60 τατουάζ δέντρων που μπορούν να ζωγραφίσουν τις ρίζες σας

Το δέντρο είναι όμορφο, μεγαλοπρεπές, σοφό, ισχυρό, και απλά όλα καταπληκτικά. Το να πάρεις ένα δέντρο με μελάνι στο σώμα σου δείχνει ότι εκτιμάς τη ζωή, την αγάπη και τις ρίζες σου! Εξετάζουμε μερικά από τα καλύτερα τατουάζ δέντρων που πηγαίνουν γύρω από αυτό πιστεύουμε ότι πραγματικά συγχαρώ το μοντέλο. Έχετε μια περιήγηση μέσα από αυτές τις εικόνες για κάποια έμπνευση τατουάζ.

Τα δέντρα ήταν πάντα σημαντικά για τους διάφορους πολιτισμούς και υπήρξαν ένα σύμβολο της ζωής των τατουάζ δέντρων που είναι πολύ πιο δημοφιλής. Αυτά τα όμορφα τατουάζ μπορούν να χρονολογούνται από αιώνες μέχρι την αρχή του τατουάζ και έχουν γίνει ένα απίστευτα πλούσιο σύμβολο που μπορεί να σημαίνει ένα πλήθος διαφορετικών πραγμάτων, όπως η αναγέννηση, η ζωή και η αναζωογόνηση. Πολλές από τις έννοιες που έχουν καλλιεργηθεί με σχέδια τατουάζ δέντρων μπορεί να είναι εν μέρει στις διάφορες φάσεις που τα δέντρα περνούν όλο το χρόνο όπως η άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και το χειμώνα. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι υπάρχει πολύ συμβολισμό στο δέντρο που επιλέγεται για το τατουάζ όπως κεράσια, φοίνικες, ιτιές, πεύκα, βελανιδιά και διάφοροι άλλοι έχουν ξεχωριστές έννοιες των δικών τους, καθώς και ότι θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν παίρνετε ένα δέντρο τατουάζ. Εδώ είναι 60 καταπληκτικά σχέδια που μπορούν να σας φέρουν έμπνευση και το νόημα που μπορεί να είναι πίσω τους.

Contents

1. Θετικό Αρνητικό δέντρο

Sven RayenΑπό τον Sven Rayen

Ανεξάρτητα από το πώς γυρίζετε αυτό το τατουάζ, εστιάζει στις ρίζες και τα κλαδιά του δέντρου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια βαθιά σύνδεση στο παρελθόν με μια προθυμία να εξερευνήσετε το άγνωστο.

2. Πορτοκαλί φθινόπωρο φύλλα

δέντρο τατουάζ (51)

Αυτό το όμορφο δέντρο των ζωντανών πορτοκαλί φύλλων είναι σαφώς ένα τατουάζ δρυς το φθινόπωρο. Η δρυς θεωρείται πάντοτε ότι έχει την έννοια της ευγένειας και της σοφίας.

3. Γυναίκα στο Κερασιά

δέντρο τατουάζ (52)

Αυτό το τατουάζ που κόβει την ανάσα θα μπορούσε να έχει πολλές διαφορετικές έννοιες, καθώς η μορφή της γυναίκας μπορεί να παίξει πολλούς διαφορετικούς ρόλους στην ερμηνεία. Ωστόσο, θα μπορούσε σίγουρα να έχει κάτι να κάνει με την αναζωογόνηση.

4. Δέντρο των Νεκρών

τατουάζ δέντρων (53)

Ένα δέντρο που περιβάλλεται από τα κρανία απλά φαίνεται τρομακτικό, αλλά θα μπορούσε να δείξει μια βαθύτερη έννοια του θανάτου και της αναγέννησης.

5. Κεφαλές στο δέντρο της Apple

δέντρο τατουάζ (54)

Είτε πρόκειται για ένα έργο στην Εύα και το μήλο είναι δύσκολο να το πω, ωστόσο υπάρχει σαφώς μια γυναικεία φιγούρα στο δέντρο, αλλά το κεφάλι της λείπει εντελώς.

6. Lovers Cherry Blossom

τατουάζ δέντρων (55)

Στην Κίνα, το κεράσι είναι σύμβολο της αγάπης καθώς και της γυναικείας ομορφιάς και αρχής. Αυτό το όμορφο τατουάζ όχι μόνο καταγράφει αυτό το νόημα, αλλά είναι μοναδικό καθώς οι πολλές πεταλούδες πλέκονται γύρω από αυτούς τους εραστές.

7. Μαύρα πουλιά του δρυός

τατουάζ δέντρων (56)

Παραδοσιακά, τα γυμνά κλαδιά σε ένα δέντρο τατουάζ αντιπροσωπεύουν γηρατειά, ωστόσο τα πουλιά είναι σύμβολο της ελευθερίας. Ακόμα πιο παραδοσιακά, αυτό το τατουάζ θα θεωρείται νεκρό δέντρο και χρησιμοποιείται για να θυμηθεί ή να μνημονεύσει το θάνατο ενός αγαπημένου.

8. Άρχισα το δέντρο

τατουάζ δέντρων (57)

Το απόσπασμα "ανέβηκα στο δέντρο για να δω τον κόσμο ..." προέρχεται από ένα τραγούδι που ονομάζεται Για να οικοδομήσουμε ένα σπίτι από την Cinematic Orchestra.

9. Φωτοσύνθεση

τατουάζ δέντρων (58)

Είτε αυτό το τατουάζ απεικονίζει τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης είτε είναι μια παραλλαγή του δέντρου της ζωής.

10. Δάσος της Αγάπης

τατουάζ δέντρων (59)

Αυτό το τατουάζ ενός δάσους πεύκων είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει οικογένεια θεωρώντας τα ονόματα πάνω από το σενάριο.

11. Πεύκο

δέντρο τατουάζ (60)

Αυτό το αξιολάτρευτο τατουάζ μικρών πεύκων θα μπορούσε να είναι σύμβολο της παράδοσης, ωστόσο οι Ιθαγενείς Αμερικανοί πίστευαν ότι ήταν σύμβολο γαλήνης.

12. Δέντρο της Αγάπης

δέντρα τατουάζ (1)

Πολλά δέντρα είναι ένα σύμβολο της δύναμης και η ενσωμάτωση του σχήματος της καρδιάς στα κλαδιά αυτού του δέντρου μπορεί να σημαίνει δύναμη στην αγάπη.

13. Μικρό δέντρο

δέντρα τατουάζ (2)

Ενώ τα γυμνά κλαδιά ενός δέντρου μπορεί να συμβολίζουν γήρας, αυτό το μικροσκοπικό γυμνό δέντρο θα μπορούσε να έχει νόημα το δικό του.

14. Φέρτε στο δάσος

δέντρα τατουάζ (3)

Η χρήση της αρκούδας σε αυτό το δάσος από δέντρα μπορεί να συμβολίζει την ηρεμία του προβληματισμού, καθώς τα πεύκα είναι σύμβολα της γαλήνης, ενώ η αρκούδα ενσωματώνει την αντανάκλαση.

15. Κυπαρίσσι

δέντρα τατουάζ (4)

Το κυπριακό δέντρο έχει πολλές έννοιες ανάλογα με τον πολιτισμό, ωστόσο θεωρείται συνήθως ως σύμβολο πένθους και προστασίας καθιστώντας το ένα θαυμάσιο τατουάζ.

16. Μικρό πεύκο

δέντρο τατουάζ (5)

Αυτό το μικροσκοπικό δέντρο, ενώ μοιάζει με κυπαρίσσι, είναι στην πραγματικότητα ένα πεύκο, καθώς η βάση είναι ευρύτερη από τον κορμό που φαίνεται. Η τοποθέτηση αυτού του μικρού πεύκου είναι λίγο περίεργη, ο συμβολισμός είναι ακόμα αυτός της γαλήνης.

17. Πεύκο στην σπονδυλική στήλη

δέντρο τατουάζ (6)

Τα νωτιαία τατουάζ βλάπτουν, καθιστώντας το ειρωνικό ότι κάποιος θα έβαζε ένα σύμβολο γαλήνης στη σπονδυλική τους στήλη, όπως το πεύκο.

18. Willow

τατουάζ δέντρων (7)

Ο συμβολισμός της ιτιάς είναι αυτός της θεραπείας και της ελευθερίας, καθιστώντας το τέλειο δέντρο για να πάρει ένα τατουάζ. Η τοποθέτηση αυτής της μικρής ιτιάς είναι υπέροχη και φαίνεται υπέροχη στον αστράγαλο.

19. Bare Tree

δέντρο τατουάζ (8)

Ενώ ένα δέντρο χωρίς φύλλα συμβολίζει την απώλεια ενός αγαπημένου σας, μπορεί επίσης να είναι ένα σύμβολο της μνήμης αυτών που έχετε χάσει.

20. Micro Pine

τατουάζ δέντρων (9)

Μικρά τατουάζ είναι μέσα, και το ποσό της λεπτομέρειας σε αυτό το πεύκο είναι απίστευτο. Ποιος θα μπορούσε να πιστεύει ότι το σύμβολο της γαλήνης είναι τόσο συμπαγές;

21. Ακτινοβόλο δέντρο της ζωής

δέντρο τατουάζ (10)

Αυτό το δέντρο της ζωής είναι σίγουρα περισσότερο από μια καλλιτεχνική παράσταση, ωστόσο ο συμβολισμός του συνεχούς κύκλου της ζωής είναι ακόμα παρών.

22. 2 Δέντρα

δέντρο τατουάζ (11)

Είναι κοινό για τους φίλους να πάρουν τατουάζ που είτε ταιριάζουν είτε πηγαίνουν μαζί είναι με κάποιο τρόπο, αυτά τα διάφορα τατουάζ πεύκου μπορεί να συμβολίζουν την ηρεμία, αλλά συμβολίζουν επίσης την ενότητα σε αυτούς τους φίλους.

23. Κελτική ιτιά

δέντρο τατουάζ (12)

Ένα άλλο δέντρο της εκπροσώπησης της ζωής, αυτή η εκπροσώπηση ιτιάς μπορεί να έχει μια ισχυρή έννοια τόσο του κύκλου της ζωής όσο και της θεραπείας. Το έργο των Κελτικών κόμβων υποδεικνύει τη συνεχή φύση της ζωής και τον ατελείωτο κύκλο.

24. Όμορφο πεύκο

δέντρο τατουάζ (13)

Τα πεύκα είναι μεγαλοπρεπή με τον δικό τους τρόπο, και η ηρεμία που συμβολίζουν βρίσκεται ψηλά στη σπονδυλική στήλη αυτού του κοριτσιού.

25. Η ζωή του πεύκου

τατουάζ δέντρων (14)

Ενώ αυτό το τατουάζ είναι πιθανό σύμβολο της μνήμης του χρήστη, διαθέτει πολλά στοιχεία που διαφέρουν από τα παραδοσιακά δέντρα της ζωής. Το πεύκο που στέκεται για γαλήνη και το δέντρο της ζωής για τον κύκλο της ζωής, θα μπορούσε να σημαίνει ότι αυτό το τατουάζ έχει σύμβολο της ειρήνης με την απώλεια του αγαπημένου που σκίζει πάνω από το δέντρο.

26. Βαμμένο πεύκο

τατουάζ δέντρων (15)

Υποθέτοντας ότι αυτό είναι από πεύκο, αυτό το δέντρο τατουάζ φαίνεται σαν να ήταν βαμμένο με υδατογραφίες και πήρε το σχήμα του πεύκου κατά λάθος.

27. Φραγκόσυκο

δέντρο τατουάζ (16)

Αυτό το εκκολαπτόμενο κεράσι συμβολίζει το σεβασμό και την κατανόηση καθώς και την ομορφιά σε πολλούς ασιατικούς πολιτισμούς καθώς συμβολίζει την ομορφιά του κύκλου της ζωής.

28. Μικρό Δάσος

τατουάζ δέντρων (17)

Μικρή ομάδα δένδρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία διαφορετικών σημασιών, θα μπορούσε να συμβολίζει τη φιλία ή την απώλεια πολλών αγαπημένων. Είναι επίσης δύσκολο να απεικονίσετε τους τύπους δέντρων για να δώσετε περισσότερη εικόνα.

29. Πουλιά αγάπης σε ένα υποκατάστημα

δέντρο τατουάζ (18)

Αυτό το τατουάζ συμβολίζει σίγουρα την ενότητα ή τη μονογαμία με ένα άλλο άτομο. Το ζευγάρι πτηνών σε αυτόν τον κλάδο μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως ένα.

30. Cypress Circle

τατουάζ δέντρων (19)

Το κυπαρίσσι στο κέντρο αυτού του κύκλου μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν κύκλο προστασίας ή έναν θλίψη.

31. Η αγάπη του δάσους

Επεξεργασία με κάμερα VSCO με προεπιλογή a6
Επεξεργασία με κάμερα VSCO με προεπιλογή a6

Δεν είναι σίγουρος για το είδος των δέντρων σε αυτό το τατουάζ, αυτό το άτομο σίγουρα δείχνει την αγάπη τους για τη φύση με την ποικιλία των διαφόρων στοιχείων που υπάρχουν σε αυτό το όμορφο τατουάζ.

32. Ελαστική πεύκη

τατουάζ δέντρων (21)

Αυτό το τατουάζ πεύκου, ενώ διαθέτει το συμβολισμό για το δέντρο της ζωής, θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει την ηρεμία και την ανθεκτικότητα του συνεχούς κύκλου της ζωής.

33. Ρίζες με δάχτυλα

τατουάζ δέντρων (22)

Ο φλοιός είναι το πιο διαδεδομένο τμήμα αυτού του δέντρου, ωστόσο είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι είδους δέντρο θα μπορούσε να είναι. Θα μπορούσε να σταθεί για θυσίες ή θεραπεία, ανάλογα με τον τύπο του δέντρου.

34. Κελτικό Δέντρο της Ζωής

τατουάζ δέντρων (23)

Αυτό το πιο παραδοσιακό δέντρο της τατουάζ ζωής δείχνει τα διασυνδεδεμένα κλαδιά και τις ρίζες του δέντρου, πιο συχνά παρατηρείται σε κελτικά τατουάζ, συμβολίζοντας τη ζωτικότητα, τη δύναμη και τη γνώση.

35. Tiny Micro Pine

τατουάζ δέντρων (24)

Αυτό το υπέροχα μικροσκοπικό πεύκο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να σας υπενθυμίσει την ηρεμία και να φανεί εκπληκτικό.

36. Η παλιά βελανιδιά

τατουάζ δέντρων (25)

Η δρυς συμβολίζει την αντοχή, τη δύναμη και την ανδρεία, ενώ τα γυμνά κλαδιά συμβολίζουν συνήθως τον θάνατο. Ίσως αυτό το τατουάζ είναι αυτό της γενναιότητας στο πρόσωπο του θανάτου.

37. Φρικτό δέντρο

τατουάζ δέντρων (26)

Αυτό το δέντρο είναι αξιολάτρευτο τρομακτικό και παρέχει μόνο τα ανατριχιαστικά συναισθήματα που ένα γυμνό δέντρο μπορεί να μας θυμίζει το θάνατο και την έναρξη του χειμώνα.

38. Ζοφερή Δάσος

τατουάζ δέντρων (27)

Ενώ αυτό το τατουάζ είναι απλώς δέος που εμπνέει με λεπτομέρειες, τα γυμνά κλαδιά συμβολίζουν τον θάνατο καθώς και την ανάμνηση εκείνων που έχουν χαθεί. Είναι σχεδόν σαν αυτό το τατουάζ ζωγραφίστηκε πάνω και όχι τατουάζ μέσα στο δέρμα με όλες τις λεπτομέρειες που δείχνουν.

39. Giant Pine

τατουάζ δέντρων (28)

Ακόμα κι αν η λεπτομέρεια σε αυτό το πεύκο τατουάζ είναι ανισόρροπη, εξακολουθεί να παραμένει ένα σύμβολο της γαλήνης και της ειρήνης. Ίσως ένα σύμβολο της ειρήνης και της αποδοχής των πραγμάτων όταν είναι ασύμμετρη.

40. Μεγάλο Δέντρο της Ζωής

δέντρο τατουάζ (29)

Αυτό το μεγάλο κομμάτι πίσω από ένα δέντρο της ζωής είναι μια μεγάλη και όμορφη υπενθύμιση του συνεχώς μεταβαλλόμενου κύκλου ζωής και διαθέτει πολλές υπέροχες λεπτομέρειες. Υπάρχει μια μεγάλη λεπτομέρεια στο φλοιό του δέντρου καθώς και τα αραιά φύλλα, ωστόσο είναι λίγο δύσκολο να ερμηνευθεί λόγω του ποσού που δεν μπορεί να δει κανείς.

41. Υποκαταστήματα στη νύχτα

τατουάζ δέντρων (30)

Αυτό το πολύ ρεαλιστικό δελεαστικό τατουάζ ενός γυμνού δέντρου κάτω από το φεγγάρι είναι ανάληψη της αναπνοής, αν και η έννοια αυτού του τατουάζ έχει να κάνει πολύ με το θάνατο και το φως του φεγγαριού που σηματοδοτεί τη δύναμη ή τη δύναμη του πνεύματος κάποιου. Οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να προβληθούν σε αυτό το τατουάζ παρέχοντας μια υπέροχη εικόνα που θα σας μαγέψει σε μια στιγμή.

42. Micro Palm

τατουάζ δέντρων (31)

Αν και αυτός ο φοίνικος μπορεί να είναι μικρός, ο συμβολισμός των τροπικών και των παραλιών είναι μια μεγάλη έννοια. Αντιπροσωπεύει επίσης την αλήθεια και τις προσδοκίες, καθιστώντας το τέλειο τατουάζ για να υπενθυμίσει σε ένα από τα όνειρά τους να επισκεφθούν τον ωκεανό.

43. Υποκαταστήματα και άνθη κερασιού

δέντρο τατουάζ (32)

Τα κερασιά είναι απίστευτα δημοφιλή και ο συμβολισμός πίσω από αυτά είναι πολύ θηλυκός, καθώς αποτελούν σύμβολο ομορφιάς.

44. Πεύκο ανάμεσα στα λουλούδια

δέντρο τατουάζ (33)

Αυτό το ψηλό πεύκο ενώ κρυμμένο ανάμεσα στο λουλούδι είναι ένα όμορφο αφιέρωμα στην ηρεμία ανάμεσα σε αυτούς τους μοβ φυτικούς μπουμπούκια.

45. Δέντρο με κοσμικές ρίζες

τατουάζ δέντρων (34)

Ενώ αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να έχει κάτι να κάνει με το τραγούδι Για να οικοδομήσουμε ένα σπίτι από την Cinematic Orchestra, είναι ένα άλλο τέλειο παράδειγμα ενός δέντρου της ζωής και του πώς εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο.

46. ​​Ακτινίδια άνθη

δέντρο τατουάζ (35)

Τα λουλούδια του δέντρου dogwood είναι βραβευμένα για το άρωμα και την ομορφιά τους, κάνουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή τατουάζ, καθώς συμβολίζουν την απάθεια και την αδιαφορία. Όπως και το κεράσι, το dogwood έχει πολλές έννοιες της θηλυκότητας και της ομορφιάς και απολαμβάνει το ίδιο με το κεράσι.

47. Στρεπτά Υποκαταστήματα και Ρίζες της Ζωής

δέντρο τατουάζ (36)

Αυτή είναι μια άλλη μοναδική ερμηνεία ενός δέντρου της ζωής, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να προσδιοριστούν οι ρίζες από τα κλαδιά έως ότου παρατηρηθούν οι μπουμπούκια της άνοιξης που συμβολίζουν την αναγέννηση.

48. Υποκαταστήματα Cypress

τατουάζ δέντρων (37)

Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να πει κανείς αν το κλαδί του αντιβραχίου αυτού του προσώπου είναι κυπαρισσιού ή πεύκου, η επιλογή να τοποθετήσετε ένα σύμβολο είτε σε αυτό το μέρος είναι σίγουρα περίεργο.

49. Φόρεμα δέντρο

δέντρα τατουάζ (38)

Ο κύκλος ενός δέντρου μπορεί να σας πει πολλά για την έννοια του τατουάζ καθώς οι μπουμπούκια της άνοιξης συμβολίζουν τη θεραπεία και την αναγέννηση. Αν και το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτού του τατουάζ είναι πιθανό να είναι ο κορμός στάζει μακριά σαν να ξεθωριάζει.

50. Λεπτό πεύκο

τατουάζ δέντρων (39)

Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα ενός πεύκου τατουάζ που συμβολίζει την ηρεμία. Αν και αυτό το δέντρο είναι αρκετά βασικό δεδομένου ότι φαίνεται συχνά, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει κάτι ιδιαίτερο για τον φέροντα. Θα μπορούσατε σχεδόν να χαθείτε στις μικροσκοπικές λεπτομέρειες αυτού του δέντρου.

51. Ψηλό και στενό πεύκο

τατουάζ δέντρων (40)

Δεν είναι όλα τα πεύκα της ίδιας φύσης και δεν θα πρέπει να είναι και στα τατουάζ, καθώς ο μακρύς κορμός που οδηγεί στην κορυφή του πεύκου μπορεί να υποδεικνύει μια μακρά ζωή. Η ομορφιά και η μοναδικότητα αυτού του πετεινού δερματοστιξία είναι μόνο η αρχή δεδομένου ότι επιτρέπει διάφορες άλλες ερμηνείες

52. Bare Cypress

δέντρα τατουάζ (41)

Αυτό το κυπαρισμένο κυπαρίσσι είναι σίγουρα ένα σύμβολο του περάσματος κάποιου και της θλίψης. Είναι πιθανό ότι αυτό το λυπηρό κυπαρίσσι φαίνεται να είναι ένα θλιβερό πεύκο, αλλά ο στρογγυλεμένος πυθμένας του δέντρου σε αυτό το τατουάζ υποδηλώνει διαφορετικά.

53. Καρδιά του Δέντρου της Ζωής

δέντρο τατουάζ (42)

Αν και δεν βλέπουμε συχνά, αυτή η ερμηνεία ενός δέντρου της ζωής είναι σίγουρα μια παράδοση καθώς το δέντρο μεγαλώνει από την καρδιά. Η καρδιά είναι ένα ισχυρό σύμβολο, καθώς σημαίνει πολλά πράγματα σε όλο τον κόσμο, αλλά το δέντρο της ζωής που μεγαλώνει από αυτό υποδηλώνει ότι η καρδιά είναι το καύσιμο του δέντρου.

54. Ακουαρέλα Ζωγραφισμένο Δέντρο

δέντρα τατουάζ (43)

Αυτή η ενδιαφέρουσα ζωγραφική δρυός έχει όλες τις λεπτομέρειες ενός έργου τέχνης ακουαρέλας, αν και η δρυς συμβολίζει την αντοχή, τη δύναμη και τη γενναιότητα.

55. Κούνια στην βελανιδιά

τατουάζ δέντρων (44)

Αυτή η ισχυρή βελανιδιά εξακολουθεί να έχει το σύμβολο της γενναιότητας, ενώ το swing set υποδηλώνει μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία. Πολλοί από εμάς μπορεί να έχουν σκεφτεί ότι δείξαμε γενναία ως παιδιά, πηδώντας από την ταλάντευση καθιστώντας την δρυς τέλεια κατάλληλη για αυτό το τατουάζ. Όχι μόνο να υπενθυμίζει στον φορέα παιδικές δραστηριότητες, αλλά και απλούστερους χρόνους.

56. Ανθισμένη κερασιά

τατουάζ δέντρων (45)

Υποθέτοντας ότι πρόκειται για κερασιά, η ομορφιά και η θηλυκότητα υποδεικνύονται ακόμη και αν το ίδιο το δέντρο φαίνεται λίγο τραχύ.

57. Κεράσι σε πλήρη άνθιση

δέντρα τατουάζ (46)

Στην Ιαπωνία, το κεράσι συμβολίζει τις πρώτες μέρες του σχολείου στους μαθητές και ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές έννοιες της θηλυκότητας και της ομορφιάς, είναι και αυτό της αρχής. Αυτό το εντυπωσιακό τατουάζ κερασιάς ενσωματώνει όλες αυτές τις έννοιες με ευκολία.

58. Ψάρι Namaste

60 τατουάζ δέντρων που μπορούν να ζωγραφίσουν τις ρίζες σας

Η ιτιά συμβολίζει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας και της ελευθερίας καθώς και της εσωτερικής όρασης. Αυτό το ιδιαίτερο τατουάζ ιτιάς είναι συχνά εμφανές μεταξύ εκείνων που ασκούν γιόγκα παρέχοντας μια ειρηνική ισορροπία θεραπείας και ευελιξίας.

59. Το πλαίσιο

δέντρο τατουάζ (48)

Ακόμα ένα άλλο δύσκολο να εντοπίσει το δέντρο της άνοιξης, αυτό το συναρπαστικό τατουάζ θα μπορούσε να είναι μια υπενθύμιση μιας νέας μέρας ή νέων αρχών που δεν έχουν ακόμη έρθει ή που έχει ήδη περάσει.

60. Καμπύλη βελανιδιά

τατουάζ δέντρων (49)

Αυτό το όμορφο δέντρο που σκύβει με τον άνεμο είναι ένα τέλειο σύμβολο της δύναμης που κάμπτεται με τον άνεμο και όχι εναντίον του. Ενώ η δύναμη είναι σημαντική, μερικές φορές το ισχυρότερο που μπορεί να γίνει είναι να πάει με τον άνεμο και όχι εναντίον του.

Εάν σας άρεσε ένα συγκεκριμένο τατουάζ ή έχετε μια διαφορετική άποψη για τις έννοιες αυτών των 60 τατουάζ, μπορείτε να μας πείτε. Ενώ αυτή είναι μόνο μια ερμηνεία του νόημα πίσω από αυτά τα θαυμάσια δέντρα, είμαστε πάντα ενδιαφέρονται για τις σκέψεις σας. Για όσους έχουν ή θέλουν να πάρουν ένα τατουάζ ενός δέντρου, τι δέντρο θα επιλέγατε και τον συμβολισμό αυτού του συγκεκριμένου δέντρου σε εσάς. Τα δέντρα αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής, καθώς βοηθούν στην παροχή τροφίμων, υλικών για καταφύγια και παράγουν μέρος του αέρα που αναπνέουμε. Κάθε δέντρο είναι μια όμορφη υπενθύμιση της δύναμης και της ομορφιάς που πολλοί από εμάς βλέπουμε κάθε μέρα.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: