20 καλύτερες αποχρώσεις Halle Berry Pixie

Η απλούστερη επιλογή για να νικήσει τη θερινή θερμότητα εποχής; Πάρτε ένα σύνθημα από Halle Berry και κόψτε το hair pixie! Σύντομες περικοπές έχουν δημοφιληθεί πρώτα μέσα στα τέλη της δεκαετίας του 1950 όταν η Audrey Hepburn φορούσε το είδος της ντεμπούτο της ταινίας Roman Trip. Με βάση το είδος, τα pixies διαφέρουν από προσωρινή έως μισή ίντσα σε μερικά σημεία σε 2 ή 3 ίντσες παρατεταμένη σε άλλες. Pixie hairstyles  είναι πολύ απλά για να αντιμετωπίσει και θα μπορούσε να φορεθεί τυχαία, ή ντυμένος για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Είμαστε απλά να επιστρέψουμε σωστά και να το πούμε: Η κλίμακα pixie του Halle Berry είναι η σωστή στο Χόλιγουντ. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η αξιόλογη ηθοποιός Όσκαρ έχει πειραματιστεί με τελείως διαφορετικά hairstyles και τα μαλλιά μήκη με τα χρόνια, αυτή σε τακτική βάση φαίνεται να είναι εξαιρετική συλλογικά μαζί με την υπογραφή προσωρινή κούρεμα της.

Η Halle μπορεί να βγάλει α Pixie κούρεμα μεγαλύτερη από οποιονδήποτε, ως αποτέλεσμα του κρεμασμένου της προσώπου, υπέροχα μάτια, αστρικοί πόροι και πόροι, τόνος δέρματος και πλούσια χείλη. Το σημερινό μειωμένο pixie είναι εξαιρετικά προσωρινό και αγκαλιάζει προσεκτικά το κεφάλι της μαζί με τις πλευρές. Το κούρεμα της είναι πιο μαλακό και στυλ με ήπια αιχμές. Η σωστή εδώ, δίνουμε 20 καλύτερες αποχρώσεις Halle Berry Pixie για την ανύψωση.

1. Halle Berry Pixie

Halle Berry Pixie Κοπή

2. Halle Berry Pixie μαλλιά

Halle Berry Pixie

3. Halle Berry Pixie Hairstyle

Halle Berry Pixie

4. Pixie μαλλιά Halle Berry

Η Pixie Cut Halle Berry

5. Αποκοπή μαλλιών Halle Berry Pixie

Halle Berry Pixie Hairstyles

6.

Halle Berry Pixie Cuts-6

7.

Halle Berry Pixie Cuts-7

8.

Halle Berry Pixie Cuts-8

9.

Halle Berry Pixie Cuts-9

10.

Halle Berry Pixie Cuts-10

11.

Halle Berry Pixie Cuts-11

12.

Halle Berry Pixie Cuts-12

13.

Halle Berry Pixie Cuts-13

14.

Halle Berry Pixie Cuts-14

15.

Halle Berry Pixie Cuts-15

16.

Halle Berry Pixie Cuts-16

17.

Halle Berry Pixie Cuts-17

18.

Halle Berry Pixie Cuts-18

19.

Halle Berry Pixie Cuts-19

20.

Halle Berry Pixie Cuts-20

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: