80+ Spectacular Tattoo Mountain – Σχέδια & Σημαίες για όλες τις ηλικίες

τατουάζ βουνού

Δεν υπάρχει ούτε ένα βουνό που να είναι αρκετά υψηλό ώστε να αποθαρρύνει τους λάτρεις της τέχνης του σώματος. Επομένως, εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ τη μετακίνηση των βουνών, ο χρόνος σας θα έχετε ένα τατουάζ βουνού.

Τα βουνά είναι τεράστια, αναπνεύσεις, εντυπωσιακά και το καλύτερο πράγμα για αυτά τα στοιχεία της φύσης είναι ότι δεν έχασαν ποτέ την μεγαλοσύνη τους, ακόμη και σε μικρότερα τατουάζ. Η δημοτικότητα των ορεινών τατουάζ αυξάνεται επίσης συνεχώς. Η φύση είναι μια καλή πηγή έμπνευσης.

τατουάζ βουνού

Και τα βουνά σχηματίζουν τέλεια μινιμαλιστικά γεωμετρικά τατουάζ. Σήμερα, οι τατουάζ τους καταγράφουν και σε γεωμετρικά σχήματα για να δημιουργήσουν ρομαντικά πλαίσια δέρματος.

Τατουάζ βουνού 61

Πηγή

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

Τατουάζ βουνού 62

Πηγή

Οι άνθρωποι επιλέγουν τατουάζ βουνού για διάφορους λόγους. Υπάρχουν μερικοί που τους φτάνουν ως αγαπημένη άποψη για να τους θυμίζουν μια πόλη ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που αγαπούν. Τους ζητούν επίσης να εκφράσουν την αγάπη τους για το αιώνιο χιόνι ή την άγρια ​​φύση.

Σημασία των τατουάζ στο βουνό

Διάφορες κοινότητες σε όλο τον κόσμο έχουν διατηρήσει τη σημασία της λατρείας των βουνών και της ιερότητας. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι της Ταρανάκι από τη Νέα Ζηλανδία έχουν επικεντρώσει τη ζωή τους σε ένα ιερό βουνό, το όρος Ταρανάκι.

τατουάζ βουνού

Τατουάζ βουνών 63

Πηγή

Τατουάζ στο βουνό 64

Πηγή

 • Τατουάζ βουνού 82
 • Τατουάζ βουνού 81
 • Τατουάζ βουνού 80

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι μοιράζονται το ίδιο όνομα καθώς μοιράζονται το βιοπορισμό τους από τα ρέματα αυτού του βουνού. Ποτάμια που ρέουν κάτω από το έδαφος του βουνού τροφοδοτούν τα ζώα, τα φυτά και προσφέρουν στη φυλή όσα χρειάζονται για την επιβίωσή τους.

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

Το Taranaki τοποθετεί το βουνό σε μια ιστορία αγάπης που εξηγεί την ιστορία της δημιουργίας στη μάχη για την αγάπη, την ήττα και ένα πιο ευτυχισμένο τέλος, όπου το βουνό Taranaki βρήκε την αγάπη με ένα άλλο γειτονικό ηφαίστειο. Η αφήγηση παίζει σε φυλές ζωής, καθώς το βουνό είναι η αγάπη και η δύναμή τους.

Πιστεύουν ότι έχουν πάρει τη ζωή από το Megalith και εκείνων που έχει τελειώσει, επιστρέφει στα βουνά. Πιστεύουν επίσης ότι το βουνό είναι ένας οργανισμός που ζει μόνη της.

τατουάζ βουνού

Τατουάζ βουνού 65

Πηγή

Τατουάζ βουνού 66

Πηγή

Οι Κορεάτες έχουν διατηρήσει την αρχαία λατρεία τους στα ορεινά πνεύματα. Ενώ στην πραγματικότητα δεν λατρεύουν την ίδια τη γη, συνδέουν τους θεούς που λατρεύουν στο βουνό.

Οι άνθρωποι αποτίνουν φόρο τιμής στις γυναικείες οντότητες στο βουνό όταν περνούν από αυτά τα βουνά και ζητούν επίσης προστασία και καλή τύχη. Ταξιδεύουν επίσης σε αυτά τα βουνά για να ικετεύσουν για γονιμότητα.

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

Ενώ οι άνθρωποι συνήθως κρατούν στις γυναικείες θεότητες για διαιώνιση ζωής ή προστασία, ένα άλλο από το σημαντικό καθήκον τους είναι να προστατεύσουν τους νεκρούς. Τα βουνά έχουν ένα γιγαντιαίο πνεύμα, το οποίο κινείται στην κίνηση ενός τάφου μέσα στο χωριό.

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες που σχετίζονται με τις θεές των ορεινών περιοχών. Οι ιστορίες αφορούν τον πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας και την ιστορική κληρονομιά του αυτοκράτορα. Κάθε πνεύμα έπρεπε να μάθει ένα δύσκολο μάθημα και βίωσε επίσης κάποιες δυσκολίες.

τατουάζ βουνού

Τατουάζ βουνού 67

Πηγή

Τατουάζ βουνών 68

Πηγή

 • Τατουάζ βουνού 78
 • Τατουάζ βουνού 79
 • Τατουάζ βουνού 77

Οι κληρονομιές στα βουνά αυτά χρησιμεύουν ως μορφή μνημείου της κορεατικής ιστορίας. Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς τους λογαριασμούς μπορεί να είναι αλήθεια, ο χρόνος και τα τελετουργικά έχουν περιβάλει την ακρίβεια και τις λεπτομέρειες τους.

Και ενώ τα νέα εγκωμιάματα του θρησκεύματος του Πόνυανγκ έχουν καταλάβει, οι ηττημένοι ηγέτες και άλλοι σημαντικοί συγγραφείς έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά στα βουνά για την ηρωίνη όπως πνεύματα για να φυλάξουν ζηλεύω τους τάφους τους.

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

Σε άλλα μέρη του κόσμου διαφορετικοί άνθρωποι βασίστηκαν σε βουνά για διαφορετικούς θρησκευτικούς σκοπούς. Στην Ιαπωνία, ένας Άγιος Κουκάι και ο Kobo Dashi ίδρυσαν το όρος Koya-san ως κατοικία ενός από τα ιερά βουδιστικά μοναστηριακά συγκροτήματα αυτής της χώρας. Αναφέρεται επίσης και ως περιπλάνηση μυστικιστής.

Οι διδασκαλίες του αγίου είναι διαβόητες σε όλα τα μέρη της Ιαπωνίας και πιστώνεται επίσης ότι αποτελεί σημαντικό στοιχείο στη διαμόρφωση του πρώιμου ιαπωνικού πολιτισμού. Επιπλέον, οι περισσότεροι Ιάπωνες πιστεύουν ότι ο Kobo Dashi δεν έχει πεθάνει ποτέ, αλλά θα ξυπνήσει και θα τον βοηθήσει να φέρει φώτιση στους ανθρώπους.

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

 • Τατουάζ βουνού 74
 • Τατουάζ βουνών 75
 • Τατουάζ βουνού 76

Τοποθέτηση τατουάζ στο βουνό

Μπορείτε να τοποθετήσετε τατουάζ βουνού σε οποιοδήποτε από τα μέρη του σώματός σας, αν και υπάρχουν κάποια σχέδια που θα φαίνονται καλύτερα σε ορισμένα μέρη από ό, τι σε άλλους. Μετά την επιλογή του σχεδίου τατουάζ βουνού που θέλετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον τατουάζ σας για να μάθετε σε ποιο μέρος το κομμάτι θα ταιριάζει σωστά.

Για παράδειγμα, τα μεγάλα τατουάζ μπορεί να ταιριάζουν τέλεια στην πλάτη σας παρά στο χέρι σας. Επιπλέον, κατά την επιλογή του μέρους για μελάνι το τατουάζ πρέπει επίσης να εξετάσετε αν θα πρέπει να ενσωματώσετε κάποια άλλα στοιχεία ή όχι. Γενικά, τα τατουάζ βουνών ταιριάζουν απόλυτα στον ώμο, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη.

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού


Τύποι τατουάζ στο βουνό

 • Λευκό τατουάζ βουνού

Οι τατουάζ White Mountain είναι εντυπωσιακές, παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι μοιάζουν με εξανθήματα και μπορεί να ξεθωριάσουν γρήγορα. Αυτό φαίνεται επίσης σε άλλα τατουάζ, επειδή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ιδέα τατουάζ μπορεί να μετατραπεί σε κακό. Και αυτό συμβαίνει από καιρό σε καιρό και όχι μόνο με το λευκό μελάνι.

τατουάζ βουνού

Η ποιότητα του τατουάζ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το δέρμα σας και την εμπειρία του τατουάζ σας. Όταν παίρνετε το τατουάζ, δεν πρέπει να ανησυχείτε για την τιμή, κοιτάξτε το χαρτοφυλάκιο του καλλιτέχνη.

 • Άγρια τατουάζ βουνού

Εάν επιθυμείτε μια ελκυστική τέχνη του σώματος, τότε πρέπει να πάτε για τα ιερά τατουάζ βουνού. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα σχέδια ως τρόπο έκφρασης των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων όπως η αγάπη του Θεού. Για αιώνες πολλοί άνθρωποι διαφορετικών πολιτισμών παρατηρούσαν βουνά για θρησκευτικούς σκοπούς.

τατουάζ βουνού

Μπορείτε επίσης να είστε ευφάνταστο και να κάνετε τα σχέδια πιο μοναδικά για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

τατουάζ βουνού

 • Ειρηνικά ορεινά τατουάζ

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την ορεινή τατουάζ ειρήνης ως κοινές ορατές εικόνες της δεκαετίας του 1970. Τότε οι διαμαρτυρίες κατά των βιετναμέζικων πολέμων ήταν φωνητικές και διαδεδομένες. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν φοράει ειρηνικά ορεινά τατουάζ για πολλές δεκαετίες, ειδικά εκείνοι που παίρνουν τα βουνά ως πηγή ειρήνης.

Τα τατουάζ ορεινής ειρήνης είναι μια ποικιλία και συχνά ενσωματώνουν κάποια άλλα χαρακτηριστικά όπως καρδιές, περιστέρια, λουλούδια και δηλώσεις.

τατουάζ βουνού

 • Τατουάζ στην οροσειρά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σχέδια τατουάζ μνήμες ενός τοπίου, μιας πόλης ή οποιοδήποτε άλλο μέρος. Ενδεχομένως, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε κάποια άλλα χαρακτηριστικά όπως το δάσος, τα πουλιά ή τα σύννεφα για να σας δώσει μια εκπληκτική εμφάνιση.

Τατουάζ βουνού 69

Πηγή

Τατουάζ βουνού 70

Πηγή

 • Τατουάζ ποδήλατο βουνού

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε την τέχνη ποδηλάτου σε τατουάζ. Το τατουάζ θα περιγράψει επίσης την αγάπη σας για ποδηλασία.

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

τατουάζ βουνού

 • Βουνό τατουάζ για τους άνδρες

Αν χρειάζεστε ένα τατουάζ που θα εκφράσει την αρρενωπότητά σας, τότε θα πρέπει να πάρετε ένα σχέδιο τατουάζ βουνού για τους άνδρες. Υπάρχουν πολλά τατουάζ αυτού του είδους και θα πρέπει επομένως να πάρει χρόνο για την έρευνα σχετικά με το τατουάζ που θα ταιριάζει απόλυτα σε σας. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε το καλύτερο μέρος για το μελάνι αυτό.

τατουάζ βουνού

 • Τατουάζ λιονταριού

Οι άνθρωποι συσχετίζουν το λιοντάρι με τον ήλιο και την ηλιακή ζωντάνια. Το συμβολικό της νόημα είναι επίσης πολύ παρόμοιο με εκείνο των πάνθηρα και κουγκάρ. Το λιοντάρι του βουνού μπορεί επίσης να συμβολίζει τη δύναμη, την ευγένεια, τη δράση, τη δύναμη, την υπομονή, την ηγεσία, την απόφαση, τη σιωπή, την αυτοπεποίθηση και την κηδεμονία.

Μπορείτε να κάνετε μελάνι το σχέδιο στο χέρι ή τον ώμο σας για να σχηματίσετε μια μεγάλη τέχνη του σώματος.

τατουάζ βουνού

11931046_886045374807976_1093074498_n

 • Τατουάζ βουνού δροσιάς

Η ορεινή δροσιά είναι ένα δημοφιλές ανθρακούχο αναψυκτικό στις ΗΠΑ. Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν Τατουάζ Mountain Dew για να εκφράσουν την αγάπη τους για αυτό το ποτό που παράγεται και επίσης ανήκει στην PepsiCo. Η μάρκα είναι δημοφιλής από το 1958. Το λογότυπό τους αποτελεί μια μεγάλη τέχνη του σώματος που μπορείτε να βάψετε στο σώμα σας.

τατουάζ βουνού

 • Τατουάζ στον καρπό του βουνού

Ο καρπός αποτελεί μια εξαιρετική θέση για μελάνι ένα τατουάζ βουνού. Εάν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας για το Θεό, μπορείτε να πάρετε ένα άγιο βουνό τατουάζ με υφή στον καρπό σας. Θα είναι επίσης πιο εύκολο να εμφανίσετε το τατουάζ ή να το αποκρύψετε όπως θέλετε.

Για να κάνετε το σχέδιο πιο ελκυστικό, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε κάποια άλλα χαρακτηριστικά όπως δέντρα ή σύννεφα.

 • Τατουάζ βουνού 71
 • Τατουάζ βουνού 72
 • Τατουάζ βουνών 73

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  72 + = 79

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: