25 Dogwood λουλούδια τατουάζ σχεδιάζει για τα κορίτσια

Παρά το περίεργο ηχητικό όνομα, το λουλούδι dogwood φαίνεται πολύ όμορφο και έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για τα σχέδια τατουάζ, ειδικά μεταξύ των γυναικών. Αλλά πρόσφατα μερικοί άνδρες έχουν επίσης βγει και έχουν πάρει το λουλούδι dogwood ως τατουάζ. Τα τατουάζ με λουλούδια dogwood μπορούν να σχεδιαστούν με πολλούς τρόπους και το λουλούδι έχει πολύ συμβολική αξία πάρα πολύ.

Το δέντρο σκύλων είναι μέρος πολλών θρύλων και ιστοριών από το παρελθόν. Πηγαίνει από τη Βίβλο και πολλοί το θεωρούν ως συμβολικό του Χριστιανισμού. Ο θρύλος λέει ότι η σταύρωση του Χριστού πραγματοποιήθηκε σε ένα σταυρό που έγινε χρησιμοποιώντας το ξύλο δέντρων δέντρων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέντρο είναι γνωστό ότι έχει ένα ισχυρό φλοιό που το καθιστά ανθεκτικό. Η ιστορία πηγαίνει ότι το δέντρο δέντρο δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε. Η κατανόηση αυτού του γεγονότος και η συνειδητοποίηση αυτού του Ιησού υποτίθεται ότι είπε ότι από δω και πέρα ​​το δέντρο δέντρων θα ήταν λεπτό και αυτό θα εξασφαλίσει ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο. Τα λουλούδια σε αυτό το δέντρο θα ήταν σαν ένα σταυρό με δύο κοντά και δύο μακριά πέταλα. Το κέντρο των πετάλων θα είχε νύχια σαν εντυπώσεις, θα έμοιαζε σαν σκουριά και θα ήταν χρωματισμένο κόκκινο. Η μέση του λουλουδιού θα είχε στέμμα αγκάθια. Αυτό υποτίθεται ότι ήταν σε ανάμνηση του θυσιασμένου που έκανε ο Ιησούς για λογαριασμό της ανθρωπότητας.

τατουάζ λουλούδι dogwood

Τα δέντρα δέντρων του σήμερα είναι αρκετά σύντομα και έχουν λουλούδια σε πολλά χρώματα όπως το λευκό, το κόκκινο, το ροζ και το μοβ. Αυτά τα χρώματα διαθέτουν τα σχέδια τατουάζ. Τα δένδρα dogwood έχουν επίσης θεραπευτικές ιδιότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά πράγματα. Όχι μόνο το δέντρο παράγει όμορφα λουλούδια, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι είναι ανθεκτικό

Όσον αφορά τον συμβολισμό, μπορείτε να φανταστείτε ότι το τατουάζ λουλουδιών dogwood θα έχει πολλά. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν την επιβίωση, τη σταθερότητα, την αφοσίωση, τη θετικότητα, την άνοιξη, την ελπίδα, τη δικαιοσύνη και την αγάπη.

dogwood λουλούδι τατουάζ (5)

Με τη σχέση της με τη χριστιανική πίστη, υπάρχουν πολλά τατουάζ που περιλαμβάνουν σύμβολα θρησκευτικής αξίας μαζί με το λουλούδι dogwood. Αυτά θα μπορούσαν να είναι πράγματα όπως ο σταυρός, τα λόγια από τη Βίβλο, ο Ιησούς Χριστός, οι χάντρες με κομπολόι, οι άγγελοι και πολλά άλλα. Φυσικά πολλά τατουάζ έχουν μόνο τα λουλούδια dogwood ή κάποια μπορεί να περιλαμβάνει άλλα floral σχέδια, όπως τριαντάφυλλα, λωτούς, κρίνοι, μαργαρίτες και άλλα πράγματα από το άφθονο floral βασίλειο. Κάποιοι συνδυάζουν το λουλούδι με το περιστέρι που είναι σύμβολο της ειρήνης, της ελπίδας και της πίστης. Ορισμένοι τους χαρακτηρίζουν με πουλιά, πεταλούδες και άλλα πράγματα.

dogwood λουλούδι τατουάζ (23)

Με τόσο μεγάλη επιλογή από άποψη σχεδιασμού, τα τατουάζ λουλουδιών dogwood μπορούν να προσαρμοστούν για να χωρέσουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος σύμφωνα με την επιθυμία σας. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να πάνε με το απλό λουλούδι σε ένα υποκατάστημα ενώ άλλοι πηγαίνουν για πιο περίπλοκες εκδόσεις με μυριάδες άλλα στοιχεία. Είναι αυτονόητο ότι η τοποθεσία όπου θέλετε θα καθορίσει το σχέδιο και το αντίστροφο.

dogwood λουλούδι τατουάζ (6)

Εκτός από την καθαρή αισθητική αξία που έχει το τατουάζ λουλούδι dogwood, είναι πολύ άκρως τιμολογημένη από άποψη συμβολικής αξίας, ειδικά για το πρόσωπο που παίρνει το τατουάζ. Το πράγμα είναι ένα τατουάζ είναι κάτι τόσο προσωπικό και πολύτιμο που πρέπει να είστε σαφής για το κίνητρό σας για να το πάρει. Το σημαντικό είναι να μην επηρεαστείτε από αυτό που βλέπετε ή τι άλλοι σας αισθάνονται ή σας λένε. Πρέπει να κάνετε την έρευνά σας και να επιλέξετε το σχέδιο που σας μιλάει. Αυτό είναι που κάνει ένα τατουάζ κάτι σημαντικό. Έτσι αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε τα σχέδια, καθώς και τα συναισθήματα και τα κίνητρά σας προτού προχωρήσετε με το τατουάζ.

dogwood λουλούδι τατουάζ (2)

κίτρινο λουλούδι τατουάζ (3)

κουκουβάγια λουλούδι τατουάζ (4)

κουκουβάγια λουλούδι τατουάζ (7)

dogwood λουλούδι τατουάζ (8)

κουκουβάγια λουλούδι τατουάζ (9)

dogwood λουλούδι τατουάζ (10)

κίτρινο λουλούδι τατουάζ (11)

dogwood λουλούδι τατουάζ (12)

κουκουβάγια λουλούδι τατουάζ (13)

κουκουβάγια λουλούδι τατουάζ (14)

dogwood λουλούδι τατουάζ (15)

dogwood λουλούδι τατουάζ (16)

κίτρινο λουλούδι τατουάζ (17)

dogwood λουλούδι τατουάζ (18)

dogwood λουλούδι τατουάζ (19)

dogwood λουλούδι τατουάζ (20)

dogwood λουλούδι τατουάζ (21)

κουκουβάγια λουλούδι τατουάζ (22)

dogwood λουλούδι τατουάζ (24)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 − = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: