Το Καλύτερο Τατουάζ κάλυψη Ups των χειρότερων τατουάζ

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν τρομερά ή κακομεταφερόμενα τατουάζ. Είτε ήσασταν για να δείτε έναν πραγματικά χαριτωμένο καλλιτέχνη τατουάζ στην πρώτη θέση, το πήρατε πριν από 10 χρόνια και τώρα το μισείτε ή - φρίκη της φρίκης - είχατε ένα exes που ονομάζεται tatted στο σώμα σας και έσπασε. Γιατί να το αφήσετε στο σώμα σας; Ήρθε η ώρα να καλύψουμε αυτό το #% @ * ως οι άνθρωποι αυτοί!

Έτσι, πήρατε ένα φρικτό τατουάζ, έτσι; Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν το τέλος του κόσμου στην αρχή, υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες τατουάζ εκεί έξω που μπορούν να πάρουν να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα από τον εφιάλτη σας και να ξεπλύνετε όλες τις κακές αναμνήσεις την ίδια στιγμή. Είναι αλήθεια! Τα κακά τατουάζ συμβαίνουν συχνότερα από ό, τι νομίζετε, ειδικά με τατουάζ παλμού ή τατουάζ που οι άνθρωποι παίρνουν σε νεαρή ηλικία. Ενώ ορισμένα τατουάζ μπορεί να είναι πιο δύσκολο να καλύψει από άλλα, η πλειοψηφία των τατουάζ μπορεί να καλυφθεί ή να μεταβληθεί στο σημείο όπου δεν μπορείτε να τσιμπήσετε κάθε φορά που το βλέπετε!

224fc191aef136d89850f433beb5f891.600x

Η πιο κοινή ανάγκη ή επιθυμία για τατουάζ καλύψεις είναι τατουάζ όνομα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, που έχουν τατουάζ ένα όνομα στο σώμα τους για ένα άτομο που μόλις δεν κράτησε στη ζωή τους, όπως νόμιζαν. τι κάνετε με ένα όνομα που συμβολίζει τέτοιες κακές αναμνήσεις; Ζείτε συνεχώς με την κακή σας απόφαση ή βρίσκετε έναν καλλιτέχνη που μπορεί απλά να καλύψει την πρόωρη απόφαση με ένα αριστούργημα που αντιπροσωπεύει την ατομικότητά σας; Αυτό είναι σωστό - φτάνετε στο τηλέφωνο και αρχίζετε να καλείτε καλλιτέχνες!

tattoo-cover-up-ideas-free-for-all-cover-up-τατουάζ-ιδέες-63346

Φυσικά, δεν είναι όλα τα καλύμματα τατουάζ απομακρύνουν το όνομα μιας παλιάς αγάπης. Σε πολλές περιπτώσεις, θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται μια κάλυψη που γίνεται μόνο από ένα κακό τατουάζ. Αυτό μπορεί να είναι ένα σχέδιο που απλά δεν δούλεψε όπως είχε προγραμματιστεί, ένα παλιό τατουάζ που μόλις ξεθωριάζει και αποχρωματίζεται ή όπως πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν, πήραν ένα τατουάζ που απλά δεν έχει το ίδιο νόημα όταν γυρίζουν 45 όπως έκανε όταν ήταν 18! Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε το σχέδιο εντελώς ή να πάρετε ένα μεγαλύτερο σχέδιο πάνω από αυτό για να βεβαιωθείτε ότι το παλιό τατουάζ δεν λάμπει μέσα από το νέο.

koi-τατουάζ-κάλυψη

Όταν εξετάζετε τα καλύμματα τατουάζ, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να θέλετε να έχετε κατά νου. Όσο πιο σκούρο είναι το υπάρχον τατουάζ, τόσο πιο δύσκολο είναι να το καλύψεις. Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα νέο σχέδιο που είναι πιο σκούρο στο θέμα, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές για κάλυψη, μεγαλύτερα σχέδια που μπορεί να χρησιμοποιούν περισσότερο μαύρο χώρο από άλλα, ή διαφορετικά στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στο υπάρχον τατουάζ που θα αλλάξει εντελώς την έκκληση. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα σκοτεινό τατουάζ που είναι κάπως μικρό, ίσως θέλετε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο σχέδιο τατουάζ που θα απλά μελάνι πάνω από το υπάρχον. Ωστόσο, αν έχετε ένα μεγάλο τατουάζ που πρέπει να καλυφθεί, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε μόνο στο σχέδιο και να το καταστήσετε διαχειρίσιμο για την προτίμησή σας.

Καρδιά με τατουάζ σκορπιού στο στήθος

Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα καλύμματα τατουάζ γίνονται με μαύρο και γκρι μελάνι, δεδομένου ότι είναι ευκολότερο να καλυφθούν τα προϋπάρχοντα τατουάζ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η μόνη επιλογή σας, αλλά πραγματικά εξαρτάται τόσο από εσάς όσο και από τον καλλιτέχνη τατουάζ σχετικά με το τι είναι και δεν είναι εφικτό. Ποτέ μην φοβάστε να γίνετε δημιουργικοί. Ορισμένα καλύμματα τατουάζ έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά σχέδια που σας αφήνουν σε δέος από το νέο σας μελάνι και σας επιτρέπουν να ξεχάσετε εντελώς την τραγωδία που ξαπλώνει στο δέρμα σας εκ των προτέρων!

batman_tattoo_cover_up_by_remistattoo-d638pe8

Δεν είστε σίγουροι τι θέλετε να πάρετε για να καλύψει το τατουάζ ατυχία σας; Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επιλέξετε μερικά σχέδια με τα οποία μπορείτε να ζήσετε και να συνεργαστείτε με τον καλλιτέχνη σας για να σχεδιάσετε ένα ευχάριστο μέσο που αντιμετωπίζει το κεφάλαιο της κάλυψης και αφήνει ένα σχέδιο που πραγματικά θα είστε περήφανοι να παρουσιάσετε στον κόσμο. Με όλη την έμπνευση στη ζωή σας και στον κόσμο γύρω σας, υπάρχει σίγουρα κάτι που δεν θα σας πειράξει να έχετε στο σώμα σας - ακόμα κι αν είναι μια μόνιμη υπενθύμιση ενός λάθους που κάνατε πίσω όταν!

Εδώ είναι μερικές καταπληκτικές καλύψεις τατουάζ που θα σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές για το τι είναι και δεν είναι δυνατόν στον υπέροχο κόσμο των τατουάζ. Θυμηθείτε, όταν πρόκειται για τον κόσμο της μελάνης - ο ουρανός είναι το όριο. Η συνεργασία με έναν ταλαντούχο και δημιουργικό καλλιτέχνη τατουάζ μπορεί να είναι όλη η διαφορά που χρειάζεστε!

Troy-Rose-Κάλυψη-Τατουάζ

άγγελος-κάλυψη-τατουάζ

FootCover-1024x945

τατουάζ-κάλυψη-up-ιδέες-coverup-1071

ώρα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 + = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: