31 Δάκτυλα Σχέδια τατουάζ φεγγάρι

Το φεγγάρι είναι ίσως ένα από τα πράγματα που γοητεύτηκαν πάντα από τους γήινους. Είναι φυσικό ότι πρέπει να είναι ένα δημοφιλές στοιχείο στα σχέδια τατουάζ. Το γεγονός είναι ότι τόσο οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν μια προτίμηση για τατουάζ που χαρακτηρίζει. Οι λόγοι πίσω από αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι προφανείς και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν πολύ βαθύτερο συμβολικό νόημα. Το φεγγάρι είναι ένα τέτοιο σχέδιο που προσφέρεται με ευπροσάρμοστο τρόπο με πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων άλλων στοιχείων του ουρανού, όπως ο μεγάλος ήλιος, τα αστέρια. Ακόμα και τα ουράνια όντα όπως τα pixies και νεράιδες εμφανίζονται μαζί με το σχέδιο τατουάζ φεγγάρι.

  1. Αυτό είναι ένα πραγματικά δροσερό τατουάζ με την αντίθεση του μαύρου και του δέρματος. Δημιουργεί μια εικόνα προκλητικής σκέψης που είναι έντονη και κάπως δυσοίωνη. Ο καλλιτέχνης έκανε μεγάλη δουλειά με τις γραμμές ειδικά με το κρανίο καθώς διεισδύει στο σκοτάδι.

5

Η Σελήνη δεν αντιπροσωπεύει μόνο την απέραντη ομορφιά, θεωρείται επίσης ως σύμβολο της θηλυκότητας και της μητρότητας. Κατά το παρελθόν σε πολλούς πολιτισμούς το φεγγάρι είχε σημαντικό ρόλο και παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε πολλούς μύθους και λαογραφία. Πολλοί άνδρες έχουν υφαντά φαντασιώσεις για την ομορφιά του φεγγαριού και τη συγκρίνουν με την άψογη ομορφιά μιας γυναίκας. Ομοίως, οι γυναίκες έχουν σεβαστεί το φεγγάρι για τη φωτεινή και ξεκάθαρη ομορφιά του.

2. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι επειδή έχει τρισδιάστατες ιδιότητες που είναι πραγματικά δύσκολο να κάνουμε. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να κάνεις ένα πορτραίτο καλά και αυτός ο καλλιτέχνης το καρφώθηκε. Τα μάτια λένε μια τέτοια ιστορία και μοιάζουν τόσο σαν τη ζωή. Τα χείλη της σελήνης έχουν τόσο μεγάλη λεπτομέρεια σε αυτά. Οι επιλογές χρώματος του λευκού, του μαύρου, του γκρι και του κόκκινου δημιουργούν αυτή την ποιότητα σε όλο τον κόσμο που είναι τόσο μυστηριώδης και κάπως δελεαστική.

4

Στην αστρολογία, το φεγγάρι δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν από τους κύριους παίκτες. Συνδέεται με τους πλανήτες και τη γη με πολλούς σημαντικούς τρόπους. Συν το φεγγάρι ως η μητέρα και ο εκπρόσωπος της μητρότητας έχει μια ισχυρή επιρροή στην ανατολική και δυτική κουλτούρα. Με τις δροσερές της ακτίνες και την καταπραϋντική εμφάνιση, το φεγγάρι είναι σίγουρα μια μητρική παρουσία. Ένα άλλο πράγμα που συνδέεται με το φεγγάρι είναι τα συναισθήματα και τα συναισθήματα.

3. Αυτό το φεγγάρι είναι απλά ένα φλοιό σε σύγκριση με το δράκο. Φαίνεται να είναι το σύστημα υποστήριξης δράκων. Σχεδόν με τον τόπο αναπαύσεως ή κάτι τέτοιο. Τα χρώματα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί και οι λεπτομέρειες είναι αρκετά ζωντανές.

20

Στην πραγματικότητα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το φεγγάρι έχει κάποια επίδραση στο μυαλό μας, την κίνηση των κυμάτων και πολλά άλλα πράγματα. Οι άνθρωποι που είναι στην επιστήμη πιστεύουν ότι η διάθεση ήρθε να υπάρξει λόγω της συντριβής ενός πλανήτη στη γη πριν από πολλά χρόνια.

4. Αυτές οι πέντε εικόνες είναι πολύ περίπλοκες και εξαιρετικά καλά. Πάρτε μια στιγμή για να απολαύσετε το ταλέντο που έχει αυτός ο καλλιτέχνης και ποια υπομονή και εμπειρογνωμοσύνη θα χρειαστεί για να κάνουν αυτές οι εικόνες να μοιάζουν όμοιες και παρόλα αυτά να είναι τόσο διαφορετικές. Φαίνεται να είναι τα διάφορα στάδια της σελήνης καθώς κυκλώνει κάθε μήνα.

1

Σε ένα σχέδιο τατουάζ το φεγγάρι θα μπορούσε να απεικονιστεί σε πολλά μεγέθη και με πολλούς τρόπους. Κάποιοι επιλέγουν να πάνε με το στοιχείο φαντασίας και να επιδείξουν ουράνια όντα όπως pixies και νεράιδες που παραμένουν κοντά στο φεγγάρι. Κάποιοι ήθελαν να δείξουν το φεγγάρι μαζί με τον ήλιο, μερικοί πηγαίνουν με το μπλε φεγγάρι, μερικοί με το μαύρο αναζητούν φεγγάρι και μερικοί με τους διάφορους τύπους φεγγαριών καθώς περνά μέσα από τον κύκλο.

5. Αυτή είναι μια πραγματικά πανέμορφη εικόνα ενός κοραλλιογεννού. Με τόσο μεγάλο αριθμό σκοτεινών χρωμάτων, ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε αρκετό μελάνι για να διεισδύσει πραγματικά και να φανεί τόσο καλό.

17

Ένα άλλο πράγμα που συχνά συνδέεται με το φεγγάρι, ειδικά στην ιστορία της Native American, είναι με τα ζώα. Συνδέουν το φεγγάρι με κογιότες, καβούρια, λύκους, νυχτερίδες, γάτες, τζάγκουαρ και πολλά άλλα πλάσματα της νύχτας. Ένα από τα πιο κοινά μοτίβα είναι ο λύκος στο προφίλ κοιτώντας ψηλά στο φεγγάρι σε μια κραυγή θέση. Οι ιθαγενείς αμερικανικές φυλές παρακολούθησαν τον κύκλο του φεγγαριού και είχαν ονόματα για κάθε μήνα.

6. Οι κόκκινες αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτό είναι στο σημείο. Ο λύκης φαίνεται τόσο πραγματικός. Είναι απίστευτο ο τρόπος με τον οποίο το πρόσωπό του είχε καταγραφεί με τέτοιο ρεαλιστικό τρόπο. Η λεπτομέρεια στη γούνα είναι πραγματικά δροσερή επειδή μοιάζει με τον άνεμο που φυσά.

2

Ο Φεβρουάριος ήταν το φεγγάρι, ο Φεβρουάριος συνδέθηκε με το φεγγάρι, τον Μάρτιο με το φεγγάρι, τον ζεστό μήνα Απρίλιο με το Ροζ φεγγάρι, τον Μάιο με το φεγγάρι, τον Ιούνιο συνδέθηκε με το φεγγάρι φεγγαριού, τον Ιούλιο με το φεγγάρι, τον Αύγουστο με τον οξύρρυγχο, τον Σεπτέμβριο με τη συγκομιδή, τον Οκτώβριο με τον Hunter, τον Νοέμβριο με τον κάστορα και τον Δεκέμβριο με το κρύο φεγγάρι Λαμβάνοντας υπόψη τις ακατέργαστες εποχιακές αλλαγές και τις αλλαγές στη φύση, αυτό έχει πολύ νόημα.

7. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτή την εικόνα. Τοποθετείται στον ουρανό με τα αστέρια που το περιβάλλουν και βρίσκεται ανάμεσα στα σύννεφα. Η σκίαση που έγινε στο φεγγάρι είναι πραγματικά δροσερή επειδή δείχνει τους κρατήρες στο φεγγάρι. Το μικρό παιδί που αλιεύει τα αστέρια είναι εξαιρετικά χαριτωμένο και αυτό πιθανότατα έχει πολύ συναισθηματική αξία.

3

Το φεγγάρι είναι ένα πολύπλοκο θέμα για τατουάζ που αντιπροσωπεύει κάποια στοιχεία φαντασίας όπως οι διαθέσεις, τα συναισθήματα, η ομορφιά, η ανανέωση και άλλα πράγματα, αλλά και τα γήινα και ισχυρά στοιχεία όπως η μητρότητα, η ισορροπία, η φροντίδα, η ηρεμία, η γαλήνη και η ισορροπία μεταξύ άλλων στοιχείων.

8. Βλέπετε τα μικρά αστέρια αλληλένδετα στα μαλλιά και πάνω από τα φεγγάρια; Είναι μια τόσο περίπλοκη και δροσερή ιδέα. Η λεπτομέρεια της γραμμής εδώ είναι λίγο πολύ καταπληκτική. Τα αντίθεση χρώματα κάνουν πραγματικά την εικόνα να ξεχωρίζει και είναι ένα τόσο ενδιαφέρον συνολικό κομμάτι.

23

Δεδομένου ότι το φεγγάρι είναι πιο κοντά στον ουρανό και ως εκ τούτου οι ουρανοί δεν είναι λάθος να συνδέεται με τη θεότητα και άλλες συναφείς πτυχές. Μεταξύ των ανθρώπων του προσανατολισμού το φεγγάρι αντιπροσωπεύει το Γιν το σύμβολο της νύχτας, του σκοταδιού και της θηλυκότητας και ο ήλιος αντιπροσωπεύει τον Γιανγκ τις δυνάμεις της ημέρας, του φωτός και της αρρενωπότητας. Τα ζευγάρια βρίσκουν αυτό το τατουάζ που απεικονίζει τον ήλιο και το φεγγάρι που εργάζονται μαζί για να παρέχουν μέρα και νύχτα πολύ σημαντική για τα σχέδια τατουάζ.

9. Εδώ είναι μια κλασική εικόνα φεγγαριού με τα σύννεφα να κρέμονται γύρω από αυτό. Η σκίαση βοηθά να προσθέσετε διάσταση στους κρατήρες για πιο ρεαλιστική εμφάνιση.

8

10. Αυτή είναι μια τέτοια κομψή εμφάνιση και είναι τόσο θηλυκή και όμορφη.

6

11. Αυτό έχει ένα είδος κορίτσι σκέιτερ που είναι ισχίο και νευρικός. Πιστεύει κανείς ότι το κόκκινο στο κεφάλι της μοιάζει με μάτια; Ο καλλιτέχνης έκανε μια πολύ καλή δουλειά με τη λεπτομέρεια της γραμμής. Τα μάτια της φαίνονται τόσο μεγάλα και γελοιογραφικά όπως αυτά που πήγαιναν εδώ.

7

12. Έχει επιλέξει ένα αρκετά περίεργο σημείο για να πάρει μελάνι αλλά το αποτέλεσμα ήταν όμορφο. Τι ωραία ιδέα να έχουμε τέτοιες όμορφες εικόνες μέσα στη σφαίρα του φεγγαριού. Έχει ένα δέντρο, αγγέλους και μέρα και νύχτα. Τι νομίζετε ότι πρέπει να αντιπροσωπεύει;

9

13. Αγαπάμε αυτό για πολλούς λόγους. Πρώτον, το χρώμα είναι εξαιρετικό. Τα χείλη, η μύτη και τα μάτια είναι στο σημείο και ο τρόπος που το φεγγάρι μοιάζει με το νερό είναι παράλογα καλό. Η χρήση του λευκού για να παρουσιάσει την αντίθεση είναι τόσο μεγάλη ιδέα και το όλο θέμα είναι απλά καταπληκτικό.

11

14. Υπάρχει μια τόσο απλή αλλά πολύπλοκη ομορφιά σε αυτή την εικόνα. Ελέγξτε την απίστευτη λεπτομέρεια στα λουλούδια. Υπάρχει τόσο πολύ καμπύλη και λεπτομέρεια γραμμή που είναι αδιαμφισβήτητα καλή. Μας αρέσει πολύ και η ποικιλία στα χρώματα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι.

12

15. Ο τρόπος που το τριαντάφυλλο αναδιπλώνεται γύρω από το φεγγάρι κάνει το να φαίνεται πολύ καλά. Μας αρέσει η προστιθέμενη διάσταση της πεταλούδας. Είναι ένα θαυμάσιο βλέμμα που είναι όνειρο σαν και διασκέδαση.

13

16. Αυτή είναι μια φυλετική εμφάνιση που έχει βαθύ μαύρο χρώμα ως το μόνο χρώμα που επιλέχθηκε σε αυτή την παλέτα. Τι γνώμη έχετε για αυτό;

14

17. Πίσω από τα αυτιά τατουάζ φαίνονται πολύ δροσερά όταν έχουν γίνει σωστά. Αυτό είναι αρκετά μεγάλο, αλλά δεν είναι υπερβολικά υπερβολικό. Μας αρέσουν οι προσθήκες της λάμψης γύρω από το φεγγάρι που είναι ίσως τα αστέρια.

15

18. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι. Το πρόσωπο μοιάζει τόσο χαλαρό και το χρωματισμό έχει μια θλιβερή εμφάνιση, αλλά αυτό πιθανότατα αυτό που προσπαθούσε πιθανώς να μεταδώσει. Έκαναν μεγάλη δουλειά με τη σκίαση και τις λεπτομέρειες της γραμμής.

16

20. Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. Έλαβαν μεγάλες χρωματικές επιλογές και το όλο θέμα είναι αισθητικά ευχάριστο.

18

21. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο τατουάζ. Οι λεπτομέρειες των βλεφαρίδων και οι αιχμηρές γραμμές κάνουν μια πραγματικά καλή εμφάνιση.

19

22. Αυτό το θυμωμένο φεγγάρι έχει μια ενδιαφέρουσα ματιά γι 'αυτό που θα ήταν βέβαιο ότι θα ήταν ένας μεγάλος εκκινητής συνομιλιών. Τι νομίζετε για τα άστρα που ανεβαίνουν από αυτό; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα και θα ήταν ωραίο εάν προστέθηκαν κάποια χρώματα σε αυτό για ένα πρόσθετο ποπ.

21

23. Ελέγξτε τις εργασίες γραμμής σε αυτό. Είναι επιδέξια γίνει και αποδείχθηκε πραγματικά ωραία.

22

24. Είναι εξαιρετικά δροσερό γιατί δείχνει όλους τους κύκλους των φεγγαριών κατά τη διάρκεια ενός μήνα.24

25. Μας αρέσει η λεπτομέρεια σε αυτό το κομμάτι. Έχει επιλέξει μεγάλη τοποθέτηση για αυτή την τέχνη.

25

26. Το λευκό κάνει το ολόκληρο κομμάτι να φαίνεται λάμπει. Είναι πολύ όμορφο.

26

27. Πρόκειται για μια κομψή έκδοση του ηλιακού συστήματος. Θα μπορούσε εύκολα να συνεχίσει να κάνει ένα πλήρες μανίκι που θα φαινόταν αρκετά δροσερό. Τα παστέλ που πρόσθεσε εκεί φαίνονται πολύ δροσερά.

27

28. Αυτό είναι πολύ λεπτομερές και έχει μια τόσο φρέσκια και ελαφριά αίσθηση σε αυτό.

28

29. Εδώ είναι μια μεγάλη μικρή ιδέα τατουάζ.

29

30. Αγαπάμε τις διάφορες λεπτομέρειες εδώ.

30

31. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σκίασης. Ο καλλιτέχνης έκανε μια τεράστια δουλειά με αυτό το σχέδιο.

31

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

16 − = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: