70+ Αρχαία Αιγυπτιακή Τατουάζ Σχέδια & Σημαίες – Ιστορία στο σώμα σας (2018)

Αιγυπτιακά τατουάζ

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τατουάζ που μπορείτε να επιλέξετε και ένας από αυτούς είναι το αιγυπτιακό τατουάζ. Αυτά τα τατουάζ είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά σύμβολα και έχουν μια διαφορετική έννοια εντελώς. Εδώ είναι μια ματιά στα αιγυπτιακά τατουάζ, μαζί με το νόημά τους.

Αιγυπτιακό τατουάζ 51

Πηγή

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Ιστορία

Αυτά τα τατουάζ είναι μεταξύ των αρχικών εννοιών των τατουάζ. Τα αιγυπτιακά σύμβολα σχεδιάστηκαν από ζωτικές εικόνες των Αιγυπτίων. Πριν από πολλά χρόνια, τα τατουάζ δεν χρησιμοποιούνταν για τη μόδα, όπως χρησιμοποιούνται σήμερα. Η αρχική ιστορία του τατουάζ ξεκίνησε και είχαν ειδικά σύμβολα που σχεδιάστηκαν στο δέρμα τους.

 • Αιγυπτιακό τατουάζ 72
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 70
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 71

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Αιγυπτιακό τατουάζ 52

Πηγή

Αιγυπτιακό τατουάζ 53

Πηγή

Οι μούμιες που διατηρήθηκαν μελετήθηκαν και συνειδητοποίησαν ότι είχαν τατουάζ.

τατουάζ (1)

τατουάζ (2)

τατουάζ (3)

τατουάζ (4)

τατουάζ (5)

τατουάζ (6)

Οι πιο συνηθισμένοι άνθρωποι που εφαρμόζουν τατουάζ στην αρχαία Αίγυπτο ήταν κυρίες, δεδομένου ότι τα τατουάζ έπαιξαν ένα συγκεκριμένο ρόλο. Τα σχέδια των αρχαίων τατουάζ ήταν παρόμοια με τα παραδοσιακά, τη βορειοαφρικανική και την ασιατική καλλιέργεια.

τατουάζ (8)

τατουάζ (10)

Αιγυπτιακό τατουάζ


Σημασία των αιγυπτιακών τατουάζ

Αυτά τα τατουάζ είχαν διαφορετικές έννοιες εντελώς. Στην αρχαία Αίγυπτο, οι γυναίκες φορούσαν τα τατουάζ με διάφορους λόγους. Ορισμένες εφαρμόστηκαν ως σημάδι από πόρνες ή συνέβαλαν στην προστασία της γυναίκας από τις ΣΜΝ.

 • Αιγυπτιακό τατουάζ 69
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 67
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 68

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Αιγυπτιακό τατουάζ 54

Πηγή

Αιγυπτιακό τατουάζ 55

Πηγή

Ωστόσο, φορούνταν επίσης ως σημάδι πνευματικής σύνδεσης. Παίξε τη μορφή μιας φυλαχτό όταν η γυναίκα είχε δυσκολία κατά την παράδοση ενός μωρού. Αυτό το τατουάζ εφαρμόστηκε γύρω από την κοιλιά, στα στήθη και στην κορυφή των μηρών.

Όταν η γυναίκα είναι έγκυος, το σχέδιο θα τεντωθεί κατά τρόπο που να προστατεύει τη γυναίκα.

τατουάζ (11)

τατουάζ (12)

τατουάζ (13)

Ορισμένα σύμβολα όπως το Bes, τοποθετήθηκαν πάνω από τον μηρό για να διασφαλίσουν τη διαδικασία της γέννησης και να εξασφαλίσουν ότι η γυναίκα παραδίδει με ασφάλεια. Πιστεύεται ότι η Bes θα προστατεύσει τη γυναίκα όταν εργάζεται. Βασικά έπρεπε να τοποθετηθεί πάνω από τον μηρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τατουάζ φοριούνται ως επί το πλείστον από τις γυναίκες.

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Στη σύγχρονη εποχή, τα τατουάζ ήρθαν με ένα νέο κύμα, έχοντας ένα νέο νόημα. Μερικές από τις άλλες έννοιες των τατουάζ με αιγυπτιακά σύμβολα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Θεία σύνδεση

Υπάρχουν κάποια τατουάζ που έχουν τους Αιγύπτιους θεούς, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για να συνδέσουν το άτομο με τον θεϊκό κόσμο. Χρησιμοποιήθηκαν ως προστασία από τους θεούς που έχουν τραβηχτεί πάνω στο δέρμα.

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Αιγυπτιακό τατουάζ 56

Πηγή

 • Αφιέρωμα / θυσία 

Τα τατουάζ εφαρμόζονται επίσης ως ένδειξη θυσιάς σε έναν θεό. Ο τύπος του θεού που έχει τραβηχτεί πάνω στο δέρμα θα είναι αυτός που θα τιμηθεί ή θα ήταν σαν θυσίες στον θεό.

 • Ως φυλακτό / προστάτης

Τα τατουάζ φορέθηκαν επίσης ως φυλακτά, για να επισημάνουν μόνιμα το σώμα και επίσης, το τατουάζ χρησιμοποιήθηκε ως ιατρική προστασία. Προστασία επίσης το άτομο που το φοράει από τις μαγικές δυνάμεις, ανάλογα με τις δυνάμεις του θεού που έχει σχεδιαστεί.

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακό τατουάζ


Τύποι τατουάζ με αιγυπτιακά σύμβολα

Αυτά τα τατουάζ σχεδιάζονται βασικά, με βάση τα κοινά αιγυπτιακά σύμβολα που σχετίζονται κυρίως με τον πνευματικό κόσμο. Εδώ είναι μια ματιά στα κοινά τατουάζ, μαζί με τις έννοιές τους.

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακό τατουάζ 57

Πηγή

Αιγυπτιακό τατουάζ 58

Πηγή

 • Αιγυπτιακό τατουάζ 64
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 65
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 66
 • Το Ανκ

Αυτό είναι σχεδόν το πιο δημοφιλές αιγυπτιακό σύμβολο που εμφανίζεται σε ένα τατουάζ. Το Ankh συμβολίζει το κλειδί της ζωής και του Νείλου. Ο ποταμός Νείλος ήταν ο κύριος εξαρτώμενος από τους Αιγυπτίους. Φορεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Αιγυπτιακό τατουάζ

 • Το μάτι

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως το μάτι του Χορού και πιστεύεται ότι είναι το ορατό μάτι του θεού του Ουρανού. Ο Χόρος έχασε το μάτι του σε περίπτωση πολέμου και ανακαλύφθηκε αλλού. Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιείται στα τατουάζ και οι άνθρωποι πιστεύουν ότι προσφέρει προστασία.

Άλλοι πιστεύουν ότι έχει κάποια θεραπευτική δύναμη. Ένα άλλο όνομα για αυτό το σύμβολο είναι το μάτι του Ra.

Αιγυπτιακό τατουάζ_

 • Bastet

Αυτή είναι μια θεά γάτας που εφαρμόζεται κυρίως από τους λάτρεις της γάτας. Δεν είναι ξεκάθαρο το νόημά του, αλλά εφαρμόζεται κυρίως στο άνω χέρι, τότε η ουρά καμπυλώνει γύρω από το χέρι με στυλ.

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακό τατουάζ

 • Ο Φαραώ

Ο Φαραώ ήταν ο βασιλιάς της αρχαίας Αιγύπτου και αυτό ήταν απλά ένα όνομα που δόθηκε σε διαφορετικούς βασιλιάδες που ήταν βασιλιάς σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Παρ 'όλα αυτά, το πρωτότυπο και ο πρώτος Φαραώ της γης είναι αυτό που θα εμφανιστεί στις περισσότερες εικόνες και σύμβολα.

Αιγυπτιακό τατουάζ

Το τατουάζ του Φαραώ εφαρμόζεται από πολλούς ανθρώπους και θα εφαρμόζεται κυρίως σε όλη την πλάτη, για να πάρει ολόκληρη την εικόνα.

 • Οι θεοί 

Υπάρχουν επίσης κάποια τατουάζ που εφαρμόζονται, σε σχέση με τους Αιγύπτιους θεούς, αν και η πλειοψηφία τους είναι ινδουιστές άρχοντες. Το Ra πιστεύεται ότι είναι ο πιο ισχυρός από όλους τους θεούς και θα σχεδιαστεί με πολλά άλλα σύμβολα που έχουν κρυμμένες έννοιες.

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Τα τατουάζ θα είναι ένα μίγμα θεών και θεών, που έχουν διαφορετική σημασία εντελώς.

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

Αιγυπτιακά τατουάζ

 • Η Σφίγγα

Αυτό είναι ένα άλλο δημοφιλές σύμβολο που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους Αιγυπτίους. Δεν είναι συνηθισμένο ως τατουάζ, αλλά πολύ δημοφιλές στον αιγυπτιακό πολιτισμό. Πρόκειται για ένα άγαλμα που έχει κατασκευαστεί από τεράστια πέτρα. Το άγαλμα έχει το πρόσωπο ενός άνδρα, με σώμα λιονταριού.

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακό τατουάζ

Αιγυπτιακό τατουάζ

Πιστεύεται ότι προστατεύει τις λαϊκές πυραμίδες στην Αίγυπτο. Περιλαμβάνει πολλή διαδικασία όταν το κάνει, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένας επαγγελματίας για να το σχεδιάσει.

 • Το σκαραβαίο 

Αυτό είναι ένα σκαθάρι κοπριά που είναι ένα σημάδι του αυθορμητισμού και της αναγέννησης. Εφαρμόζεται κυρίως στο πίσω μέρος του λαιμού και στο ισχίο. Το τατουάζ μπορεί επίσης να ταιριάζει άνετα στον καρπό, αλλά χρειάζεται ένα επαγγελματικό, ειδικά εάν θα χρειαστεί να το χρωματιστεί.

Αιγυπτιακό τατουάζ_

 • Anubis

Αυτό είναι επίσης ένα δημοφιλές σύμβολο που βασικά είναι ένας σκύλος με επικεφαλής τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν θεός των νεκρών και επίσης πιστεύεται ότι προσφέρει προστασία. Πιστεύεται ότι παρακολουθούσε εκείνους που έχουν πεθάνει, για να τους προστατεύσει. Θα ταιριάζει στην πλάτη και πολλοί πιστεύουν ότι προσφέρει προστασία.

Αιγυπτιακό τατουάζ_

Πριν μπορέσετε να εφαρμόσετε οποιοδήποτε τατουάζ, πρέπει να ξέρετε τι σημαίνει και πρέπει να επιλέξετε έναν επαγγελματία, ο οποίος θα το σχεδιάσει όπως αναμένεται. Γνωρίζοντας την έννοια του τατουάζ θα σας βοηθήσει να το φορέσετε άνετα, ειδικά αν είναι ανοιχτό για το κοινό.

Αιγυπτιακό τατουάζ 59

Πηγή

Αιγυπτιακό τατουάζ 60

Πηγή

 • Αιγυπτιακό τατουάζ 61
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 62
 • Αιγυπτιακό τατουάζ 63

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: