65 Τατουάζ διασκέδασης, άγριο και Funky δάχτυλο!

Τατουάζ δάχτυλων είναι τόσο ζεστά τώρα! Ενώ μόλις περιορίζονταν σε αυτές τις άγριες λέξεις που μοιάζουν με αρθρώσεις, είδαμε ένα πολύ πιο φρέσκο ​​και διασκεδαστικό σχέδιο να αναδύεται σε όλο το μέρος. Είναι το τέλειο μικρό τατουάζ όταν δεν ξέρετε τι παίρνει! Έχουμε βρει από τα 65 από τα καλύτερα για να τα ελέγξετε!

Η παράδοση του τατουάζ του δέρματος ανιχνεύει χιλιάδες χρόνια πίσω και η ευρεία αποδοχή αυτής της μορφής τέχνης σημαίνει ότι σπανίως θα συναντήσετε ένα άτομο κάτω των 30 ετών στην Αμερική χωρίς κάποια μορφή ανεξίτηλου μελανιού που θα διακοσμεί το δέρμα του. Μια φορά κι έναν καιρό, τα τατουάζ ήταν για τους ναυτικούς. Στην ημέρα Baby Boomers, τα τατουάζ ήταν αποδεκτά μόνο αν μπορούσαν να καλύπτονται ή να κρύβονται. Σήμερα, οι Millennials αναγνωρίζουν αυτή τη θεαματική μορφή τέχνης ως δέσμευση για τα πάθη τους και όλο και λιγότεροι κλάδοι απαιτούν να είναι αποδεκτή η μελάνη.

Αυτό έχει ανοίξει έναν κόσμο δυνατότητας όταν πρόκειται για τατουάζ που μπορείτε να εμφανίσετε με υπερηφάνεια ανεξάρτητα από το τι εποχή, και δημιουργικές λύσεις abound για εκείνους που θέλουν να εκφραστούν με ορατό μελάνι!

Δάκτυλα δακτύλων και χεριών είναι ένας τρόπος να πούμε πολλά με λίγη μελάνη. Από το πολύτιμο και το μικροσκοπικό, στο πλήρες χέρι συλλογή των ρούνων και των συμβόλων, τα δάχτυλα τατουάζ περπατούν το gambit από το whimsical στο άγριο. Πριν επιλέξετε πώς να διακοσμήσετε τα πόδια σας με μόνιμο μελάνι, ρίξτε μια ματιά σε 65 μοναδικά, διασκεδαστικά, funky, και άγρια ​​τατουάζ που είναι βέβαιο ότι θα σας δημιουργούν δημιουργικούς χυμούς.

Gorgeous Gem Εμπνευσμένο τατουάζ δάχτυλο

Τατουάζ δάχτυλων 27

Γιατί να ξοδέψετε έναν τόνο χρημάτων σε δαχτυλίδια και κοσμήματα για να διακοσμήσετε τα δάχτυλά σας όταν μπορείτε να μιμείται την λάμψη και τη λάμψη με τη βοήθεια ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη; Αυτός ο καλαίσθητος συνδυασμός παραδοσιακών κομμένων και καμποχών "πολύτιμων λίθων" πλαισιώνει μερικά πραγματικά μοναδικά διασταυρωμένα σχέδια που δεν κάνουν λάθος για το τι είναι ιδιοκτήτης αυτών των χεριών πάθος για. Το καλύτερο κομμάτι? Κανένας από αυτούς τους πολύτιμους λίθους δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή να τοποθετηθεί λανθασμένα, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για ταξίδι στο κοσμηματοπωλείο κάθε πρωί και βράδυ!

Τραγουδήστε δυνατά και υπερήφανα

Τατουάζ δάχτυλων 29

"Η πρακτική μόνο στις μέρες που τρώτε", είναι το σύνθημα του μουσικού. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, γιατί να μην τιμήσετε τη δέσμευσή σας στην ακουστική τέχνη με ένα απλό παγκόσμιο μουσικό σύμβολο, όπως αυτή η εκπληκτική κρυφή τριπλή κλειδαριά; Τα σύμβολα των πιο καταναγκαστικών παθών σας μπορεί να είναι το τέλειο θέμα ενός τατουάζ δάχτυλο. Αυτός είναι έξυπνα κρυμμένος ώστε ο κομιστής να μπορεί να επιλέξει ποιος δείχνει την επιθυμία της καρδιάς του. Εάν ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας ακολουθώντας ένα δύσκολο μονοπάτι, γιατί να μην θυμηθείτε τη δέσμευσή σας με τρόπο που να ζεσταίνει την καρδιά σας όποτε κοιτάζετε τα επιδέξια χέρια σας;

Meeee-ow! Τατουάζ δάχτυλο γάτα

Δάκρυα τατουάζ 30

Κρατώντας το απλό είναι το μυστικό σε ένα μεγάλο δάχτυλο τατουάζ. Εξάλλου, θέλετε το κομμάτι σας να αναγνωρίζεται ακόμη και από απόσταση, και αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα σε μια τόσο μικρή περιοχή. Το μυστικό μπορεί να είναι να σπάσει τα βασικά, όπως αυτό το γοητευτικό πρόσωπο γατούλα που ο καθένας θα γνωρίζει με την πρώτη ματιά. Αν οι γάτες είναι η πρώτη σας αγάπη, αυτός είναι ένας κλασικός τρόπος να το πείτε σε όλους τους συνανθρώπους σας.

Δάκρυα τατουάζ 31

Μπορείτε να πάτε με έναν άλλο τρόπο με την φρενίτιδα γάτας σας και να θυμάστε το δημοφιλές "Hello Kitty" για μια μικρή συστροφή του θηλυκού καθώς και του γούνινος. Και πάλι, το απλό περίγραμμα αυτού του σχεδίου ορίζει σαφώς την εμφάνιση που πηγαίνετε. Η έξυπνη τοποθέτηση θα επιτρέψει σε αυτόν να παραμείνει κρυμμένος, τουλάχιστον μέχρι να είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε την άγρια ​​πλευρά σας.

Τατουάζ δάχτυλων 26

Μπορείτε να δοκιμάσετε να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπό σας τραβώντας την εικόνα δημιουργικά για να πάρετε το πιο κτύπημα για το buck σας από τη γυναικεία επιθυμία σας για τη συντροφιά των γατών!

Ατελείωτες ιδέες τατουάζ δάκτυλο αγάπης

Δάκρυα Τατουάζ 32

Το σύμβολο του άπειρου είναι ένας εύγλωττος τρόπος για να δηλώσετε την πρόθεσή σας να υπομείνετε σε όλες τις δοκιμές και τις δοκιμασίες. Αυτή η απλή, παιχνιδιάρικη συστροφή σε ένα διαχρονικό σύμβολο υποδεικνύει τη διαρκή αγάπη σας. Για τι? Αυτό εξαρτάται από εσένα! Η αποτελεσματική έγχρωμη αντίθεση σε αυτό το παράδειγμα μιλάει όγκους, ακόμη και σε ένα απλό περίγραμμα. Εξετάστε την ενσωμάτωση αυτού του στοιχείου στα τατουάζ των δακτύλων σας για να τους δώσετε κάποια επιπλέον αίσθηση!

Ποτέ μην συμβιβαστείτε

Δάκρυα Τατουάζ 33

Μια υπόσχεση που κάνετε στον εαυτό σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ιερή και ξεχωριστή. Εορτάζω τη δέσμευσή σας για τη ζωή και δείξτε στον κόσμο πόσο πολύτιμη είναι η ακεραιότητά σας. Όταν τηρείτε τις υποσχέσεις σας, εμφανίζετε τον χαρακτήρα σας. Αυτό το διασκεδαστικό 1/2 σενάριο, το 1/2 στυλ εκτύπωσης των γραμμάτων είναι όμορφο και ρέει χωρίς να είναι πολύ περίπλοκο ή λουλουδάτο. Το γλυκό σχήμα καρδιάς προσθέτει ένα άγγιγμα για να φωτίσει το θέμα έτσι ώστε το κομμάτι να γίνει πιο παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό και λιγότερο σοβαρό.

Τατουάζ δάχτυλων 34

Η μονή λέξη σενάριο είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε να πάρουμε αρκετά όταν πρόκειται για δάχτυλα τατουάζ. Αυτό το κρυφό "πιστεύω" είναι εύγλωττο και προκαλεί μια σειρά συναισθημάτων χωρίς υπερβολική διατύπωση. Η τοποθέτηση για άλλη μια φορά δίνει αυτό το τόσο λεπτό αποτέλεσμα peek-a-boo που σας επιτρέπει να δώσετε μια χειραψία χωρίς να δείξετε όλες τις κάρτες σας. Ακόμα, αυτό το μικροσκοπικό και ευχάριστο τατουάζ με μια μικρή φανταστική μυρμήγκια πτηνών μιλάει τόμους και θα ξεκινήσει μια συζήτηση για το τι πιστεύετε σε οποιονδήποτε επιλέγετε να το δείξετε.

Μαύρο τριαντάφυλλο δάχτυλο τατουάζ

δάκτυλα τατουάζ 35

Το βάθος αυτού του κλασικού μισού-κρυμμένου τατουάζ αυξήθηκε τόσο συναρπαστικό, είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι έχει δημιουργηθεί σε απλό ασπρόμαυρο! Η αποτελεσματική προβολή είναι το κλειδί για αυτό το τολμηρό και φωτεινό σχέδιο, το οποίο θα ριχτεί στον θεατή με την τοποθέτηση του. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι μπορεί να γίνει ακόμα για να πάρει ένα απλό σχέδιο τριαντάφυλλο στο επόμενο επίπεδο, ακόμη και στη μικρότερη κλίμακα!

Συνδυασμός δημιουργικών

δάκτυλα τατουάζ 36

Εξετάστε τους έξυπνους συνδυασμούς με τα τατουάζ των δακτύλων σας, αφού είναι μία από τις λίγες θέσεις στο σώμα σας που μπορείτε εύκολα να χειριστείτε και να συνδυάσετε. Αυτό το τρελό τατουάζ και το διπλό τατουάζ του γλυκού έρωτα παίρνει ένα πολύ απλό στυλ και το καθιστά μοναδικό προσθέτοντας το στοιχείο της έκπληξης! Με ένα τόσο δημιουργικό μυαλό, αυτός ο κομιστής είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την καρδιά του με ευκολία.

Απλό στυλ

δάκτυλα τατουάζ 37

Τα στυλ σχέδια είναι μια νέα συστροφή σε μια παλιά παράδοση και κάνουν απλές δηλώσεις όπως αυτό το τόξο δένονται την καρδιά σου σε κόμπους καθώς σκέφτεσαι ότι είναι νόημα. Η τοποθέτηση στο εξωτερικό τακούνι του χεριού κρατά αυτό το κρυμμένο μέσα από μια χειραψία ή δύο και κρατάει το μάτι σας να κινείται πάνω από το περίγραμμα καθώς ο νους συμπληρώνει τα κενά στο απλό γραμμικό σχέδιο. Γυναικεία και διασκεδαστική, αυτό το πλώρη είναι ένα νικητής για όλους!

Εξαιρετικές περιγραφές

δάκτυλα τατουάζ 38

Τα τολμηρά σχέδια εμπνευσμένα από τις παραδόσεις ινδικών τατουάζ χένας είναι πάντα νικητές στην κατηγορία των χεριών και των δακτύλων! Θα έχετε βαθιές στιγμές περισυλλογής καθώς κοιτάζετε σε αυτό το στυλιζαρισμένο σύμβολο προστασίας του ματιού ή του λωτού.

δάκτυλα τατουάζ 39

Ένα παιχνιδιάρικο pachyderm είναι μια νέα συστροφή στο παραδοσιακό μαύρο τατουάζ περίγραμμα. Αυτός είναι κρυμμένος από την άποψη, αλλά είμαστε πρόθυμοι να ποντάρουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξουν πολλές αντιρρήσεις για την ευγένεια που αυτή η απλή και γλυκιά σχεδίαση ενσαρκώνει.

Παίζοντας παστέλ

δάκτυλα τατουάζ 40

Πάρτε την άκρη από τα δάχτυλα τατουάζ με χαριτωμένα, έξυπνα σχέδια που ενσωματώνουν παστέλ χρώματα και διασκέδαση και flirty μοτίβα. Η μαγειρική κουτί μέσα θα γιορτάσει αυτό το εντυπωσιακό συνδυασμούς γεύση εμπνευσμένο tats.

Συλλογική ινδική έμπνευση

δάκτυλα τατουάζ 41

Ως αφαίρεσης των εμποδίων, ο Ganesha αξίζει την επεξεργασία των πέντε αστέρων ως θέμα τατουάζ, ακόμη και στον μικρότερο δερματοειδή καμβά. Αυτό το μικρό και όμορφο κομμάτι δάχτυλων θα σας υπενθυμίσει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε κάθε εμπόδιο που σας φέρνει στο δρόμο σας με μια απλή ματιά στο χέρι σας!

Πλήρης κάλυψη

δάκτυλα τατουάζ 42

Όταν διαπιστώνετε ότι η αγάπη σας για τα τατουάζ χεριών είναι ανθεκτική, μπορεί να είναι δύσκολο να μην γεμίσετε ό, τι μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περιοχή. Χρησιμοποιήστε τις πλευρές των δακτύλων σας και θα είστε σε θέση να χειριστείτε τους πολύχρωμους συνδυασμούς για να δείξετε τι είστε όλοι!

Απλές τατουάζ δάχτυλο

δάκτυλα τατουάζ 43

Αυτό το τατουάζ ελλειψοειδές είναι μια λεπτή, εντυπωσιακή υπαινιγμός ότι υπάρχει περισσότερο στην ιστορία σας από ό, τι συναντά το μάτι. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την αριστοκρατική ίντριγκα που φτιάχνει αυτό το γλυκό κομμάτι στο θεατή.

Moon Maven

δάκτυλα τατουάζ 45

Η ημισέληνος είναι ένα σύμβολο που αναγνωρίζεται εύκολα ως ένα σημάδι των μεγαλύτερων μελλοντικών γεγονότων. Καθώς η δική σας φεγγάρι "κερίει" και δημιουργείτε νέες ευκαιρίες για τον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να κοιτάξετε πίσω στην αρχή και να ξέρετε ότι ζείτε στα όνειρά σας.

Ελαχιστοποίηση σε κλασικά χρώματα

δάκτυλα τατουάζ 46

Ποιος λέει ότι πολύπλοκα σχέδια δεν μπορούν να πάνε σε μια μικρή περιοχή; Με τον σωστό καλλιτέχνη, μπορείτε να πάρετε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων που αγαπάτε και να τους απλοποιήσετε για να φαίνονται εξίσου όμορφα σε μικρότερη κλίμακα. Πάρτε τις οδηγίες του τατουάζ σας σε αυτό. Θέλουν να έχετε το καλύτερο δυνατό τατουάζ, οπότε οι συμβουλές τους θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε αυτό το ύφος.

Έντονη και θηλυκή

δάκτυλα τατουάζ 47

Το μυστικό για τη διατήρηση ενός τολμηρού σχήματος θηλυκό τατουάζ είναι στρογγυλεμένες γραμμές και η ψευδαίσθηση της κίνησης. Αυτό το παιχνιδιάρικο τόξο το κάνει όμορφα και είναι τοποθετημένο για να το καταλάβετε από όλους όσους συναντάτε.

Ζευγάρια τρέλα

δάκτυλα τατουάζ 48

Το τατουάζ αυτού του ζευγαριού είναι πραγματικά μοναδικό και περίπλοκο σε λεπτομέρειες, μιλώντας τόμους για την αγάπη που συνδέει αυτά τα δύο μαζί. Εάν σκέφτεστε ένα τατουάζ ως εναλλακτική λύση σε ένα παραδοσιακό γαμήλιο δαχτυλίδι, γιατί να μην σκέφτεστε έξω από το κουτί και να εκφράσετε την αγάπη σας με τρόπο τόσο διαφορετικό όσο είστε;

Αινιγματική ελλειψία

δάκτυλα τατουάζ 49

Αυτό το τατουάζ έφηβος ελίτ έχει τοποθετηθεί με έναν πιο ενδιαφέρουσα τρόπο, ακριβώς κάτω από το νύχι. Είναι μια απόδειξη για το πώς μπορείτε να πάρετε μια δημοφιλής ιδέα και να την γυρίσετε στο κεφάλι της με την κατάλληλη εξέταση του πού είναι τοποθετημένο.

Μουσική Μαγεία

δάκτυλα τατουάζ 50

Αυτός ο συνδυασμός πρίμων και σύμβολο G cleff είναι ακριβώς μπροστά για να δει κανείς όλοι. Ακόμα καλύτερα, η αγάπη της μουσικής ενισχύεται από το σχηματοποιημένο περίγραμμα της καρδιάς που δημιουργούν αυτά τα δύο σύμβολα όταν τοποθετούνται ακριβώς έτσι και αντιμετωπίζουν προς τα έξω τον θεατή.

Δεύτερη γλυκιά γεύση

δάκτυλα τατουάζ 51

Δοκιμάστε να ξεχωρίζετε ακόμα περισσότερο από το πλήθος όταν τοποθετείτε τα τατουάζ των δακτύλων σας μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αρθρώσεών σας, αντί του δεύτερου και τρίτου σας. Η μικρότερη περιοχή θα απαιτήσει απλούστερα σχέδια, αλλά η συνολική εμφάνιση είναι αρκετά εκπληκτική!

Κρυφό Symbology Finger Tattoo

δάκτυλα τατουάζ 53

Πάρτε ένα κλασικό και μερικές φορές υπερβολικά χρησιμοποιημένο σύμβολο, και τοποθετήστε το σε μια μοναδική θέση και είναι σαν να έχετε ανακαλύψει την όλη ιδέα του τατουάζ! Αυτός ο ήχος δημιουργίας "OM" είναι τέλεια τοποθετημένος για να παραμείνει κρυμμένος αν δεν θέλετε να αποκαλύψετε την πραγματική φύση σας.

Πλήρης φεγγάρι φρενίτιδα

δάκτυλα τατουάζ 54

Αυτά τα τέσσερα δάχτυλα περιέχουν όλες τις φάσεις της σελήνης, οι οποίες για πολλούς αντιπροσωπεύουν τις φάσεις της ζωής μας. Ένας συνδυασμός τολμηρών περιγραμμάτων και λεπτές κουρτίνας καθιστούν αυτά τα σχέδια φεγγαριών ειδικά, μαζί με το συνεπές σχήμα του κύκλου που το κρατά σταθερό και αναγνωρίσιμο σε όλη την έκταση.

Απλοί αναισθητοποιητές

δάκτυλα τατουάζ 55

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα άγγιγμα μελανιών στα σωστά σημεία για να κάνετε μια πραγματικά τολμηρή δήλωση. Αυτά τα δύο απλά κομμάτια μιλούν τόμους, ενώ φαίνεται να μην λένε πολύ καθόλου.

δάκτυλα τατουάζ 56

Η τοποθέτηση των συμβόλων σας ακόμη πιο ψηλά προς το κρεβάτι των νυχιών σας δίνει ένα μοναδικό συνδυασμό που δεν βλέπετε παντού. Μπορείτε να επιλέξετε μια απλή προφορά ή να πάτε όλοι έξω με αυτά τα ελαχιστοποιημένα σχέδια που είναι πραγματικά καταπληκτικά!

δάκτυλα τατουάζ 57

Το σύμβολό σας απλής τριάδας δεν χρειάζεται να είναι στο πρόσωπό σας για να είναι αποτελεσματικό και ουσιαστικό για τις προοπτικές σας. Θυμηθείτε την πίστη σας με ένα λεπτό τρόπο που μόνο εσείς πρέπει να αναγνωρίσετε.

τατουάζ δάχτυλο 58

Αυτά τα απλά κρανία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το σχέδιό σας και να το κρατήσετε διασκεδαστικό με λίγες ακτίνες χρωματισμού που τραβούν το βλέμμα προς την κεντρική δήλωση. Εδώ είναι μερικά πιο απλά σχέδια που είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι με:

δαχτυλίδια τατουάζ 59

δάκτυλα τατουάζ 60 δάκτυλα τατουάζ 61 δάχτυλα τατουάζ 62

Τατουάζ δάχτυλων 25Τατουάζ δάχτυλων 22Τατουάζ δάχτυλων 16

Ενιαία Διασκέδαση Finger

δάκτυλα τατουάζ 64

Γιατί να κάνεις μόνο ένα σύμβολο στον αρθρωτό σου όταν μπορείς να χορέψεις μια σειρά από αστέρια σε όλο το μήκος του δακτύλου σου; Η θεραπεία με ένα δάχτυλο θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος χωρίς τη δέσμευση μιας πλήρους συλλογής τατουάζ με τέσσερα δάχτυλα. Αυτή η τοποθέτηση δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών διπλασιάζεται ως μια εναλλακτική λύση για να φοράτε πάντα ένα παραδοσιακό γαμήλιο σετ για αυτό το αξιοσημείωτο τατουάζ δάχτυλο.

Δάκρυα τατουάζ 10

Ίσως να είστε όλοι μεγαλώνοντας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε στη μαγεία! Αυτός ο εκπληκτικός και θηλυκός μονόκερος ουράνιου τόξου κάνει μια μεγάλη χρήση αυτού του μικρού χώρου στο δάχτυλο με ζωηρό και ζωντανό τρόπο.

Τατουάζ δάχτυλων 20

Αυτός ο ενθουσιώδης τεριέ της Βοστώνης δεν κάνει οστά για την αγαπημένη του φυλή σκυλιών. Τα πορτραίτα των κατοικίδιων ζώων είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να θυμάστε την αγάπη σας για αυτούς που σας αγαπούν εντελώς και άνευ όρων. Αυτή η έκδοση teeny συλλαμβάνει πολλή προσωπικότητα με λίγη μελάνη.

Τατουάζ δάχτυλων 23

Αυτές οι δύο κουκουβάγιες είναι μια κουταλιά και ένα μισό, με ένα γλυκό και ειδικό μοτίβο το δικό τους. Οι κουκουβάγιες γίνονται πολύ δημοφιλείς ως θέμα τέχνης, τατουάζ και διακόσμηση στο σπίτι που μπορούν να απεικονιστούν σε μια ποικιλία στυλ και συνδυασμούς χρωμάτων ενώ παραμένουν αναγνωρίσιμα. Ίσως αυτό το ζευγάρι χρησιμοποιεί αυτά τα δαχτυλίδια δαχτυλίδι δάχτυλο ως στάση για την παραδοσιακή βέρες. Πόσο σοφός από αυτούς!

Τατουάζ δάχτυλων 15

Εκλεκτική επίδραση

Δεν είναι όλα τα δάκτυλα τατουάζ σας πρέπει να είναι στο ίδιο θέμα. Η απλή προσκόλληση σε ένα μοναδικό στυλ θα κρατήσει τον συνδυασμό των συμβόλων σας να φαίνονται συνεπείς και δημιουργικοί ταυτόχρονα. Ρίξτε μια ματιά σε πολλά εκλεκτικές συλλογές δερματοστιξιών κάτω από αυτές που συνδυάζουν διαφορετικά θέματα με το ίδιο καλλιτεχνικό στυλ για να δημιουργήσουν συλλογές που μοιάζουν σαν να γίνονται μαζί. Από τα παραδοσιακά αμερικανικά τατουάζ στο φυλετικό και πέρα, αυτά τα κομμάτια αρκούν για να μας κάνουν να σκεφτούμε ίσως το στυλ να είναι πιο σημαντικό από το θέμα όταν πρόκειται για τα αγαπημένα μας τατουάζ δάχτυλων:

δάκτυλα τατουάζ 65

Τατουάζ δάχτυλων 7 δάκτυλα τατουάζ 66

Τατουάζ δάχτυλων 14Δάκρυα τατουάζ 9Δάκρυα τατουάζ 4Τατουάζ δάχτυλων 17Τατουάζ δάχτυλων 13

Γράφοντας Weirdo

Τατουάζ δάχτυλων 298

Ως συγγραφέας αυτό το χιουμοριστικό και διακριτικό κομμάτι μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο για την επιλογή δακτύλων. Το υπερμεγέθη κομμάτι κάνει χρήση της άρθρωσης και της περιοχής ακριβώς κάτω από το κρεβάτι των νυχιών, καθώς και του χώρου στο μεταξύ.

Ναυτική φύση

δάκτυλα τατουάζ 567

Δείξτε την προτίμησή σας για την ιστιοπλοΐα στην ανοικτή θάλασσα με αυτό το παραδοσιακό τατουάζ άγκυρας που ο καθένας θα αναγνωρίσει αμέσως. Αυτό το κλασικό άγκυρο στυλ είναι τόσο παλιό σχολείο και σύγχρονο δροσερό όσο παίρνει!

δάκτυλα τατουάζ 667

Απλά κύματα είναι ένας άλλος εκπληκτικός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας για τη θάλασσα και τον ήλιο. Αυτά τα παράλληλα κύματα τοποθετούνται ιδιαιτέρως στο εσωτερικό του χεριού, μια πολύ τολμηρή επιλογή που ξεκινάει μόλις τώρα κάνει το δρόμο της στη σύγχρονη σκηνή τατουάζ.

Henna δάχτυλο τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ henna

Τα όμορφα παραδοσιακά χέρι henna τατουάζ της Ινδίας είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο ως μία από τις πιο πολύτιμες και γνωστές πτυχές αυτού του πολιτισμού. Με τις σύγχρονες τεχνικές τατουάζ, δεν χρειάζεται πλέον να βλέπετε τα σχέδια να φθείρονται σε εβδομάδες! Δοκιμάστε αυτή την έμπνευση αν ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο μοτίβο που θα κάνει τα χέρια σας να ξεχωρίζουν.

Λευκό καταριέται

δάχτυλο τατουάζ λευκό μελάνι

Ίσως θελήσετε να κρατήσετε τη δέσμευσή σας στο δάχτυλο τατουάζ απλό και λεπτό. Σε αυτή την περίπτωση, θεωρήστε ένα τατουάζ λευκού μελανιού όπως το γλυκό σενάριο παραπάνω. Τα σχέδια πρέπει να είναι καθαρά κομμένα και να θεωρούνται καλά, καθώς το λευκό μελάνι έχει ιδιαίτερη προσοχή. Ακόμα, η γλυκύτητα αυτού του αφιερώματος είναι αναμφισβήτητη.

Παιχνίδι Αγάπης

Δάκρυα τατουάζ

Οι νοσταλγικές δεκαετίες του '80 και της δεκαετίας του '90 θα ξέρουν καλά αυτό το τατουάζ! Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας ως φόρο τιμής στην παιδική σας ηλικία; Αυτός ο τύπος φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα κάθε Millennial που συναντά.

Εξαιρετική Τίγρη

Τατουάζ δάχτυλων 1

Η τίγρη είναι ένα μεγάλο θέμα για ένα τατουάζ, καθώς θα αναγνωρίζεται ακόμα και με τα χρόνια που περνούν και χρησιμοποιεί μόνο τόνους τριών χρωμάτων: μαύρο, λευκό και πορτοκαλί, για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Πλήρης χέρι

δαχτυλίδια τατουάζ 52

Αυτό το κλασικό σχέδιο τριαντάφυλλου είναι έξυπνα τοποθετημένο για να αξιοποιήσει στο έπακρο την πλάτη της παλάμης, η οποία μεταβαίνει όμορφα σε μερικά κλασικά γράμματα τατουάζ που εξισορροπεί ένα γλυκό συναίσθημα και την έννοια της αλήθειας με ένα πιο αρρενωπό στυλ γραμματοσειράς. Όταν χρησιμοποιείτε μια μεγαλύτερη περιοχή όπως το πίσω μέρος του χεριού σας, και αφήστε τα στοιχεία στα δάχτυλα, μπορείτε να επιλέξετε πιο περίπλοκα σχέδια με μια βαθιά εξερεύνηση του χρώματος.

Τατουάζ δάχτυλων 2

Τα φυλετικά τατουάζ είναι ακόμα η οργή όταν πρόκειται για τη διακόσμηση των χεριών σας. Αυτός αλλάζει τα σχήματα και τις κατευθύνσεις σε όλα τα δάχτυλα με παρόμοιο τρόπο όπως το φυλετικό μοτίβο λειτουργεί από το φόντο στο προσκήνιο, αναμειγνύοντας τα σχέδια του χεριού μέχρι το άκρο των δακτύλων.

Δάκρυα τατουάζ 3

Ένας άλλος τρόπος να κάνετε τα παραδοσιακά στα χέρια σας είναι να κρατήσετε την παλιά σχολική εμφάνιση χωρίς χρώμα! Μεγαλύτερες περιοχές μπορούν να επωφεληθούν από το βάθος που παρέχει κάποια γκρίζα κλίμακα και όταν μεταβαίνουν σε απλά μαύρα περιγράμματα ολόκληρο το σχέδιο φαίνεται απίστευτα απλό και αβίαστο.

Τατουάζ δάχτυλων 5

Αυτός ο συνδυασμός πλήρους τατουάζ χειρός δείχνει παλιό σχολείο με την πρώτη ματιά, αλλά φαίνεται λίγο πιο δύσκολο και θα βρείτε παραδοσιακά τριαντάφυλλα και γράμματα σε συνδυασμό με κάποια στοιχεία φυλετικών δερματοστιξιών και ακόμη και την ανατολική επίδραση του σύμβολο προστασίας «Evil Eye». Αυτός ο συνδυασμός δημιουργικού στυλ γίνεται εφικτός όταν ανοίγετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα χέρια ως έναν πλήρη καμβά για τον τατουάζ σας για να πάρετε τις ιδέες σας και να εκφράσετε τη δημιουργικότητά τους!

Δάκρυα τατουάζ 8

Αυτός ο ενθουσιώδης τατουάζ έχει πάρει το παραδοσιακό κρανίο και αυξήθηκε μοτίβο της παλιάς σχολικής αμερικανικής τατουάζ και το γύρισε στο κεφάλι του διαιρώντας το θέμα και από τα δύο χέρια. Ο συνδυασμός των παραδοσιακών συμβόλων της Wiccan φαίνεται υπερβολικά άγριο, που συνορεύει με απειλητικό, αν δεν ήταν για τα φωτεινά χρώματα που ζωντανεύουν τα κομμάτια και δημιουργούν μια φωτεινότητα που όλοι μπορούμε να απολαύσουμε.

Τατουάζ δάχτυλων 18

Η παραδοσιακή αμερικανική συλλογή τατουάζ σας μπορεί να κερδίσει την απόλυτη έκφραση με έξυπνη τοποθέτηση στα χέρια και στα δάχτυλα. Ρίξτε μια ματιά στους συνεχείς χρωματικούς συνδυασμούς που δίνουν αυτά τα χέρια και τα δάχτυλα τόσο πολλή ζωή!

Χορεύοντας με θάνατο

Δάκρυα τατουάζ 11

Αυτοί οι δύο εραστές είναι συνδεδεμένοι όχι μόνο με το ίδιο χέρι, αλλά και με το ίδιο στυλ. Η αληθινά δημιουργική πτυχή αυτού του διπλού τατουάζ είναι ο τρόπος με τον οποίο γυρίζουν ο ένας προς τον άλλο, καθιστώντας κανένα λάθος ότι είναι λάτρεις της πιο σοβαρής και παθιασμένης ποικιλίας. Αυτό είναι πολύ λίγο να πω με μερικά δάχτυλα και μερικές ασπρόμαυρες μελάνι!

Συλλέξτε τους χαρακτήρες σας

Τατουάζ δάχτυλων 12

Από τον Pepe LePeu έως το Che Guavara, πώς είναι ότι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες μοιάζουν να ανήκουν μαζί; Η προσκόλληση με την ίδια κλίμακα, στυλ και τοποθέτηση είναι το κλειδί για τη συλλογή όλων των αγαπημένων σας χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων και ιστορικής μορφής αμαρτία μια σειρά που είναι μοναδικά εσείς. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας αριθμοί;

Μόνο τα δάχτυλα
Τατουάζ δάχτυλων 19

Ένας άλλος τρόπος να πάει αυτό που κάνει μεγάλα κύματα στη βιομηχανία δερματοστιξιών είναι να τατουάζ μόνο τα δάχτυλα, και αφήστε το χέρι μόνο. Αυτή η μέθοδος είναι η πιο εντυπωσιακή όταν πηγαίνετε all-in, με το δάκτυλό σας στο δάκτυλο, όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Όταν είστε σίγουροι για την επιλογή τατουάζ με τα χέρια σας, θα είστε σε θέση να πείτε στον υπόλοιπο κόσμο να Fuck Off !!!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 + = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: