20 τρομακτικό σκιάχτρο τατουάζ

Τι σημαίνουν πραγματικά τα σκιάχτρα; Με απλά λόγια, είναι τρομακτικοί αναζητούν αντικείμενα που αόριστα μοιάζουν με ένα ανθρώπινο ον που τίθεται στα χωράφια για να τρομάξει τα κοράκια μακριά. Χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους να προστατεύουν τα πουλιά από το κούνημα των σπόρων.

Αλλά στον κόσμο τατουάζ, αυτά χρησιμοποιούνται ως μακάβρια αντικείμενα που έχουν χαρακτηριστεί ως φρικτά και κακόβουλα σε πολλές ταινίες. Είναι γνωστό ότι είναι πλάσματα που ζωντανεύουν στο σκοτάδι για να καταστρέψουν την καταστροφή και να σκοτώσουν για εκδίκηση.

Φυσικά, από την άλλη πλευρά, έχετε ένα είδος και αξιαγάπητο σκιάχτρο στο "Wizard of Oz" που όλοι μας αγαπάμε. Εδώ θα δείτε σχέδια τατουάζ σκιάχτρο που περνούν από όλο το φάσμα των θρύλων που τους περιβάλλουν.

Διαφορετικά Σχέδια Τατουάζ Σκιάχτρο:  Ο τρόπος που αυτά τα πράγματα έχουν παρουσιαστεί στις ταινίες, κάνουν τους ανθρώπους, που πηγαίνουν για τατουάζ σκιάχτρο, να πιστεύουν ότι αυτά είναι αγάπη πλάσματα ή εντελώς κακό.

5-σκιάχτρο τατουάζ

Σκιάχτρο Τατουάζ σε πράσινο: Αυτός είναι προορίζεται να είναι χαριτωμένο και αστείο, λόγω των χειρονομίες που το σκιάχτρο φαίνεται να κάνει σε αυτό το τατουάζ. Η προσθήκη του κάρτας των άσπρων καρφιών προσθέτει μια ωραία πινελιά σε ολόκληρο το δροσερό vibe που δίνει αυτό.

6-σκιάχτρο τατουάζ

Τατουάζ του οδηγού του Οζ Σκιάχτρο: Αυτό είναι ένα διασκέδαση σκιάχτρο βασισμένο σε αυτό που φαίνεται στο Wizard of OZ. Πρέπει να τον συμπαθείτε και να τον συγχαρώ και αυτό το τατουάζ σκιάχτρος συλλαμβάνει την ουσία αυτού του χαριτωμένου χαρακτήρα που αγαπούσαμε όλοι

11-Σκιάχτρο Τατουάζ

Τατουάζ σκιάχτρο με το Deer Antler: Το γεγονός είναι ότι ο σχεδιασμός είναι ένα είδος του είδους, τα ελαφριά κέρατα είναι κάτι που κάποιος μπορεί να δει δυσκολία σε σχέση με το τατουάζ σκιάχτρο.

4-σκιάχτρο τατουάζ

Ανατριχιαστικός αναζητούν σκιάχτρο τατουάζ: Τώρα προχωράμε στην κακή και εκδικητική όψη που δείχνουν τα σκιάχτρα ως έχοντα. Το τατουάζ δείχνει αυτό για την καλή επίδραση από τη συνολική πτυχή του κακού, το ραμμένο στόμα εκτός από την εκπληκτική έκφραση καθιστά πραγματικά τρομακτικό. Το σχοινί γύρω από το λαιμό του φαίνεται να είναι το τελικό άγγιγμα σε όλο το εφέ.

0-Σκιάχτρο Τατουάζ

Απόκριες θεματικές τατουάζ Σκιάχτρο:  Το χρώμα και οι λεπτομέρειες σε αυτό το κάνουν να ξεχωρίζει, αν και αυτό το είδος της φιγούρας είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε κατά τη διάρκεια της εποχής αποκριών. Η προσθήκη λουλουδιών, ζιζανίων κτλ. Το καθιστά αυθεντικό. Θα μπορούσε σίγουρα να λειτουργήσει ως τρομακτικό οπτικό.

3-Σκιάχτρο Τατουάζ

Το κακό σκιάχτρο ολοκληρώνεται με το κεφάλι κολοκύθας: Αυτός καταφέρνει να τραβήξει την πραγματικά τρομακτική ματιά, παρά την προσθήκη της καλοήθους εμφάνιση κεφάλι κολοκύθας. Με την προσθήκη λεπτομερειών όπως τα πανωφόρα ρούχα, το καπέλο και η έκφραση αυτή έχει ένα κακό πνεύμα σαν αίσθηση γι 'αυτόν.

18-σκιάχτρο τατουάζ

Scythe Holding Σκιάχτρο Τατουάζ: Αυτό δείχνει το αληθινό πρόσωπο του τρομακτικού θανάτου με σκοτεινές τρύπες για τα μάτια. Η μύτη και το στόμα καταφέρνουν επίσης να προσθέσουν τη φρίκη. Η ομιχλώδης ουρά γύρω από τα πόδια προσθέτει στην άλλη κοσμική αίσθηση ολόκληρου του σκιάχτρου που κάπως κρατάει το δρεπάνι του θανάτου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το πράγμα είναι ότι, αυτό το τατουάζ μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετικό με βάση το πού και πώς το απεικονίζετε. Θα μπορούσατε να πάτε με χρώμα ή να το κάνετε με μαύρη μελάνη για δραματικό αποτέλεσμα. Για άλλη μια φορά το τατουάζ πρέπει να μοιάζει και να απεικονίζει αυτό που θέλετε να μοιάζει και να κάνει τους άλλους να αισθάνονται το ίδιο όπως το βλέπουν.

Σε γενικές γραμμές αν σκιάχτρα μπορεί να φαίνεται σαν μια περίεργη επιλογή για τα σχέδια τατουάζ, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πόσο συναρπαστικό και συναρπαστικό μπορούν να είναι. Μπορείτε να αποφασίσετε να απεικονίσετε το σκιάχτρο καθώς το απεικονίζετε στο μάτι σας - κακό ή καλό. Εδώ είναι μερικές μεγάλες ιδέες του  Φοβιές σκιάχτρο Τατουάζ:

1-Σκιάχτρο Τατουάζ

2-Σκιάχτρο Τατουάζ

7-σκιάχτρο τατουάζ

8-σκιάχτρο τατουάζ

9-σκιάχτρο τατουάζ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13-σκιάχτρο τατουάζ

14-σκιάχτρο τατουάζ

15-σκιάχτρο τατουάζ

16-σκιάχτρο τατουάζ

20-σκιάχτρο τατουάζ

21-σκιάχτρο τατουάζ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: