20 τατουάζ Tinkerbell και αυτό που αντιπροσωπεύουν

Tinkerbell, η παιχνιδιάρικη νεράιδα ζει! Είτε είστε οπαδός του πρωτότυπου animation του Peter Pan, της Julia Roberts στο Hook, ή της νέας σειράς στο Pan, ο Tinkerbell μας θυμίζει ότι μπορούμε να είμαστε ταυτόχρονα παιχνιδιάρικοι και άγρυπνοι. Η απόκτηση του Tinkerbell είναι μια μεγάλη ιδέα αν έχετε αισθανθεί ποτέ αυτό τον τρόπο πριν.

Υπάρχουν ορισμένες εικονικές εικόνες σε ταινίες, ταινίες και λαϊκή κουλτούρα που αναγνωρίζονται από την πρώτη ματιά. Το Tinkerbell είναι ένα. Η ζοφερή νεράιδα του Peter Pan, αυτή η μικρή ξανθιά νύμφη φτάνει πίσω σε μια παιδική ηλικία που μπορεί να είναι πολύ παλιά. Χαριτωμένο, πεντανόστιμο και με μια σταθερή βάση ανεμιστήρων τόσο με τους ενήλικες όσο και με τα παιδιά, ο Tinkerbell είναι κάτι περισσότερο από ένα χαρακτήρα αλλά μια πραγματική οντότητα μόνη της. Δεν είναι λοιπόν περίεργο, λοιπόν, ότι το μικρό χάσμα Tinkerbell είναι μια δημοφιλής επιλογή και στην τέχνη του σώματος. Εδώ το μικρό σώμα έχει τατουάζ σε χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο και είναι πιθανό ότι θα πετάξει πάνω στα χέρια, τα πόδια και τις πλάτες του τατουάζ λάτρεις για τα επόμενα χρόνια.

Η κουλτούρα

Εικόνες-του-Tinkerbell-Τατουάζ Εικόνες-από-Tinkerbell-Τατουάζ Τατουάζ-από-Tinkerbell 1345928287_Tinkerbell-Τατουάζ-Σχέδια-064 χαριτωμένο-tinkerbell-τατουάζ DSCF0112

Ένας από τους λόγους που η μικρή νεράιδα είναι τόσο δημοφιλής είναι ότι είναι κάτι περισσότερο από παιδικό χαρακτήρα. Είναι μια εικόνα για όσους θέλουν μια αίσθηση ιδιοσυγκρασίας και μεγαλοσύνης, αλλά δύναμη. Υπάρχουν ομάδες και σελίδες ανεμιστήρων που είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στην πράσινη ντυμένη νεράιδα και αυτό βοηθά στην προώθηση της επικράτησής της στα τατουάζ και στους κύκλους τέχνης του σώματος. Αντιπροσωπεύει κάτι μυστικιστικό και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες και αποτελεί έμπνευση για πεισματάρης και σκληρές γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν το δικό τους τρόπο για χρόνια και χρόνια. Η απαλότητα και η χάρη είναι ένας από τους λόγους που η καλλιέργεια αυτή και η χρήση της ως τατουάζ έχουν αυξηθεί και αναπτυχθεί.

Η παλέτα χρωμάτων

Tinkerbell-τατουάζ-σχέδια Τατουάζ-από-Tinkerbell Tinkerbell-Πίσω-τατουάζ-1024x768 Tinkerbell-Πίσω-τατουάζ Tinkerbell-τατουάζ-31050

Ενώ οι καλλιτέχνες και τα τατουάζ μπορεί να είναι τόσο διαφορετικά όσο θέλετε, υπάρχουν ορισμένα παραδοσιακά χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτά τα τατουάζ για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα και παραδοσιακά, η μικρή νεράιδα είχε ξανθά μαλλιά και μεγάλα μάτια, μπλε ή πράσινα. Με τον ίδιο τρόπο, το φόρεμα και τα παπούτσια που φοριούνται από τη μικρή νεράιδα τείνουν να παραμένουν στο ίδιο πράσινο, κίτρινο και λευκό φόρεμα που βλέπετε να χορεύει σε όλη την τηλεόραση. Η υποτονική χρωματική παλέτα δεν πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε αυτό δεν είναι μια δυναμική επιλογή στο τατουάζ. Στην πραγματικότητα, τα χόρτα και οι κίτρινοι μπορούν πραγματικά να σκάσουν ενάντια στο δέρμα και να κάνουν μια δήλωση που είναι ταυτόχρονα μάτι αιχμαλωτίζοντας και να αποθαρρύνει όλα ταυτόχρονα. Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για να πάρετε το περίγραμμα του Tinkerbell στα τατουάζ, αλλά αυτό είναι λιγότερο ζωηρό στα χρώματα και ξεχωρίζει στις λεπτομέρειες και μόνο. Είναι εντελώς έτοιμο για τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη να αποφασίσουν τι λειτουργεί καλύτερα.

Το βλέμμα

Ενώ η Tinkerbell είναι γνωστή για το ξεχωριστό στυλ της, είναι οι εκφράσεις του προσώπου της που συχνά δημιουργούν τις πιο πεμπτουσιώδεις στιγμές του Tinkerbell. Η όμορφη νεράιδα με τα πόδια της κρέμεται συχνά δίνει ένα νυχτερινό μαχαίρι ή λίγο smirk στην απεικόνιση τατουάζ της. Αυτό συνοψίζει τη μικρή νεράιδα αρκετά καλά αλλά δεν είναι η μόνη έκφραση του προσώπου που είναι δημοφιλής στην απεικόνιση της. Αντιθέτως, είναι επίσης δημοφιλής γιατί έχει τα χέρια της σταυρωμένα και μια σκληρή μικρή εμφάνιση στο πρόσωπό της που δείχνει την αντίθεση ανάμεσα στην απαλότητα του χαρακτήρα της νεράιδα και τη δύναμη της προσωπικότητάς της. Με το κουλούρι που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι της, αυτό είναι ένα άλλο δημοφιλές βλέμμα για το μικρό diva.

Tinkerbell-τατουάζ-ιδέες tinkerbell-τατουάζ-κάτω-πίσω-1024x768 tinkerbell-τατουάζ-επάνω στον ώμο Tinkerbell-Τατουάζ

Tinkerbell-τατουάζ-για-κορίτσια

Τοποθέτηση

Επειδή τα τατουάζ Tinkerbell είναι δημοφιλή, πηγαίνουν επίσης σε σχεδόν κάθε μέρος του σώματος. Από την πλάτη στο χέρι στο πόδι στον αστράγαλο, κυριολεκτικά δεν υπάρχει τόπος που δεν έχει επηρεαστεί από τα φτερά του Tinkerbell. Το μέγεθος της, επίσης, μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία και τι θέλει ο πελάτης. Εάν θέλετε μια έντονα χρωματισμένη τοποθέτηση που σας κάνει να παρατηρήσετε, πάτε μεγαλύτερα. Αν θέλετε να διατηρήσετε το νυχτερινό πνεύμα, εντοπίστε την σε ένα μέρος που θα χωρέσει στο μικρότερο πλαίσιο της. Ανεξαρτήτως, η μαγική νεράιδα μπορεί να πάει οπουδήποτε και να πετάξει σε οποιαδήποτε ζώνη όσο ο καλλιτέχνης και ο πελάτης συμφωνούν.

Για τις Κυρίες

tinki g url tinkerbell-τατουάζ-επάνω στο πόδι Tinkerbell-τατουάζ-εικόνες

Αν και δεν χρειάζεται να είστε γυναίκες για να φορέσετε τατουάζ Tinkerbell, είναι μια πιο δημοφιλής επιλογή για τις γυναίκες. Τόσο οι νέοι όσο και οι ηλικιωμένοι μπορούν να συσχετιστούν με τη μικρή νεράιδα και γι 'αυτό έχει γίνει εικονική για τα θηλυκά από όλο τον κόσμο. Αν και δεν είναι τόσο πιθανό ότι θα τη δεις στον ώμο ενός άνδρα, είναι τελείως το άτομο και ο καλλιτέχνης τατουάζ να αποφασίσουν τι λειτουργεί καλύτερα. Κάτι μου λέει ότι το πνεύμα του Tinkerbell μπορεί να υπερβεί το φύλο όσο η δημοτικότητα των τατουάζ του Tinkerbell έχει ξεπεράσει τις κοινωνικοοικονομικές γραμμές.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: