης σας, όπως οι χάντρες κομπολογιού που απεικονίζονται εδώ.

20

Ιησούς ψάρι

Ακόμα πιο θρησκευτικές εικόνες που συμβαίνουν εδώ με τη λέξη πίστη που είναι εγγεγραμμένη στα άμεσα αναγνωρίσιμα ψάρια του Ιησού.

21

Φτερά αγγέλου

Φτερά αγγέλου στους ώμους είναι ένα δημοφιλές τατουάζ με άνδρες και γυναίκες - κάτι που θα θέλατε να βάλετε στο σχέδιό σας.

22

Μια ανάληψη στην καρδιά και το στιλέτο

Η καρδιά και το στιλέτο είναι ένα πολύ κοινό σχέδιο τατουάζ. Αυτό το άτομο το έχει αλλάξει αντικαθιστώντας το δαχτυλίδι με ένα σταυρό.

23

Πίστη αγάπη ελπίδα

3 από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ύπαρξης έχουν εγγραφεί εδώ - πίστη, ελπίδα και αγάπη.

24

Μισή σταυρό

Πιστεύουμε ότι η εξασθένιση σε αυτό το μισό σταυρό φαίνεται πολύ φοβερό! Ένα τολμηρό σχέδιο που πηγαίνει όλος ο δρόμος προς τα πάνω στον κορμό.

25

Πίστη και σταυρός

Ένα παλαιότερο τατουάζ, αυτό έχει ξεθωριάσει ένα δίκαιο κομμάτι και επίσης δεν είχε εμποτιστεί τόσο καλά στην πρώτη θέση - μπορείτε να δείτε τις κερδισμένες γραμμές.

17200916-πίστη-τατουάζ

Περπατήστε με την πίστη, όχι από την όραση

Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα ρητό με τη λέξη πίστη σε αυτό, και όχι μόνο τη λέξη μόνο, όπως αυτό το tatt εδώ.

18200916-πίστη-τατουάζ

Στα ισπανικά

Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε την τατουάζ πίστης στην πρώτη γλώσσα σας, ή αυτή που σας αρέσει πολύ, ή έχει πολύ μεγάλη σημασία για σας.

19200916-πίστη-τατουάζ

Πίστη, ελπίδα, αγάπη κομμάτι στο στήθος

Ένα νέο τατουάζ, αυτό είναι ωραίο και καθαρό και ο τατουάζ είναι προφανώς αρκετά έμπειρος στη συγγραφή σεναρίων.

20200916-πίστη-τατουάζ

Κορδέλα πίστης

Αυτό είναι ένα όμορφο τατουάζ με το pin awareness κορδέλα pin σε αυτό. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ευαισθητοποιήσετε για σημαντικές αιτίες.

1200916-πίστη-τατουάζ

Μπλε πουλιά

Απλώς αγαπάμε τον χρωματισμό σε αυτό το όμορφο τατουάζ πίστης με το ζευγάρι των μπλε πουλιών. Μια μεγάλη χρήση της σκίασης.

2200916-πίστη-τατουάζ

Διαφορετικά υλικά

Ένα πολύ χριστιανικό παίρνει την πίστη, την ελπίδα, το τατουάζ αγάπης - θα παρατηρήσετε το ξύλο, τα αγκάθια και τα καρφιά στο κάτω μέρος εκεί.

3200916-πίστη-τατουάζ

Μεταξύ του κοπαδιού

Ένα άλλο τατουάζ που έχει κάνει χρήση του συμβόλου των πτηνών. Μας αρέσει η κάθετη τοποθέτηση του καρπού σε αυτό.

4200916-πίστη-τατουάζ

Αγάπη πίστη

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να ταιριάζουν τατουάζ είτε στα χέρια είτε στα πόδια τους - όπως αυτό που βλέπουμε εδώ.

5200916-πίστη-τατουάζ

Μια γραμματοσειρά κάνει όλη τη διαφορά

Δείτε τι μπορεί να κάνει μια διαφορά μια γραμματοσειρά; Αυτό είναι πολύ ελαφρύτερο και πιο θηλυκό από τα παραδοσιακά τατουάζ, ωραία για μια γυναίκα.

6200916-πίστη-τατουάζ

Έγραψε

Ένα άλλο παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η διαφορά με την επιλογή της γραμματοσειράς σας. Μας αρέσει πολύ αυτό!

7200916-πίστη-τατουάζ

Ελπίδα

Συχνά, οι άνθρωποι αρέσει να accessorize πίστη τατουάζ τους με tatts ανάγνωση είτε αγάπη, ή ελπίδα, όπως αυτό εδώ.

8200916-πίστη-τατουάζ

Περισσότερες ελπίδες

Ένα άλλο παράδειγμα τατουάζ ελπίδας. Αυτό το εσωτερικό δάχτυλα τατουάζ είναι καλές για να πάρει καθώς είναι μια μικρή υπενθύμιση που πάντα βλέπετε.

9200916-πίστη-τατουάζ

Και…?

Εντάξει, ρίξαμε αυτό το μόνο για να το ανακατέψτε λίγο!

10200916-πίστη-τατουάζ

Πίσμα άπειρη πίστη

Όχι ένα, αλλά τρία επαναλαμβανόμενα στοιχεία τατουάζ έχουν τοποθετηθεί σε αυτό το τακτοποιημένο σχέδιο τατουάζ στο πίσω μέρος του ώμου.

11200916-πίστη-τατουάζ

Μόνο ένα κολόβωμα

Αυτή η πίστη διακόπτεται. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσετε την ιστορία πίσω από το τατουάζ αυτού του ατόμου!

12200916-πίστη-τατουάζ

Απλά σχεδιάζω

Αυτό είτε τραβιέται πάνω στο σώμα με το στυλό ή έναν πολύ εξειδικευμένο τατουάζ για να είναι σε θέση να μελάνι τόσο λεπτή!

13200916-πίστη-τατουάζ

Πίστη οικογενειακή ελευθερία

Αυτό το τατουάζ λαμβάνει υπόψη όλα τα πράγματα που ο χρήστης είναι παθιασμένος περίπου. Υποθέτουμε την πίστη, την ελπίδα, την ελευθερία, την Αμερική και είναι στο ναυτικό.

14200916-πίστη-τατουάζ

Στο βραχίονα

Ένα άλλο παράδειγμα ενός σχεδιασμού πίστης με γραφή.

15200916-πίστη-τατουάζ

Με ένα λαμπρό πουλί

Τα στιλιστικά συστατικά αυτού του τατουάζ το ανυψώνουν ανάμεσα σε μερικά από τα άλλα τατουάζ που έχουμε καταχωρίσει εδώ, δεν νομίζετε; Επιλέξτε έναν τατουάζ με ένα ύφος που σας αρέσει και ζητήστε του να προσθέσει πίστη στο σχέδιο.

16200916-πίστη-τατουάζ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 3 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: